Regisztráció Blogot indítok
Adatok
somsom

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Margitszigeti Nike Futóklub április eleji szezon váltásával mi is kiköltöztünk a szigetre, így minden nap találkozhattok velünk is. Múlt héten a Szerdai Futóbuli kivételével, amikor mindenki kint volt, a srácoké volt a főszerep, hétfőn Deni, kedden én, csütörtökön Bence…..
Utánfutó blog Indul a mandula 2013.03.13 14:23:33
Szeretnék írni nektek kicsit a közeljövőről, a programjainkról, hogy ha valaki nagyon elfoglalt lenne, akkor tudjatok tervezni. Ezen a hétvégén mi is megemlékezünk a magunk módján az 1848-49-es forradalom és szabadságharc hőseiről, Magyarországról. Nem szervezünk felkelést,…..
Utánfutó blog Válságban 2013.01.30 17:18:11
Nem is tudom, hol kezdjem. Pár szó erejéig engedjétek meg, hogy visszatérjek a szűk egy hónappal ezelőtt kinyilvánított Újévi Fogadalmainkra. Az a helyzet, hogy én a többiekkel ellentétben nem egy időponthoz kötött célt tűztem ki, hanem az egész éven átívelő dolgot –…..
A héten végre megnyílik a hivatalos Nike márkabolt Budapesten! A nyitás hírére Dzsencivel felkerekedtünk, és ellátogattunk a Westendbe, hogy némi információval szolgálhassunk nektek. A belváros szívében, a WestEnd City Centerben, közel 400m2 területen várja a foci és futás…..
2003 augusztusában Angliában töltöttem bő két hetet. Megismerkedtem egy lánnyal, aki dohányzott, nagyon elkezdett vonzani a dolog. Már korábban is próbáltam a cigit, de nem kötöttünk huzamosabb barátságot, viszont nem tudom miért, az óceáni levegő miatt, vagy csak mert…..
"2012. március 25-én, szombatról vasárnapra virradó hajnalban, előre állítottuk az órát, ezzel megkezdődött a nyári időszámítás. Ezt a lehetőséget Martian McFly azonnal megragadta, és összetoborzott..." Kicsit deja vu érzéssel ültem le, hogy összeszösszentsek…..
Már csak egy hét a versenyig. Eljött a keddi nap, ami minden diáknagykövetnek zh-, és óramentes volt, ki is települtünk felsőoktatási intézményünk egyik épületébe. Berendezkedtünk, ki roll up-pal, ki csili-vili cipőkkel, mi minden ilyesmi segédeszköz nélkül, plakátokkal…..
2011. október 30-án, szombatról vasárnapra virradó hajnalban visszaállítottuk az órát, és ezzel megkezdődött a téli időszámítás. Ezt a lehetőséget Doktor DaMartian azonnal megragadta és összetoborzott egy lelkes futókból álló társaságot, akik egy órás örömfutással…..
Utánfutó blog Trióra készülök 2011.08.17 08:49:00
Sokat gondolkodtam, hogy hol is kezdődött a TRIO-ra való felkészülésem. Valamikor, talán májusban, viszont, ha úgy vesszük, még mindig nem kezdődött el, csak a csapatomat toboroztam össze. Itt rögtön hozzátenném, hogy elképesztően könnyű dolgom volt, két telefon, két…..
2011.06.18-án este 8 óra körül beindult a "gépezet", és hamarosan megindult a regisztráció a Fuss Budavárra a Clark Ádám téren. Többekkel megvolt a szemkontakt, próbáltam köszönni annak, akit megismertem, a képe illetve az előzetes facebook kiválasztás alapján. Mivel…..
Utánfutó blog Meggyőzni Somát 2011.06.10 16:44:34
"ha aznap esik az eső és dörög az ég, ha tikkasztó meleg lesz és óriási páratartalom, ha tele lesz a Várkerület vérszomjas szúnyogokkal, vagy még vérszomjasabb kutyákkal, és ha le is maradok az aznap esti sorozatról, akkor sem érdekel, szeretnék a Te csapatodban futni, Nike…..