Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kudarc

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szűzgarázs 145. In vino 2010.11.08 08:00:00
Nem tudtam, mikor ér majd rá Ricsi. A költözést viszont le akartam bonyolítani. Így az általa hozott bútorokat egyelőre a profék lakásában hagytam. Az albérleti, 8 négyzetméteres félszobába nem fért volna be semmi. És nem is volt szükségem semmire. Ágy, kisasztal, szék,…..
Angéla nem is engem riasztott, hanem Juditot. Valamiben nyilván megegyeztek. Csak velem még nem közölték. Judit hívott engem. Ő már a kórházban van. Ugyanaz a folyosói jelenet. Nem engedik be. De Angéla ezúttal bent marad. Ma talán meg is szül. Nem kérdem, ki legyen ott a…..
Miért is? Hát azért, mert a frufru fiatalít és majdnem mindenkinek jól áll. Ez egy olyan trükk, amivel egy csapásra 5 évet fiatalodhatsz! Ha pimaszul fiatal vagy, akkor viszont olyan bájt kölcsönöz a megjelenésednek, ami ellenállhatatlan. Szerintem mindenkinek ki kell próbálnia,…..
kudarc 2010.06.24 15:33:55
@Andika0317: Vágd le! Anyukád is meg fog nyugodni és meg fog barátkozni a frufruddal. Mást nem tehet.
Aktuális témánk a magabiztos fellépés. Szerintem az, aki itt feltölti a fotóját és beszáll a versenybe, kellően magabiztos. Vagy tévedek? Esetleg vannak köztetek olyanok, akik azért töltik fel a képüket, hogy visszajelzést, megerősítést kapjanak azzal kapcsolatban, hogy milyenek…..
Sziasztok, Kata vagyok és life coachként dolgozom. Azért csatlakoztam szakértőként ehhez a bloghoz, mert úgy gondoljuk, a szépség, a nő, a nőiesség összetett dolog és nem csupán a külsőségek határozzák meg. Mi számít még? Hát az érzelmek, az érzések, a gondolatok, a…..
Gondoltam én is megosztom veletek a tapasztalataimat. A fejvadász cégek még csak nem is ismerik a végzettségeimet, nem hogy azt hogy mit tanultam, mihez értek. Szerintem, ha valaki HR-es pályára adja a fejét, akkor az minimum, hogy legalább a felvi.hu-t megnézi és elolvassa, hogy melyik…..
Az alkalamzások beszerzésénél sokszor szóba kerülnek az open source termékek. Legfontosabb tulajdonságuk az ingyenesség, a legnagyobb hátrányuk a nem megfelelő support. Általában ezen két dolog mérlegelése után dönt sok vállakozás az open source termékek mellett, vagy…..
kudarc 2010.03.04 08:48:37
@p_jano: Terheléses teszt, stressz teszt, és egyszerűen az a tény, hogy ne csak 5-10 userrel teszteljünk. Ezt a szoftvert külföldön kórházak használják, ott nem 10-en vannak. A másik, hogy így hamarabb kiderülhetnének olyan dolgok, mint pl sokáig tart míg betölt configokat, vagy lefagy.
Kedves Despota, olvasók és trollok!   A "kedves" főnököm azt képzeli magáról, hogy macsó és nincs olyan nő a földön, akit ne kaphatna meg. Éppen ezért, aki nem vevő a közeledésére, az retorziókra számíthat.Házas ember, két kisgyerek apja, de ez nem tartja…..
Bug tracker, vagyis hibakezelő, hibakövető rendszer. Szokták még defect tracker-nek is nevezni. A hibakövetés (bug tracking, defect tracking) a fejlesztésnek egy része, melyben a fejlesztők/tesztelők/felhasználók összegyűjtik a szoftverben található problémákat, hibás…..
„Az ilyen Woody Allen-típusú, saját lányát levadászó (még akkor is, ha csak a nevelt lánya) perverzektől kiver a veríték” - a szokást kissé megtörve, most nem egy konkrét történet következik, hanem egyik kedves olvasónk véleménye. Nagyon forró témát vetett fel,…..
Levélírónk ezuttal sem a segítőkész Tanulmányi Osztályról, az egyszerű adminisztrációról és a könnyen követhető információkról számol be nekünk. Sokunk számára ismerős problémákat oszt meg velünk, a legtöbb szinte ellehetetleníti a tanulást. Kedves…..
A tanárokat naponta érő megaláztatás miatt kénytelen levélírónk pályát módosítani. Az alacsony fizetés, kellemetlen kollégák és a társadalmi megbecsülés hiánya vette el viszonylag gyorsan a kedvét, törte meg a lelkesedését. Sajnos, egyre több jó tanár hagyja ott ugyanezek…..
Ellenőrző Iskola=bolondokháza 2009.09.15 14:03:00
  Ehhez az elkeseredett hangú levélhez nem fűzünk kommentárt, csak közzétesszük, ahogy kaptuk. Örömmel olvastam az eddig megjelent írásokat, sokukkal egyet is értettem tanárként, vagy szülőként- de a mai nap -ami egy átlagos idióta nap az iskolában-…..
A Pestiside.hu érdekes árfolyamkülönbözetet fedezett fel a Sziget-jegyek forintos illetve eurós árazása között. Korábban simán lehetett forinttal fizetni külföldről, idén már csak euróban lehet. Igenám, de a online jegyeket árusító Interticket Kft. kizárólag forintban tudja…..
Miért esik az eső? Amikor olyan jó lett volna ma is bicajozni. Bár lehet, hogy valami égi jel az egész, mert baromira fáj a lábam. Nem is a lábam, inkább a talpam. No, de mindegy is, ma marad a szoba, meg a Rubint Réka. Viszont, eszembe jutott ez a cikk, amit pár napja olvastam a…..
Meggyőződésem, hogy az országban sok helyen végeznek megfelelő minőségű szoftvertesztelést. De ennél sokkal több azon vállalkozások száma, ahol nem ez a helyzet. Sokszor alapvető hozzávalók hiányoznak, melyek nélkül az eddig rosszul teljesítő tesztelők továbbra is rossz…..
A következő olvasói levél egy olyan jelenségről szól, ami jogosan vált ki ellenérzéseket a hölgyekből: jó néhány párkapcsolatban tengődő férfi vadászik a netes társkeresőkön újabb áldozatok után. Egyik sem vallja be a kezdetek kezdetén, hogy nem főállású asszonyt…..
 Hétfő van, rögtön essünk neki a Férfinak.  Innen loptuk. Sziasztok. Az én történetem is bizonyítja a férfiak által ostobaságnak tartott igazságot, miszerint egy férfi örök gyerek, a rosszabb fajtából - érzelmileg nulla, tiszteletlen, és jellemtelen. Persze biztosan…..
Obama ünnepel. Már 2 napja. Fogadja a gratulációkat, dísztáviratokat a világ összes országából. Estére van egy kis szabadideje, leül hát a laptopja elé. Felmegy a CNN videómegosztójára, gondolván megnézi a politikai elemzők videóit, a szavazói ünneplését aztán…..
Egy esetben követnék el brutális, belezéses gyilkosságot, ha a csajomra rámászna előttem egy csávó. Ez az a pont, ahonnan nincs vissza. Már most felidegesítettem magam.Innen loptukSzeretnék veletek megoszatni egy történetet aminek még nincs vége és talán néhány tanács is jól…..
Azt hiszem, a szakítósblog egyéves történetének leghosszabb, legmegrázóbb, legfájdalmasabb levele következik. Vigaszt mi sem tudunk adni, de hebron azt mondta bele a szakítósbulin a Kossuth Rádió mikronjába, hogy ilyenkor jó tudni, hogy "Nem vagy egyedül". Nem…..
A körkérdésünk, melyben felvetettük, hogy vajon mi a legvisszataszítóbb ruhadarab a férfiakon, óriási vihart kavart a kommentezőink körében. Többen követelték, hogy ennek a párját, a lányok fura öltözködési szokásainak a kivesézését is csináljuk meg. Most tehát itt a…..