Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gazdagréti Jack Bauer

0 bejegyzést írt és 238 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január 2-án erődemonstrációra készül a társadalmi ellenzék, amelyen a mai állás szerint meg fog jelenni a parlamenti hivatalos ellenzék egy része -- konkrétan a DK -- a saját zászlói alatt. A tüntetés fő szervezője, Várady Zsolt, illetve néhány másik szervező is megkérte…..
Tényleg fél perc alatt újjá lehet varázsolni a lemattult fényszórókat? Szinte ingyen? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
„Miért adtok pénzt azért, ami nem kenyér, és gyűjtött kincseket azért, ami meg nem elégíthet?” (Ézs 55,2) Kedves Magyar Kereskedelmi Média!   Vannak közhelyek, amiket most már igazán ki kell mondani. Az egyik, hogy gyomorforgatóan szervilis vagy. Az ütlegeléstől…..
Gazdagréti Jack Bauer 2014.01.23 12:11:09
@kézműves étcsokinyuszi: kapcsold már be a tévét, jóbarát. Én a magam részéről nem voltam a baloldali 8 év nagy rajongója, alig vártam, hogy eltakarodjanak az anyjukba, hátha valami értelmesebb jön. Nem jött. Olyan azonban a 8 év alatt nem volt -vagy csak nagyon rossz a memóriám- hogy egy indexes újságírót egy poszt alatti KOMMENTben(amilyen ez is) leköcsögözzenek, és ezt a híradóban felolvassák. Mindezt azért,mert megírta, hogy március 14-én a tévé lófaszt sem közölt a hóhelyzetről. Bosszúból, elegánsan. Tudod mi a szép? Azt a felhasználót, aki a kommentet ejtette, aznap hozták létre. Nyilván nem ők. Ugyan, dehogy. Undorító mocsok a komplett közmédia, Orbán felé fordított imazsámoly, amivel nem lenne baj, mert van elég undorító tévécsatorna, de azok a reklámokból és hülye nézőkből tartják fenn magukat, ezt meg azokból az adóforintokból, amiből lehetne költeni másra is. Ha kurvára demagóg akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy utakra, kórházra, tömegközlekedésre, vagy az éhes gyerekeknek zsíros deszkára.
Zách Dani egy nagyon mókás és szórakoztató taggá nőtte ki magát a Totalcaron belül. Azon felül, hogy szórakoztató srác, kiderült, hogy Eros Ramazotti munkásságának nagy rajongója. Winklernek sem kellett több, így azonnal levette a Cose della vita akkordjait, majd hetek teltek el…..
Gazdagréti Jack Bauer 2013.12.23 16:24:26
@1kutya: Mély hangból, sőt, kamu-mély hangból is elég jó bel canto-t lehet összehozni, csak a rekedtségre kell gyúrni.
Mohó Hiénák, figyelem, a Michelintől származó ajándékaink megváltoztatják az életedet. Például, aki eddig nem viselt baseball-sapkát, az mostantól igen. Akinek eddig nem volt egérpadja, annak lesz. Akinek eddig csak akkor tűnt el a jég a szélvédőjéről, amikor leolvadt, annak…..
Gazdagréti Jack Bauer 2013.12.23 12:46:56
Különösen nem volt újdonság, de így grafikonként feltéve, három intézet átlagaként, hosszabb időt felölelő tartamban mellbevágó az, amit a közvéleménykutatók felmérései kirajzolnak a portfolio.hu ábrájában: az ellenzék teljesen mozdulatlan stagnálását, és a Fidesz…..
Gazdagréti Jack Bauer 2013.11.04 11:58:25
>A nyugati mentalitás az lenne, hogy annak örülök, hogy olyan jól megy a gazdaság, olyan jól megy a vállalkozás, olyan jó fizetést tudok kapni, hogy ki tudom fizetni azt a rezsit, nem kell nekem alamizsnát adni!

Ez nagyon igaz, kár, hogy ez itt Magyarország, magyar munkaadókkal, akiknek ha jobban megy, akkor vesznek a kisebbik purdénak még egy ML-Mercedest, hogy a hét minden napjára legyen más színű, esetleg egy újabb házat horvátban, de a fizetésemelés az csak a szükséges rossz a rabszolgáknak, amit csak és kizárólag akkor lehet adni, ha minden más lehetőség elfogyott. Nem véletlenül söpörte le a 300 forintos vizitdíjat a komenistákkal együtt "népharag", hanem azért mert az semmit nem oldott volna meg. Képzeld el, hogy jön a szakorvos és mondja, hogy Marika néni, szerencséje van, a héten volt minden a műtéthez, fecskendő is, tű is, személyzet is, maga is jól van, akkor kéne egy kicsit beszélgetnünk. Te meg lobogtatod neki a 300 forintos díjról a fecnit. A jobbik eset, hogy kiröhög és sose mehetsz többet hozzá. A 300 forintos vizitdíj SEMMIRE nem volt jó, csak arra, hogy a nyugger öregasszonyok ne a rendelőbe járjanak pletykálni, ha ellátást akartál fizettél szokás szerint. Én megértem azokat, akik ezt nem akarták, PLUSZBAN. Amíg a munkaadók többsége baszik rendesen fizetni(mindegy, hogy gonosz multi vagy még gonoszabb magyar kisvállalkozó) az alkalmazottainak, addig a rezsicsökkentés tényező marad. Ha majd egy butikos eladólány itt is 1100 eurót keres, mint a Lajtán túl, akkor nem lesz tényező.Olyat viszont azoktól se várhatunk, akiknek a seggét fényesre nyalod minden posztban.
Kedves Blog !  Szabálytalanságokra szeretném felhívni a figyelmüket egyesabonyi telephellyel  is működő  Kt-vel kapcsoltban. Információk szerint a hideg idő beköszöntése idején is majd túlóráztatni akarják kötelezően a munkavállalókat kissé fűtött vagy…..
Gazdagréti Jack Bauer 2013.10.31 19:31:40
@legelső MortalWombat: Ha a bírság bedönti a céget(nagyon meglepő lenne), akkor tényleg beljebb vannak a dolgozók. A tulajdonos alapít egy másik céget kettő percen belül, a munkásoknak pedig nem lesz munkájuk, egy kisebb városban egy ilyen mutatvány futótűzként terjed, és nem lesz cég, aki csak egyet is felvenne közülük. Hát így. Sajnos nincs jó megoldás. Erős szakszervezet lenne a jó, de ez egy végtelenül korrupt országmásodpercek alatt korrumpálható vezetőkkel. Ennél sokkal hatékonyabb lenne egy 30-40 fős kiszálló hatóság, aki még azt is megnézi, elég WC-papír van-e a tartókban, tehát egy összevont hatósági csoport, akik faszán bejelentés nélkül megjelennek hatósági jogkörrel, aztán 6 perc alatt felforgatnak mindent, ami egy kicsit is gyanús. De ahogy fent is említettem, ebben az országban ez nem fog működni. Egy másik munkahely a megoldás, persze, az se lesz 2 perc alatt. Ja, meg egy liter kromofág. Csodákat tud tenni a főnöki Audik fényezésével. Állítólag...
Csütörtökön, a kitűnően sikerült október 23-i közös ellenzéki megmozdulás másnapján megvált eddigi műsorvezetőjétől, Kuncze Gábortól a Klubrádió. Közleményükben így búcsúznak: „„Kuncze Gábor az október 23-i ünnepen a média színpadáról…..
Gazdagréti Jack Bauer 2013.10.26 17:52:06
Gyerekek, olyat nem lehetne csinálni, hogy akit egyszer kikúrtak a választók a parlamentből, az soha többet ne mehessen vissza? Még takarítani se. Oszt csók. Kuncze, Gyurcsány, Bokros, Fodor, ezek mind olyan emberek, akiknek rég el kellett volna tűnniük a közéletből. Szerintük is mocskos a politika, de tíz körömmel kaparnak a húsos fazékhoz. Nem vennék rá mérget, hogy azért csinálják ezt, hogy a választókon segíthessenek. Kuncze is milyen hamar megtalálta az utat Bajnai mellé, szánalmas volt, ahogy AZONNAL bepróbálkozott. Fodor dettó. Bokros meg -ki tudja miért- bárki mellé odaállna, ha bejuthatna a parlamentbe. Csak azért kéne ezekre szavazni, mert ők voltak a nagy rendszerváltók? Köszi, az is milyen jól sikerült, srácok! Nulla támogatottság mellett észt osztani és már azon marakodni, hogy kinek mi jut.
Őszintén szólva nagyon nem bírom a Fideszt, de ha EZEK jelentik az alternatívát, akkor köszi, de nem szavazok. Nem érdekel. Jóérzésű ember ezekre a hiénákra nem(sem) szavaz.

Szerencsére a Farkasházy-féle szárszói divatbemutatón világossá vált, hogy ezek nem kormányt nem váltanak, de az egyik felük a parlamentbe se kerül be, a másik felük, ha szerencséje van Magyarországnak, akkor felaprózza magát. Igaz, ez azzal jár, hogy Orbán kell még egy darabig nézegetni, az se kellemes. Azt mondjuk nem értem, hogy a sokszor hivatkozott baloldali értelmiség azt hányja Orbán szemére, hogy nem tanul a történelemből. Ők sem, hiszen ha tanultak volna, akkor tudnák, hogy a komcsik mindig a saját embereiket tették el legelőször az útból. Hátulról mellbe, kedves elvtárs. Kuncze-maci még örüljön, hogy nem 60 éve akadt egy baloldali pártvezető útjába, mert akkor jött volna a lefüggönyözött fekete Pobjeda, meg a wellnessprogram valamelyik börtönben, aztán 5-6 év sitt után mehetett volna segédmunkásnak a téglagyárba...
Célkeresztben címmel a Magyar Honvédségről, a katonákról szóló műsor indul szombaton az m1en. A havonta jelentkező műsor "a katonák mellett a civileknek, és ezen belül is kiemelten a fiataloknak szól, megismertetve őket a katonaság szépségeivel, kihívásaival" - olvasható…..
Dömsödi Gábor, az egykori Névshowr társműsorvezetője botrányszagú könyvet írt Friderikusz és Hajdú serpája voltam címmel, amiből a hétfői Blikk szemezgetett. A 2001-ben, az MTV-n indult műsor kapcsán Dömsödi azt írja, Hajdú volt a szükséges rossz, az oldalkocsi, aki…..
Gazdagréti Jack Bauer 2013.10.07 13:24:13
Nem kell félteni Frei Tamást a Bors szerint. Igaz, hogy a riporter nem boldogítja már a nézőket a képernyőn egy ideje, de állítólag a könyvírásból és a kávézóiból remekül megél. Mint ismert Frei nemrégiben könyvírásra adta a fejét, úgy nevezett akcióthrillereket ír,…..
Gazdagréti Jack Bauer 2013.10.03 11:18:57
TComment Így vettünk kisautót 2013.09.30 06:24:55
Ismét nyakig elmerültünk a posványban, kis fogyasztású, városi autót vettünk. Soha többet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Gazdagréti Jack Bauer 2013.09.30 09:27:08
@pandagyik: hülyeség ezt ilyen kategorikusan kijelenteni. Az autó állapota ezerszer fontosabb, mint az, hogy magánember vagy nepper adja el.
UPDATE: A helyzet a következő. A fenti üzenetet VALAKI, aki ilyen gyökér módon kommunikál, helyezte el a Kiss János altábornagy utcán parkoló autókon. Azt, hogy miért, nem tudjuk, mint ahogy azt sem, hogy ki volt (egy ideges lakó? Az anti-Hacktion-klub elnöke? Kálomista haragosa?…..
TComment Legyen ingyenes a BKV! 2013.07.24 06:45:00
Nem a következő kampány egyik kispártjának demagóg lózungja ez, hanem egy valós lehetőség. Máshol már meglépték. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
TComment Motorozni halálos 2013.07.10 06:53:13
A motor számtalan szempontból biztonságosabb, mint az autó, de ezt anyánk sosem hinné el nekünk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Avatatlan szemlélő azt gondolná, bármiben, de az biztos, hogy fesztiválra napszemüveg kell. Délután az erős nap miatt, este csak úgy menőzésből, aki meg reggelig marad, annak már-már életmentő eszköz. De milyen napszemüveg a legjobb a fesztiválozásra? Elsőre kézenfekvő…..
A hétvégén, ezt már mindenki kívülről fújja, tartottak egy nagy ellenzéki gyűlést, ahol Bajnai Gordon és Mesterházy Attila (aki annyira karakteres és fontos eleme a magyar belpolitikának, hogy néha emlékeztetnem kell magam, hogy nem azonos Mesterházy Ernővel) a miniszterelnök…..
Gazdagréti Jack Bauer 2013.06.25 12:55:42
@Parajpuding: te sem érted még, majd jövőre fogod. Attól, hogy a narancsosokat rühelli a fél ország még nem fogják ezt a lúzer bandát választani automatikusan a csalódottak. Nincs olyan, hogy kénytelen leszel őket elfogadni, ezt tessék elfelejteni. A bizonytalan szavazót automatice komcsinak számolni csak szemfényvesztés. Sose szavaznék a Fideszre, de ettől a bandától is ökölbe szorul a kezem. Kurvára nem megyek el szavazni, ha ez a két opció van, és sokan, nagyon lesznek még így. Aztán 'dőljön össze ez a vendégfogadó!' - ahogy a népdal is mondja. Ha ebből se tanulnak, akkor Orbán 2018-ban is nyer.
A Sunday People megrázó fotókat közölt a címlapján arról a jelenetről, amit Nigella Lawson milliárdos műgyűjtő férje, Charles Saatchi rendezett egy londoni étteremben. A 70 éves férfi a nyilvánosság szeme láttára előbb szóváltásba keveredett feleségével, majd fojtogatni…..