Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viteez

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Onlinemarketing blog Retro 2013.05.24 23:43:18
Nemrég kaptam egy levelet Kelttől, amiben retro blogger sörözésre invitált. Egészen pontosan azokat az embereket hívta meg, akik már úgy 2005 környékén is blogoltak. Volt akkoriban az a szokásunk, hogy találkoztunk egy -két pohár mellett, hát most felemlegette. És igen,…..
Mi lenne, ha az egyik vidám pillanatban, amikor a barátaiddal éppen az életet ünnepeled oda lépne hozzád egy idegen? Egy idegen fiú, aki először lát akkor, mégis egy olyan kérdést intéz hozzád, amelyhez a legtöbb bátorságot össze kell szednie… A srác felteszi a kérdést,…..
viteez 2013.05.13 18:33:42
@hajnalicsillag: ha a keresztyén értékrend alapján indulunk el, akkor csak egy házasság van és nincs válás. a házasságot viszont nem előzi meg „együttélési próba”. tehát jól meg kell gondolni, mert ha az ember meg randizgat folyamatosan, akkor azt ugyanúgy „megjegyzik”.
Nekem is időbe tellett, mire megértettem, de a következő van. Maradt az Index.hu úgy, ahogy volt, de ha jobbra, a "2"-esre kattintunk, akkor megkapjuk a Blog.hu címoldalát indexes köntösben.  Ha jól értem, annyiról van szó, hogy a kiemelt blog.hu-s posztok ezentúl index domain…..
Appdroid Pocket 2012.08.03 15:00:00
A Pocket (leánykori nevén Read it Later) egyetlen célt szolgál: látsz valami fasza cikket a neten, de nincs időd elolvasni ott és akkor? Klikk, és a Pocket szépen leszinkronizálja a telefonodra, elmenti a cloudba, meglengeti a varázspálcát - te pedig később a buszon, vonaton, melóban…..
viteez 2012.08.05 19:00:33
@Deino: oh, akkor rám ne hallgass, eléggé elfogult evernote fan vagyok ;) de mostanában sokat frissítettek rajta, lehet, h érdemes ránézned. nekem pl. nincs gondom a sebességével pedig egy samsung gt-i5800-ason tolom, ami nem mai vas, és pont ezért nem mindegy, h milyen sebességgel működik és mennyi helyet foglal.
Appdroid Markers 2012.07.14 08:30:00
Ez a cikk döbbenetesen rövid lesz: a Markers egy fasza kis egycélú alkalmazás, ami tulajdonképpen a filctollak működését próbálja emulálni virtuális keretek közt, elég nagy sikerrel. Mobilon - hacsak nincs eszméletlenül tehetséges ujjbegyetek - inkább csak firkálásra jó, mint…..
viteez 2012.07.14 22:02:01
viteez 2012.07.15 23:59:24
@Deino: egy próbát szerintem megér. nem tud sok mindent, egyszerű, a nagy előnye viszont, h beépül az evernote-ba (már ha az evernote-ot használod)
Remélem, titeket is érdekel, hányan olvassák, ami a szerkesztőség keze alól kijön; minket ugyanis nagyon. Szerencsére a blog.hu rendszere elérhetővé tesz a számunkra néhány statisztikát, a legérdekesebb adatokat pedig kigyűjtöttük nektek. Elemzés a hajtás után. Igen, jól…..
Karotta nem mert elmenni Winklerrel a reptérre, ami érthető, hiszen annak idején közösen borzongtak a Viper csapnivalóan durva és kezelhetetlen viselkedésén. Csaknem tíz év kellett ahhoz, hogy behegedjenek a sebek, de most a michigani tulok kapott még egy esélyt. Illetve annak harmadik…..
viteez 2012.05.23 19:30:57
A jobb oldalon látható képet Keve készítette iPhone + Instagram kombóban, láthatóan tilt-shift effekttel. Hasonlóan szép és jó képeket egyelőre inkább az iphone-os felhasználóktól látunk Instagramon, androidosoktól kevesebbet. Úgyhogy most jöjjön pár tipp androidos…..
A hónap egy nagy, látványos és elég jól sikerült redizájnnal kezdődött: a YouTube alakult át, finomodott felületileg, közeledett a Google új arculatához. Nem mellesleg, az átalakítással a YouTube kicsit közelebb került ahhoz, hogy a Twitter és a Facebook mellett valódi, élő…..
Ahogy azt már korábban jeleztem, nem igazán kedvelem a főváros utcáin még mindig jelen levő ZIU-9-es trolikat - sokkal könnyebb lenne ezeket a bumfordi, zajos, az utakon kacsakőként pattogó jószágokat szeretni, ha mondjuk már 15 évvel ezelőtt eltűntek volna a forgalomból. De nem tűntek*. Ezzel…..
viteez 2011.11.14 18:54:01
A Facebook folyamatosan változik. Írtam már erről, ismert dolog, néha bosszankodunk miatta, de valahogy megszoktuk. Ha reggelre kelve valami egészen új dolog köszön ránk, hát megpróbáljuk megtanulni, és ennyi. Lépünk tovább, dolgozunk, ahogy kell.Ezzel szemben van egy csomó…..
viteez 2011.11.03 17:35:19
@Konrad: az a helyzet, h fb-re én már csak azért megyek fel, h lecsekkoljam a 3 felső ikont, h jött-e új piros buborék… meg van egy page, aminek adminja vagyok, de személyes dolgokra már alig használom…
viteez 2011.11.03 22:07:39
@HTamas: ezt én is így gondolom… részemről halottnak tekintettem a g+-t, de most emiatt elkezdtem használni, és el kell, h mondjam, h kezd tetszeni…
HamPLÓ A balatoni dízel 2011.09.06 17:00:00
A Balatonra eredetileg a Déli Vasút vonatai jártak (Kanizsára menet a déli parton), ennek lett konkurenciája 102 évvel ezelőtt a Budapest (Keleti)-Pusztaszabolcs-Börgönd-Szabadbattyán-Balatonfüred-Tapolca vonal, melynek jelentősége később (a Monarchia megszűnésével, a Déli Vasút…..
viteez 2011.09.06 20:27:38
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: akkor már ketten vagyunk, aki erre az átjáróra tippelnek. régen sokat jártam arra (eredetileg székesfehérvári vagyok), és bennem mint használaton kívüli, de katonai jelentőségénél fogva nem megszüntetett vasútvonal él (legalábbis az öregektől ezt hallottam). nem is gondoltam volna, h arra valaha még vonat fog járni…
Elsőként a Google+-ban, majd a kereső oldalán debütált - Andy Hertzfeld közreműködésével készült - átgondolt, következetes, funkcionalitásában is szép dizájnja. Majd ma reggel megkaptuk a Gmailbe (sűrűbb és ritkásabb verzióban is) és a Calendarba is az új külalakot.…..
Onlinemarketing blog Hív a vasút? 2011.06.07 13:20:42
Tegnap Szegedre kellett mennem (Budapestről), és kivételesen nem autóval mentem. Úgy gondoltam, megnézem, milyen élményeket hoz a vonatozás. Imádok autózni, de sokszor érzem azt, hogy a vezetéssel töltött időt lehetne másra is használni. Például dolgozni... Éppen ezért direkt…..
Omnibusz Újra van magyarbuszok.hu 2011.03.03 20:29:00
Szemfüles olvasóink az elmúlt napokban észrevehették, hogy új oldallal bővült az Ajánló oldalboxunk. A ,,régi motoros" index fórumosok számára nem ismeretlen a www.magyarbuszok.hu cím. Az oldal a 2000-es évek elején indult, akkor még Busmaniac névvel, majd valamikor 2003-ban…..
Nemrég láttam az Eredetet, és elég jónak találtam, bár furcsa volt, hogy a szereplők külön tárgyakat használtak az ébrenlét tesztelésére, hiszen a tudatos álmodás művelői már egyszerűbb módszereket is kitaláltak erre. Mindenesetre a film kapcsán botlottam bele az…..
viteez 2010.11.26 22:58:39
@blogíró: teljesen konkrét probléma és megoldás formájában jelentkezett. nem kellett "átvinni az értelmet". logisztikában dolgozom, és van, h át kell szerveznem, optimalizálnom kell valamit (fuvarokat, munkafolyamatokat, emberek munkáját), és munka közben nem jövök rá, majd ezzel álmodom, és reggel izgatottan "heuréka" élményre ébredek, és tudom a megoldást (vagy egy teljesen új ötletet), amit rögtön ki is szoktam próbálni, és rendszerint beválik.

2-3 havonta van egy ilyen élményem.

a legutolsó pl. az volt, hogy az alkatrész könyvelési rendszerünket kellett átalakítanom, és napokig ott ültünk a projekt felett, hogy mi hogyan legyen. egyik este, mikor elaludtam ezen járt az agyam, és hajnali öt órakor arra ébredtem, hogy le kell jegyzetelnem ami a fejemben van, h hogy működjön a program. azóta is azokon az alapokon nyugszik a rendszerünk...
Tudom, hogy nem egyszerű dolog a csibor szó helyesírása. Amíg nem lett egy ilyen nevű zenekarom, én is biztos hosszú í-vel írtam volna. A II. Kerületi Önkormányzat azonban érezhette, hogy valami nincs rendben, csak nem tudták eldönteni mi a helyes. Úgyhogy a páros oldalon így…..
Élt harminc évet. A Sony úgy döntött, hogy jövő márciusban megszünteti a floppy gyártását, ezzel végleg befellegzett a technológiának. Az első 3,5-ös lemezeket 1981-ben dobták piacra. Meglepő adat, de még két évvel ezelőtt is 8,5 millió darab floppyt adtak el Japánban.…..
viteez 2010.04.26 17:07:40
@paha: és amikor a (tömörítve) 11 lemezes játékokat telepítettük, és abból volt egy hibás :grr
  Sziasztok!   Nagy gondban vagyok, és ideges. Hétfőn beizzították a várva várt légkondit a munkahelyemen...Hétfő este óta kiszakad a tüdőm, fáj a vállam, nyakam, torkom, orrom, arcom, összes ujjam, szemem folyik. NEM VICC! Tavaly 2szer volt arcüreggyulladásom, egyszer…..
A napokban átlépte a regisztrált magyar felhasználók száma az egymilliót a Facebookon. A lélektani határ elérése egy közösségépítő szolgáltatás esetében nem csak lélektani előny: ezen szájtok természetéből adódik, hogy az ismeretségi kört képesek könnyen mozgatni.Ehhez…..
A többi között azért is hanyagoltam mostanában a blogomat, mert rákaptam a vonatos számítógépes játékokra. Egy kollégám nyomán újra elővettem a Railroad Tycoon legelső, DOS-os verzióját, vicces egy - az akkori, talán EGA-felbontásnak megfelelő - apró ablakban…..
Épp egy hete élesedett a Google közösségépítő szolgáltatása, a Buzz. Hét nap pedig kellő idő ahhoz, hogy aktív használat mellett megvonjuk az első mérleget.Kezdjük mindjárt az alapvető problémákkal. Hatalmas hátránya a Buzznak a Twitterrel és a Facebookkal szemben, hogy a…..
viteez 2010.02.16 21:13:15
@Gyulus: @KGySt: a buzz nálam kb 3 napig volt bekapcsolva, depedig 70%-ban a google-ben élem a virtuális életem. az én dashboardom pedig a google reader... mostanában több időt töltök el benne, mint az e-mail fiókomban...

uh csatlakozom, h a google egyik lejobb szolgáltatása a reader.

nálam teljesen jól megfér egymás mellett a twitter, facebook, gmail, google reader, tumblr. és a buzzot egy kicsit feleslegesnek éreztem, mert nem fogja össze ezeket, nem ad hozzájuk, és nem helyettesíti őket...