Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pollucs

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cirka 5 évvel ezelőtt már készült egy hasonló cikk, amelyben személyes ismerőseimet és barátaimat kérdeztem, mennyit hajlandóak fizetni egy okostelefonért. A blog feltámasztásával egyidőben kerestem fel őket, volna-e kedvük egy újabb vallatáshoz, szerencsére mindannyian örömmel igent mondtak. Ami…..
           ...miért is? Társaságban nem túl kommunikatív, a csaj barátai butának tartják őt, és finoman szólva nem a Windsor-házból szalajtották. Posztolónk azon rágja magát, hogy fogadja el párját most már ilyennek, vagy kezdjen el a szakítás irányába mozgolódni, vagy egyáltalán ne törődjön mások…..
pollucs 2019.09.14 08:17:19
Az a csodálatos a köztévében, hogy amikor azt hinnéd, hogy ha már egyszer (hatszor, hatvanhatszor, hatszázhatvanhatszor) megszívták, és leadtak egy olyan videót, amikről később kiderült, hogy nem akkor és/vagy nem is ott játszódnak, ahol ők szerették volna, akkor a körültekintésbe még senki nem halt…..
pollucs 2019.01.23 18:10:04
@Lívia Fenyves: A szívemből szóltál.
Enikő tanár volt Magyarországon, most pedig Ausztriában él és dolgozik. Arra a felvetésre reagálva írt, hogy mi lenne az az összeg, amiért visszaköltözne Magyarországra, de leveléből egy olyan kép rajzolódik ki, amiből kiderül, hogy mindez nem csupán (vagy nem elsősorban)…..
pollucs 2019.01.07 22:58:47
@gabors: Ugyanez fogalmazódott meg bennem is ezzel a kreténnel kapcsolatban.
Kedves Brigi! Tetszik a blogod és élnék a lehetőséggel, hogy kérdezzelek egy problémáról. Szerintem sokakat érint, csak nem tudnak, mernek szakemberhez fordulni. Heteroszexuális, boldog kapcsolatban élek a barátnőmmel, a nemi életemmel sosem volt gond, mindig teljesen megfelelt nekem…..
Elfogtunk egy levelet, amihez egy pfd is járt, benne a Nemzeti védjegybejelentés adatbázisának "tv2 média csoport" kifejezésre és a 2016.04.25 - 2016.05.03 időszakra vonatkozó lekérésekkel, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a tavaly télen már kábelportfólióbővülést ígérő TV2 úgy tűnik, elég fura…..
pollucs 2016.05.06 20:56:25
@Zoltan Meleg: ..taulj meg te! :)
Miközben a televíziós műsorok számos olyan egzotikus helyszínen folyó játékkal kápráztatják el a nézőket, amelyek köszönő viszonyban sincsenek az élet valós kihívásaival, a Szociopoly színházi társasjátékban a mélyszegénységben élők helyzetével, kihívásaival, döntési helyzeteivel szembesülhetünk.…..
pollucs 2016.04.21 09:30:35
@Leylandi: Touché
Legendás kultfilm, amely Cannes-ban is díjat nyert. Gothár Péter művét nem csak a szakma ismerte el, a közönség körében is nagy sikert aratott, amelyet én nagyon sokáig nem értettem, pedig csak túl fiatalon akartam letudni egy klasszikust, hogyan érthettem volna tinifejjel bármit is ebből a…..
Berki Krisztián vasat heréje és Kelemen Anna gigantikus de bűnronda bóti csöcsei mellé újabb trollfaktor érkezik az Édes életbe, az a Hajdú Péter, aki izé, eléggé megosztja a nézőközönséget, a comment:com kommentelőit viszont általában soha nem látott egységbe kovácsolja.…..
pollucs 2014.09.08 14:50:29
A New York-i Christie's árverésén 2011. november 8-án a világ eddigi legtöbbet érő fényképét ütötték le. Az 1955-ben Lipcsében született, Németországban élő és alkotó, a világhírű Düsseldorfi Iskola egyik fontos képviselője Andreas Gursky Rhein II (Rajna II.) című fotójáért egészen pontosan…..
Belsőség Heti merítés 2013.04.14 08:52:55
A Digó Limó újra támad  Miután a kirojtolódott idegszálaimat összecsomóztam, eljöttem Újvárosba, van itt egy ürge, ő csak Fiatokkal foglalkozik. Istenen, vannak még rajtam kívül is aberrált barmok...Betettem a kocsiba az oldalbordát (ő szép), magamat (én közepes), és…..
Magyarország elbukta a tél ellen vívott harcot: a vidéki úthálózat állapota sok térségben siralmas. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
2011. május 18-án a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) is részt vett az országos katasztrófavédelmi próbariasztás lebonyolításában. A gyakorlat során a katasztrófavédelem közleményeit ("Középföldén óriási árvíz van") a közreműködő médiumok…..
Vastagbőr Háromszáz felett 2013.03.13 11:01:00
Kommentár nélkül:"Az ország egyre mélyebb válságban van, 8,5 százalékos a munkanélküliség, 300 forint felé közelít az euró árfolyama. Egy ilyen helyzetben a kormánynak ezekről a súlyos gondokról nem volt semmi mondanivalója, ez bizonyítja azt, hogy alkalmatlanok, és…..
pollucs 2013.03.13 20:16:32
@Jani haverja: Nyugodj meg! Nagyrészt csak olvasó vagyok, de Vidéki pont annyira irritál, mint Szíjártó meg az a másik nyüzüge fasz, az a kommunikációs romhalmaz, nem tudom a nevét, de nem is fontos, akik csak egy sablonból dolgoznak és maximálisan hülyének néznek mindenkit.
Ajánlom a face-n a magyar gyökérhatározót, nem semmi :)
pollucs 2013.03.13 20:26:12
@Vidéki: Zseni vagy! Nagy dolog, amikor egy óvodás képben van az internetben :)
Hol van már a 3 gyerek, meg a 4 kerék szlogen! A legvadiújabb nagycsaládosoknak szánt Erzsébet-pályázaton ugyan a tavalyi kiíráshoz képest már mindkét szülőt fel lehet tüntetni, kizáró tényező, ha valaki a 3 vagy több gyermeke mellett nem dolgozik, például mert nem kap munkát…..
pollucs 2013.01.24 14:46:38
@adg: Jól beszélsz Aranyom! :)
Mi az, hogy szombat délelőtt van már, ragyogó napsütés, és te még itt fetrengsz, átalszod a napot - gyerünk, felkelni, gyors reggeli, aztán irány: kirándulni a…..
pollucs 2013.01.01 23:21:31
@A Tyne folyó déli partja: biztos, hogy átmentem volna a másik szobába :)
F.O.  System – F.O.  System(GrundRecords) Huszonegy évvel eredeti megjelenése után újra kiadásra került a hazai dark alapzenekara, az F.O.System egyetlen nagylemeze. A friss kiadványon ráadásul szerepel a csapat valaha készült összes stúdiófelvétele is, úgyhogy a…..
A parlament a hétfői ülésnapon tárgyalta meg az Élet-Érték Alapítvány országos népi kezdeményezését, amelynek az volt a célja, hogy az Országgyűlés tűzze napirendjére a családon belüli erőszak önálló büntetőjogi törvényi tényállássá minősítését. Az…..
pollucs 2012.09.13 22:13:28
@Gondolkodni Próbáló Birca: Tedd azt, ami a nicked: Próbálj meg gondolkodni te BIRKA... és ezt egy férfi mondja neked. Hülye segg!
pollucs 2012.09.13 22:17:06
@lucernaböde: helyes
A fennállásának kilencvenedik évfordulóját ünneplő chemnitzi közlekedési cég nagyszabású rendezvénnyel tette emlékezetessé születésnapját idén júniusban. Az ünnepség alatt a városban az elmúlt 90 évre jellemző járművek közlekedtek. Nem nehéz kitalálni, hogy a…..
Nemrég egy sorozat amerikai nézőnek befogadói képességeire tett enyhe bírálat után megkaptam, hogy ugyan tudok-e mondani máshol készült, jó fantasztikus filmet. Nos, összeszedtem, rangsoroltam. Tudok. (Példaként ne felejtsük el, a blogban már több alkalommal taglalt Iron Sky is…..
A Vastagbőr különösképpen vonzódik a szürreális politikai performanszokért, nem is értjük, hogy miért, így a hétvégi Jobbikos tüntetés egy igazán finom csemegével indította el a 2012-es évet. Kezdetnek mindjárt ott volt Szegedi Csanád, a Jobbik EP képviselője (01:52-től):…..
pollucs 2012.01.16 21:55:44
@csácumi: Túrkevén pár hétig laktam egy ilyen nevű utcában...baszatlanul...
TComment Az emberek kretének 2011.12.14 06:00:00
A sok mély és magas nem maga a betegség, csak a tünet. A tünete annak, hogy az emberek súlyosan és menthetetlenül kretének. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Nem is olyan régen MotorDani (Zách Dani) gondolkodott el azon, mi lenne, ha az új jogszabályhoz - melynek értelmében a rendőr dönti el tkp. szemmértékkel, jogosan hajtottunk-e át a sárgán - igazodnának maguk a jelzőlámpák is, hogy ne csak egy rossz szájízű pénzlehúzásnak…..