Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kyncza

0 bejegyzést írt és 922 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Avagy hogyan harcoltunk egy hitelintézettel és az állami szervekkel 5 millió forint adó-visszatérítési támogatásért. A posztot egyik építtető olvasónk írta és küldte el nekünk. Egy tanulságos történet az építkezés során igényelhető adó-visszatérítési támogatás kérelmezésének körülményeiről. ..
kyncza 2018.04.22 10:28:23
@para_noir: mert nem mindenki kormányközeli párttitkár, mint te. Gratulálok a hozzászólásodhoz!
Vastagbőr Lécci lécci add vissza 2013.03.20 09:01:00
Balog Zoltán egy Táncsics-díj miatt buktatja a NER tökéletes és tévedhetetlen rendszerét ...Először is Táncsics-díjban részesítette Szaniszló Ferencet, az ECHO TV műsorvezetőjét, bár a műsorát a Médiatanács megbüntette "mert az megsértette az emberi méltóság…..
kyncza 2013.03.21 13:22:10
@Ironfist: mindjár gondoltam hogy fospermettel szórod meg a blogod, de ugyanúgy van jogod saját véleményhez, mint másnak.

És akár tetszik, akár nem a cigányok 99%-a majomember, és úg yis viselkedik, ha közöttük élnél, tudnád, de majd megtudod 10éven belül te is.

És ki fideszes te baromarcú? Normális vezető párt Magyarországon már rohadt régen volt és ahogy elnézem a birkákat, nem is lesz egyhamar, majd megint jön a mszp-klón LIBAJNAI, vagy szarházy attila, vagy lmp drogosok, vagy a narancsliget állatai újból.
kyncza 2013.03.21 15:35:54
@Ironfist: Aha, értem! Tehát viseljük el a cigányok szokásait, te meg lelépsz innen! Gratulálok, idióta! Más faszával verni a csalánt, ugyanazt csinálod, h mint az egész EU, fröcsögnek, hogy itt milyen rasszizmus van, de vonattal küldik haza a beilleszkedni képtelen cigányokat!

És még1x mondom BAROMARCÚ, hogy nem vagyok fityeszes! Baromarcú!
kyncza 2013.03.21 16:25:30
@Ironfist: képzeld, vagy cigány barátom! Talán 2x annyit is dolgozik, mint bárki más a cégben. Az előbb sem azt mondtam, hogy MIND majomember, hanem a 99%-a. És homokba dughatod a fejed azzal, hogy ők is emberek, meg nem veszel tudomást a rablásokról, idősek bántalmazásáról, késelésekről, színesfém tolvajlásokról, kődobálózásról, verbális sértegetésről stb stb, de ettől még ezek a dolgok vannak! Kiváncsi lennék, h egy este a sötét utcában, ha pár ilyen "ő is ember" jönne szembe veled, átmennél-e a másik oldalra, vagy maradnál ott.

Másik dolog. Korábbi hozzászólásodban említetted, hogy bajnai többet tett az országért...Elárulnád, hogy mit is tett pontosan? És mibe került az a segítség nekünk adófizetőknek? Az, hogy feltétel nélkül lefekszik usa, izrael, eu nyomásnak és szarik a magyar emberek akaratára, igényére, attól nem lesz jó vezető. Esetleg megsimogattok a buksiját, h milyen ügyes helytartó és békén hagyták a Ft-t egy időre. Mert ugye azt senki nem gondolja komolyan, hogy a Ft árfolyam bármikor is az ország gazdaságát minősítené.
Büntetőfeljelentést tett szerdán egy magát egyelőre felfedni nem kívánó magánszemély Csatáry Lászlóval szemben a kassai kerületi ügyészségen. A panasz szerint a legkeresettebb háborús bűnös nemcsak több, mint tizenötezer kassai zsidó származású ember deportálásáért…..
kyncza 2013.02.23 00:55:14
@Felagund: Nálad a pont, teljesen igazad van.

@Csehszlovák kém: a válaszaid is kb. annyira értelmetlenek, mint a nickneved,de hogy benned nem magyar vér folyik, az kurva élet!
Vastagbőr Még 90 milliárd 2012.11.16 21:15:00
Fantasztikus módon most majdnem egy hónap telt el újabb csomag nélkül. Viszont ami késik, nem múlik. A Matolcsy-féle pöttyösfenekezés után ma este bejelentették a legújabbat. Ez a harmadik, 90 milliárd. Természetesen nem megszorítás, hanem "államháztartási egyenleget javító…..
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
A hírlapíró és a halál blog erősen rendpárti, így azt sem vette volna zokon, ha a Terrorelhárítási Központ markos legényei az elfogást követően mondjuk százszor leíratják a fürdőköpenyes hallgatóval, hogy „Nem rakunk fegyvert, az egyetemi előadó asztalára, akkor sem, ha az játékpisztoly.” Végre egy…..
Valamikor a 90-es években, ha valaki felvetette, hogy a hunoktól származunk, kiválasztott ázsiai nép vagyunk, szelíd sajnálattal átitatott megértéssel néztünk rá, mint egy injekciós királypártira, sejtettük: a közelben MIÉP-gyűlést tartanak. Manapság a szittyák a Kurultájon…..
Az ember rögtön rávágná, hogy Porschéval, Ferrarival, Bentley-vel és sorolná az összes luxusmárkát. Pedig nem. Meglepő lista következik. Ha az ember a gazdagok világára gondol hatalmas luxusautókat, méregdrága sportkocsikat lát maga előtt – ám egy felmérés szerint ez…..
sorok között Beszólt a guru 2012.08.08 19:02:00
A világ legnagyobb kötvényalapjának társigazgatója Bill Gross a Financial Times oldalain üzent a befektetőknek, hogy óvakodjanak az európai államkötvényektől. Eltanácsolja az európai állampapírok vásárlásától a magánbefektetőket a hírek szerint jelentős magyar…..
Annak idején írtunk már arról itt a Nívó blogon, hogy a magyar EU-elnökség legnagyobb sikereinek a Roma stratégia és a Duna stratégia megalkotását és így európai szintre emelését tartják. Mi már annak idején is hiányoltuk, hogy a hangzatos név mögött megfoghatatlan, mit…..
kyncza 2012.07.25 21:16:21
@kapitalista: igen, a cigányok olyanok, h más népeket emelnek fel. Ha ez a szaporulat megmarad, akkor Mo. vége, mert nem lesz, aki elég segélyt keressen. Akkor remélem azért nyugat EU felé veszik az irányt, meg arra, ahol a sok liberális balfasz él.
kyncza 2012.07.25 21:31:56
@ö...mikó?: hagyjad...kár idegeskedni. Ezek sem hülyék, csak ki van adva, h ezt kell mondani és kész. Kizárt, h olyan ember él Mo.-n, aki őszintén, szívére tett kézzel állíthatná, h szerinte nincs cigánybűnözés, valamint a magyarok a hibásak a felzárkóztatás sikertelenségében. Tudják nagyon jól, h milyen a cigány, csak ők elszigetelten élnek, nagy fizetéssel, a gyerekeik biztonságos iskolába járnak, stb..stb.
kyncza 2012.07.25 21:48:21
@vakapad: hát te hülye vagy bmeg. Gondoltam, h az lesz a vége, h a magyarok a hibásak, és emiatt nem tudnak beilleszkedni. Az cseppet se zavarjon, amit már fentebb megírtak, h más országoknak SEM sikerült, valamint itthon is 300-500-700 éve sikertelen a "nevelés".

Kiváncsi vagyok, ha a te szomszédodba költözne egy jóravaló Péntek féle család és a te kislányod nem jönne haza, akkor mit mondanál...
Most, hogy a Kuruc Infón is elindult a karrierem, és kikiáltottak a cigány bűnözés első számú reklámarcának, úgy döntöttem foglalkozom egy kicsit a magyarországi romakérdéssel... Mielőtt belevágnék, szeretném megköszönni a Kuruc Infó szerkesztőségének, hogy a korrektség…..
kyncza 2012.07.19 12:04:15
@lilalalilalázik: te barom, te milyen nemzetiségű vagy, hogy ilyen jóízűen szidod a magyarokat?
Vastagbőr Győzelmi jelentés 2012.07.14 12:07:00
Erős kontenttel vonul el nyaralni az ország két koponyája, Matolcsy "rengeteg terve van még a fiókjában" György és maga Orbán Viktor.Matolcsy a szokásos, csütörtöki Heti Válaszos pubijában a szokásosnál elborultabb írással jelentkezett. Úgy néz ki, hogy a Boldogságkutató…..
Vastagbőr Szolgáltak és védtek 2012.07.04 09:01:00
Múlt hét szerdán megszületett az első fokú ítélet a West Balkán-ügyben. A bírónő azonban azt is megemlítette, hogy a rendőrök is mulasztottak, amikor nem mentek ki a telefonhívásokra, amiket csatoltak a peranyaghoz.Vasárnap Morva Krisztina feljelentést tett a legfőbb…..
"Franatolo János, a Magyarországi Munkáspárt 2006 akkori elnöke egy 2004. május 1-jén Pécsett tartott szakszervezeti rendezvényen a zakója hajtókáján egy nagyjából 2 cm átmérőjű ötágú vörös csillaggal vonult fel, majd a helyi televíziónak nyilatkozott; a vörös csillag…..
kyncza 2012.06.28 14:43:40
@Counter: Innen veszem pl., de ha nézel NG-t, ott is volt párszor szó erről.

Szvasztika - Wikipédia
hu.wikipedia.org/wiki/Szvasztika - Translate this page
A szvasztika (卍 és 卐) egy egyenlő szárú kereszt, aminek a szárai derékszögben megtörtek. Egyike a legősibb jelképeknek, számtalan kultúrkörben használták.
kyncza 2012.06.28 15:17:37
@Свобода: aham, értem! :) Köszi a felvilágosítást!
kyncza 2012.06.28 15:33:58
@Counter: mi van, elgurult a gyógyszered? Nem tudsz normálisan kommunikálni? Én csak feltételeztem, kiindulva a hazánkban uralkodó kettősmércéről...de attól, mert neked más véleményed van, vagy normálisan közöld, vagy beszélgess olyannal, aki kiváncsi a zörgésedre!
Tegnap benyújtotta a kormány a jegybanktörvény módosítását. Egy vaskos-veretes dokumentumra számítottam, ha már ezen dolgoznak hosszú hónapok óta, de csak 3 oldal az egész. Remélem nem vész kárba ez a "nagyszabású"  munka, és nem dobják vissza Brüsszelből ... mondjuk erre…..
kyncza 2012.06.25 17:35:05
@Asztalos Gábor 2: azt mondod, h túl magas a devizatartalékunk. Akkor kinek a hibájából és miért nem védték meg a Ft-t télen, amikor hirtelenjében lett 320Eur, 270 svájci frankunk. Nem pont az ilyenre találták ki? Mi a kurva anyjáért kap fizetést a jegybank elnök, ha nem védi meg a Ft-t?
Játsszunk egyet!Négy európai várost rejtettünk el a képeken: A négy európai város közül az egyik nem kíván befektetni egy magas nyomású mosóba (44 ezer HUF) és közmunkásba (havi 47 ezer HUF), aki minden reggel lemosná a lépcsőket, és összeszedné a szemetet (éves…..
kyncza 2012.06.21 08:04:55
@Neménvoltam!: sztem elég lenne a cigányokat kipicsázni az országból, és máris változna a mentalitás. Kimentél a nagy nyugatra és máris kurva okosnak hiszed magad? Milyen jogon általánosítasz, amikor szart se tudsz? Talán láttad a 8millió magyart szemetelni. Képzeld, én vagy büdös cigányt láttam szemetelni, meg összebaszni a köztulajdont, vagy piás, kábszeres(liberális a szó magyar vonatkozásában) kis faszkalapokat.

Ott is csak addig lenne tulipán, amig ki nem menne pár "roma" család menekültnek.
Szőcs Géza kulturális államtitkár június 13-án, szerdán lemondott posztjáról. Balog Zoltán EMMI-miniszter még aznap bejelentette, hogy az NKA-t tavaly ősz óta irányító L. Simon Lászlót, a Fidesz országgyűlési képviselőjét, az Országgyűlés kulturális bizottságának…..
A 264 oldalas pdf-t még nem tudtam átrágni, de a lényeg amúgy is az utolsó 5 oldalon van."Az államháztartás egyensúlyát a költségvetés bevételi oldalán alapvetően öt új adóintézkedés bevezetésebiztosítja. Az intézkedések kialakításakor a Kormány nagy hangsúlyt helyez…..
kyncza 2012.04.23 15:08:26
@Ottó Pál: ez írónia volt, vagy komolyan gondoltad?
kyncza 2012.04.23 15:21:19
@Ottó Pál: Mit általánosítasz, te idióta? Egyáltalán mi a fasznak ugatsz kintről? Milyen adócsalásról beszélsz? Aki adót tud csalni, az nem valószínű, h itt sír, vagy hogy egyáltalán sír, de azt csak egy nagyon szűk kör tudja megtenni, és ne sorolj közé lazán mindenkit!

Te milyen nemzetiségü vagy, hogy ilyen könnyen fikázod a magyar népet?
kyncza 2012.04.23 16:02:52
@Ottó Pál: "nem. azert kellenek a kurva nagy adok mert a kb 10 millio fobol jo ha dolgozik 3 millio a tobbi meg lehuto fasz aki tartja a markat"

Na, ez igaz, és szted most kik morognak erre a hírre? Akiknek az adójából ezeket levonják, vagy akik eddig is havonta egyszer gyűltek a postakocsi mellett?
Ki kell vezetni a különadókat, de a helyük egy kibaszott nagy lyuk lesz a költségvetésben (idén 150 milliárd, 2013 400 milliárd), így ahelyett, hogy csökkentenék a kiadásokat, új adókon ötletelnek Matolcsyék. Csodálkozom,hogy a jövedékiadó-emelés még nem került szóba, ezt a…..
Van különbség. Schmitt Pál és Dr.Tulassay Tivadar. Nyilatkozat 1: "Nincs szándékomban lemondani, mert a lelkiismeretem tiszta" Nyilatkozat 2: "Nem akarom, hogy a személyem bármilyen formában is ártson az egyetemnek, ezért levonom a szükséges következtetéseket” Ennyi...
kyncza 2012.04.02 11:03:20
@Enrico72: ja értem, tehát nem a snitt+c +v plagi a hibás, amiért csalt, hanem akik nyilvánosságra hozták.

Világos!
Hát nincs a Fideszben vagy a hatalmas NER apparátusban egy olyan ember se, aki ha kell szájbarágósan (mert úgy látszik nem csak az írással, de az értelmezéssel is bajban van az emberek embere) megmagyarázná az álamfőnek, hogy nem arról van szó, hogy van-e doktorija vagy nincs.Azon…..
kyncza 2012.04.01 18:04:13
@pukancs: ne olyan hevesen. Ha jól tudom, ez a rektor ment személyesen a vityához kitudakolni(még az ügy elején), h ezt hogy adja be a népnek, h senkinek se fájjon...magyarán eltussolni az dolgot.
Vastagbőr Nem plagizált? 2012.03.27 08:55:00
"A megújulás azt is jelenti, hogy Magyarország nem lehet a jövőben olyan következmények nélküli ország, mint az elmúlt nyolc évben volt." - Orbán Viktor, 2011A Magyar Nemzet hozta az első trailert a holnapi nap remeknek ígérkező eseményéből, amikor is a Bizottság két hónapnyi…..