Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mercyful Fate

0 bejegyzést írt és 255 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A klímaváltozás és következményei miatti aggodalmak mára már annyira elmélyültek, hogy vannak, akik felelőtlenségnek tartják az utódok nemzését. Ezek a gondolatok olyan hatással vannak a mentális egészségre, hogy egyre többen fordulnak pszichológushoz. Ha a páciens aggodalmait az az a…..
Szex, drogok, jachtok - aligha túlzás azt állítani, hogy a rendszerváltás óta tartó időszak talán legmocskosabb választási kampánya zajlott Magyarországon az elmúlt hetekben. Kanada is választ – hogyan zajlik mindez az észak-amerikai országban?..
Megboldogult fiatalságunk zenekara, a #Depresszió már kilencedik nagylemezénél tart. Fura ebbe belegondolnunk, hiszen mintha tegnap lett volna, hogy szétráztuk a fejünket az #AmígTart slágerparádéjára. Az ösvény most is ugyanaz, de az azóta eltelt 17 év azért hallatszik a csapat zenéjén. Írd le…..
Mercyful Fate 2019.09.23 17:48:27
A különböző civil szervezeteknek, valamint közéleti és kulturális eseményeknek otthont adó Aurórát ezzel a bulival „avattam fel” koncerthelyszínként (egyben a RockStation is, ha jól rémlik). Játszott itt a közelmúltban többek között a Rotten Mind nevű svéd punk banda, de pont a klasszikus heavy…..
Vegánként időnként olyan kihívásokkal állunk szemben, mint a sajt készítés. Szerencsére mint minden akadállyal így a sajt helyettesítésével is könnyen megküzdöttünk. Visszatérő probléma, hogy sokan nehezen találják meg az ideális megoldást és addig kísérleteznek újra ás újra, amíg meg nem unják.…..
Rég túlvagyunk azon a korszakon, amikor csak az április elsején kell tartanunk a szándékos átverésektől. És te tudod, mit kell tenned, hogy ne az álhírhívők és -terjesztők csapatát erősítsd? Íme egy lista, ami a segítségünkre lehet ebben. 1. Ellenőrizd a domain nevet Biztos azt az oldalt…..
Mercyful Fate 2019.09.20 18:44:06
Egész nap Facebookozol? Felkelés után első dolgod csekkolni az Instát? Na és 10 évvel ezelőtt milyen honlapokat böngésztél? Képzeld, a legtöbb még ma is működik, csak már jóval kevesebben kíváncsiak rájuk. Fedezd fel velem újra az internet legjavát!  1. KvízPart.hu Tisztán emlékszem a napra,…..
Különleges lemezt készít az amerikai heavy metal banda, a DevilDriver. A zenekar egy klasszikusokkal teletűzdelt country feldolgozás albumon ügyködik, minden számban közreműködik egy vendég előadó is, olyanok, mint Glenn Danzig, John 5 vagy Corey Taylor...
Félszavakból megértjük egymást? Vagy inkább féldalokból? Ezt a tíz számot egészen biztosan kívülről fújják a mai rockpapák és rockmamák, generációs alkotásokról emlékezünk meg, olyan remekművekről, amelyek igazodási pontot jelentenek a mai negyvenes korosztálynak...
Alig egy hete hozták nyilvánosságra, hogy kik lesznek a legesélyesebbek az idei Fonogram díjra és alig egy hét maradt arra, hogy izguljunk, idén melyik művész viheti haza az arany mikrofont formázó szobrot. A magyar és a külföldi előadókat egyaránt elismerésben részesítő eseményt, bárki élőben…..
Valóban a politikai korrektség végnapjai jönnek az idén? Egyáltalán mindenki ugyanazt érti-e e kifejezés alatt? Azok, akik szimpatikusnak tartják Orbán Viktor új programját, amely a liberális demokráciák egyik fundamentumát készül kiirtani a közéletből tudják-e hogy saját politikai jogaikat is…..
A szánalmas és sok szempontból dilettáns fideszes "elit" elpazarolja az életünk, gátolja hogy a magyarok nagyobb része jobban és értelmesebben élhessen. Egy tisztességes és becsületes elittel nagyobb teljesítményre lenne képes ez a nemzet és az ország.  Visszaállítottam a blog eredeti nevét, és…..
Az a rohadt kaszás nem bír leállni. Lemmy szinte pontosan egy évvel ezelőtti halála óta többek között olyan legendákat ragadott magával a csuklyás, mint David Bowie és Prince, de akár a napokban elhunyt Rick Parfittot is idesorolhatjuk. Az éjszaka folyamán, 53 éves korában,…..
Ideje ismét számot vetni a magyar rock/metal színtér 2016. évi termésével, hasonlóan ahhoz, ahogyan egy évvel ezelőtt is megtettük (2015-ös listánkat lásd ITT). Valahogy 2016 erőtlenebbre sikeredett, mint a tavalyi év, legalábbis rockalbumok terén mindenképpen. Panaszra azonban mégsem lehet okunk:…..
A karóra sokat elmond(hat) viselőjéről. Ízlésről, anyagi helyzetről, stílusérzékről mesélhetnek ezek az apró, mechanikai és dizájn csodák, ám, ahogy általában, a külsőségek alapján levont következtetéseket ez esetben is fenntartásokkal kell kezelnünk. Míg egy A. Lange & Söhne vagy egy Patek…..
A miniszterelnök rendkívül visszafogottan már-már Mátyás királyéhoz hasonlította saját országlását. Ám a népmesékből tudjuk, hogy két dologban biztosan biztos különbözik egymástól a magyar történelem e két meghatározó figurája. Amíg ugyanis Mátyásnak az orra volt nagy, addig Viktornak a pocakjáról…..
Kezdem úgy érezni, hogy egy kis fásultság vett erőt rajtam, amikor szokásos módon nekiálltam az év legfelháborítóbb posztjának. Persze nem azért, mert meguntam volna a szándékosan az árral szemben úszást, hanem mert most kezdem azt látni, hogy minden évben szinte ugyanazok a…..
A héten a francia Canal+ Tv-csatorna Le Grand Journal című műsorában vendégeskedett a Metallica, az új, Hardwired... To Self-Destruct című lemez okán. A  műsorban 7 dalt játszottak (Creeping Death, For Whom The Bell Tolls, Moth Into Flames, Atlas, Rise!, One, Hardwired, Enter…..
Kedves Olvasóink, áll a bál Horvátországban! Most éppen nem az a baj, hogy hogyan buktassák meg a pár hónapja megválasztott kormányt, most az újonnan megválasztott amerikai elnök, Donald Trump személye jelenti a problémát. Ha nem is mindent teljesen pontosan, de próbáljuk hitelesen visszaadni ezt a…..
Sivatag, benzinfalóval cirkálás, szabadság érzet. Stoner? Stoner! Sötét, mélyre hangolt, lassú szólamok gonoszul arcba vágva. Stoner? Stoner! És folytathatnánk a sort megannyi jelzővel, amire rá lehet húzni ezt a műfaji kifejezést, ami nagyjából annyit tesz, hogy ’füves…..
Mercyful Fate 2016.11.07 14:01:59
Subba Na, ne csináld! 2016.10.26 08:32:19
Felejtse el a mosómedvét. A Sörgyári capricciós szöveg simán működik a névrokon, ráadásul legális variációval is. Két és fél éve tesztelem, igazat beszélek. Ha valaha apróhirdetésben "hosszú szőrű, kedves macskát" próbálnak Önre sózni, fogjon gyanút. Ez egy Maine Coon lesz. Tudja, ez az a…..