Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csaladterapia budapest

5 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Családterápia ára A párkapcsolati problémák megoldása érdekében családterapeutákhoz forduló pároknak, családoknak mindenképpen érdemes mérlegelniük a terápia anyagi vonzatát, nem megkerülhető kérdés tehát, hogy mennyibe kerül a családterápia ma Magyarországon. A családterápia nem egyetlen alkalom,…..
Magyarországi családterapeutaképzés áttekintéseMagyarországon családterapeuta képzés hivatalosan arra képzett olyan szakember (ún. kiképző családpszichoterapeuta) vezetésével történik, aki akkreditálva van a Magyar Családterápiás Egyesületnél. Jelenleg a következő…..
A családterápia hosszának megállapításánál több tényező figyelembe vétele szükséges. Meghatározó az adott probléma természete, fennállásának időtartama, a résztvevők szerepe és érintettsége, a családon belüli kapcsolatok korábbi alakulása. Sok olyan múltbeli…..
  Párkapcsolati problémák formái   Két ember között számtalan formában jelentkezhetnek párkapcsolati problémák. Nehéz minden kapcsolatra jellemző általánosságokat megfogalmazni, de azért bizonyos mintázatok megfigyelhetők a párkapcsolati problémák esetén is. Rengeteg tényezőtől függ…..
Családterápia Budapest célja   Családterápia Budapest néven blogunk arra vállalkozik, hogy családi elakadásokkal szenvedő családok és párkapcsolati problémákkal küzdő párok számára ajánljon információkat, szakmailag magas színvonalú, hiteles segítséget, párterápia, családterápia…..
  Pécsett tegnap tartottak egy másik választást is, ami Szili Katalin totális veresége mellett (érthetően) jóval kevesebb figyelmet kapott. Pedig a felállás és az eredmény is kifejezetten érdekes.   A 8. számú egyéni önkormányzati választókerületben három jelölt…..
csaladterapia budapest 2009.05.11 22:40:05
@Miluuu: Hali.. :)
Igen én is csak tanácsolni tudom.. Poek Oil-t megguglizni és aki it kicsit is közel van pártfunkcikhoz bármelyik pártból, az leszen szíves a magyar nemzetstratégia érdekében cselekedni.

Miluuu: sztem 2-3 jó évünk nincs sajna, max. 1 jó és egy fél középxar.. :(
csaladterapia budapest 2009.05.11 22:52:51
@serwer: pedig ez általános iskola negyedik osztály. ha 51%-os részvételnél a rájuk adott szavazatok aránya 10%, akkor ha 100%-os lenne arészvétel (lefordítom:tehát ha kétszer annyian mentek volna el szavazni, mint tették), akkor ez a 10% pont a felét, 5%-ot érne. (De csak akkor annyit, ha a most otthon maradt közel 50%-ból SENKI SEM szavazna már rájuk). Különben többet.
Svájc és a vb többi résztvevője nem hiszi, amit lát. Amit a magyar szurkolók produkálnak Klotenben, az állandó beszédtéma mindenütt, és túlzás nélkül  elsöprő erejű bizonyítéka egy kis ország hokiimádatának. Képben és hangban foglaljuk össze az eddigieket. A 20…..
csaladterapia budapest 2009.05.01 12:56:02
Gyurcsány Ferenc lemondana a miniszterelnökségről. Ehhez a következő két hétben az Országgyűlésnek új miniszterelnököt kell találni. Mit jelent ez? Új MSZP-SZDSZ koalíciót? MSZP-MDF kormányt? Esetleg MSZP-MDF-SZDSZ? És ki lehet az új kormányfő? Az biztos, hogy izgalmas…..
csaladterapia budapest 2009.03.22 00:25:38
@satori: Az LMP egy post-szdsz-es ugribugri társaság, ne röhögtessük már magunkat, hogy valami újat hoznának... vicc az egész
Erősödött a forint a bankközi devizapiacon, az euró jegyzése a reggeli órákban 295 forint alatt is megfordult. A cikk folytatása itt olvasható:http://ecoline.hu/piac/20090313_forint_deviza_svajci_frank.aspx - Ecoline..
csaladterapia budapest 2009.03.15 23:56:44
@TBALAZS: Egyetértek. Én is úgy vélem, hogy hosszabb távon sajnos nem zárható ki a további gyengülés. Persze lesznek korrekciók a jegybank közbelépései miatt, de hosszú távon félek, hogy a realitások győznek. Sajnos.
Környezetblog Ökológiai lábnyom 2009.03.03 22:15:00
Az ökológiai lábnyom fogalmát egy kanadai ökológus, William Rees alkotta meg a hetvenes években, majd a ’90-es évek első felében Mathis Wackernagel-el közösen fejlesztette tovább. A fogalom egy hektárban megadott értéket takar, melynek számítása során számba veszik egy…..
Felkészülés a peak oilra         Minden kezdet nehéz Blogolást azért kezdtem el , mert úgy éreztem szükségem van egy gondolat rendező helyre. Magamnak is jó, mert át tudom gondolni, mit és hogyan csináljak, de ezek az információk másoknak is…..
  Régen írtam, csúnya dolog tőlem…  Óriási érdeklődést nem tudtam kielégíteni, de most pótlom a hiányosságot  :) . Téma nem lett hanyagolva, szó szerint nyakig bele merültem minden téren a témába. Munkahely keresés tekintetében is jó irányba mozdultam,…..
csaladterapia budapest 2009.02.10 00:46:05