Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OftF

0 bejegyzést írt és 2284 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bárkivel kész együttműködni az önkormányzati választásokon, de szerinte az Európai Parlamenti választásnak helyosztó szerepe lesz itthon az ellenzéki tárgyalásokon. Puzsér kampánymenedzsere okozott személyi konfliktusokat a választások előtt a pártjában, nem állna be Karácsony Gergely mögé a…..
Mindenki azon sír mostanában, mennyire nehéz jó fiatal informatikusokat találni. Meg ha talál is az ember néhányat, megtartani őket hosszú távon meg szinte lehetetlennek tűnik. Biztos rengeteg kifinomult oka van a jelenségnek, de ki szeretnék emelni most két fontos gondolatot, miszerint Az IT…..
OftF 2016.06.20 08:25:48
@belekotty: Írja az assemblert? Abból meg lehet élni? :))))
OftF 2016.06.20 08:27:06
@bringás bosszantó: Olyankor kell inkább lelépni. Ha tényleg nem úgy kell, és megcsinálod neki úgy, hogy működjön, őt fogják megdícsérni :)
Nekem kellemetlen, hogy a magyar kapitalizmus története legújabb fejezetének huszonhatodik évében fel kell hívnom a figyelmet valami egészen alapvetőre. A dolog azért nem teljesen meglepő, hiszen a magyar kapitalizmus a feudalizmus dögszagát árasztja. Ezrek leírták már, hogy mi a baj a taxisokkal…..
Sokszor, sokatokban felmerül a kérdés: most komoly, amit írunk, vagy csak viccelünk? Ha viccelünk, akkor miért hívjuk ezt a blogot projektmenedzsment blognak, miért nem viccblog? Meg különben is, miért kell mindig mindenből viccet csinálni, miért nem adunk inkább tök jó kis hasznos tippeket, meg…..
Szerencsés Hella A következő listát olyan érdekességekből állítottam össze, amikre egy magyar turista felhúzhatja a szemöldökét, akár először – akár sokadszorra jár Párizsban… vagy az is lehet, hogy éppen örömmel tölti el. ..
A múlt héten élesen(?) bíráltam a Dalai Lámát. A mondanivalóm lényege az volt, hogy nem érzem hiteles figurának az illetőt, ugyanis speciális, kiválasztott helyzete erősen segíti abban, hogy ellazult, békés buddhista legyen: nem kell a holnapon aggódnia, nem tud olyat csinálni, ami bizonytalanságba…..
OftF 2016.04.04 18:01:23
Azt olvastam, hogy a Dalai Láma egyelőre bizonytalan abban, hogy újjá fog-e születni. A dolog nyilván attól függ, hogy sokadik reinkarnációja végére elérte-e végső célját. A bizonytalanság önmagában mutatja, hogy D.L. nincs képben. Milyen olyan, hozzá méltó magasztos célt tudunk elképzelni, aminek…..
Most szakadt ketté a Fidesz. Nem, nem hullik darabokra, nem oszt senki lapot Tóbiásnak vagy Gyurcsánynak, az ő szekerük ettől függetlenül gurul vagy rohad el félúton. A Fidesz nevű halmaz azonban aligha lesz egyben tartható 2018-ban. Lesz egy rész, amelyik megmarad Fidesznek, ez lesz a visszataszító…..
OftF 2016.03.04 14:40:02
A mindenkori nemzeti oldalnak, amely épp ellenzékben van, azt kéne végre eldöntenie, hogy felvállalja-e olyan ügyek képviseletét, amelyek reprezentálását a 20. század szerencsétlen történelmi hagyatékából kifolyólag kisajátított magának a balliberális értelmiség. Az utóbbi hetek legmegosztóbb…..
OftF 2016.02.23 11:56:05
(Történelmi pillanat: a blog első vendégposztja. A szerző Palotás Gábor kolléga – City Taxi). Először is megpróbáltam megbecsülni az Uber forgalmát. Állításuk szerint 80 ezer regisztrált felhasználójuk van. Ha ők havonta csak kétszer utaznak, 160 000 megrendelést feltételezhetünk. Átlagos 2500…..
Itt a karácsony meg az újév, végre megáll az élet, de a nagy rohanás, a projektek őrülete után nem könnyű egyik napról a másikra elengedni magunkat és lazítani. Néhány jól bevált tippel segítünk most nektek, hogy ez minél könnyebben menjen! Kapcsold ki a céges emailek…..
A héten több pasi tette fel nekem azt a költői kérdést, hogy miért buknak a nők a bunkó pasikra. Pszichológusként abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy sokat hallok arról, mit tartanak vonzónak a nők egy férfiban. Előre elnézést kérek az olvasótól a hatásvadász cím…..
OftF 2015.12.11 00:28:35
Na kérem, volt már minden, tervezés meg beszélgetés, meg állvabeszélgetés, dolgozás, persze énszerintem mind hülyeség. Mer megy ott minden kérem, csak a munka nem! Hát én tudom, mi a munka kérem! Például az, hogy ellapátolom a havat, az munka, mer előtte ott van a hó, utána meg…..
Köztudott, hogy az alkohol akár egészséges is lehet – heti néhány pohár bor erősíti a szív- és érrendszert, növeli a „jó“ koleszterin szintjét a vérben, és vashiány ellen is hatékony, ám ha átesünk a ló túloldalára, gyakran lehet csúnya vége az…..
Blogunkon az elmúlt hetekben közösen boncolgattuk a jó programozók jelentősségét a projektekben, valamint kerestük a hatékony felvételiztetés titkát. Kalandozásaink során feltűnt egy apró, de annál különösebb részlet a jó szakemberekkel kapcsolatban. Kutatást indítottunk a…..
OftF 2015.10.01 16:12:21
:)
„Csak egy nő vagyok, egy azóta munkanélkülivé vált kisgyerekes anyuka, aki egy pánikhelyzebten hozott egy rossz döntést. Őszintén sajnálom.” – írta a menekült kisgyereket megrugó, egy másikat pedig elgáncsoló jobbikos operatőr, miután szégyent hozott a világon minden…..
Bezzeg a németek, a franciák, a nyugatiak, a felvilágosultak. Bezzegék bezzegországból bezzegik, hogy nekünk, magyaroknak mi lenne helyes. Aztán ott vannak ezek az atomliberális, alibi vallásos, migráns buci simogató, közben önsanyargató életet élő emberek, akik minden…..
Miután az olvasói túl nagy számban lájkolták általuk nem kedvelt közéleti szereplők halálát, a Mandiner most már nem teszi lehetővé, hogy "tetszik" vagy "nem tetszik" gombot lehessen nyomni a halálhírekre. Emlékezetem szerint ez akkor indult el, amikor túl sokan lájkolták…..
Úgy történt, hogy minap ültem a szerkesztőségben.  A Che Guevarra-poszter sarka kezdett lekonyulni, nem volt mit tenni, fogtam egy kis cellukszot - vörös csillag alakja volt a műanyag borításnak - , és elkezdtem visszaragasztani a sarkat, amikor megcsörrent a telefon.  Az…..
Június 5-én döntött a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága a “Lambert kontra Franciaország” ügyben. Helybenhagyták a francia Államtanács 2013-as határozatát, mely szerint meg kell szüntetni a 39 éves, egészséges, autóbaleset miatt éber kómába került Vincent Lambert…..
Ha sajnálatos módon nem te vagy az a szerencsés, aki pár héttel ezelőtt elvitte az 5 milliárdos lottóötöst, akkor sem kell csüggedned, hiszen hazánk is rengeteg élményt tartogat számodra. Nem kell tízezer kilométert utaznod azért, hogy felejthetetlen kalandban legyen részed. Most…..
(bocs a provokatív címért, egy kissé ideges vagyok a témától) Ma már minden kistermelői vagy kézműves. Minden.         Olyan ez mint a mangalica helyzet, feleségem szerint amennyi mangalica szüzet árulnak az éttermek, legalább 10 millió mangalicának kellene lennie…..
„Folytatni fogom a munkámat” – kezdte újraválasztása után a FIFA elnöke, Sepp Blatter. Ugyan a sporttörténet egyik legnagyobb korrupciós botrányába keveredett az általa 1998 óta irányított szervezet, de sebaj. Jó lesz ez így is. Sőt, a régi-új elnök még azt is…..
OftF 2015.05.30 17:51:32