Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pamut

0 bejegyzést írt és 8613 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megindult az alkudozás az Egyesült Királyság és az Európai Unió között a Brexitről. Mindenki megnyugtatására: eszem ágában sincs minden fordulatát figyelemmel követni itt, a blogon, azonban az első lépés már csak azért is megérdemel némi figyelmet, mert nagyjából megmutatja,…..
pamut 2017.06.29 19:14:33
@Vadalmaaaaa:
1. A piacunk értékéről volt szó (hisz erre hivatkozott a másik kommentelő, hogy csak ezért, ezt megkaparintani vettek fel minket az EU-ba), igaz hogy exportálunk is, de nem az volt a téma.

Sőt, ha már itt tartunk: a nyugati exportunk ténye önmagában is gyengíti/cáfolja azt az egyébként is kamu érvet hogy a mi kurva gazdag és zsíros piacunk, azaz a jövő busás importja miatt vettek fel minket, hiszen az exportunk miatt amit nyernének a mi importunkon, azt elveszítenék a mi exportunkon, hisz azon meg mi nyerünk, arról mi akasztjuk le a profitot, mi állítunk versenyt a nyugati cégeknek.

2. Nem hideg üzleti számításból vettek fel, ha így lett volna pont hogy nem vettek volna fel, ugyanis anyagilag mi egy veszteség vagyunk nekik, ugyanis nem csupán az export/import egyenleg rossz, de még segélyezniük is kell minket ragyásig.

Talán érdemes tudni, hogy az elmúlt években már több pénzsegélyt kaptunk az EU-tól (nettóban számolva, tisztán), mint amennyi a Marshall-segély összege lett volna annak idején, ha akkor elfogadjuk. Látom nem vagy képben a dolgokkal, szóval kérésre szívesen alátámasztom ezt számokkal és forrásokkal.

Minket azon egyszerű kulturális és geopolitikai adottságaink miatt vettek fel, hogy hosszútávú politikai érdekeink miatt, és a közös európai kulturális gyökereink miatt is természetes szövetségesek vagyunk. Közös érdek. Ha sikerül belőlünk valami nem túl gyalázatos országot pofozniuk (egyelőre úgy néz ki nem sikerül), akkor egy jó kis építőkockái lehetnénk a régi nagy álomnak, egy közös nagy európai projektnek. Azaz ez egy politikai érdek, politikai döntés volt. Ahogy a finnek, az írek, a hollandok, az osztrákok és a többi kisebb országnak is érdeke egy nagy közös halmazzá összeállni. Amivel jól járnak ők is mi is. Vannak is akik tudta élni a lehetőséggel, szlovének, lettek, észtek, de a szlovákok is szépen fejlődnek.

3. Attól hogy van pár kivétel, attól még a magyar nemzetgazdaság egy rakás szar volt a rendszeváltáskor. Pont. Ez köztudott tény. Elavult, tőkehiányos és versenyképtelen. Se know-how, se kapcsoltok, se marketing, se kiépült logisztika, se semmi. Nem mellesleg pont gazdasági okokból omlott össze és szűnt meg a kommunizmus... nem volt háború vagy ilyesmi, egyszerűen szar volt a gazdaság, ennyi.
Az Ikarusz egyébként akkori formájában megszűnt, akkori méretéhez képest picire összement, hisz elvesztette a KGST piacait, amit - valódi képességek hiányában - nem tudott pótolni, és a mai napig nem tudta meg sem közelíteni az akkori méretét. Ha a magyar állam nem rendelne tőle néha buszokat (burkolt állami támogatás, gyakran pártpolitikai alapon, mindegy) a mi közpénzünkön, valszeg már rég becsődölt volna.
A Richter Gedeon és a Mol kivétele pedig pont arra példa hogy azok tudtak fennmaradni amiknek voltak reálgazdasági alapjai, _valós_ piaca, tudása, exportképes terméke. A MOL egyébként ma egy nemzetközi vállalat. A Richtert ráadásul nem a kommunista rendszer termelte ki magából, az egy több mint 100 éves cég, átvészelt két világháborút, rendszereket, elég sok tapasztalat gyűlt fel a cégben, a vezérigazgatója pedig híresen profi. Tipikus kivétel.

@cat power: Miért lennék tanár? :)
pamut 2017.06.29 20:52:30
@Vadalmaaaaa:
ne hari, de ennek semmi értelme. aki a nyugati-magyar összehasonlításban azzal jön hogy a marokkói barack így meg úgy, az még a vita legalapvetőbb kereteit sem érti, mert Marokkó kibaszottul nem nyugat, ugyanis - ha már ezt magyarázni kell - a nyugat ebben az értelemben politikai fogalom, és nem jelent mindent ami tőlünk földrajzilag nyugatra van. (de ha Marokkó véletlenül egy fejlett nyugat-európai ország lenne, egy kurva barack akkor sem cáfolna össznemzetgazdasági jellemzőket.) hagyjuk ezt, ennek így az égvilágon semmi értelme.

a kommunista rendszer, a kelti blokk (benne elősorban a SZU-val) pedig igenis gazdasági okokból omlott össze, és ezt nem cáfolja az hogy Mo.-n megszállás volt. Valóban megszállás volt, de ettől még nem volt versenyképes gazdaságunk, ahogy versenyképes cégeink sem voltak, amit sem pár kósza kivétel, sem a marokkói barack nem cáfol.
pamut 2017.06.29 22:44:40
@Hari Seldon 2:
:))

ne hari = ne haragudj.

Kisbetűvel írtam, ha rólad lenne szó, naggyal írnám :)
Ha az Orbán kormány folytatja jelenlegi politikáját, akkor az ország összeomlik - nyilatkozta a B1 blognak a neves katolikus értelmiségi Horányi Özséb...
pamut 2017.05.27 09:11:55
@Gerolsteiner:
nem tudom, pl. a "ne lopj!" parancs neked elég keresztényi, vagy ez is csak egy csúf Sorosita rágalom, és valójában az igazi keresztények lopnak mint a gép reggeltől estig, manyupot, trafikot, közbeszerzést, ingatlant, közpénzt, egész országot, ahogy a csövön kifér?
pamut 2017.05.27 09:15:19
@MaxVal BircaMan HJCD:
nyugodj meg putyin-ügynök, és ismerd már be végre magadnak hogy buzi vagy.
pamut 2017.05.29 22:22:58
@Gerolsteiner:
Ez terelés, előbb még ez volt a problémád (pontosabban már akkor is terelni próbáltál ezzel): "A kérdés csak az, hogy ki dönti el, mi minősül keresztényinek."

Soha nem írtam azt sem hogy " aki lop, az azért lop, mert keresztény". Nagyon csúnyán hazudtad el a kommentem, ezek szerint te sem követed a "Ne hazudj" parancsot.

A fidesz pedig egy látványosan antikresztény banda.
George F. Hemingway született Szabó György, a 24 év után bajnok Honvéd tulajdonosa volt a hétfő esti Tények Extra vendége. A sikeres csapat mögötti sikeres üzletemberről kiderült, "nem politizál, de van véleménye". Szerk.: Egy olvasónk küldte el nekünk a nem politizáló Hemingway cikkét, ami a Magyar…..
Engedjük el egy pillanatra a politikai blöff fogalmát és játszunk el a gondolattal, lesz olyan bizonyíték, ami cáfolhatatlanul bemutatja Orbán Viktor nemzetárulását. Elég lesz-e ez a köd felemelkedéséhez, vagy a hit kérdésből megélhetési kérdés válik? Az orbáni rendszerre nagyon sokan tették fel az…..
pamut 2017.05.26 20:45:03
@Zsoltbacsi:

hazudsz. először is nem egy cikkért mentek be. másodszor az az egy cikk sem volt igaz, fentebb már cáfoltalak, de persze arra gyáva szar vagy reagálni, naná, mert nem tudsz.

milyen érzés egy utolsó szar hazug agitpropos gecinek lenni batyu? Kádár seggét is nyaltad volna ugye, csak arról már lekéstél?
pamut 2017.05.27 00:00:35
@Zsoltbacsi:
szarrá lettél cáfolva fideszes fasszopó. nem is tudsz vele mit kezdeni. na fuss orbánhoz, hátha odatartja a seggét hogy nyalhasd kicsit.
pamut 2017.05.27 09:14:23
@Zsoltbacsi:
jó látni ahogy menekülsz mint egy gyáva szar a hazudozásaid elől :)
látod, ti orbánspiclik, ennyit tudtok, hazudtok összevissza, aztán amikor felmossák veletek meg az átlátszó, primitív szar hazugságaitokkal a padlót, ballibezésbe menekültök, mint valami degenerált hülyegyerek :D
Kovács Zoltán a múlt év tavaszán és idén tavasszal is ugyanazzal a visszatámadással próbálkozott kivágni magát az ATV-ben a kínos helyzetből. Mindkét beszélgetés egy MNB-körüli korrupciós botránnyal volt kapcsolatos és mindkét beszélgetés teljesen átment abszurdba...
pamut 2017.05.26 20:41:37
@FCUK1:

LOL bazdmeg batyuka, te geci, már a látszatra sem adsz, szóról szóra felböfögöd a fidesz hivatalos sablonhazugságait? :DDD a jó édes anyádat te Orbánügynök, hogy fizetnek a CÖF-n át, vagy valamelyik szennylapon át mossák a pénzed te geci? Kádár idejében ugyanolyan rezsimnyalonc III/IIIas ügynök lettél volna ahogy ma is az vagy, te szar.
Csetényi Csaba, Rogán Antal szomszédja a Pasa parki luxusingatlanban kegyvesztetté vált - mutatják a számok. A Rogán-vonal megroggyant a helikopterezős botrány óta. ..
pamut 2017.05.26 20:36:11
@nick papagiorgo:
Te magadról beszéltél, mögötted áll valaki, méghozzá a fideszes tartótiszted. Most épp az a melód, hogy leránts más pártokat a saját mocskotokba, nehogy már jobbnak tűnjön bármelyik a ti mocskos maffiapártotoknál.
Sőt, azt is elmondhatjuk, hogy ő áll mögötte. De az arckifejezéséből ítélve ez nem teszi különösebben boldoggá. Biztos már nagyon unja az amerikai elnökökkel való örökös találkozókat. (Nem.)..
pamut 2017.05.26 11:40:05
@Brumm Brumi:

Ismét bevallottad batyu, hogy nem magyar vagy hanem fideszes.

Hogy az ország már tök lecsúszott a visegrádiak utolsó helyére, hogy hamuvá égetve a magyar jogállam és demokrácia, hogy az uszítás és gyűlölködés borzalma lepi be az országot évek óta, hogy fokról fokra szervezi vissza a ruszkik alá az országot a hazaáruló gazdád, az téged nem zavar....

a logikád alapján persze te imádod Erdogant és Putyint is, meg persze bárkit aki megfizeti a seggnyalásod...
pamut 2017.05.26 12:09:58
@Brumm Brumi:

hé, te hazaáruló orbánféreg,

csak a júdáspénzért támogatod
- hogy a gazdád kinyírta a magyar jogállamot, a demokráciát,
- hogy a gazdád már lecsúsztatta az országot a visegrádiak utolsó helyére,
- hogy a gazdád tudatosan rombolja a magyar oktatást,
- hogy a gazdád intézményesítette az uszítást és gyűlölködést az országban
- hogy a gazdád fokról fokra szervezi vissza a ruszkik alá az országot,

vagy élvezetből is?
pamut 2017.05.26 14:37:22
@Brumm Brumi:
ne menekülj nyuszika, válaszolj csak szépen.
Soros György gonosz cionista-amerikai multi-milliárdos, tudatta a köztévé a ma esti híradójában. Persze azt, hogy Soros gonosz és cionista, nem a fideszes állami hírműsor szerkesztői állították, hanem csupán beidézték Ali Hámenei ajatollah két héttel ezelőtt Iránban elmondott gondolatait.  Ha…..
pamut 2017.05.25 09:42:28
@Érdi Gábor:
"Ha tényleg az 1984 módszereit követik, akkor az ellenzék is az övék... "

Pedig a szocik több mint gyanúsak. Ha az egész párt nincs is Orbán zsebében, tele vannak téglákkal és orbán-spiclikkel. Molnár Zsolt pl. biztosan Orbán embere.
Ha eddig esetleg bárki is szégyenkezett volna amiatt, mert volt egy olyan érzése, hogy a magyar kormány és az általa gründolt cselédmédia a tenyerét dörzsöli, valahányszor egy fanatikus barom felrobbantja magát Nyugat-Európában, most már ne nagyon korholja magát. Már az is szép volt, hogy pár…..
pamut 2017.05.24 14:55:58
@MaxVal BircaMan HJCD:

hát persze birka :D
te mint orosz ügynök, csak tudod milyen ártatlanok a ruszki, soha a légynek sem ártanának :DDD

és most olvasgasd hogy próbált zavargásokat, politikai gyilkosságot és tömegbe lövést megszervezni az orosz titkosszolgálat Montenegróban, de vigyázz mert ez nem egy orosz híroldal hanem egy független és igazat író magyar oldal, tehát egyből le kell sorosistáznod ahogy arra kiképeztek téged:

444.hu/2017/05/24/valosagga-valt-a-legvadabb-politikai-krimi
pamut 2017.05.24 15:12:07
@MaxVal BircaMan HJCD:
Tehát nem tudod cáfolni, mindjárt gondoltam.

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Tehát igen, de azt képzeled az életerős szír férfia golyóállók, és az 56-os magyarokat pedig gyávának tartod maiért nem ölették meg magukat a ruszki hadsereggel.

Látod, pontosan ezért vagy te egy szellemi és erkölcsi roncs, ahogy azt le is vezettem. Nincs meg hozzá a szellemi és mentális képességed, hogy ellenállj Orbán uszításának és s gyűlöletkeltésének, Orbán legyőzött téged, szétmanipulált téged, úgy táncolsz ahogy ő fütyül, a szolgája vagy, és a legviccesebb, hogy még csak nem is tudsz róla.
pamut 2017.05.24 16:01:02
@MaxVal BircaMan HJCD:

Ja :) te rámondod valamire hogy nem úgy van, az akkor már cáfolat :)
Jól van birka, ma is hülyét csináltál magadból, csak a szokásos napi rutin...
A május 4-én megrendezett fideszes lakossági fórumon történtek kapcsán beszélgetést szervezett az ELTE BTK Média tanszéke a médiában egyre gyakrabban előforduló inzultusokról. A 444.hu-s Halász Júlia fizikai bántalmazása óta már hetek teltek el, de a rendőrség végzésére még sokat kell várniuk. Azóta…..
pamut 2017.05.24 00:36:55
@Jakab.gipsz:
:)
hogy menekülsz a mocsok hazugságod elől, fideszes :)
fideszes és hazuduk, aztán gyáván menekül, "annyira" meglepő :)

Soha egy kurva szóval nem írtam hogy Bencsik zsidózott volna. Nem, Bencsik magyarozott. De ez persze neked nem fáj.... Neked nem probléma, hogy Bencsik, ez a sehonnai bitang ember magyarozott, gyalázta a magyarokat. A magyar nép kollektív gyalázkodását nagy nyilvánosság előtt először Bencsik András követte el. te hazudsz mert a tényeket letagadod. mi magyarok pedig kényszeres fideszes hazudozókkal, magyargyűlölő fideszes hazaárulókkal vagyunk körbevéve.
Ennyi, fentebb már leírtam a tényeket, cáfold meg ha tudod ! Olvasd el még egyszer !
@Jakab egyetlen egy szavad sem igaz, gonosz HAZUG ember vagy.
pamut 2017.05.24 14:23:38
@MaxVal BircaMan HJCD:
Először is sajnálom a feleséged hogy egy látens meleghez ment hozzá, kész szenvedés lehet szegénynek az élete melletted.

Másodszor a te 49 kilós felségedről így ismeretlenül sem feltételezem hogy olyan hülye lenne (bár ha hozzád ment, akkor lehet tényleg síkhülye, de azért remélem hogy normális, csak hibázott) hogy egy nála jóval erősebb férfit támadna meg, azaz összeveretné magát. De ha mégis, akkor nagyon rosszul járna, mint mindenki aki nálánál erősebbre támad.

Na jól van birka, mind tudjuk hogy degenerált kretén vagy, a szó orvosi érelmében és ezt még te is tudod, szóval hálás lehetsz hogy kretén létedre ilyen hosszú választ kaptál, amit persze úgyse fogsz felfogni, bár nem is akarsz majd.
pamut 2017.05.24 14:27:24
@Jakab.gipsz:

Akkor tisztázuk, te hazug geci fideszes:

1. A te példaképed, a mélyfideszes orbánista propagandista, Bencsik András kezdett magyarozni, kollektíven gyalázni a maygarokat, méghozzá extra durván, nagyon sok évvel ezelőtt.

2. Neked és elvtársaidnak ezzel semmi, de semmi bajotok nincs.

3. Épp ezért egy kettős mércéjű álszent geci vagy.

4. És még menekülsz is a hazugságod elől, illetve fenntartod a hazugságodat, tehát gyáva is vagy. te szar kollaboráns.
Lebukást emlegetnek a cikk címében, és tényleg az is volt...
pamut 2017.05.21 00:27:27
@Rébusz:

1. Senki nem tett helyre senkit, beszélgetést kezdeményeztek.

2. Az origo nem egy magánszemély hanem politikai intézmény, a maffia karaktergyilkos gépezetének egyik eleme. amit elkövetnek, sorozatosan, intézményesítetten az erkölcsileg is, btk szerint is és politikailag is: bűn. Börtönben lenne a helyük orbán médiapatkányainak.

3. bandás leszámolásra emlékeztető akciót akarsz? Orbán kopaszai a választási irodánál, megvannak? Vagy ez téged nem zavar?

4. ebben a sztoriban a Momentum az áldozat (folyamatosan, ma is hoztak le róluk rágalmakat, karaktergyilkot), nem pedig az origo. az origo a fideszes agresszor sajtóosztály egyik tagozata.
Durván megosztotta a politizáló közönséget a Momentum tegnapi akciója, jelesül hogy Fekete-Győr András és néhány társa váratlanul bementek az Origo szerkesztőségébe, hogy kamerák előtt kérjék számon az ott dolgozó "újságírókat". A Momentum rajongótábora lelkesedik a produkcióért, eközben mások (a…..
pamut 2017.05.19 15:13:30
@bbrrr:
Kinél tegyek? Poltnál?
pamut 2017.05.19 15:25:48
@JuhAce Peter liberális bértrollképző intézet:

kurva nagyot szívtál, pont most ismerte el @bbrrr hogy igazam van, mondjuk e nélkül is igazam volt, de így még nagyobbat szívtál.

mondjuk pont akkor bedobni a szánalmas fideszes hazug lejáratási kísérletedet amit konkrétan beidéztem a törvényt, amit te sem tudsz elhazudni... nagy észkombájn vagy te is, idióta, nem csodálom hogy csak karaktergyilkosnak vagy jó :D
pamut 2017.05.19 15:43:31
@ValóGyörgy:
:DDD

na mi van, te is a szánalmas személyeskedésbe menekülsz az igazam elől? :D
ennyire fáj az igazság, fideszes? :D
ennyire nem bírsz te sem cáfolni semmit? :D

jó nézni a vergődéseteket :) még hány kamunikken írjátok le ugyanazt a szart, miközben egyikőtök se tud mondani semmi ellenérvet, he? :D

ti, bayer-imádók panaszkodtok a stílusra? :DD ti, akik buziztok, anyagyilkosoztok? :D

na, toljatok még pár kamunikket, hátha be tudjátok mesélni magatoknak hogy sikeres lejárattatok, miközben a tények elől menekültök :D
Amikor elolvastam Móni posztját, őszintén szólva kicsit bizonytalan voltam, mennyire illik a Határátkelőre. Aztán arra gondoltam, mégiscsak arról van szó, hogy miként látja egy Amerikából Magyarországra visszaköltözött magyar a jelenlegi helyzetet, úgyhogy végül is…..
pamut 2017.05.15 12:13:52
@IT Knight:

Csak még egy infó, fideszes:
"jelenlegi nettom 643k"

Ez alapján, és a neved alapján IT-s vagy. Van egy hírem: Már nem csak a többi visegrádi országban keresnél ennél többet, de még ROMÁNIÁBAN IS:

"a versenyszféra bizonyos ágazataiban, így az IT-szektorban és a telekommunikációban is enyhén magasabbak a bérek Romániában, mint Magyarországon."
index.hu/gazdasag/2017/04/14/tobbet_keresnek_a_roman_hivatalnokok_mint_a_magyarok/

Igaz, mind Romániában, mind a többi visegrádi országban alacsonyabb az ÁFA, tehát a vásárlóértéke arányaiban is nagyobb az eleve nagyobb fizetéseknek...

Mondjuk nem semmi extrém önző alak vagy hogy még havi 600+ kilóval is csak a saját pénzed érdekel és mindenki másra teszel magasról.
pamut 2017.05.15 13:32:35
@Ponton Bianchi alkatresz nagykereskedelem:
Márciusban pontosan agyba-főbe verték a fideszesek az Orbánt kifütyülőket. Pedig ők csak fütyülni akartak, nem molotov koktélokkal veszélyeztették a pestiek életét....
Döglött oroszlánban felesleges belerúgni, de amit Gyurcsány Ferenc az utóbbi pár napban művelt, hogy bekerüljön a hírekbe, az tragikomédiával ér fel.  ..
pamut 2017.04.28 12:47:51
@dunántúli gyerek:
Nem hazudik, te hazudsz, az index cikk semmit sem cáfol.
pamut 2017.04.28 12:48:46
@honnanlett3milliardja:

BAZDMEG batyu, ennyire fáj hogy rákérdezek az újabb lopásotokra, hogy még új kamunikket is csináltál? :DDDD
pamut 2017.05.15 10:04:06
@1234567890987654321:

"szivesen kitaposnám a mosdatlan szádból a fogsorod a tarkódon keresztül, vagy húskampóra akasztanálak, hogy láncfűrésszel daraboljalak kicsit, de a büntetés, ami a megsemmisítésedért jár nincs arányban azzal a csekély élvezettel, amit a megsemmisülésed okozhatna. Úgyhogy élj, virulj és dögölj meg a neved napján, te seggfej."

:)
Bayer, személyesen? :)
Régóta forog közszájon a félig vicces mondás az MSZP-ről, miszerint ezeket tuti a Fidesz pénzeli, mert önerőből egyszerűen nem lehetnek ennyire debilek. Az elvtársak ezt a tételt látszanak igazolni a mai húzásukkal is. Ha valaki lemaradt volna róla: Nyakóék dacosan kijelentették, hogy mostantól…..
pamut 2017.05.12 21:04:58
@nick papagiorgo:

Igen, Orbán verőemberi nyüzsögnek az orbáni hazug uszító propagandamédiában, kapcsold be a TV2-t, nézd meg a belpolitikai híreket és te is fogod látni őket.

Mondjuk neked kell magyarázni te képmutató? :D TE MAGAD is Orbán verőember vagy.

A fajtádtól lassan már a saját családotok is irtózik. Pl. Gönczi Gábortól a volt felesége hányta el magát a facebookon, aki 10 évig volt vele. Sajnálom szegényt, szar lehet rádöbbenni hogy egy orbánpatkánnyal életél, hittél benne, stb.

Hát igen, ide süllyedtetek.
pamut 2017.05.12 21:08:26
@nick papagiorgo:
:DDD

te most tényleg annyira hülye vagy, hogy nem vagy vele tisztában hogy a fasiszta és a kommunista propaganda 90%-ban ugyanazokkal az aljas eszközökkel dolgozott (hazugság, uszítás, cenzúra, gyűlöletkeltés, terelés, ellenségképes hisztériakeltés, stb, stb, stb) tehát nincs semmi ellentmondás, vagy csak szokásod szerint teszed a hülyét mivel tudod hogy igazam van ezért már máshoz nem tudsz folyamodni? :)

te ugye azon is hisztiznél ha azt mondanám hogy náciknak és a komcsiknak is voltak tankjaik meg bombáik és hörögnél hogy összekeverem a dolgokat? :D

na, nyugodj le batyu, sorosozz egy kicsit, attól megnyugszol...
„A 100 leggazdagabb 2017” című kiadványban szereplők összvagyona megközelíti a 3380 milliárd forintot: ez csaknem 600 milliárd forinttal több az egy évvel korábbinál. Messze a legnagyobb mértékben Mészáros Lőrincz gazdagodott, aki köszönthetően annak, hogy csak tavaly…..
Az enyhe kifejezés, hogy a visszájára sült el a sajtótájékoztató, amit a simicskázós plakátok miatt tartott a Fidelitas salgótarjáni szervezete.  ..
pamut 2017.05.11 17:09:12
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Most épp lopnak, nem érnek rá kommentelni.
pamut 2017.05.11 17:56:34
@FCUK: nem volt semmi ilyen, és halál pontosan tudod te is hogy hazudsz, te szar :)

milyen érzés hogy már magad előtt sem tudod tagadni mekkora féreg vagy? :)

és az milyen érzés hogy ezredjére is gyáva vagy válaszolni hogy pénzért nyalod a hazaáruló tolvaj maffia seggét, vagy akkora lúzer balek vagy ingyen nyalod őket? :)

és az milyen érzés hogy a tizenéves kreténeket kell már védened? :)
pamut 2017.05.11 18:25:36
@FCUK:
kinek képzeled magad senkijóska? :)
azt hiszed félrebeszéléssel el tudsz menekülni a szégyeneid elől? :)
milyen érzés hogy már magad előtt sem tudod tagadni mekkora féreg vagy? :)
Tökéletes kortünet bukkant elő az este. A Fidelitas sajtótájékoztatót tartott a legújabb plakátkampányáról, melyet minden bizonnyal azért nyertek meg, mert kényelmetlen lett volt a Fidesznek, ha a CÖF csinálja meg ezekben a civiltörvényes időkben. A Fidesz sem szívesen vállalta volna saját nevén,…..
Minden valamire való sci-fiben van egy párhuzamos univerzum. Sajnos sokkal több csapnivaló sci-fiben szerepel párhuzamos univerzum, azonban a legcsapnivalóbb regényt mégiscsak a mai magyar valóság írja. Ennek a műnek a főszereplője hét évvel ezelőtt eltévedt az egyik ilyen társ-univerzumban és onnan…..
pamut 2017.05.11 08:07:46
@alfacharlybravo: Tehát magyargyűlölő féreg vagy. Egy szóval: fideszes.
pamut 2017.05.11 11:01:12
@alfacharlybravo:
"Igen féreg vagyok, ebben igazad van."
na végre egy féreg nem akarja többnek mutatni magát, nagyon helyes.

Az hogy a magyargyűlölőt nem érted, engem különösebben nem érdekel. Ettől még az vagy.
A TV2, a Figyelő és a köztévé képviselői is ott vannak a mai Media Hungary konferencián, Siófokon. Pedig náluk nem újságírók, hanem propagandisták dolgoznak - írja a Momentum közleményében. Az esemény helyszínén tett ki molinót a márciusban alakult párt, így üzenve a propagandamédiumoknak...
pamut 2017.05.09 22:47:14
@Nzoltan:
nagyot szóltál zoli, csak tudod nem is ezért hiteles.

hogy a te logikáddal éljek: azért mert nem azt írja amit te szeretnél olvasni, még nem lesz hiteltelen.
pamut 2017.05.09 22:48:04
@wmiki:
:DDDDDDDDDDDDD

EMBEWEK!!! wmiki olt engem, személyesen wmiki, kurvajóóóóó!! :DDDD
pamut 2017.05.10 08:52:17
@wmiki:

Mikikém, engem idézel, utánozó majmot játszol? :D

Ráadásul nem is ennek a nikkednek írtam ezt korábban hanem egy tök másiknak, hány kamunikken kevered a szart a neten te szégyentelen szöveglopós kretén majom?
Amit a Néppárt megtehetett, megtett, hogy jobb belátásra bírja miniszterelnökünket a lex CEU miatt: egyes sajtóértesülések szerint zárt ajtók mögött keményen nekimentek a magyar miniszterelnöknek, illetve, amire eddig alig volt példa, a Fidesz európai pártcsaládja már nyíltan…..
Az utóbbi napok eseményei, nyilatkozatai, a mai Áder-beiktatás és utána a beszéde annyira megviselték az egyébként is magas érzelmi intelligenciával létező kis lelkemet, hogy most úgy döntöttem, nyilvánosan ventillálok. A magyar nyelv tele van szólás-mondással. Ilyen a "fejétől bűzlik a hal" is. Az…..
pamut 2017.05.09 08:00:46
Kovács András Péter stand upos kisfilmjében Berci bácsi permetezőt kap ajándékba, de nem jön ki a házból. "Szóljunk neki, hogy jöjjön ki feltartott kézzel?" ..