Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dobzse.laci

0 bejegyzést írt és 532 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyúrunk, vaze? HÁHÁ! Nézd, én keményen birkóztam, súlyt emeltem, kajakoztam meg kenuztam az MTK-Előrében meg a Szpariban, ifiválogatott is voltam, de aztán jött az a fránya sérülés, tudod, és életem végéig el vagyok tiltva mindentől, csak úsznom szabad. Úgyhogy nem úszom, inkább csak kocsmázom és…..
    Négy cseh, három lengyel, egy horvát, egy román és egy ukrán kutatóhely lett díjazva az ERC Consolidator Grant pályázatán. Lehet, hogy magyar állampolgárságú díjazott van valahol külföldi intézetben, de egyetlen egy magyar kutatóintézet vagy egyetem sem kapott díjat, pedig korábban általában…..
dobzse.laci 2020.12.12 07:39:26
@Dendrobates: utalt is rá, hogy ő már tudja, hogy ott neki csak múltja van.
valószíűleg ezért volt nyíltabb, mint itthon szokásos.

az biztos, hogy ez a sztori botrányosabb 10 szájernál, de ebből tutira nem lesz mémözön...
         Lehet, hogy az Olvasó tőlem fogja megtudni. Megszületett az orbánista Élet és Irodalom, a társutas értelmiségiek lapja, az Országút.         A heti Országútban jelent meg Hörcher Ferenc professzor vezércikke Hasadni fog-e Európa címmel. Hörcher Ferenc a rezsim egyetemén kapott…..
dobzse.laci 2020.05.17 07:42:00
@AdvocatusDiaboli: szerintem nem itt van a megoldás.
nem vihették az összes lopott pénzt szingapúrba, van itt európában is bőven és nem csak a papíron legalizált.
azokat lehetne zárolni bcs gyanúja miatt, majd, ha a gazdája tisztázza, akkor hozzájuthat.
esetleg egy kis szivárogtatás, megezmegaz.
a németek szerintem eléggé képben vannak a belső ügyekben (ld. gruevszki-ügy), megcsinálhatnák, ha akarnák.
de nem akarják...
dobzse.laci 2020.05.17 17:33:19
@rinaldo-rinaldini: ...meg mert hamarabb rájött, hogy a bukott ügyeket hogyan kell kommunikációs szinten visszafordítani.

egyébként nem az kell, hogy a németek buktassák meg (néhány fekete bankszámlával ez nem is sikerülne), mert ez nem az ő dolguk.
ráadásul pont nem o1g számláira gondoltam, hanem a sleppére.
ha ugrik a pénz, ugranak a seggnyalók is.

és ha basztatják-idegesítik, akkor előbb-utóbb nagyon nagyot fog hibázni.
        Nem. ..
dobzse.laci 2019.11.10 17:46:10
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: csabinak?
konkrétan a beszívkifúj.mp3 pattog a koponyafalai között...

ez még fideszesnek is hülye lenne.
Lazarbibi A másolás országa 2018.12.25 10:57:30
Napjainkban a nagy szankciók-ellenszankciók játék közepette egy 2018 elején született jogszabály-tervezet értelmében Oroszországban az USA-ból és az azt támogató országokból származó jogtulajdonosok beleegyezése nélkül gyárthatnának termékeket. Tehát gyakorlatilag bármit lemásolhatnak, ha…..
     Az Index írt egy cikket a Tusványoson Orbán körül repdeső flamand nácikról.     A cikkben van egy kép, amelyen a mozgalom vezére Van Langenhove kiadja a direktívát a fiúcskáknak. A képen mindenki ugyanolyan pólóban van, amiről a vezér azt mondja, hogy nem egyenruha, csak egy póló, nincs itt…..
dobzse.laci 2018.08.11 18:21:02
@seol: amint kinövi magát annyira, hogy komoly katyvaszt gerjesszen -bárhol az euban-, vologya már üti is a pin-kódot az utalásra.
de addig el kell jutni.
sztem most ezt próbálja o1g hátán.
   " Pálinkás József és mások irányítása alatt a magyar tudománynak alig sikerült bármiféle érdemleges eredményt felmutatnia. "   Ez jelent meg a kormány ökleként funkcionáló fasiszta Prosti Srácokban. Az a "Varga László" írta, aki korábban feleslegesnek nevezte az alapkutatásokat.   A…..
dobzse.laci 2018.08.05 21:54:38
@Jean Claude:
"Alakult egy ifjúsági szervezet 1988-ban egy mainál sokkal diktatórikusabb rendszerben, amikor kétszázezer ruszki katona védte az öröknek hitt hatalmat és egy éven belül tényezővé vált. Ha eljön az ideje, lesz ellenzék időben."

ahogy az akkori ifjúsági szervezet alakulásában és védelmében könyékig benne volt a regnáló diktatúra mancsa, gondolod, hogy ez majd nem így lesz?

úgy tuti a biznisz, ha a konkurencia is mi vagyunk.
ezek nem hülyék, csak bunkók.
dobzse.laci 2018.08.05 23:48:54
@Jean Claude: mindenesetre érdekes, hogy -akkori (és sajnos már mai) szemmel-elég meredek dolgokat adtak elő és még csak elő sem állították őket.
behívták az ügyészségre a csapatot és még ők diktáltak, hozzájuk sem nyúlhattak.
'88-ban saját szememmel láttam a münnich ferenc utcában, hogy egy "igazságot nagy imrének" szöveget skandáló csapatot a motoros rendőrök hogyan zavartak szanaszét.
ezek kb. ugyanakkor történtek...

valószínű, hogy nem tudott róla mindenki a fideszben, de benne volt az állambiztonság, az héccencség.
ezt nem hívnám összeesküvéselméletnek, mert valószínűleg ez csak egy volt a 'zs'-tervek közül -és nem is így képzelhették-, de a gólem életre kelt :)
       Ligeti testvér, a Veritas Intézet tudományos munkatársa fontos cikket közölt a Magyar Időkben:       "A világ egyik legrangosabb tudományos folyóirata, a Nature június 26-ai számában egy a maga nemében példátlan véleménycikk jelent meg Worrying changes in Hungary (Aggodalomteli változások…..
Intro Kedves Barátaim az Úrban, mint azt bizonyára észrevettétek, az utóbbi időkben megritkultak a posztok a blogon. Szerencsére ennek semmilyen drámai oka nincs. Egyrészt a polgári munkám most kicsit jobban kitölti az életemet, mint egy-két évvel ezelőtt, másrészt az ekönyvek ügye is eljutott oda,…..
  Azokat a szakokat támogatni és preferálni kell, amelyek valamilyen módon értéktermelők. A mai világban a természettudományok és a műszaki tudományok értéktermelők. A humántudományok, a kultúra nagyon fontos, de nem értéket teremtenek, hanem az embereket gyönyörködtetik, boldogságot adnak.…..
dobzse.laci 2016.02.19 09:39:34
@velőtanya: Nem tartom kizártnak, hogy sajátláb kisasszony előbb megkapta azt a katedrát, mint hogy megfogalmazódott volna benne az igény rá.
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy manapság már nem kell felemelni a piros telefont, mennek az ügyek maguktól is.
   A kormany nem akarja helyreallitani (egyaltalan megkeresni, hivatalosan azonositani) Szalasi Ferenc sirjat.  Azt gondolom, hogy meg Imredy Belaet sem. Errol van szo. Szell Kalman, Banffy Dezso, Wekerle. A magyar nyelv egy finomsagarol van szo, ugy tunik egy mondatbol, mintha azt akartak…..
dobzse.laci 2015.12.05 11:09:58
@Secnir:
Ez a link, kérlek szépen, egy aljas orvtámadás volt.
Még Bogárnak a marhaságai hagyján...
de azok a kommentek!!
Mondjátok, hogy egy elb@szott algoritmus gyártja ezeket, mert ilyen intellektuális szinten bármilyen lény önálló létfenntartásra képtelen lenne.
Az első gyűjtögetők   Langley és Homer Collyer jómódú agglegények voltak, New York Harlem városrészében éltek egy négyszintes, hatalmas sarokházban. Szüleik halála után fokozatosan vesztették el kapcsolatukat a külvilággal és a realitással. Homer és Langley Collyer..
dobzse.laci 2015.10.13 18:59:38
@annamanna: "...sunyi pénzszórás..."
:DDD
Ezzel azért bearanyoztad a napom.

Azért gondolom ezt "túlagyalásnak", mert egy kérdést kell csak feltenni helyesen és az nem az, hogy kárt okoztak a környezetüknek, tehát ki akartak cseszni mindenkivel.
Hanem az: ha nem következik be a bűz és a patkányinvázó, akkor tettek volna érte, hogy bekövetkezzen?
Nyilván nem, mert az a látókörükön kívül eső dolog volt. Tökmindegy, hogy van vagy nincs.
Ez nem felmentés, viszont magyarázatnak elég jó.
Ebbe akaratlagosságot elég nehéz belemagyarázni...
dobzse.laci 2015.10.13 19:03:51
@annamanna: még valami:
"a halálos csapdák felállítása is azt jelzi a részükről, hogy készen álltak embereket ölni; olyan embereket, akik nem ártottak nekik, akik nem fenyegették őket. Őket csak a saját elborult elméjük fenyegette, nem a külvilág."

Nem is a külvilágba állítottak csapdákat. Ha már valaki bent kódorog a 'birodalmukban', arról jó okkal feltételezik, hogy ártani akar nekik. Tehát nem az utcára telepítettek botlódrótos aknákat, hanem a saját berkeiken belül játszották az infantilis háborúsdijukat.
Bele is pusztultak, végül darwinnak csak igaza lett :)
Örülünk, Vincent? Tabuk nélkül 2015.05.09 23:03:54
          Orbán Viktor szerint egyetlen kérdést sem lehet tabuként kezelni. Tényleg? Megmutatom milyen, amikor nem kezeljük a kérdéseket tabuként.          1. tabu:    A magyar egy tehetséges nép, különleges észjárással.         Benedetto Croce-val szólva:…..
dobzse.laci 2015.05.10 00:35:05
@Evezős: hát még Peléét...
szerintem ő is felolvastatja magának, ha kérdik :)
"Pontosabban: az ügy ezért annyi, hogy néhány senkiházi netkukac, aki magát valamiért újságírónak képzeli, hergel valódi újságírók ellen." (Stumpf András, Facebook)         A szegény ember Bayer Zsoltja azon dühödött fel, hogy Szily Laci somolygott egyet, amikor a…..
A férfiasság szakértője G Fodor Gábor 2013-ban a nagyvonalúságról írt és most indokoltnak látta újra lehozni az akkori bejegyzését. Többek között ezt írja:  "Illusztráljunk. Az Alkotmánybíróság elkaszálta az ún. átmeneti rendelkezéseket, majd a sok vitát kiváltó…..
dobzse.laci 2014.11.01 09:19:01
@smartdrive: ...innentől tényleg minden érthető
           Egy Kövér László nevű pszichopata arcú pszichopata szerint Magyarországnak ki kellene hátrálnia az Unióból, mert az morálisan meg van rendülve. Deutsch Tamás, aki éppen egy tizenhárom éves thaiföldi prostituált hasáról szívja fel a kokaincsíkot, mélyen…..
dobzse.laci 2014.10.26 23:21:37
@Fisk:
Az ojrópának semmi szüksége nincs ránk, viszont inkább szagolgatják még egy darabig kövérék büdös seggét, mintsem hogy ezek összeszervezzenek egy Venger SzSzK-t pont bele a valagukba -merthogy ez kinéz, még ha a tudatlan narancsbarmainak ez nem is esik le.
Valljuk meg őszintén: Ukrajna egysége is inkább azért fontos, hogy putyin annyival is messzebb legyen.
Az e-book merénylet a könyvkultúra ellen, mert azzal fenyeget, hogy a kötetben őrzött szellemet a technoszférába kapcsolva kolonizálja, akárcsak az iparosított civilizáció az erdőt, az infokommunikációs marketing-halandzsa pedig a nyelvet. Békés Márton  - jobbklikk.hu - 2014.…..
Édesanya édesapával a tévében, véletlenül Édesanya édesapával és a pulyákkal a bulvárlapban, véletlenül Édesanya a kerületi postaládákban, véletlenül Édesanya a Miniszterelnök Úr seggében, véletlenül Édesanya szelfizik, csöccsel. véletlenül Édesanya a…..
dobzse.laci 2014.10.05 11:08:03
dobzse.laci 2014.10.05 19:06:24
@vitéž munkášőr: ez speciel tényleg esztétikusabb...
dobzse.laci 2014.05.05 05:49:01
@labrabbit:
20%
okosba'
​Életemben olyan erős interjút még nem olvastam, mint ami Esztergályos Jenővel, az Apáczai Kiadó ügyvezetőjével készült. Ha évtizedek múlva tanítani fogják a Nemzeti Együttműködés Rendszerét, ez lesz hozzá az illusztráció. Esztergályos úgy ajánlotta fel a kiadót a…..
dobzse.laci 2014.04.26 11:36:42
@iSten:

...sszameg, pedig úgy reméltem, hogy ez egy 10 pontos paródia.

Ilyen ember nincs!!!
... és mégis van.
Vastagbőr Állami posták versenye 2014.03.13 15:01:00
Semmi extra, rendeltem Kínából, az egyik szocialista nagyvállalat 7 nap alatt leszállította Kínából Budapestre, a másik szocialista nagyvállalat pedig 18 nap alatt eljuttatta Zuglóba a sikeres vámkezelési eljárás lefolytatása után.Az öröm kétszeres volt, hiszem Európa…..
dobzse.laci 2014.03.16 23:40:04
@Svájc kiadta a szökésben lévő elítélt expolitikust:
Ez azért nem teljesen van így. Olyat még nem láttam, hogy eu-ba szállít, kivéve ungarn. Olyat igen, hogy csak dojcsland és slussz.
Arra speciel kíváncsi lennék, hogy mi mehet az olaszoknál, mert olyat bizony ezerszámra látni, hogy shipping worlwide, kivéve italy és nigéria.
Ezek szerint van ennél is lejjebb.
Miközben Moszkva a téli olimpiával volt elfoglalva, ami egyébként nagyszerűen sikerült és Oroszország el tudta fogadtatni új arculatát a világ közvéleményével, szorgos nyugati segítséggel Kijevben kirobbant egy különös felkelés. Egyre nyilvánvalóbb, hogy a Nyugat…..
dobzse.laci 2014.02.26 09:42:46
@Érvsebész: Az oroszoknak ez mikor volt szempont?
A jobboldali média hónapok óta nyomat egy hazugságot az "SZDSZ adósságáról". Az SZDSZ ugyanis egy törvény alapján a Fideszhez hasonlóan hitelre vette meg az államtól addig kedvezményesen bérelt irodáit. Amikor a párt tavaly befejezte a működését az összes megvásárolt…..
dobzse.laci 2014.02.22 15:15:20
@yotta: Megfejtőkulcs:
1. Az FHB állami bank
2. Az ingatlanok is államiak
dobzse.laci 2014.02.22 15:32:36
@yotta: Először is: önrészről nem tudunk semmit.
Kettő: az FHB nem vette meg, kölcsönt adott rá.
Három: Az FHB nem engedte az értékesítést, amiből az egész hitel kitelt volna.
Négy: Az szdsznél pénz nem volt (legalábbis ebből)
Öt: az ingatlanok meg ott vannak az FHB-nál.

Egyéb kérdés?
dobzse.laci 2014.02.22 15:55:48
.
A szakma képviselőinek felháborodása, valamint a tájékoztatás szabadságának védelmében a kormány a jövőben határozottabban kíván fellépni — mintegy az össznépi nyomásnak engedve — az utóbbi időszakban elharapózó MÉM-gyártással szemben. A MÉM-ek térnyerése…..
dobzse.laci 2014.02.12 22:49:12
@szempontpuska:
Nem.
Valamelyik ridikülhordozója volt, neki addig még nem olvasták fel.