Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balfék

0 bejegyzést írt és 1251 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor Olaszországban a hetvenes évekre lezárult a művészfilmek nagy korszaka (szépen lassan, egymás után halkult el Fellini és Antonioni hangja, Pasolinit pedig egy merénylő fizikálisan is végleg elnémította) néhány év különbséggel megjelentek a placcon a horrofilmek. A társadalmi és közérzeti…..
           Amikor a nyolcéves apámat az anyjával együtt elvitték a gettóba, aztán a lágerbe, akkor valahogy nem mondta nekik senki, hogy egy vérből valók vagyunk. Akkor maradjunk talán ennyiben.          Én a marosvásárhelyi Székely Csabával vagyok egy vérből való, mert a Bányavakság a közös…..
Nyakunkon az előválasztás, aminek a tétje, hogy a lehető legjobb ellenzéki jelölttel le lehessen győzni a Fidesz fővárosi helytartóját. Tarlóst. Miközben a jelöltek szerencsére érdemi szakmai vitát folytatnak, a háttérben megy a fúrás, elárulta-e a DK, egész pontosan…..
A legfrissebbet is beleszámítva két film választ csak el minket attól, hogy elkészíthessük a Köbli Norbert forgatókönyveiből készült tévéfilmek top tízes listáját. A nyolcadik Trezor zökkenőmentesen folytatja a történelemórába ágyazott műfaji kalandozást, és biztos kézzel hozza a szerencsére már…..
balfék 2018.11.07 19:59:20
@David Bowman: Annyira jó, hogy dupla sz-t használsz?
Smoking Barrels 99 Homes (2015) 2016.02.19 12:00:00
A pénzügyi világról szóló alkotásoknak mindig is nagy rákfenéje volt, hogy kizárólag az üzleti oldalon álló szereplőkkel foglalkoztak, amikor pedig a 2008-as válságról kezdtek születni alkotások, még égetőbbé vált a kérdés, hogy esetleg a különböző machinációk…..
balfék 2018.08.29 13:48:40
@K.Leslee: Sajnos bennem is hiányérzet alakult a vége láttán. Nincs megoldás, nincs katarzis , mintha a következő résznek hagytak volna egy izgalmas indítást. Ebből a szempontból azt is mondhatnám az alkotók elég tisztességtelenül elbántak a nézőkkel. Ez kb. egy megszakított közösüléssel ért fel.
Mikor a Hír tévé visszafoglalása során kirúgták Kálmán Olgát a csatornától, mindenki szeretett volna egy nyilatkozatot kapni a műsorvezetőtől, aki azonban a felmondási idejére hivatkozva elhajtotta ezeket a kérdéseket. Most viszont az RTL Klub Reggeli műsorában ott volt Kálmán Olga és beszélt az…..
balfék 2018.08.21 17:00:14
@Popelo Fidelium: Előbb magyarul tanulj meg! Azután hányjál csak!
Bányatelepről a balettintézetbe – nem Billy Elliot fiktív története, hanem Lőcsei Jenő táncos egészen valódi élete. Balettművész - mégsem meleg. És véleménye is van...
A dokumentumokból kiderült, hogy Szita Károly a szocializmus lelkes híve volt, „hazafias alapon” jelentett, a rokonairól és a barátairól is...
balfék 2018.03.18 06:17:10
@putris72: MSZMP-Pozsgay-Horváth-Stumpf-Bibó-Fidesz, nem tudom mond-e számodra ez a sor valamit?
Egy magyar állampolgár a földgolyó bármely pontjáról beleszólhat a magyar politikába. De van-e joga belerondítani egy olyan ország életébe, ahol nem tartózkodik életvitelszerűen? Géza kifejti. Vendégbloggerünk tőlünk nyugatra él már sok éve. Neki vajon mennyire van rálátása a magyar…..
balfék 2018.02.28 10:50:54
@karandash: No akkor sorold, mely pártok programjában van az illágális migrik befogadása? A fidessen kívül , hány párt fogadott be már migránst?
Disclaimer: lelkes rajongója vagyok mindenféle zombisorozatnak, néztem a Z Nationt, alig várom a Fear The Walking Dead harmadik évadát, az első perctől követem a The Walking Dead-et és megvan az összes eddig kiadott képregényfüzet. Ezt csak azért, mert a TWD hetedik évadának fináléja kicsit…..
Kilépett a Fodor Gábor vezette Liberálisokból a párt esze, főpolgármester-jelöltje és gazdaságpolitikusa, Bodnár Zoltán. Bodnár az Indexnek azzal indokolta a döntését, hogy feloldhatatlan nézetkülönbségei támadtak Fodorral. Közölte továbbá: "ez a párt politikai karanténba került az ellenzéki…..
balfék 2016.12.03 17:15:48
@Rötö: Mikor lett Fodor az SZDSZ elnöke? Na én már akkor megmondtam, hogy a G bábja!
Közleményt adott ki a FOX Networks Group azzal kapcsolatban, hogy 2017-től a hozzájuk tartozó csatornák, mint a Fox, a Nat Geo Wild vagy a National Geographic helyett a Telekom tévés csomagjaiban Andy Vajna új csatornái, mint a Kiwi TV, az Izaura TV vagy a Csili TV lesznek elérhetők. A Fox sajnálja…..
balfék 2016.11.06 11:17:41
@szociál: Sajnos a tvnézők nagyrésze az isaura szintjét sem érik el. Mit is kezdenének a nat.geo-val?
Tibor vagyok, 38 éves, tisztes budai polgár. Fideszes, meggyőződéses. Szögezzük le az elején, sokadjára: bár hívő, gyakorló keresztyén vagyok, és a gyűlölet minden megjelenési formáját elutasítom, téged tiszta szívemből gyűlöllek. Illetve nem is: leginkább megvetlek, és kicsit sajnálom, hogy…..
balfék 2016.10.25 09:19:13
@BiG74 Bodri: Dehát a G. maga az Ünnep!!
Azzal, hogy Szél Bernadett beült Kósa Lajos és Harrach Péter közé Tusványoson, néhány kérdés eldőlt. Az LMP társelnöke Orbánnal ért egyet menekültek és népszavazás ügyében, ráadásul sorosozott egy jóízűt. Az egykori ökoizé tizenkilencre kért lapot. Vagy kizúgnak a Parlamentből 2018-ban, vagy…..
Kenyéradó gazdájának nevezte Handó Tündét a Szegedi Ítélőtábla elnöke, ráadásul úri klubnak titulálta Strasbourgot. Itt az ideje, hogy valaki kicsit a helyre tegye a felháborítóan pimasz és szervilis Harangozó Attilát...
           Édes bóbitás Magyarországocskám, úgy áll rajtad az ötvenhat, mint tehénen a gatya.  Tapsolsz te mindennek, ami mozog. Egy ideig csak hazudtad, hogy forradalmár voltál, de ma már hiszed is, mert úgy könnyebb. Pedig hogy beszartál, amikor a Jenőke megtalálta a…..
balfék 2015.10.25 07:29:59
@HaKohen: Nagyon optimista vagy , hogy még bízol az ország akkori létezésében.
          Nógrádi György szélhámos. Semmi sem igaz róla, amit állít magáról, nem nagyon ért semmihez, de tudja, hogy mit várnak el tőle a rezsimek. Bármelyik rezsim. Tudja, hogy úgy se érdekel igazán senkit az, hogy ért-e valamihez, dolgozott-e valaha, tényleg ott volt-e…..
Ha más nem is, de Simicska Lajos jól tudja, egy Orbán Viktor elleni háborúban kevés fontosabb dolog lehet az időzítésnél. A TV2 megvásárlását célzó kormányzati törekvések körüli, tegnap csúcsosodott hercehurca egyik legfontosabb eleme is ez: akkor csapott oda, amikor egyfelől…..
Közleményt adott ki az engem is tagjai között tudó Magyar Építész Kamara (MÉK) elnöksége. Azt írják, hogy elfogadhatatlannak és méltatlannak tartják azt, hogy a június 8-án megtartott Dél-dunántúli Építészeti Fórumot a szakmai egyeztetés kereteiből kiragadva saját…..
Nem mai történet. De elmesélem, mert míg a sírba nem tesznek, kísérteni fog. Kísértsen mindenkit tehát. Egy nap felhívott a legnagyobb lányom énektanárja, hogy feltétlenül beszélnünk kell, találkozzuk valahol Találkoztunk. Lányom énektanárja Magyarország harmadik legjobb…..
balfék 2015.04.29 11:47:34
@Holnap Kapitány: Na akkor ezt rágalmat Kapitány vezesd le jogi értelemben!
Ha ez a Zoltán által küldött és köszönettel fogadott fotó valódi, akkor a Fardi-Újbest derbi felirat megalkotója tökösebb gyerek, mint John McClane és Borat együtt. Aki egyszerre képes belegázolni a két legagresszívebb fociszurkolói táborba, az tud élni. Rövid ideig, de addig…..
balfék 2015.04.13 17:52:30
Január 2-án erődemonstrációra készül a társadalmi ellenzék, amelyen a mai állás szerint meg fog jelenni a parlamenti hivatalos ellenzék egy része -- konkrétan a DK -- a saját zászlói alatt. A tüntetés fő szervezője, Várady Zsolt, illetve néhány másik szervező is megkérte…..
balfék 2014.12.23 22:15:15
@Khonsu: Az ilyenekre, mint te vagy a büdös életbe nem tenném a voksomat. Úgyhogy főzöcskézzetek magatoknak. Meglátjuk mire mentek a kirekesztősdivel.
balfék 2014.12.23 22:23:10
@HaFr: Másrészt a Pintér kommandóval fenyegetni már nem is tudom hová sorolni. A DK-ból nem kértek , de a diktatórikusnak tartott hatalom zsandárjaira azért számítotok. Na ezért lenne a csöbörből-vödörbe, amennyiben valaha is a hatalom közelébe kerülnétek. Deákné vászna!
balfék 2014.12.23 22:30:32
@HaFr: Bocsi az előző kommentet Khonsunak szántam.