Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Morcz

422 bejegyzést írt és 1202 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a magyar géniusz újra kivívta a világ őszinte csodálatát, s jó esély nyílt arra, hogy tehetséges, ám balsorstól oly gyakran tépett népünk méltán híres fia, Dr. Kásler Miklós onkológus professzor sebész az idén megkaphassa az orvosi-élettani Nobel-díjat...
... hogy kitart a nagy ellenzéki egymásratalálás, és négy év múlva annyira sikerül összekoordinálni, hogy tényleg leváltják a Zorbánt.  De mi lesz másnap? Jelen pillanatban az ellenzéknek annyi a közös mondandója, hogy elege van a Fideszből. Éppúgy démonizálják a Fideszt és Orbánt, ahogy a…..
A teljesség igénye nélkül persze, nem tagadva a hibridek létezését, és nem belekalkulálva az adott nap kihívásai generálta kérészéletű személyiség-torzulásokat. A femme fatal is lehet szökőévben egyszer átlagos, és a 90-es évek tinivígjátékai óta tudjuk, hogy a művészlélekből is lehet egy estére…..
Dr. Morcz 2018.04.18 21:18:38
Szombaton 120 ezer ember gyűlt össze a Kossuth téren, hogy megmutassa, a Fidesz szerezhetett kétharmadnyi parlamenti mandátumot, de az ország, a választók többsége még nem az övé. A legfontosabb benyomás a tüntetésről az, hogy a választók nem csak kritizálták az ellenzéki pártok megosztottságát, és…..
Libertarian Felelősség nélkül 2018.04.11 06:00:00
Először a Cambridge Analytica botrány kapcsán tűnt fel a jelenség, nevezetesen, hogy az amerikai választókat, szegényeket, megvezették. Nem azért győzött a cirkuszi orángután, mert ami hülyeséget mondott, az tetszett a népnek, neadjisten ráérzett az ún. néplélekre, mint a mi…..
Dr. Morcz 2018.04.12 10:33:02
@Emil Cziljak: Aha, szóval van olyan, hogy magyar néplélek, és minden magyar nyilván egyforma. És mondd, akkor ezek szerint igaza van a széljobbnak, és van, pl. zsidó vagy cigány néplélek is? Nem inkább csak arról van szó, hogy nagyon bánt a választások eredménye, és ezt így próbálod feldolgozni? Próbálj meg beszélgetni pár vidékivel, vagy akár bp-i Fidesz/Jobbik szavazóval, és rá fogsz jönni, hogy a kép sokkal árnyaltabb.
Most épp vadul dolgozom, de közben Sulemiának hála, elolvastam ezt a cikket. A konklúzióra most nincs időm .....
Most valahogy eszembe jutottak a magyarosch mémek, itt egy csokor:                          És egy bónusz Chuck Norris: ..
Már jóval éjfél után, amikor a karaoke-bár közönsége már túl volt a szokásos menün (RNB, diszkó, latin, Piramis, Bikini, Nótár Mary, Hungária, Zoltán Erika), egyszer csak felcsendült az István, a király-ból az Áldozatunk fogadjátok - amit aztán a közönség üvöltve énekelt. ..
Az eddigi legjobb, amit ma láttam:  'I always get a kick out of how we celebrate a celibate martyr's life by giving lovers chocolates.' https://twitter.com/comcatholicgrl/status/831516401600970752  ..
- Pozsonyban élnek a legkisebb emberek - mondta szállásadónk a tátraalji faluban - leesik öt centi hó, és máris a nyakukig ér...
Végre felhőtlenül szórakoznak a gyerekek...   Via..
Ma ez jött szembe a twitteren:  "roses are red violets are blue sunflowers are yellow I bet u were expecting someting romantic but no this is just gardening facts sorry"   Úgyhogy rákerestem, mi is ez pontosan, és persze van itt minden Sir Edmind Spenser-től Victor Hugo-n át egészen Benny…..
Valami levlistán volt rajta ez a link, ami a gender identitások listáját közli. ha jól számolom, összesen 115-öt. Persze ezek között jócskán vannak átfedések, viszont ha netán kevesellnénk, a szerző még odaírja, hogy mindegyikhez hozzá lehet még toldani, hogy _boy, _girl, _nonbinary , és a…..
Sokszor kapom azon magam, hogy valami nekem fontos számot dúdolgatok, és közben azon gondolkodom, hogy ezt aztán tényleg le kellene játszani a temetésemen. Nem mintha azt hinném, hogy akkor az lesz a legfontosabb, hogy a fülembe húzassam - hanem azért, mert ezzel lehetne üzenni mindazoknak, akik…..
Akkor most kb. másfél év szünet után ismét megpróbáljuk. Lehet, hogy kevesebb lesz a politika és több a személyes. A morcogás, azt hiszem, marad.  ..
Kutyák kitiltva, hirdeti a tábla. Érthető az oka a vignettának, hisz itt cicák tanyáznak. A kávézó a nyávogó négylábúak territóriuma. Aki allergiás az állatszőrre, kerülje a helyet, ide a macskaimádók jöjjenek. Nem kell buszra ülni, vagy metrózni, elég egy rövidke sétát tenni. A Neko, a macskás…..
Azt írja az újság, hogy Zombor államtitkár bejelentette, hogy két héten belül meg kell vizsgálni a daganatgyanús betegeket. Épp ideje, hogy a Zombor a Zemberek szívébe akarja lopni magát, ill. hogy egyáltalán látható legyen a működése (eddig jórészt arról szólt az…..
Gyerekkel vagyok betegjogi kampányunk második riportját a Bethesda Gyermekkórházban forgattuk, ahol olyan gyermekeket ápolnak, akiket betegségük egész életükben végigkísér. Példaképeket itt is találtunk, végtelenül türelmes és kitartó szakemberekkel találkoztunk...
Lázár, Rogán, Szijjártó, Habony. ..
Jófej volt a SOTE, beállt az Országos Egészségfejlesztő Intézet kezdeményezése mögé, és körlevélben buzdította a hallgatókat és az egyetem munkatársait, hogy ők is vegyenek részt az almaevés Guinness-rekordjának megdöntési kísérletében.  A jól végzett munka…..
Ezt most találtam, hátha más is örül neki... ..
Épp arról olvastam, hogyan befolyásolja a Google a világpolitikát, amikor is észrevettem, hogy tényleg: vasárnap este Kecskemétet elfoglalták a nem is tudom, kicsodák, esetleg a görögök? ..
Azt írja az Index, hogy egy friss felmérés szerint "a jelenleg hálapénzt adók kétharmada nem adna külön pénzt, ha jogszerűen megvásárolhatná azt az egészségügyi szolgáltatást, amit ma hálapénzért kell megszereznie".    Emberek, azért a szívműtét és onkológiai…..
Lassan érdemes lesz megint megszokni... ..