Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jlaci74

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasó! Nem, még nem szeretnék elszakadni Campania tartományától illetve a gasztronómiától sem. Remélem, nem bánjátok.  Feltételezésem szerint az olasz pizzát senkinek nem kell bemutatnom. A magyar turistákat igencsak megosztja a kérdés, hogy milyen az igazi pizza. Vajon az amire rápakoljuk…..
Robbant a bomba! A Volkswagenről kiderült, hogy évek óta csalt a környezetszennyezési szimulátoron. Közkedvelt autói a laboratóriumi körülményektől eltérve (amit egy titkos számítógépprogrammal szabályoztak a hatóság háta mögött) a napi használatban akár 40x károsabb…..
A vád igaz, a vw főnöke elismerte. Nem tagadja a csalás vádját a VW vezetősége. Bocsánatot kértek. Mármint egy leleplezett csalásuk, a szennyezőanyag kibocsátás manipulálása miatt, ... de mi van a többivel? A VW-nek volt és van ezen kívül több szemét húzása is véleményem szerint. A TSI motorok…..
S6 / 2.494 cm3 by BMW / turbo Forrás: speedhunters.com és stancenation.com (klikkelj a nagyobb képekért) ..
jlaci74 2013.08.04 23:18:03
@szmoker (Homo Trollicus): buzi kerekek ? .... idióta...
A Büntető Törvénykönyv 17. § (2) bekezdése szerint a büntetést korlátlanul enyhíteni vagy mellőzni is lehet, ha a kísérletet alkalmatlan tárgyon, alkalmatlan eszközzel vagy alkalmatlan módon követik el. Az alkalmatlan módot a versenyeken a nézők még háttal sem nézik…..
Az rendben van, hogy Danica Patrick nő létére versenyzik. Az is rendben van, hogy nő létére versenyzik és nyer. Sőt, mi több, nő létére versenyzik, nyer és jól néz ki. Ráadásul barna, ami szintén piros pont. Nem beszélve arról, hogy fürdőruhában kígyózik. Tudják mi kell a…..