Regisztráció Blogot indítok
Adatok
labove

4 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
( Nicolas Winding Refn; Too Old to Die Young ) „ Én: - Fogadjunk, hogy az Éjjel nappal Budapest szereplőgárdájának színvonalán tengődő csepűrágókkal soha, senki nem fog hidegrázós, filmtörténeti klasszikus gengszterdrámát és társadalomkritikát gyártani! Nicolas Winding Refn : Fogd meg a söröm,…..
Miután az Orbán Viktort egykor legeciző Simicska Lajos visszaadta a Hír TV-t a Fidesznek, azonnal megszűnt a csatorna legsikeresebb műsora, a Szabadfogás, de a vitaműsor vezetői „szamizdatban” megcsinálták a soron következő, szerda esti adást, amit azóta 151 ezren néztek meg a Facebookon. A műsor…..
Most, hogy kicsit talán lecsillapodtak a kedélyek, azt javaslom, csévéljük vissza a szalagot (kocsivissza), és oldalaktól függetlenül, józanul játsszuk újra. Családon. Belüli. Erőszak. Ízlelgessük egy kicsit a szavakat. Mire célozhatnak pontosan? Hát persze, hogy a családfőre -…..
Az első három rész után az év eddigi legjobb és legfontosabb sorozatának neveztem A szolgálólány meséjét (The Handmaid's Tale), és ezt most, hogy véget ért az évad, simán fenntartom. Az utolsó, tizedik rész csütörtökön került fel az HBO GO-ra, Magyarországon egyelőre csak itt lehetett megnézni a…..
labove 2017.06.18 05:51:47
@gumirocker: Sajnos/Hál'Istennek a nők lebabáznak......mindegy is....Kimutathatóan több munkaóra esik ki az ő társadalmi szerepük következtében, mint egy férfinak.....Másrészt.....egész biztosan nem akkorák ezek a juttatásbeli eltérések, mint amekkorát a plebs képzel.....
#96 A fülbemászó és ott ragadó dallamoknak tudományos magyarázata van: a zenehallgatás stimulálja a hallókérget, ami a hallott információk feldolgozásáért felel. Egy ismerős dallam felcsendülésekor ez a hallókéreg aktivizálja magát és a dalnak az esetlegesen nem…..
Hiszen az ATV új műsorában őt zárják össze 24 órára a vendégekkel - rögtön az első adásban olyan bombanevekkel, mint Berki Krisztián és Molnár Anikó. A ma este induló Csisztu24 – Társas Édes Hármas az ATV-n című műsorban egy wellness szállóban tölt el egy teljes napot a vendégeivel. És mit gondol…..
A címben lényegében leírtam mindent, de azt azért még hozzáteszem, hogy a Scour elég jó is lett. Van benne skandináv black metal rendesen, sőt, lényegében csak az van benne, ám lehet érezni, hogy amerikaik játsszák. Anselmo hangját is fel lehet ismerni, de a szokásosnál sokkal jobban durvul a…..
labove 2016.07.16 05:49:15
Christian Serratos eddig is szívesen mutogatta magát, de ha minden igaz, most jutott a legmesszebb. Bónusz: egy kép a márciusi Playboyból. ..
Nem hinném, hogy itthon nagy rajongótáborral rendelkezne a Masters of sex, pedig mind témában, mind színészileg és karakterileg is nagyon rendben van. A dráma az 50-es évek Amerikájában játszódik, és valós eseményeket dolgoz fel: William Howell Masters és Virginia E. Johnson (aki…..
Tovább görgetjük az Econovum Akadémia-ügyet. Ezúttal tizennyolc, a magyar állami vagy az üzleti szférában bármikor vezető szerepet betöltő embert találtunk, aki az innen szerezhető, „MBA” diplomaként megjelölt képesítést nyilvános önéletrajzában, vagy más helyen…..
Újabb "hivatalos" levél érkezik minden magyar állampolgárnak. Minden önkormányzat összegyűjti, hogy katasztrófahelyzetben kiket lehet mozgósítani a településen.Itt már nincs szarozás, ez nem a Nemzeti Konzultáció, nem megy a kukába levél, a haza védelme szent dolog: a…..
Filmdroid Top 10 filmek az űrben 2012.08.19 12:00:00
A Curiosity marsjáró sikeres landolása óta a média megint egy kicsit űrlázban ég - most hétvégén fog először lézerrel belefúrni egy sziklába! -, és megpróbáltam ezt kihasználva összeszedni a tíz legemlékezetesebb vagy legbefolyásosabb űrben játszódó filmet. Nem csak…..
Az AMC a Facebookra költöztette a The Walking Dead zombijait és az előlük menekülő embereket is - mostantól a böngészőben lehet fasza point and clik rendszerű játékot játszani a Facebookon, amiben a cél a túlélés és a zombihentelés. A címe The Walking Dead Social Game, és…..
labove 2012.08.10 19:21:40
@No_Fidesz_No_Problem: ha jól megfogalmazott filozófiai kérdésekre ( és válaszokra ) vágysz, és közben patakokban folyik a zombivér, és fordulnak ki a belek, fröcsköl az agyvelő; akkor ez a te sorozatod...én nagyon ajánlom....

Nálam üti a Breaking Bad-et!
Az ATV kamerája véletlenül rögzítette az esetet, sőt azt, ahogy maga Ferenczi mondja: „A mieink dobtak fejbe.” Az eset azért pikáns, mert a szélsőjobboldali média, és maga a sértett is körbehaknizta a médiát, ki nem mondva - illetve a szélsőjobboldali portálokon kimondva -…..
Kiemelkedően sokat, jövedelmük 36 százalékát költik a magyarok lakhatásra – derült ki a Nielsen piackutató internetes felméréséből. Ez a mutató messze meghaladja az európai átlagot, de ami még meglepőbb, hogy ez az adat a régióban is kirívónak számít. Ez felveti bennem azt…..
Alig egy éve jelent meg a Kiscsillag Néniket a bácsiknak! című albuma, de a zenekar máris új lemezen dolgozik. „Tavasszal, a dalíró próbákon született pár dalból nyáron felvettünk hármat, és az év folyamán egyenként jövünk ki velük. Ez a dal az első." – mondja Lovasi…..
labove 2012.07.23 13:06:01
@Botondka: szerintem te fogalmaztad meg a legjobban...van az egésznek egy kicsit edda-s elmúlás szaga, ami után csak a közép(kor), (szer) , és a ciki megélhetési fellépések következnek...( színpadon és közéletben egyaránt..)
Biros Péter cisztával a szívén vitte győzelembe 2008-ban a vízilabdásokat. Biros Péterről sok mindent írtak már. Végigvették páratlan eredménysorát, medencében megmutatkozó vezéri képességeit, bennfentesek számára kinyíló humorát, vagy épp gólérzékenységét. Az…..
Chez DuBarry Hollywood playboyai 2012.07.19 16:45:00
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Néhány szépfiú legeli a sztárnőket Hollywoodban.  1. Andre Balazs (55): milliárdos szállodatulaj, nagyon kulturált, elit hoteljei vannak Amerika-szerte (nem a csilivili Donald Trump stílus). Apja, anyja imigráns magyar. Thurman…..
labove 2012.07.20 07:27:37
Megugrott a gázsprék forgalma Pécsett Bándy Kata tragikus meggyilkolását követően. Számos nő érzi magát az eset óta különösen kiszolgáltatottnak, egy erőszakos támadás lehetősége pedig mindenki számára sokkal valóságosabbá vált. A legnépszerűbb önvédelmi eszköz a…..
Proszektúra Két hét alatt rend 2012.07.16 11:26:00
Ahogy szokták mondani, alaposan "elhíresült" Pintérnek az a kijelentése, miszerint két hét alatt rendet teszünk.  Azóta is sokan fikázták őt e miatt, különösen szoci szimpatizáns és jobbikos kommentelő háziasszonyok kedvence lett ennek gunyoros idézgetése, egy-egy, ebédfőzés…..
Egy neve elhallgatását kérő rendőrkutya, elárulta blogunk munkatársainak, hogy a hétvégi melegfelvonulás során az ellentüntetőkkel szemben valóban aránytalanul jártak el a Pride-ot biztosító rendőrök. A kutya-őrmester állítása szerint mindenki bátran elhiheti a kiszivárgott…..
Ma Magyarországon körülbelül százezer ember él hitellel a fizetésképtelenség határán. A kormány semmit nem tesz, naponta lakoltatnak ki embereket jogszerűen, de minden emberség ellenére. A kép illusztráció, nem az esetet ábrázolja A rohamrendőrség bevetésével…..
labove 2012.07.02 16:46:48
@Pong: mit tesznek az izlandiak??
Bálnavadászat? Szauna? Nato tagság hadsereg nélkül?? ( ez utóbbit támogatom! )
labove 2012.07.02 16:49:32
@vazzup: Hajrá!! Kérd ki a család címét és add a borítékot!! Sok sikert!! ( Komolyan! )
labove 2012.07.02 17:15:22
@Pong: Picit hosszú volt, de azért ment...
konklúzió?...szerintem te voltál már Drábik János előadáson, és van 2-3 zeitgeist filmed....
Hogyan találkozott Zolee és Lacee? Hogyan készültek a Kartel alapok? Pierrot zenész volt egyáltalán? Milyen volt egy Pierrot féle kerti parti? Miért szállt ki Lacee? Kirúgta Zolee Istvánt és Gabit? Ha kíváncsi vagy a válaszokra, akkor nézd meg ezt a videót...:D…..