Regisztráció Blogot indítok
Adatok
masterski&bike

522 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
http://bioeeltriathlon.ro/ ..
   Junius 30-án megkezdödött a 2015-ös triatlonos idény. A tengreparti Május 2 és Vama Vechen került rendezésre a Cross Triathlon Országos Bajnokság elsö fordulója ahol papirforma szerint gyözött Ciprian Balanescu a fiuknál és teljes Harghitai siker született a lányoknál -…..
 Május 10-én imár tizenegyedik alkalommal került sor a Szász Albert Emlékversenyre. Ggyerek, fair play és 12 km-es versenyek voltak a programban. A 12 km-es versenyt Tamis Viorel és Herman Monika nyerte. Sok klubtagunk teljeistette a távot , érkezési sorrendben : Fiuk: Kovács…..
Mozgalmas hónapunk volt, sikerses szervezéseket és még sikeresebb versenyzéseket tudhatunk magunk után. Május 3-án klubunk föszervezésben került sor ( a városi tanács és polgármesteri hivatal finaszirozásával) az idéni Maros Félmaratonra ahol több mind 400-an futottak a gyerek,…..
 Hat pályázat érkezett az idéni sport ösztöndij kiirásra az pályázatok pontozása után a bizottság a következö döntést hozta : 1. Lokodi Matyas április 2015 és novembre 2015 között havi 250 ron támogatásban részesül 2. Ungvári Kinga verseny-részvétel támogatást kap -…..
A Master Ski&Bike sportegyesület sportösztöndijat hirdet a 2015-ös évre .Egy fiatlal sportolót fogunk támogatni áprilistöl - novemberig,8 honapon keresztül havi 250 lejjel. Az ösztöndij elnyeréséhez ki kell tölteni az alábbi pályázatot és elküldeni a klub cimére személyesen…..
 Vasárnap március 29-én néha zuhogó máaskor csak csepegö de folyanatos esöben zajlott le a Román DUatlon Országos Bajnokság Bukarestben. A Master Ski&BIke elöször zár évek uta egy a triatlon szövetség által rendezett országos bajnokságot ugy hogy csak az amatör…..
Három ifi sportolonk vesz részt a napokban a spanyolországi Alicantéban rendezett nemzetközi triatlonos edzötáborban. A három ifi mellett, Kiss Levente, Ungvari Kinga és Daroczi Balazs, a román szövetség egy nemzetközi edzöt is küldött az edzötaborba Radu Cosmin Margat Konstantarol.…..
Az idén 11 csapat indult a Team triatlon versenyünkön amelyet a  H2O csapat nyerte meg  - Szikszai János Bruno, Maier András és Maier Béla feláálitásban, a lányoknál a MSBC Girls (Ungvári Kinga, Mátáfi Tamara és Bondor Salomé) nyert mig a vegyes csapatoknál az Irina Team (Irina…..
  Az idén ujra megrendezésre kerül a félmaratoni futó verseny Marosvásárhelyen . A Master Ski&Bike klub a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatallal valamint az Ascotid egyesülettel együtt 4 külömbözö versenyszámban rendez megméretettést: félmaraton 21 km, cross 4 km, gyerek…..
Az idén ujra megrendezük  csapat-üldöző triatlon edzö-versnyt március 22-én. Íme a szabályzat :- 3 tagú csapatok iratkozhatnak be, a távokat közösen kell letudni, a csapat idejét a célvonalon utolsónak áthaladó ideje adja- a verseny úszással  - 1000 méter – kezdődik,…..
 Bondor Salomé sikeresen teljesitette az elmult hétvégén a Jeruzsálemi félmaraton futóversenyt, 2 óra 14 pec és 28 másodprec allatt sikerült befejeznie élete elsö 21 km-es versenyét. Gratulálunk neki. ..
 Messze elkerültek a marosvásrhelyi sportolók a mult hétvégén, az Arab Emirátusi Abu-Dhabi World Traithlon Series verseny sorozat serdülö és junior aquathlon versenyen szerepltek. A serdülö sprint távon Zöldi Botond Tamás 152 sprotolót legyözve nyerte meg a versenyt, ahol Radu…..
CROSS DUATHLON BALKÁN ÉS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2015 MÁJUS 9-10 MAROSVÁSÁRHELY http://crossduathlon.ro/ ..
  Január 22-én került a Román Triatlon Szövetség rendezésében került sor az elsö téli triatlon országosbajnokságra, ahol a versenyzök 3 km futásban, 6 km kerékpározásban és 6 km sifutásban kellett összemérjék az erejüket. A Cheile Gradistei biatlon pályán megtartott…..
   2015-ben minden negyed évre egy-egy Master Ski&Bike-os sortlonak a Bioeel 500 lejes támogatást nyujt, az elsö negyedévre Kovács Szabolcs kapja a támogatást ..
MEGKEZDÖDÖTT AZ IRATKOZÁS !!!! www.frtri.ro ..
http://masterskibikeclub.ro/ ..
 2015-re a Master Ski&Bike klub tagságidija - felnöttek 200 lej/év - gyerekek 100 lej/év a klubtagsági dij cserébe - ingyenes az edzés látogatások (amennyiben kifizetödik a tagságidij - egyébként a nem-klubtagok edzési dijszabása érvényes) - táli iöszakban heti 3 uszó ,…..
Klubunk februar 14-én  AMATÖR Si mülesikló - és Snowboard versenyt szervez Szovátan. Minden klubtagot,szimpatizánst és sí kedvelöt szivesen varunk. Iratkozás helyszinen vagy e-mailen (klosz_peter@yahoo.com) Reszletek : http://konzulkupa.blog.hu/ ..
Biciklisfutart keresunk    Ha szeretnel egy dinamikus,fiatalos, mozgasbantarto munkahelyet ,illetve rendelkezel sajat biciklivel es birod az idojaras viszontagsagait irj nekunk a kovetkezo email cimre egy rovid bemutatkozot: the_easyrider2006@yahoo.com   theeasyrider2006@gmail.com ..
Két csapattársunk is dijazzva volt a 2014-es év Maros megye legjobb legjobb sportolói között: Jakab Benke Hajnalka háromszoros országos bajnok az olimpiai sportágak kategoriájában mig Kiss Levent kétszeres országos bajnok a reménységek kategoriájában.Ezzel már a második év a…..