Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petyaaaa

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem lehet okunk panaszra, ha az időjárásról van szó! Végre az évszaknak és a hónapnak megfelelő meleg nyári napokra ébredhetünk minden reggel, így a munkahelyünkre sem indulhatunk el egyik legfontosabb kiegészítőnk, a napszemüvegünk nélkül. A szemüveg outfitünk fontos része,…..
Az interneten egyetlen dolog állandó: a változás. És erre fel kell készülnünk. Semmi nem biztos, semmi nem tart örökké. Talán csak a weboldalunk a miénk, de az se maradhat örökké ugyanolyan, ahhoz is időről időre hozzá kell nyúlnunk. Fel kell arra készülnünk, hogy bezár a…..
Petyaaaa 2013.02.17 13:07:38
Ismét az olasz szemüveg gyártó cég a téma, de szerencsére ezúttal nem egy szánalmas koppintásról, hanem egy új boltról számolhatok be nektek. Pontosabban az első hivatalos magyar márkakereskedésről, amely ma nyílt este hétkor a Westend földszintjén, a régi Swarovski bolt…..
Kedves Reklámtorta-olvasók!Több mint másfél évnyi működés, és pontosan 123 bejegyzés után a Reklámtorta előre meg nem határozott időre bezár.Köszönjük a kitartó és hűséges olvasóknak, köszönjük az időnkénti látogatóknak, és köszönjük az egyszer-egyszer (vagy csak…..
Csak röviden. Az online marketing egy kicsit olyan, mint a tenger. Soha nem nyugszik meg teljesen, állandóan változik. Vannak csendesebb időszakok és van, amikor vihar tör ki, és rövid idő alatt megváltozik egy csomó dolog. Megszoktad már az állandó változást? Sőt, lubickolsz…..
Petyaaaa 2011.04.28 21:57:47
@sajt: Szerintem itt most a változás sebességén volt a hangsúly, nem pedig magán a változás létén. ;)
Ilyen-olyan beszélgetéseken rendre felmerül két téma. Vissza-visszatér, mint egy búvópatak. Jól láthatóan olyan témák ezek,  amelyek (vagy amik, kinek hogy tetszik) érdeklik a zembereket. Bocs, az embereket. (Akik gondolkoznak, ugye.)Ez a két téma a könyvkiadás jövője és a…..
Kevés jó minőségű közösségi szolgáltatás van ma a weben. A Flickr mellett talán a Vimeo a másik olyan szájt, mely folyamatosan és érezhetően törekszik arra, hogy felhasználóinak a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsa. Miként a Flickr-nél, úgy a…..
Igen, holnap karácsony. És igen, olyankor jobb nem dolgozni, a családdal kell lenni. És ez úgy is lesz. De addig sem unatkozom, elsősorban azért, mert van mit csinálni. Ez talán a legfurcsább ebben az egész reklámos világban: miközben mindenki csomagol, és ágyő, 2010, majd…..
Petyaaaa 2010.12.23 18:45:29
Onlinemarketing blog Kettőslátás 2010.11.26 16:40:04
Valamikor 7-8 éve tanultam médiatervezést a gyakorlatban. Volt akkor egy elv: banner (display) hirdetést csak úgy vásárolunk, hogy egy lapon egyszerre csak egy alkalommal jelenjen meg. Vagyis ha van egy vertical hirdetés a jobb oldalon, akkor ne legyen máshol a lapon ugyanaz a…..
Petyaaaa 2010.11.26 18:54:47
Kellene már nagyon írni, téma is van ezerrel, csak erőm nincs. Ma például egész nap oktattam, a nap nagyobb részében a Samling négy napos online marketing képzésének az első napján, aztán tartottam még egy órát a Corvinuson is - ezt mindig szeretem, mindig nagy várakozással…..
Redizájnol az iWiW. Sőt, a projektben részt vevő dizájnernek állítólag azt is hagyni fogják, hogy munka közben a blogján mutassa be a készülő új ruhát. Az iWiW mély redizájnja nem egyszerű feladat. Az iWiW-et még ma is aktívan használókat és idősebbeket felbosszanthatja, ha…..
Ma délután a Telenor egy érdekes ügyféltalálkozót tartott a törökbálinti központi épületükben. Két dolog miatt is érdekes volt: maga a téma miatt és a szervezés miatt is.A szervezés ugyanis egyértelműen a közösségi médiára épült: Facebook-on és Twitteren lett…..
Talán már a köztudatban is benne van a pár éve alkotott elnevezés: digitális bennszülött. Így nevezik azokat a gyereket, aki beleszületettek abba a világba, aminek része az internet. A legidősebbek közülük most lépnek kamaszkorba, de összességében elmondható róluk:…..
Esküszöm, nem tudom, hogy mi lelte a magyar fejlesztőket, de ez már sorban a sokadig közösségi kedvezményes-vásárlós szájt. Kezdetben vala a VeddVelem, a Kupontár, majd a BónuszBrigád és a Startlap Kupon... Most pedig egy újabb versenyző érkezett a semmiből 4 fősre duzzad…..
Most érett be igazán a három évvel ezelőtti GrandCentral-felvásárlás. A Google tegnap jelentette be, hogy a Gmailbe integrált VoIP-telefonnal immár ingyenesen hívhatunk amerikai és kanadai mobilszámokat. Ha jól látom, a Voice ezen verziója nem csak az amerikaiak számára érhető…..
A Facebookon régebben egyszerű volt szpemelni a felhasználókat. Nem volt más dolga a hirdetőnek vagy az ügynökségnek, mint valami hangzatos névvel kinyomni valami FB-alkalmazást, majd azon keresztül folyamatosan szórhatták kéretlen értesítésekkel a felhasználókat. A Facebook…..
Petyaaaa 2010.08.06 15:49:08
@hírbehozó: Majd ne felejtsd el időnként közzétenni azt a fekete listát! :)
Kaptunk kölcsön tesztelésre egy HTC Wildfire-t, amit korábban a Desire kistestvéreként reklámoztak be. Alapvetően csajos telefont kerestünk Katának, és a Wildfire, úgy tűnt, megfelelő versenyző lesz: elég kicsi, és lehet szép színekben is kapni.Először tehát Kata…..
Reklámtorta JÁTÉK A TUDATTAL 2010.07.29 16:52:00
Riedel-féle pohárból ízletesebb a bor.IGAZ VAGY HAMIS?Ha elhisszük az állítást - és ezért valóban jobban ízlik belőle a bor -, akkor igaz. Érzékelésünk finomabbat jelez.Ha objektív - vakteszt által tudományosan igazolt - válaszra vágyunk, akkor hamis. Már hogy is lenne…..
Onlinemarketing blog Aktívák 2010.06.24 00:03:42
Az elmúlt pár hétben kicsit tesztelgettem, mit tud hozzátteni az iWiW a közösségi média aktivitáshoz. A teszteléshez nem csináltam különösebben nagy előkészületet, egész egyszerűen a Turulcsiripnek azt a funkcióját használtam ki, hogy össze tudom kötni a csiripelésem a…..
Onlinemarketing blog Kérdések 2010.06.09 23:05:16
Mennyiben tekinthetjük a blogokat a közösségi média részének? Vajon az, ha valaki magában elírogatja a dolgait, már közösségi média? Vagy kell egy közösség is a blogja körül, hogy a közösségi médiába soroljuk?És ha a napi három egyedi látogatós blogger a közösségi…..
A Google.hu (és a kereső egyéb lokalizált oldalai is) a mai napon egy elég rossz minőségű háttérképpel jelentkezett. Nyilvánvalóan az új háttérkép-funkció kampányáról van szó. Ugyanakkor az is érdekes, hogy míg a Google.com-on egyszerűen el lehet távolítani a kéretlen…..
Az NRC készített egy nagyon érdekes felmérést arról, mit is csinálnak az interneten az 50 évnél idősebbek. Mivel 3,6 millió emberről van szó, így semmiképpen nem mehetünk el a kutatás mellett: a hazai lakosság harmadáról van szó! A 3,6 millió "szépkorú" közül…..
A közösségi média eszközök kommunikációban történő felhasználása most kezd igazán felpörögni. Az várható volt, hogy az idei év erről szól, de az utóbbi hetekben kezdődött el az, amit leginkább a bumm-nak, a robbanásnak neveznék. Most vagyunk a robbanásban benne. Nem…..