Regisztráció Blogot indítok
Adatok
muforlife

1528 bejegyzést írt és 1620 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HabiBárpult 90210 casting-hírek 2010.07.10 15:43:00
Először is, a sorozathoz visszatérő (és fontos) szereplőnek érkezik Blair Redford (előzőleg szappanoperákban szerepelt, tehát nem tudom, komolyan lehet-e majd venni...), aki Oscart fogja játszani, egy szarkavaró britet, és valószínűleg sok részben fel fog tűnni. A másik hír,…..
A The Eventhez hasonlóan itt is belebeszélnek egy kicsit a színészek. Sőt, még J.J. Abrams is. A sorozattal kapcsolatban amúgy a legnagyobb kérdés az, hogy vajon a végére sikerül-e megjegyeznünk női főszereplőt játszó színész nevét. Nem lesz könnyű... ..
Ami azért is érdekes, mert a karakter a sorozat eredeti univerzumában már halott, ez tehát azt jelenti, hogy valószínűleg sokáig ki fog tartani az évadzáróban kialakult helyzet. A karakter amúgy kb. 4 epizódban fog feltűnni, és a casting-felhívás szerint nagyon szereti a lányát,…..
Mert hogy tuti lesz több, ez inkább csak összefoglaló a sorozat 1. évadához, de annak tökéletes. ..
A résztvevők listáját már olvashattátok, azóta szépen elkezdtek "szivárogni" a hírek azzal kapcsolatban, hogy ki mit mutat majd meg a paneljánál, most ezek közül jöjjön három (majd a többiről is írók). The Event a rajongók július 24-én láthatják a sorozat…..
Az 1x09 már nagyon rég, március 26-án volt, de még mindig nincs meg, hogy mikor is folytatódik az 1. évad, de szerintem nem nagyon lövök mellé, ha azt mondom, hogy október környékén fog visszatérni a sorozat. Az évad második felében is 9 rész lesz, előbb jöjjenek ezeknek a…..
Már az évadról írt kritikában is említettem, hogy a csatorna lehet, lecseréli a címet, mivel már semmi köze a cougarokhoz a sorozatnak, és ez most kezd egyre biztosabbá válni. Annyira, hogy az ABC már teszteli is az új címe(ke)t, ami jelen állás szerint a következők közül fog…..
Annyira nem jó, mint a múltkori, de láttunk már sokkal rosszabbat is...
Tegnap kihirdették a jelöltek listáját, ami teljes egészében itt olvasható (legjobb írással, rendezéssel, díszlettel, fényekkel mindennel együtt), de én csak a főbb kategóriákat rakom ki. Nagy elemzésbe nem szeretnék belemenni, azt már nálam sokkal hozzáértőbbek úgyis…..
HabiBárpult 3 új Hellcats promó 2010.07.09 11:39:00
Na, ez akár még jó is lehet. Amúgy a 3. kicsit eltér a másik kettőtől, de nagyrészt ugyanazok a jelenetek vannak mindben. ..
David Fury és Brannon Braga mellé Jon Cassar csatlakozik, aki kb. 150 '24' résznél volt producer/executive producer/co-executive producer és ezek közül sokat ő maga rendezett. Jon Cassar még Emmy-t is nyert 2006-ban, rendezői munkájáért (ekkor nyerte el a sorozat a legjobb dráma díjat…..
Csak kár, hogy szinte ugyanolyan promókkal. Mondjuk van benne új jelenet az előzőhöz képest, és sokkal pörgősebb lett, de azért gáz, hogy ugyanaz a zene. Mindegy persze, a lényeg az, hogy jónak néz ki a Nikita. ..
Ebben a bejegyzésben még azt írtam, hogy A.J Cook és Paget Brewster is távozik (és nem biztos, hogy visszatér), de azóta jött pár új infó, és szerencsére közel sem olyan rossz a helyzet. Paget Brewster a napokban írta alá az új szerződését, mely szerint a részek többségében…..
HabiBárpult Walking Dead-poszter 2010.07.08 18:03:00
Ami a Comic-Conra hívja a népet...
Mondjuk ki már így az elején: a Persons Unknown közel sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és egyelőre a nyár legnagyobb csalódása. Nem bűn gyenge, és egy kivételével nem is voltak borzalmas részei, de az az egy nagyon rosszra sikerült, és a többi sem volt sajnos…..
A dátum ott van a plakáton, már csak két nap és indul az új évad...
A bejelentés idején még csak 3 rész ment le a sorozatból, de már akkor is látható volt, hogy jó a nézettség, és a csatornánál egyenesen bombasikernek nevezik a sorozatot, így nem meglepő, hogy az eredeti 10 részes berendeléshez, az ABC Family hozzácsapott még 12-őt.…..
Erre nem lehet mit mondani. Tényleg nem, inkább nem is próbálkozok. Nézzétek inkább, aztán meg döntsetek, hogy melyik a rosszabb, a Twilight vagy a Jersey Shore. Nehéz döntés, nagyon nehéz. (a videót amúgy a Jimmy Kimmel Show-ban adták le, és maga Jimmy Kimmel is szerepel benne,…..
Lehet több értelme lett volna sajnos... (amúgy főként csak a hibákat hangsúlyozzák ki, de mivel ezt már rengetegen megtették a finálé után, biztos van olyan, akinek nem tartalmaz semmi újat a videó, az elvakult fanoknak viszont érdemes megnézniük, hátha ráeszmélnek pár dologra)…..
(a sorozatról itt találhattok leírást+képeket+előzetest) A Worst Week főszereplője (és a Romantically Challangedben is szerepelt - érdekes, hogy egyik sem érte meg a 2. évadot) Kyle Howardot fogja váltani a sorozatban, aki Jordana Spiro-hoz hasonlóan a My Boys túlélése (vagyis…..
Lassan visszatér a király, az USA Győzike show-ja. A trailer alapján amúgy jobbnak ígérkezik, mint az 1. évad, ami hihetetlennek hangzik, de tényleg. Úgy tűnik most már Vinny sem csak ott lesz, hanem pont miatta robban ki a balhé. Jó lesz ez, de komolyan (nehogy el hidd).…..
HabiBárpult Gran Turismo 5 Videók 2010.07.05 20:03:00
 Az elmúlt napokban (hetekben) elég sok GT5 videó látott napvilágot, melyekben megcsodálhatjuk, milyen is lesz az Amerikában novemberben megjelenő PS3 exklúzív játék. Jó válogatást!..
muforlife 2010.07.07 16:40:56
A Happy Town tipikusan az a sorozat volt, ahol rengeteget számít a befejezés, gyakorlatilag azon múlik, hogy miként fogjuk megítélni később magát a sorozatot. Ezt tudhatták a készítők is, az ilyen misztikus sorozatoknál - ahol ráadásul van egy mistery man, aki szedi az…..
A csatorna az upfronts idején még visszautasította a sorozatot (akkor még True Love néven futott), de a napokban úgy döntöttek, hogy mégis jöhet midseasonra a 2010/2011-es évad 12353251321. romantikus komédiája. A sorozat 4 New York-i barátról szól, akik közül ketten szerelmesek…..
Ez eddig sem volt kérdés, de az írók biztos úgy gondolták, hogy van, akinek még nem jutott el a tudatáig, és a 3x03 végére ezt a jelenetet hozták össze. Spoileres eléggé, tehát óvatosan. ..