Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trenn

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kovács András Péter, Janklovics Péter és Lovász László paródiafilmje tegnap délután még csak szórakoztató volt, tegnap este 11-re meg rögvalósággá vált, hiszen a kb. 12 000 forintból forgatott (UPDATE: KAP jelezte, hogy a költsége 0 azaz nulla forint volt) vicceskedésben nagyjából minden benne volt,…..
Múlt hét elején közölte a legfrissebb statisztikáit az Eurostat, a magyar sajtóban viszont most hétfőn robbant a bomba: utolértek minket a románok! Korábban Ausztriát próbáltuk üldözni, és egy laza kézlegyintéssel intéztük el keleti szomszédunkat: 'ugyan már, lehet, hogy nem minden tökéletes itthon,…..
trenn 2017.06.21 22:09:31
@élhetetlen: Én nem akarlak meggyőzni, nincs rá szükségem. Az uniós támogatásokra reagáltam, ettől függetlenül tény, hogy a többi eltolás is eltolás, csak akkor már mindent idevehetünk és nekem nem szándékom védeni a kormányt, főleg nem a vitathatatlan hülyeségeket.
Szerintem egyébként a völgyhíd (meg az algutak) is a tipikus védhetetlen kategória - mint a stadionok -, aki azt védi, komolytalan. De négyes metró is elég komoly baklövés ezen a nyomvonalon (csak megjegyzem itt még az uniónak is úgy tűnik, hogy visszaélések voltak).
Szerintem (tehát ez az én egyéni szubjektív véleményem) a liget jelenlegi állapota méltatlan, viszont a beletervezett épületek jó értelemben feldobnák és egy nagyon impozáns, egbyen kikapcsolódásra alkalmas, élhető és mégis zöld területet hoznának létre.
trenn 2017.06.22 07:24:25
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ugye tudod, hogy nem írtam, hogy nem így van? Az a projekt is több kormány hibája.
trenn 2017.06.22 07:30:03
@élhetetlen: Miért kéne, hogy meggyőzzelek?! Máshogy látunk dolgokat, szerintem nincs ezzel baj. Szerintem a Liget projekt jó, szerinted meg nem, pont. Szerintem akár a kormányzati negyed is lehetett volna jó, én nem úgy döntöm el, hgy mi tetszik, vagy mit tartok hasznosnak, hogy melyik kormányhoz kötődik. Pont lesz@rom.
Aki eddig nem értette, miért akarja kiirtani az írmagját is a független médiának a kormány, az olvassa el az utóbbi napok híreit. A luxusrepülővel Budapestre érkező Habony Árpád helikopterrel menekült az utazását megszimatoló újságírók elől, Farkas Flórián pedig szinte inkognitóban választották meg…..
SERTEPERTE Pécs elesett 2017.06.17 22:27:55
  A ma működő magyar sörgyárak közül a pécsi tekinthet vissza a leghosszabb múltra. Ez önmagában persze semmit nem jelent, hiszen a magyar sörgyárak – borsodi, komáromi, kőbányai, martfűi, nagykanizsai, pécsi, soproni – sorsa a privatizációkor hajszálon múlt. Ki gondolta volna, hogy az első áldozat…..
Az első három rész után az év eddigi legjobb és legfontosabb sorozatának neveztem A szolgálólány meséjét (The Handmaid's Tale), és ezt most, hogy véget ért az évad, simán fenntartom. Az utolsó, tizedik rész csütörtökön került fel az HBO GO-ra, Magyarországon egyelőre csak itt lehetett megnézni a…..
trenn 2017.06.18 09:40:55
@babmama: Szerintem te nem vagy katolikus (vagyis csak "papíron" vagy az), de ez a te dolgod. Az általad említett hittantanárhoz hasonló embert/tanárt rengeteget lehetne felhozni példaként akik szintén veszélyesek lehetnek... Ez nem a katolikus vallás sajátja.
trenn 2017.06.18 10:37:32
@babmama: Nem a bigottságra mondtam, hanem a veszélyességre. Ma sokkal több mindentől lehet és adott esetben kell is félni, mint a katolikus vallástól.
Az nyilvánvaló, hogy nem vagy katolikus, csak akkor ne tegyél kijelentést katolikusként, mert azt nem illik a nem katolikus erölcs szerint sem.
Suchmann Tamásnak ismét sikerült nagyot alkotnia, első lett a "Hogyan fogjuk rá pár idióta magánakcióját a köztársasági elnökre?" című vetélkedőn. A dunaparti cipők meggyalázása után mára hirdetett csendes demonstrációt, ahol a cipőket megtisztították, és…..
trenn 2009.06.19 14:58:14
@Pierre (Bezuhov): Te láttál már itthon I. és II. vh-s emlékművet?! A két legáltalánosabb a következő: katona szobor és turul.
trenn 2009.06.19 14:50:56
@LeonUris: A sunyi terror sem fogadható el ( semmilyen emlékmű meggyalázása sem), de ezzel nem vagyunk közelebb. Sok ember úgy érzi (én is), hogy bizonyos dolgok túl vannak hangsúlyozva, míg mások teljesen el vannak nyomva. Ezt ezek az emberek (és én is) megkülönböztetésnek és kirekesztésnek éljük meg.