Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Tr1cK-

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkezett péntek és így vége a top5-nek. Szerintem itt az ideje lerántani a leplet az e heti győztesről. Ez pedig a Trine nevű játék. A játék egy fantasy világban játszódik ahol 1 tolvaj, 1 varázsló és 1 lovag alkotnak egy csapatot, és nekik kell rendet tenni a királyi…..
És most szeretnék ajánlani 1 másik oldalt, a neve bombtheworld.net. Nincs szó semmiféle bombázásról csak arról hogy 1 kezdő graffitis vagy és vonatokat, metrókat, falakat kell megtöltened élettel ahogy te látod. (regisztráció kell ahoz h játssz)   ..
Zuma Deluxe: a tegnap említett másik sikeres pop cap játék, amely elérte a második részét is(talán úgy fog járni mint a sims sorozat?:D) amely a Zuma's Revenge címet viseli, no de vissza a deluxe-hoz;) a lényeg h békánkkal kilőjük a pályán haladó golyókat színsorokat alkotva.…..
Plants vs. Zombies: a pop cap 1ik addiktív játéka, a zuma után :D:D, a játék lényege h megvédjük a házunkat a zombik támadásától.   ..
Casual játéknak nevezik azokat a játékokat amely a könnyed szórakozás céljából készültek. Ezen a héten ismét Trick összeállítását követhetitek itt a Mindmurderben. Cogs: a régi idők tologatós játékainak a hangulatát idézi fel ráadásul 3D-ben nagyon érdekes és…..
 Ezen a héten a címnek megfelelően 5 rap zenét postolunk top5 rovatunk keretében vegyesen. Kelet – nyugat, élő és holt legendák. Az összeállítást Trickdaddy készítette nektek.                         ..
Ezen a héten a címnek megfelelően 5 rap zenét postolunk top5 rovatunk keretében vegyesen. Kelet – nyugat, élő és holt legendák. Az összeállítást Trickdaddy készítette nektek.                           …..
 Ezen a héten a címnek megfelelően 5 rap zenét postolunk top5 rovatunk keretében vegyesen. Kelet – nyugat, élő és holt legendák. Az összeállítást Trickdaddy készítette nektek.                          …..
Ezen a héten a címnek megfelelően 5 rap zenét postolunk top5 rovatunk keretében vegyesen. Kelet – nyugat, élő és holt legendák. Az összeállítást Trickdaddy készítette nektek.                            …..
 Ezen a héten a címnek megfelelően 5 rap zenét postolunk top5 rovatunk keretében vegyesen. Kelet – nyugat, élő és holt legendák. Az összeállítást Trickdaddy készítette nektek.                           …..