Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hubertusz

0 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fából faragott és politúrozott bútorok ugyanúgy sima felületűek és csillognak, mint a fröccsöntött és aranyozott tárgyak, valahogy mégis más az összkép. Tartóssága is más, de egy idő (pár évtized-század) múlva szükségessé válhat felújításuk. Természetesen ne kockáztassunk műemléki értékű…..
Amikor az alábbi levél subjectjében megláttam, hogy telekomos történet, arra tippeltem, hogy egy sokadik számlázással kapcsolatos ügy lesz, amik rém idegesítőek és kimerítőek, de egy Telekom méretű cégnél nyilván előfordulnak, és ráadásul rendszerint végül valahogy megoldódnak. Nem is tévedhettem…..
Hölgyek esetében az edzés és a táplálkozás tekintetében szükség van arra, hogy a fikciókat a tényektől elkülönítsük.Rengeteg információ kering az neten, a női magazinokban, melyek félrevezetőek. ..
Valósággal undorodnak a gyalogosok, amikor lemennek a VIII. kerület valamelyik aluljárójába, amiket szinte elleptek a gyakran agresszív, részeg hajléktalanok, akik körül orrfacsaró a bűz, és a saját mocskukban fetrengenek, állítja a TV2 Híradója. És ez még csak a felkonfja volt a hétfő esti…..
Zavar a szomszéd horkolása? Nem érdekel Teri néni perlekedése a Kossuth rádióval? Eleged van abból, hogy Pistike döngő rohangálására ébredsz minden hajnalban? Megértjük. Nincs is szebb, mint egy nyugalmas otthon. De elég a boldogsághoz a nagyi összes tojásos dobozát elszedni? Hitek és tévhitek, meg…..
Eléggé elterjedt nézet a kapitalizmusnak felróni a társadalomban jelenlévő problémák jelentős részét. Kétségtelen, hogy ennek a rendszernek is vannak hátulütői, de korántsem ez az oka sok rossznak, hanem ellenkezőleg, ezen problémák túlnyomó részben pont a kapitalizmus…..
A címben említett összeget Charles63-nak kellett volna kifizetnie, hogy megszabaduljon üdülési jogaitól. Sikerült találnia egy olyan helyet, ahol 10% a jutalék, és csak a felét kérték előre: Történetemet azért osztom meg a közzel, hogy akik hasonló ügyben keresnek megoldást,…..
Van abba némi gyomorrontás érzés amikor egy fejlődő és elméletileg demokratikus országban feljelentik az online újságok híreinek kommentelőit. Na nem mondom, hogy ez nem szánalmas egy picit, de viccesnek sem nevezném. Valahogy fenyegetve érzem magam, az meg olyan kellemetlen a szabad…..
hubertusz 2013.02.09 22:52:55
Tizennégy éves korától fogva vett részt az internet mai kinézetét meghatározó projektekben, közösségek építésében. Részt vett az RSS és a Reddit kialakításában, valamint a világhálót rendszabályozni szándékozó SOPA és a PIPA elleni küzdelemben. A szabad internetért…..
Kaotikus állapotokat jelentenek a számhordozni igyekvő ügyfelek az összes mobilszolgáltatónál. Ha épp nem utasítják el a kérelmüket, akkor sem történik semmi. Úgy látszik nem sikerült felkészíteni az infrastruktúrát a 48 órás átvezetésre: Minap olvastam a…..
ANNENN Fiú vagy lány? 2011.12.12 19:04:00
Ez a kérdés mostanában viszonylag gyakran felmerül az emberben különböző divatlapok lapozgatása során. Ugyanis az "androgün modellek" egyre divatosabbak. Imádott színésznőm Tilda Swinton mellett rengeteg androgün arc tűnik fel mostanában. Rickard Sund fotós és Julie van…..
Nem akarok hinni a fülemnek! Őszintén remélem, csak rosszul értettem Zám Tibort, a Best Reisen ügyvezetőjét, amikor az egyik rádióban azt nyilatkozta, hogy a balesetet szenvedett busz utasai közül többeknek nem volt utasbiztosítása, ezért nekik ki kell fizetniük a kórházi…..
A napokban Budapesten, a 9. kerületben végzi az éves lomtalanítást a Budapesti Közterület-fenntartó. Az utcákon a felhalmozott szemét mellett megjelentek a lomizásból élők is. Sokan keresgélnek a felhalmozott hulladék között, hogy pénzhez jussanak. Általában vas után kutatnak.…..
Azon felül, hogy a Zugügyvéd is rosszízű ügyeskedésnek tartja a rokkantkártyával való visszaélést, semmiképp nem igényel olyan mérvű rendőri intézkedést, mint amit az alábbi levélben leírtak.Tisztelt Zugügyvéd!Kérdésem csupán annyi lenne, hogy milyen hosszú időtartamig,…..
Komolyan gondolják. És megindultak nagy léptekkel előre a megvalósítás útján. Pénteken megjelent a Munka Törvénykönyvének tervezett módosítása. A dolgozók számára csak egy "jóhír" (=régi taktika) van benne: a próbaidő a beígért 6 helyett marad a mostani 3 hónap.…..
A gyémántberakásos fehérarany villát élete végéig használhatja az államfő. Az evőeszköz annyira drága, hogy fotót is csak 2 millió forint ellenében tudtunk volna róla készíteni. A francia Fabergé cég által tervezett és japán szamurájkard-készítők által kivitelezett…..
hubertusz 2011.06.16 14:12:29
@H. Tasló: tévedsz, a hagyaték Kádár János vezetői pályafutása során kapott (nem használt) ajándékok tömege volt.
Péter kitartó és türelmes ember, de még kitartóbb, bár nem türelmesebb a T-Mobile, ha számlázásról és szopatásról van szó. Ügyfél és szolgáltató küzdelme szélmalomharcnak tűnhet, mi azonban - Péterrel együtt - hiszünk a boldog végkifejletben.Úgy gondoltam a történetem…..
Hát eljött ez is, véget ért az Olcsó ebéd, menő helyen sorozat. November eleje óta pusztítottuk nagy lelkesedéssel a legjobb budapesti ebédmenüket, most viszont ideje egy kis szünetet tartani, mert itt a nyár, és ennek örömére új sorozatba kezdünk: a legjobb reggelizős helyeket…..