Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mice007

0 bejegyzést írt és 192 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Brazíliáról ezekben a hetekben mindenkinek az olimpia (rosszabb esetben a belpolitikai viharok és a zika vírus) jut az eszébe. Ma egy teljesen más arcát ismerhetitek meg, ha Ágival tartotok. Azt garantálom, hogy ismét egészen csodás fotókat csodálhattok meg, és az élmények sem akármilyenek (lesz itt…..
Mice007 2016.07.24 07:37:03
Örülhet, aki jövőre szerezne autójogosítványt, hiszen a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium november végén kiadott rendelete szerint január 1-től megszűnik a rettegett rutinvizsga. De lesz még egyáltalán, aki ki tudja fizetni a tanfolyam árát, vagy ki tudja várni a hivatali…..
Mice007 2011.12.09 11:42:21
@GrandTurismo: és ennek mi köze a rutinvizsgához? Pályán tanulás lesz ezután is, csak az oktató döntéskörébe kerül, hogy a tanuló elérte már azt a szintet, amivel a forgalomban elkezdheti a tanulást... a jogosítványt ugyanúgy a végén vizsgával lehet megszerezni. Az, hogy vannak a forgalomban jelenleg is olyan emberek, akiknek épeszű ember nem adna jogosítványt egy dolog, és azt jelenti, hogy kiskapuk voltak eddig is, és lesznek ezután is, tehát a végeredmény ugyanaz lesz, csak ehhez elég lesz eggyel kevesebb vizsga is. Normális körülmények között aki a rutinvizsgán elvérezne, a forgalmin pláne.
Izgalmas percek, rengeteg érdekes vendég, sok kínos kérdés és Dömsödi Gábor, akit nem engedtek be a sajtóbeszélgetésre.Kapcsolódó cikkünk blogposztja...
Mice007 2011.11.12 12:15:38
@Ben Franklin: bocs, nem tudtam, hogy korlátozva van a témakör a beszélgetésben, én kérek elnézést :) Amúgy egy szóval nem írtam, hogy ez lenne a fő témakör, nem tudom ezt miből sikerült leszűrnöd...
Mice007 2011.11.12 12:50:11
@Ben Franklin: Téves következtetés, de nem baj, előfordul. Viszont ezzel már offba megyünk, amihez semmi kedvem.

@somewhat damaged: Dömsödi féle levelezést én is szívesen megnézném, ha már az autóklubos ember volt olyan kedves, hogy támadásra támadással reagált, és kiteregette.
Mice007 2011.11.12 15:04:28
@somewhat damaged: Köszi, el is olvastam... nekem ez egyáltalán nem negatívan jött le, hogy ez egy "nálatok akarok dolgozni sok pénzért" üzenet lenne, inkább egy építő jellegű dolgozzunk együtt, legyen újra klub az autoklub és ne egy ilyen titokzatos szervezet, aminek látszólag igen sok pénze van és szeret költekezni. Teljesen jól írta le továbbá, hogy jelen pillanatban egy ilyen nívós székház avatás üzenete negatív, főleg mivel az emberek az "autoklub" hallatán nem egy multinacionális, világviszonylatban piacvezető vállalatként asszociálnak, így ez inkább mellbevágós és elgondolodtató, hogy honnan a fenéből van erre pénz, és mit is csinálnak valójában?!
Közhírré tétetik. Ma délután, négy órával a déli harangszó után felmászom a nagy Budavári Palotába Urunk segedelmével, hogy onnan mágikus távkapcsolattal folyamatosan szöveget és képeket küldjek nektek. Felkutatom a mestereket, megkóstolom az nagyszerű töki pompost,…..
Mice007 2011.08.20 12:08:08
@j'en ai fair any stone: Akkor fogj egy gepet, es csinalj jo fotokat, es oszd meg velunk. En sajna most nem tudok kimenni, par eve voltam, jo kis rendezveny.

Viszont iden a lanchid lezaras hetvegente elmaradt, pedig nem volt egy rossz kezdemenyezes.
Az Apple tegnap új iOS 5 bétát adott ki, ez sorrendben a hatodik frissítés, amit a fejlesztők letölthetnek tesztelésre. Ezzel egy időben kijött az iTunes 10.5 beta 6, Xcode 4.2 preview 6 is.Egyelőre gőzerővel folyik az operációs rendszer átnézése, az egyik nem túl érdekes…..
Na, itt van még egy-két ficsör, ami miatt érdemes várni az iOS 5-öt. Megújul a Maps. A leglényegtelenebb újítással kezdem: működik az AirPlayPrint, vagyis lehet nyomtatni a látható térképet. Az útvonal viszont egy jobban látható, kék színű csőszerűséggel lesz jelölve:…..
Most, hogy a fejlesztők egész testes letámadással vethetik magukat az Apple felhőalapú szolgáltatására, a vállalat nyilvánosságra hozta az iCloud árazását.  Alapesetben ugye ilyen nincs is, hiszen 5 gigabájtot minden felhasználó ingyen kap majd az Apple-től, de simán…..
Mice007 2011.08.02 11:33:40
@rockjano: az FTP-t nem tudom hol olvastad :D
Mice007 2011.08.02 11:35:35
@birorichard36: Zene feltöltésről szerintem sosem volt szó... az iTunes-on megvett zenéket tudod bármikor letölteni a felhőből, illetve lesz egy további szolgáltatás plusz díj fejében (huszonakárhány USD / évre emlékszem) amikoris a természetesen legális úton megvásárolt zenéidet megfelelteti az iTunes store-ban kapható megfelelő zeneszámmal, és onnantól úgy működik a dolog, mintha az iTunes-ban vetted volna.
Mice007 2011.08.02 11:38:36
@keeroy: Erre minden hasonló szolgáltatásnál megvan az esély, viszont ők már valszeg tanultak ebből a hibából, és keményen ráfeküdtek a biztonság erősítésére (mint ezt írták is).
Annyira biztosra veszik a dolgukat a kínai gyártók, hogy a MICGadget állítása szerint már mindenhol megtalálhatóak a tokok a még meg sem jelent iPhone 5-höz az országban. Tegyük hozzá, a tokgyártóknak már elég jó tapasztalatuk van ezzel kapcsolatban, korábban sem futottak lyukra.…..
Konkrétan barkácsolni kell, hogy egyáltalán szarul elfusson a Lion az első generációs Aireken. Pedig elvileg minden rendben lenne, a hardver elbírja, és mégis. Törzsolvasónk, Fransisco Miranda leírta nekünk tapasztalatait, és egy megoldási javaslatot. Figyelem: mindenki a saját…..
Appleblog Áj em a Mac, áj em a PC 2011.07.26 16:07:00
A 9to5Mac-en találtam ezt a tényleg nagyon vicces képet, ami egy amerikai McDonald's-ban készült, és azt mutatja be, hogyan tudsz a wifihez csatlakozni ha XP-d Vistád, Windows Vistád 7-ed, vagy ha Maced van.Még ha nem is tudod elolvasni a szöveget, a hasábok mérete akkor is sokat elárul…..
Ebbe a posztba azét vágtam bele, mert az elmúlt évben elég sok olyan komment született a blogon, amelyik Budapestet egy gyámságra szoruló, csorgónyálú hülyegyereknek próbálta beállítani. A hozzászólásokból az is kiderült, hogy a város a vidék segítsége nélkül egy pillanat…..
Appleblog Na de milyen a Lion? 2011.07.24 09:37:00
Nem lesz hosszú poszt. Elég röviden el lehet mondani.Az új funkciók: feleslegesek. A többségüket, például a Launchpadet szerintem sosem fogjuk használni, a fordított scrollt eddig minden ismerősöm kikapcsolta, a Mission Control kevésbé átlátható, mint az Exposé és társai, a…..
Múlt héten megszopattak minket a hipermegbízható források, most viszont tényleg itt vannak a frissített gépek, szépek, gyorsan, kétszerolyanamazonok.Nézzük csak a MacBook Airt. Itt egy ilyen volt/ilyen lett kép:Ahogy az látszik, az árak nem változtak, egy rakás más viszont igen.…..
Mice007 2011.07.20 16:01:17
@!panic!: Nemertem mit faj ez neked, csori amcsik nem tudnak megvenni ha ott is a mi penztarcanknak szabott arakon adnak! LOL :D
Mice007 2011.07.20 16:15:02
Nemrég lettünk egy évesek, ezzel egy időben értük el a tízezer rajongót Facebookon (köszönjük!), aminek örömére nyereményjátékot indítottunk. Nem volt sok feladatotok, lájkolni kellett a posztunkat, és lehetett nyerni egy kétszemélyes vacsorát a tavalyi tesztünk szerint…..
Mice007 2011.07.20 01:56:19
Az elmúlt napokban voltak pillanatok, amikor pusztakézzel tudtam volna lekaratézni az összes Apple-termékemen sorakozó digitális kódot. A következő hibajelenségekre figyeltem fel: eltűnt az iPhone-ból az usb-s tethering, de nemcsak nálam, hanem a hétvégi nyaralóban található…..
Épp a Fruccolában teszteltem a reggelit, amikor észrevettem, hogy a szomszédos épületben valami kiállításféle van. Beszélgetni kezdtem az egyik dolgozóval, aki elmondta, hogy odabent a húszas-évekbeli kísérleti szovjet elektronikus zenét lehet megismerni. Ádámmal később remekül…..
A következő a kiinduló állapot: otthon ültem, és ellenállhatatlan vágyat éreztem arra, hogy megbontsak egy pinot noirt. Egy könnyű, nyári bort, a vörösök királykisasszonyát. Volt egy Szeremley 2006-os pinot a spejzban, ez a probléma tehát már a felmerülés pillanatában le volt…..
Az előzményeket ismerjük: a városvezetés úgy döntött, hogy véget vet a féktelen utcazenének. Első lépésként kitiltotta az aluljárókból a zenészeket, egytől egyig. Második lépésként engedélyhez kötötte, hogy a felszínen ki játszhat és ki nem. Állítólag zeneiskolai…..
Appleblog Százezer program iPadre 2011.07.01 08:23:00
Nem hinném, hogy a világtörténelemben valaha is feljegyeztek volna ilyen platformburjánzást, amikor alig másfél év alatt öt (vagy hat? ezt sosem tudtam) számjegyűre duzzadt volna az alkalmazások száma. Pedig most egy ilyen vízválasztóhoz érkeztünk, ha ugyanis arra kérjük az App…..
Mice007 2011.07.01 13:00:42
@devDavid: Thxx
Mice007 2011.07.01 13:01:40
@devDavid: Thxx
Tegnap jelent meg ez a zsinór, amitől mindenki szívrohamot kapott, ugye mi a franc kerül egy madzagban 50 dollárba? Az iFixit aztán szétkapta és kiderült: az, hogy ez nem egy kábel, hanem egy rendkívül összetett elektronikai metropolis. Hogy más ne mondjak, csipek vannak benne. Két…..
Nem lesz nagy visszatekintés, érzelmes összegzés, monumentális kiállás, csak egy rövid összefoglaló. Valamivel több, mint egy éve, 2010. június 20-án kezdtünk el jó életmódblogokat keresni egy ügynökségnek. Hosszas keresgélés után arra jutottunk Ádámmal, hogy alig van…..
Kicsit untam már az itthoni felvágottakat, meg hogy sehol sem találok egy rendes kolbászt, ugyanebben a pillanatban egészen véletlenül beleakadtam a Bűvös szakács egy évvel ezelőtti, meg az idén nyári kolbásztesztjeibe. Bár minden ilyen egyszerűen menne az életben!Kinéztem az…..