Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katog

0 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balfasz Magyarok Fillérbaszás 2014.10.10 09:09:41
Nincs a kedves olvasónak valami ismerőse, aki megcsinálná helyettem ezt a blogbejegyzést a szaré’hugyé’? Mai témánk, hogy miért nem áldozunk a minőségre, avagy a balfasz magyarok fillérbaszása. A múltkor azon gondolkoztam, hogy összeállok pár haverral, és indítunk egy…..
katog 2018.02.18 14:29:11
@Trompf: Megvan még ez a cég? Elküldenéd az elérhetőségüket?
Egyik nap nem mehettem suliba, mert beteg voltam. Valami járvány, amit anyu legjobb barátnőjének a lánya is elkapott. Ezért összezártak minket egész napra, hogy legalább az egyik szülő tudjon dolgozni. Azt el sem tudom mondani, mennyire szarul éreztem magam - és nem csak az influenza miatt. Egészen…..
A szaunában beszélget egy idősebb férfiember és egy fiatalember, aki tökéletesen beszél magyarul, de egy kis akcentus érezhető a kiejtésén. Külföldi srác: Olyan jó, hogy már nem csak kocsmák vannak Budapesten. Az utóbbi 5-6 évben újjáéledt a kávéházi kultúra. Nem muszáj már kocsmába menni, a nagy…..
katog 2016.10.21 23:41:54
1. Kiderül, hogy Ildi a szoba közepére akarja tenni az új kanapét, amivel gyakorlatilag teljesen ellehetetlenítené, emberi tartózkodásra alkalmatlanná tenné a szobát, a szekrényt nem lehetne kinyitni, és egyáltalán nem lehetne közlekedeni. Réka erre teljesen kiborul.  én: Nyugi, Réka, Ildi egy…..
katog 2016.10.17 22:01:26
  A nővérem azt mondja, úgy kell karácsonyi üdvözletet írni, hogy az ember elkezdi, és aztán folytatja. Na, hát elkezdeni már sikerült, csak a folytatással kellene megbirkóznom. Tudjátok, most mindenki rám mutogat a családban, hogy vezessem tovább én a naplót a családunk…..
Van egy nagy csomó idióta férfi, aki véres szájjal ugat és veri magát a földhöz, hogy őt (vagy valamelyik ismerősének ismerősét) átverték a válással (pedig kurvára akart gyereket nevelni egyedül), hogy őtőle megvonják a szexet, meg hogy elhízott a nősténye, amikor ő egy…..
katog 2015.08.23 14:35:45
@marjoram:
Ez az írás nem tagadja, hogy a másik probléma is létezik. (Nem mellesleg azonos gyökérrel: azok a nők valamiért azt hiszik, férfi nélkül szart sem ér az élet, és ezért akár kutyába is lemennek.)
Viszont miért a bloggeren kéred számon, hogy erről is írjon? Nem erről akart, hanem egy másik, azonos tőről fakadó jelenségről.
Ha hiánytémával találkozol, írj róla cikket!
  Ismét elérkezett a március, és vele a nyílt napok, szülői értekezletek és az iskolai beiratkozás ideje. Talán emlékeztek rá, ezeket a köröket tavaly már egyszer lefutottuk, de akkor a szüleimnek az volt a legnagyobb dilemmájuk, vajon üssék-e a vasat, hogy még egy évet az…..
  Ha ovis karácsonyok tekintetében rosszul állok is, azt legalább elmondhatom, hogy az összes farsangon ott voltam. Lehet, hogy így tél végén már a vírusok meg a baktériumok is fáradtabbak… Emlékeztek, már az óvoda előtti februárban szarvasbogár voltam, aztán kiscsoportban…..
katog 2015.02.28 01:24:12
Kilenc kiló vagyok!!! Mindenki legyen nagyon óvatos! Nem lehet előre megjósolni, mi történhet ilyenkor a térrel meg az idővel. Szuszu ..
katog 2015.02.18 18:01:46
  Most átadom a szót anyukámnak. A megoldást ő sem tudja, de nagyon szeretne segíteni. Andinak és mindenkinek, aki nem evő gyerekkel küszködik. A kórházas és egyéb tapasztalatok alapján többen vannak, mint…..
  Leszedtük a karácsonyfát. Muszáj volt, mert a húgom matatta. Eddig miattam kellett, mert minden évben kitaláltam valami kis happeninget, dinoszauruszokat telepítettem a karácsonyfára, óriás műlesiklást játszottam rajta a legóimmal, mittudomén. Idén már nagyjából felfogtam,…..
  Olyan rég meséltem nektek utoljára, hogy már reménytelennek tűnik felvenni a fonalat. Van pár félbehagyott posztkezdeményem, egy részüket már nem is érdemes folytatni, meghaladta őket az idő. Közben meg furdal a lelkiismeret, hogy a tesóm babakorát nem lehet majd úgy…..
Sorozatunkban minden héten kiválogatjuk a hét legszebb-legjobb új magánhirdetéseit az Otthontérképről! Alapvetően a szép fotókat, valamint a pontos és hasznos információkat vesszük alapul. Vagyis a legnagyobb esélye annak lesz bekerülni a heti válogatásba, aki a lehető…..
katog 2015.01.12 08:39:53
@micsoda?:
A sorház pöpec, voltam benne, nagyon jó a klímája. Más dolog, hogy minden gépesített, nekem fura. Mondjuk amíg jól működik, nagyon jól működik. :)
Akarod tudni, hol tartasz? Ha mondjuk 30 éves vagy, akkor eddig mintegy 12 évet töltöttél felnőttként. Az előtte lévő részt nem számítom be. Sehová nem igyekeztél, minden egyértelmű volt, felelősség egy szál se, döntéseket az életedről aligha hozhattál. De ez a 12 sem teljesen felnőtt. Most nem…..
Gondoltam, ez a cím kellően figyelemfelkeltő lesz, és ily módon még többen megismerhetik a főváros rejtett kincseit, olyanok is, akiket a város- és kultúrtörténet nem különösebben mozgat meg, de a szépségre egyébként fogékonyak. Csakhogy valóban nem blöffölök, de azért azt…..
"Húsz éve, hogy elhunyt a néhai miniszterelnök." Nem szerette a miniszterelnököt? Önnek nem elég az, hogy egyszer meghalt? Most egy nyelvficammal duplán meghalaszthatja! Ingyen nyelvficamok a médiából! Bármikor, bárkinek, gombnyomásra. ..
Láthattuk egy elképesztő animgifen hogyan változott Buda vára az elmúlt néhány száz évben, de vajon milyen volt a Mátyás korában? Amikor ez volt az Itálián kívüli reneszánsz fellegvára? Néhány fiatal gondolt egyet és megrajzolta, majd filmre vitte. A trailer itt az Urbanistán…..
katog 2013.12.04 11:57:48
@SzJ1982: Sajnos nekem is ezt tűnt fel elsőnek, pedig milyen jó képek, igényes munka.
Jobb lett volna valami itáliai zene, ha már korabeli magyar "kottát" nem találtak. Ez egyébként ír?
A budapesti szellemplázák persze nem olyanok, mint a klasszikus kínaiak, amelyeknek fotói évente kétszer körbejárják a Földet, és minden kanyarban minden blognak hoznak pár tízezer kattintást (hisz annyira megdöbbentő kihaltnak látni azokat a díszleteket, amelyek közt minden nap…..
katog 2013.12.02 16:29:48
@Zubreczki Dávid: OK, OK, úgy tűnik, elsőre bekókadtan olvastam. No, nem is csoda, hogy nem értettem. :)
katog 2013.12.02 20:40:06
@rexter: Mondjuk ha elolvasnád a hozzászólásokat, és látnád, hogy már beláttam a tévedésem, akkor most nem néznélek bunkónak.
Kéznyújtás címmel ez év szeptemberében a freiburgi érsekség olyan lelkipásztori irányelveket bocsátott közre, melyek megkönnyítenék, hogy az elvált újraházasodottak szentségekhez járuljanak. Gerhard Ludwig Müller érsek, a Hittani Kongregáció prefektusa az irányelvek…..
Ezen a napsütötte szombati napon stábunk egy legénylakásban járt. Az alábbi látvány fogadott bennünket a konyhában. Kíváncsian várjuk, hogy mi nő ki belőle. Amatőr botanikusok tippelhetnek is kommentek formájában. Ha jól sejtjük, hamarosan egy újabb szifonos poszttal…..
Valamivel több mint 750 milliót kér a tulajdonosa az ingatlan.com-on az Astoria melletti kilenc szintes szellemházért. Tudjátok, ez az, amelyiknek az aljában a Meki van. Hogy mennyire van igény itt egy újabb szállodára azt nem tudom. Az Astoria Szálló mindenesetre nem csapott le az…..
Végre hazaengedték a kistesómat a kórházból. Kicsit nehezen ment, mert föltette magában, hogy az összes orvosi műszert kipróbálja. Ő ezt adaptációs zavarnak nevezi, szerintem egyszerűbb úgy hívni, hogy lúzerség. Egy csomó házi feladatot kapott, például meg kell(ett)…..
katog 2013.07.20 20:45:32
katog 2013.07.12 19:24:01