Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiraly-kati

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 9én, szombaton vehettem részt életem elsö swingerpartiján és egyben én is lehettem a ház asszonya.Ezt a partit a Szexrandi-szexpartnert keresö internetes weboldal szervezte az év swinger esküvője cimmel.Amig mentem a Villa69 swingerclub felé sok mindent elképzeltem, hogy milyen…..
Május 9-én megrendezésre kerül a Szexrandi.hu keretein belül az év swinger bulija egy esküvővel füszerezve. Kalanvágyó társkeresők számára ajánlom, akik szeretik a szabad és izgalmakban gazdag szexet. Én, mint a házasszonya  várom a kedves összegyűlteket a Villa69 nevű…..
 23-án hétfőn egy sajtótájékoztató keretein belül sor került a vacsorára.Mikor megérkeztem a helyszínre még csak egy-két ember volt ott a Szexranditól és megismerkedhettem a vacsora nyertesével, aki elsőre nagyon szimpatikus benyomást keltett.Megjöttek a sajtó…..
 A Szexrandi.hu oldalára kikerült az első 5 helyezett neve illetve a sztorik címe.Íme:1.helyezett: Keni22- Venus leckéje2.helyezett: Mick- Egy férfi lelke3.helyezett: Anikó- Egy csodás álom4.helyezett: Tóth Gyula- Történet5.helyezett: Titocs- Rajongó Nemsokára írok a…..
Kiválasztottam a legjobb 5 történetet és egyben kiküldtünk a legjobb 5 történet írójinak egy levelet miszerint bekerültek az utolsó fordulóba. Kérem a kedves történet írókat, hogy küldjék el az emailben megadott címre a telefonszámaikat, hogy tudjunk velük beszélni a…..
Vége van a 2 hetes Király Kati fantáziák történet író versenynek. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki benevezett a versenyre és írt egy vagy több történetet! Most következik az én feladatom és izgalommal várom, hogy kivel is vacsorázom hamarosan. Nem is mertem…..
Eljött az utolsó nap is a versenyben. Remélem van, aki most gyorsan tollat illetve billentyűzetet ragad és add még egy lehetőséget a fantáziájának. Hétfőn miután átmennek a rostán, megérkeznek az utolsó történetek és már csak a zsűrizés marad hátra, majd a hét felénél…..
 Már csak 2 nap van hára a versenyből!A következő adag történet részletekben, már bekerültek olyan alkotások is, amiket lányok írtak nekem. Igencsak jó fantáziával vannak ők is megáldva, abszolut felveszik a versenyt a fiukkal. Azonban láthattok olyan történetet is, ami…..
Már csak 3 nap van a versenyből. Úgy gondoltam ezen a hétvégén megosztom veletek a bejövő történetek részleteit. Olyan részleteket választottam, amelyek nem feltétlenül a sikamlós részekre koncentrálnak, inkább érdekes, romantikus, megható, izgalmas, izgató, humoros, kedves és…..
Kb 20 db történet ment át a rostán és került ki élesbe ezidáig. A történetek között találhatunk megtörtént  autós szexuális élményt, gróf ur és a házvezetőnő kalandját, egy romantikus "stressztelenítést", egy vízes találkozást, egy elcsábítást,…..
 Az utóbbi 2 napban megjelentek cikkek a versennyel kapcsolatban, de sajnos sok dolgot elferdítettek. Olyan címmel látták el a cikkeket, ami felháborító sőt még úgy is jelent meg cikk, hogy meg sem kérdeztek.Téves információk kontra Helyes információk:1 számú cikk: -Már…..
Megjöttek az első történetek az oldalra!!!!Már nagyon vártam őket, hiszen elképzelni sem tudom, hogy mit fantáziálhatnak rólam az emberek illetve milyen nekem szóló szexi sztorikat írnak.Aminek nagyon örültem, hogy bár sok férfi is tollat ragadott, de volt köztük egy hölgy is,…..
Sziasztok! Király Kati vagyok, leszbi pornószínésznő és aktmodell. 1999ben én lettem az egyik amerikai magazin - az év aktmodellje verseny győztese. Láthattatok a Playboyban (2001 Miss Május), FHMben, CKMben és számos külföldi magazinban illetve jó pár csajos filmben ;-)  …..