Regisztráció Blogot indítok
Adatok
knbm (törölt)

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két hete egyszeri 9.9%-os illetéket emlegettek a 100 ezer eurónál nagyobb ciprusi számlák esetén, egy hete már 25-40% körül járt az összeg. Ma kiderült, hogy a garantált 100 ezer euró felett gyakorlatilag mindent elbuknak azok a szerencsések, akik a Bank of Cyprusban vagy a Laikiban…..
knbm (törölt) 2013.03.31 15:54:06
@bigthereal: Mitől unortodox? A bank becsődöl, az állam nem tud mögé állni mert neki sincs pénze. A garantált betét mindenhol az EU ba 100 e EURO. Ami e fölött van az megy a levesbe.
Ma az egyetem és a hallgatók alkujával véget ért az egyetemfoglalás az ELTE-n és az eddigi teremet tovább használhatják immár legálisan a hallgatók. Erről tartottak sajtótájékoztatót a teremben ahol a Hír Tv riportere Császár Attila tett fel kérdéseket. Az ember azt gondolná,…..
knbm (törölt) 2013.03.28 11:16:24
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Ezt is Orbánék fizetik? Ezt nem tudtam.
Szombat reggel, uniós polgár sokáig horpaszt, de mikor már nagyon hasára süt a nap, benyomja a rádiót. Az első hír, amit hall: öregem, rábasztál, éjjel durván megadóztatták a bankbetéted. Nem vicc öcsisajt, a döntés megszületett, hiába rohansz a bankba, már le is nyúlták a…..
knbm (törölt) 2013.03.18 09:33:18
@fal_adja_a_masikat:
Az az igazság, hogy sajnos neked nincs fingod a gazdaságról.
Amióta Magyarország az EU tagja, mindíg több pénzt kapott mint amennyit befizetett és ezt a netto befizető tagállamok adják.
Az elmúlt évtizedben ami épült ebben az országban az mind az EU pénzéből ( utak, kórházak..stadionok...
Ezért háborognak jogosan pl. a németek, mert ha már az ő pénzükből fejlesztünk akkor legalább ne szidjuk és kurvázzuk őket...
Egészen elképesztő fordulatot vett naiv ügyfél esete, amikor teljesen átlagosan elromlott mosógépe miatt betelefonált az Auchanba. Kiderült ugyanis, hogy a termékei kiterjesztett garanciáját jegyző AIM Biztosítót január 28.-án a PSZÁF elkezdte felszámolni. Az Auchan pénzügyeit…..
Annyira tipikus: a köztévének egy normális műsora indult az utóbbi két évben, azt is megszüntetik, miért is ne, hiszen kilóg a közepesen sem nézett fostengerből: Gundel Takács Gábor Maradj talpon! című, teljesen vállalható vetélkedőjéről van szó. Az adásokat átlagosan…..
knbm (törölt) 2013.01.07 13:48:00
@states1:
Egyszámjegyű volt a nézettsége de a Fábrinál nagyobb volt.
Slovensko, do toho! Karácsonyfake 2012.12.30 10:41:16
Alaposan megvezették a jobboldali sajtómunkásokat: tömegesen ülnek fel egy brüsszeli városi legendának a Fidesz-közeli médiában. A szlovák rendszámtáblás Hazafi karácsony alkalmával is megragadta az alkalmat, hogy egy kicsit gyalázza az Európai uniót, jó fideszes módjára…..
knbm (törölt) 2012.12.30 22:55:46
@Régi Péter:

Látom téged a tények nem zavarnak. Olyan van mint a kormány.
E-betűs adalékban nehéz lenyomni a jégkrémeket, de a Fornettinek ez is könnyedén sikerül. De nem is az a lényeg, hanemhogy az almás-pudingos termékük egyebek közt kén-dioxidot és halat is tartalmazhat. De hogyan? ..
Nahát, mindkét tehetségkutatóval kapcsolatban felmerült a bunda lehetősége, csak azon lehet csodálkozni (már ha) hogy ilyen későn. A Blikk a The Voice, a Bors az X-Faktor esetében lötyögteti a szaros bilit lelkesen. A The Voice első párbajköréből kieső Bokor Marianna már a…..
knbm (törölt) 2012.11.27 20:26:07
@Dick Tator: Mit értesz azon, hogy jópár éve abbahagyták a szavazatok számának mutatását? Az X faktor három éve fut és soha de soha nem mutatták a szavazatok számát. Azért mert a műsor licence kötött. A világon mindenhol azonos az X faktor. Legfeljebb a kis ország kis tehetségek elve működik. Kicsit savanyú, kicsit sárga de magyar.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
knbm (törölt) 2012.11.01 16:08:57
@Kőmíves Kelemen:
Sok évig dolgoztam ingatlan irodában. Nálunk az az értékesítő aki jó volt az értékesített, aki nem volt jó értékesítő és volt OKJ-s végzettsége az nekiállt értékbecsléseket írni.

Az érték pedig úgy alakult, hogy ha az ingatlan ára 10M volt és 2M kellett egyéb dologra(illeték, bútor, tv, kocsi....) , akkor kihozták 14 re, hogy nulla önrésszel 10M menjen a lakásra és még jusson két misi az egyéb igényekre.
Naiv ügyfél visszamenekült Írországba, és azóta sem érti, hogyan kerülhetett 345 ezer forintba 5 hónap fűtés egy 60 nm-es panellakásban: Tavaly 5 év külföldi száműzetés után volt "szerencsém" otthon letelepedni próbálni, de 5 hónap után feladtuk a feleségemmel és…..
knbm (törölt) 2012.08.29 20:33:36
@Tölgyasztal:
Látom nem nagyon figyeltél a fizika órán. Azért lehet ennyi mert sokan csalnak (hűtik a radiátorra tett mérőt).
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
knbm (törölt) 2012.08.29 14:47:52
@janegirl36:
Ha négyezret keres és 2500 at elkölt akkor félretehetsz 1500 at.
Ezt a kínzó kérdést tette fel naiv ügyfél a Tescónak, ahonnak természetesen érdemi választ nem kapott. A kérdés apropóját az adta, hogy naiv ügyfél kiderítette, hogy például a Vitamill pont ugyanannyiért adja mindkettőt nagykerben. Természetesen nem csak a Tescóban, hanem…..
Kezdetben szó volt hamburgeradóról, amiből végül NET lett. De Lázár János megígérte, hogy a gyorséttermeket külön törvénnyel regulázza meg. Erről azóta se hallottunk. Ez viszont körbejárta a netet:   Sajnos az Új Széchenyi Terv honlapja nem bővelkedik infókban, így…..
knbm (törölt) 2012.03.23 13:15:10
@Noname Cowboy:
Úgy én is csinálnék 300 Mrd-os forgalmat, hogy kapok 10 db 30Mrd-os állami megrendelést, aminek a bekerülési összesen 100 Mrd. 200Mrd nyereségre fizetek adót, visszacsorgatok a pártkasszába 100Mrd-ot és döngetem a mellem, hogy milyen komoly adófizető cég vagyok. Közben pedig simán lenyúltam 200Mrd-ot aminek a felét visszacsorgattam. Ez a közbeszerzés és ez a támogatási rendszer!!!
knbm (törölt) 2012.03.23 13:18:25
@Peterpapo:
Bocs, de hamburgeradó az mindenre vonatkozik, de speciel a hamburgerre nem!!!
A hamburgeres nem fizet hamburgeradót!!!
knbm (törölt) 2012.03.23 13:20:30
Azt hittem, a pogácsás szocialista Szűcs Erika után már nincs lejjebb. Hát mit mondjak, Németh Lászlóné után revideálnom kell álláspontomat. Szücs Erika ehhez a Némethnéhez képest iskolai tanulmányait és tudását illetően egy polihisztor, megjelenésre, kinézetre pedig egy…..
knbm (törölt) 2012.03.19 20:08:10
A rendőrségen és a médiahatóságnál is feljelentették Bochkor Gáborékat, mert a Bumerángban a teknőcök agyonverésével viccelődtek, illetve arról beszéltek, milyen állatok pusztulhatnak még ki, írja a Blikk.A Bumeráng csapata a február 7-i adásban azért kezdett el a teknősök…..
A Magyar Televízió a közmédia új rendszerében kiemelten figyel arra, hogy minőségi, pártatlan, naprakész és az állampolgárokat mindenben kiszolgáló hírszolgáltatást nyújtson. Munkatársaink szakmai felkészültsége, elhivatottsága a garancia arra, hogy nézőink mindig…..
knbm (törölt) 2012.02.15 15:24:34
@Wernher vonn Braun:
Ha ez a három nézhető csatorna akkor tényleg ideje csomagolni.
knbm (törölt) 2012.02.15 16:04:33
@Wernher vonn Braun:
Sőt amióta a köztévén vannak a magyar bajnokik még a foci is jobb lett!
Nívós sportműsort? Ötszörösét költi a köztévé az F1 közvetítésekre. Helyszínről kommentálnak majd a műsorvezetők. Ez ok is, de közpénzből!!!. A kertévé csak annyit költhet amit megtermel. Nem egy feneketlen pénznyelő. Az RTL is színvonalasabbat csinált volna ötször annyi pénzből, főleg a más pénzéből.
Szegény Malév-utasoknak nem lesz könnyű visszaszerezni a pénzüket, hacsak nem hitelkártyával fizettek a cégnek közvetlenül. Csoda, ha az utazási irodák sem szeretnének részt vállalni a veszteségből? Abrakadabra szerint erről valami állasfoglalás is született:Nyaralásomat…..
- magyar rémmese - Ha megmondanám, honnan tudom, meg kellene öljem a kedves olvasót. Egészségesebb tehát, ha enélkül is elhiszi: a mese létező önkormányzaton alapul, bármilyen hasonlóság a valósággal hihetetlen, de sajnos igaz. A kedves olvasó még így sincs…..
knbm (törölt) 2012.02.01 19:11:35
@Pierr Kardán:
Az adószabályokat nem az apeh hozza. Ők csak végrehajtják. A jogszabályokat pedig a parlamentben hozzák. Szóval a h.....k a parlamentben vannak.
Olvasd a Sárdobálót is!Van két pénzügyi legenda Magyarországon, amiknek első ránézésre semmi közük egymáshoz. Pedig de. Egyrészt a bankok folyton visszaélnek erőfölényükkel és igazságtalanul magas kamatot követelnek. Ezért aztán a derék államnak be kell…..
knbm (törölt) 2012.02.01 11:46:57
@ZX:
Na te aztán gyakorlati, élet szerinti példát hozol.
Arra még gondolni sem mersz, hogy netán albérletbe mennek?
Igenis sok ember felelőtlenül vett fel hiteleket. Plazmatévé, autó, .........
A dologban az a szép, hogy ha nem kapsz hitelt akkor szemét a bank, ha kapsz hitelt akkor meg szemét a bank. Mint a nyuszika sapkája...
Mi történt volna még tizenöt éve is, ha a közszolgálati tévé egyik munkatársa kiáll egy csendes mező közepére, és bejelenti, hogy az Operaház elé meghirdetett tüntetés érdeklődés hiányában elmaradt? Semmi, legfeljebb a vidéki kisgazda nézők, akik nem ismerik Budapest…..
knbm (törölt) 2012.01.04 23:38:07
@Tölgypajzsos Thorin:
Úgy látom tízkor lejárt a (bér-kommentes) munkaidőd.
knbm (törölt) 2012.01.04 23:45:33
@Hó apó:
Igen felelőtlenség lehet az IMF től pénz kérni 3-4% ra. Az viszont tök (nemzeti) jó, hogy most 9-10% os kamatra veszünk fel. Ma ilyen kamat mellett is nehéz eladni az állampapírt.
A 2008 as IMF hitelről meg csak annyit,hogy ha a Viki nem vett volna belőle MOL részvényt (amin van már bukta 30% felett) akkor abból simán törleszthetnénk.
knbm (törölt) 2012.01.04 23:47:15
@Hó apó:
Itt nem kiadáscsökkentés, hanem bevételcsökkentés volt. Sikeres SZJA törvény.
 "Tatabányán nem futóhomokra, hanem sziklaszilárd alapokra építkeznek a fociban, és ez lehet a jövő útja" (O.V.) Van élet az NB II-ben, tudhatjuk meg az Nemzeti Sport mai "Fókusz "rovatából, bár a pénz természetesen kevés. Az optimista hangvételű cikkből kiderül, hogy…..
Az RTL zászlóshajója múlt szombaton már második élő adásával jelentkezett, az énekesek közül meg megint kiesett egy, ahogy az lenni szokott. Volt azonban egy kis probléma a szombat esti műsorral: a keleti országrész tévé háztartásainak egy része nem láthatta a teljes adást,…..
A napokban úgy jött ki a lépés, hogy taxival kellett kimennem a reptérre. Nem sűrűn fordul elő ilyesmi, általában megoldom autóval és/vagy tömegközlekedve, de ha már így alakult, megszólítottam a sofőrt, hitetlenkedve, hogy a Kia Cee’d kombi kétszázezer kilométer után…..
knbm (törölt) 2011.10.19 22:43:58
@Lófasz Hadnagy:
A primitív ebben az esetben nem a KIA hanem a kommentelő.