Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tulok ex betonputtó

0 bejegyzést írt és 1957 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglepve tapasztalom az internetes felületeken, más csapatok szurkolói (de még magukat szakértőnek nevező személyek is) mennyire vitatják, hogy Fradi a legnagyobb magyar csapat. Valószínűleg ez lesz az eddigi legmegosztóbb posztom, hiszen ők ezúttal vitatni fogják a tényt. Én mindenesetre…..
tulok ex betonputtó 2020.07.23 12:10:31
@Fermentátor: "1945-ig talán több vidéki csapat szerzett bajnoki címet? Nem, csak a Nagyvárad."
Meg az Újpest. Hoppá!
       Az asszimiláns sváb Rajcsányi lapjában, az asszimiláns horvát(szerb) Milan Constantinovity interjúvolja Märle Tamást, így umlauttal, arról, hogyan települtek be a rohadt nemzetiségiek a tiszta turáni vérhazába, és hogyan követtek el magyarellenes rémfürdőket. Jézusom, ezek a lányaikat is…..
tulok ex betonputtó 2020.06.09 09:24:46
FRISSÍTVE A NYERTESEKKEL A POSZT VÉGÉN! Több okból is rendhagyó a mai válogatás. Hogy korábban érkezett egy nappal, azt többen észrevettétek biztosan. De különleges, mert egyrészről kizárólag magyar képeket tartalmaz, másrészt teljesen szubjektíven válogattam, csak úgy ami megtetszett vagy amiről…..
tulok ex betonputtó 2019.12.10 14:37:43
1881. Az arizonai Tombstone városkája. Aki szereti a westernt, az biztosan hallott róla, esetleg ismeri O.K. Corral  vagy Boot Hill történeteit..
tulok ex betonputtó 2019.05.13 15:10:13
@pitcairn2:
anno azt olvastam erről, hogy a későbbi városalapító a közelben táborozott kiment a táborból nemesfém(érc)et keresni. A vele táborozó katonák mondták, hogy csak a saját sírkövét fogja odakint találni, miután a környékbeli indián népsűrűség viszonylag magas volt. Végül ezüstöt vagy aranyat talált, és az első bányáját nevezte el Tombstone-nak.
Ha igaz a story, akkor jó volt a humorérzéke.
Képzeljük el azt a forgatókönyvet, hogy az április 6-i választásokon az Összefogás megtorpan 14.98 százalékon, az LMP és a 4K! pedig külön-külön is megugorja a bejutáshoz szükséges 5 százalékos küszöböt. Ebben az esetben az összefosás Gyurcsánytól Szanyiig, Oszkótól…..
Azt gondolná az ember, hogy a Fidesz legalább az adók kivetésében precíz, ha már ilyen sokat gyakorolják. De nem. 2011 novemberében kezdődött Vecsés költségvetésének kálváriája, akkor, amikor többen még azt hihették, hogy az Orbán-kormány az adócsökkentés kormánya lesz,…..
1991-ben kezdődött a Benetton botránykeltő hirdetéseinek története, amikor is ezzel a kampánnyal háborították fel az igencsak prűd és a hagyományok szerint mélyen vallásos olasz közönséget: A következő igazi, nagy "reklámbomba aztán 2011-ben robbant a híressé-hírhedté…..
tulok ex betonputtó 2013.07.19 09:39:05
@Hoppácska: Fidesz plakát volt '90-ben.
Tessék választani!
Eltekintve attól, hogy Stohl Buci olyan fejet vág az egyik képen, mint aki éppen most akarja leszakítani valakinek a fejét és belehányni a tüdejébe, az István a király legújabb feldolgozásához (IK30, baszki, ez a hivatalos neve) készült felirat és állatfej igencsak indigóval…..
tulok ex betonputtó 2013.05.06 20:03:47
@Ronal-d'oh!: Ne spojlerezz! Nem vagyok könyves.(de)

@G.d.Magister: Gratulálunk!

@EvilHedgehog: Hodor? Hodor.

@TanyasiEdömér: :)
Az epizódot felvezető képsorokból úgy tűnik, sűrű napunk lesz, lesz itt minden Jamie levágott kezétől az Operation: Fuck Westeros-t beindító Dany-n át a hőbörgő Karstrarkig. Aki lemaradt volna az eddigiekről, itt pótolhatja. Valahol vidéken Thoros imádkozik egy kicsit a…..
tulok ex betonputtó 2013.05.01 16:10:10
@pizzaboy: Szerintem ne add fel. Itt fanok vannak, többségükben könyvolvasók (magam is), de a te véleményed számomra ugyanolyan fontos, mint bárki másé incl. sixx.
Az évadnyitóban elkezdtük mozgatni a sakkfigurákat a nagy táblán, volt aki megborult egy kicsit, mások meg elő sem kerültek (Jamie, Brienne, Bran, Hodor, Rickon, stb.), de ez így van jól, aki egyszerű, lineáris történetre vágyna, olvasson Éjjel-nappal Budapest hogyvoltokat, ott csak…..
tulok ex betonputtó 2013.04.10 06:36:23
@Meth, Not even once: Milyen egy év / könyv? Itt a harmadik évad, azt' a tél még mindig csak coming.
tulok ex betonputtó 2013.04.10 17:26:08
@Meth, Not even once: Legközelebb kirakom a szmájlit. :) Tessék.
Ezt a postot az Index legnagyobb meglepetésemre kitette főketrecbe. A postot gyors reakcióként írtam, nem számoltam az Indexes főcímmel, mivel az Indexen régóta indexen vagyok. Sajnálom, hogy az Index nem a legjobb cikkeimet emeli ki, hanem az ilyen gyorshíreket. Akit ez zavar, az az…..
„Terroristák célpontjává vált az Echo televízió”. Ezzel a feltűnő főcímmel adta tudtul a Magyar Hírlap, miszerint „ismeretlenek azzal fenyegették meg levélben az Echo Televíziót, hogy megölik Bayer Zsoltot és felrobbantják a csatorna székházát.” Az állítólagos…..
tulok ex betonputtó 2013.01.23 09:11:06
A Magyar Hírlapban publikáló Bayer Zsolt mond néha méretes marhaságokat, például ezt itt ni, lehet rajta szörnyülködni, meg röhögni is, kinek milyen a vérmérséklete ugye, de az azért nagyon vicces, amikor a nagy megmondóember egyik nagy költőnket keveri a másikkal. Bayernek ma a…..
tulok ex betonputtó 2013.01.09 09:40:15
@Paul James Bhear:

bárkitől, bármitől függetlenül, ki nem tévesztett még el idézetet?
Mit is mondá Mózes?
- Az vesse rá az első követ...
A kormány elmúlt két hétben produkált felsőoktatás-ügyi csavarjai mintha a világvégére játszanának: pénteken úgyis lehúzzák a rolót, akkor minek megcsinálni rendesen? A rossz hír, hogy - legalábbis ha ezeket a sorokat olvasni lehet - nincs vége a világnak, és a kormányzati…..
Ahol fát vágnak, ott forgács is van, ugye, illetve az nem hibázik, aki nem is dolgozik. A Kód című RTL Klub-vetélkedő pénteki adásában sikerült egy meglehetősen véleményes kérdést is betolni, amit egy sasszemű közlekedésbuzi olvasó ki is szúrt, és jelzett is nekünk,…..
tulok ex betonputtó 2012.11.20 09:47:31
Minden forint, amit a sportra fordítunk, a nemzet jövőjének támogatását jelenti. Ezt mondta ma a parlamentben Simicskó István arra a kérdésre, miért is építenek Felcsúton háromszor akkora stadiont, mint ahányan az egész faluban laknak. Később azt is megtudhattuk az újdonsült…..
Több blog is értetlenkedik, hogy miért lett ennyire sürgős a pénznyerő automaták betiltása; vajon a konzertatív-keresztény értékrend és a jó erkölcsök diktálják, hogy a kormány lemondjon 30 milliárd forintról és néhány száz (ezer) munkahelyről, esetleg magasabb szintű…..
tulok ex betonputtó 2012.10.02 19:08:17
@Silent Bob: De legalább nem pittyegnek :)
A KARD Törölköző 2012.09.26 14:13:58
A Fővárosi Törvényszék harmadszor is a Klubrádiónak adott igazat a 95,3-as frekvenciáért folytatott perben. A bíróság kimondta, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság nem zárhatja ki a pályázatból a Klubrádiót, és hatályon kívül helyezte az erről szóló…..
tulok ex betonputtó 2012.09.27 10:03:07
@Blogger Géza: "Augusztusban a leghallgatottabb rádió a Kossuth Rádió volt..."

Netán az olimpiai közvetítések miatt?
Vagy mert országos média?
Vagy a rengeteg adóforint, amit az új logok örvén marketingre költöttek?
Az ATV kamerája véletlenül rögzítette az esetet, sőt azt, ahogy maga Ferenczi mondja: „A mieink dobtak fejbe.” Az eset azért pikáns, mert a szélsőjobboldali média, és maga a sértett is körbehaknizta a médiát, ki nem mondva - illetve a szélsőjobboldali portálokon kimondva -…..
tulok ex betonputtó 2012.08.08 14:13:48
Friendly fire! :) Mi lesz a következő, véletlenül felgyújtjátok egymást?

@Gerilgfx: "...egy magyar ember inkább a másik magyar embert támogatja, és nem a cigányokat. ezért van az, hogy te nem vagy magyar, hanem csak egy zsidó féreg."

Zseniális logika! Egyedül vagy ennyire butuska, vagy ez valami csapatsport?
  A 2014-es szavazás nem marad el, csak előtte föl kell iratkozni. Nem rossz. Kezdetnek, Rozi. Ez az új hír nyilván mindenkit megnyugtatott, minden bolsi kutyának be kell fogni most már a pofáját: Magyarország miniszterelnöke bejelentette, hogy a választási részvételt…..
tulok ex betonputtó 2012.07.28 10:30:35
@Bafana: Pár gondolat. Ezek szerint akkor kell regisztráltatnom magam, amikor még azt sem tudom, hogy kik indulnak a körzetemben a választásokon? (Hiszen a kopogtatók csak a regnél kerülnek leadásra a te verziódban.)
Ha a lakóhelyemtől távol akarok szavazni a reget is megtehetem bárhol?
Polg.mest.hiv.-i munkaidőben lehet csak regelni, (ami az én munkaidőm is => -GDP), vagy egy másik vasárnap kinyitnak (=> mégiscsak plusz ktg)?

A reg listát a Kubatov listával összevetve a halmazok különbségére rá lehet repülni. (Rossz oldalon vagy a Kubatov félén és szavazni akarsz? Akkor nézzük. Közszolga vagy? Főnök hívat. Egyetemista? Rektor. Válallkozó? NAV, munkaügy, munkavédelem. Ugye, hogy nem is akar Ön elmenni szavazni? UGYE?...Mert az is látni fogjuk ám, hogy ki szavazott!)

Hajmeresztő? Az.
Lehetséges? Igen.
A jelenleg regnálók ki szokták meríteni a lehetőségeiket? Szerintem mi az hogy, nagyon is.
Így lesz majd? Eldől, csak nehogy késő legyen.
tulok ex betonputtó 2012.07.29 13:53:41
@Bafana: Köszönöm a kulturált választ.
"Ha regisztrálod magad, azt még nem kell tudnod, kire szavazol, csak azt, hogy egyáltalán elmész szavazni - ráutaló magatartást fejezel ki.
Ok, én pl állampolgári kötelességemnek tartom a szavazást, tehát biztos elmegyek. De fordítsuk meg a dolgot! Mi van akkor, ha a reg lezárta után derül ki, h valaki olyan is indulhat a szavazáson, akire szívesen tenném a voksomat, bár eleddig nem volt szándékomban szavazni? Mindenképpen szűkülnek az össznépi lehetőségek, ami nem kedvez annak, hogy a valós közakarat által létre hozni kívánt eredmény szülessen.

Reg.-kor nem leadásra kerülnek a kopogtatók, hanem felvételre, vagyis átveszed azokat."
Ok.

"Vannak plusz ráfordításaid? Az élet már csak ilyen. Senki nem reklamál, hogy pl. az adóbevallás elvesz mindenkinek az életéből évente fél- másfél órát."
Nem értek egyet veled. Ez egy újabb fölösleges plusz ráfordítás. Arról nem is beszélve, hogy az adóbevallást sok esetben a munkáltató készíti, illetve a NAV-nak van olyan szolgáltatása, h elkészíti helyetted. Persze egy söralátéten elférő bevallás kitöltése nem lehet több 2 percnél. :)

"A Kubatov listáról már írtam korábban: MINDEGYIK pártnak megvan a maga K. listája!"
Igen, ez volt a lényegi része a felvetéseimnek és erre nem válaszoltál érdemben. A természetben létezik kén, szén és kálium-nitrát, de kifejezetten ritkán állnak össze lőporrá. A hatalmat birtoklók _minden_ információnak és lehetőségnek a birtokában vannak/lesznek, de én nem szeretném megvárni, hogy a hordó felett van-e kedvük rágyújtani is.?!
Utolsó epizód idénre, basszus, pedig igazán elnézném még, de ne legyünk telhetetlenek. Maradunk a helyszínekre bontott hogyvótnál. Királyvár Véreres szemmel nyitunk, Tyrionnak szar napja van megint, az látszik, még jó, miközben a várat védelmezte, Ser Mandon olyat húzott…..
tulok ex betonputtó 2012.06.05 22:16:24
@post: Az volt már, hogy Robit anyuka ígérte Freynének? :) Sixx, köszi ezt az évadot is, jó volt, grat.

@panka: El tudsz képzelni olyan logikai létezőt, hogy, valaki hetekkel később is menstruál?
tulok ex betonputtó 2012.06.05 23:20:32
@panka: ööö... El, persze. De ugye nem látjuk minden szereplő _minden_ napját és vagy menzeszét. Tőlem akár beszélgethet C és S az összes piros virágról, (btw Westeros bolygójának van holdja?, vagy az üstökös/mások/nyártééééééél konstellációra áll be Sansa?). Egyszóval szép lövés, mindazonáltal én nem akadok fenn rajta. Így, utólag sem.
Szabályos tűzcsapról építkezéshez vizet vételezni? Szabályos egy nemzetközi kerékpáros útvonal részét képező gyalog-kerékpárutat teljes szélességében lezárni, megfelelő kikerülési lehetőség biztosítása nélkül? Hogyan befolyásolja a kerékpáros közlekedést a Zöld…..
Az Index előde, az Internetto tulajdonképpen véletlenül, mégis törvényszerűen szakadt ki az ABCD című CD-ROM magazinból - de még így is sok-sok szerencse és még több szövetséges kellett ahhoz, hogy egyáltalán elstartolhasson. Előzmények: Ki a f.om az a Gerényi Gábor? A…..
Vastagbőr Nem plagizált? 2012.03.27 08:55:00
"A megújulás azt is jelenti, hogy Magyarország nem lehet a jövőben olyan következmények nélküli ország, mint az elmúlt nyolc évben volt." - Orbán Viktor, 2011A Magyar Nemzet hozta az első trailert a holnapi nap remeknek ígérkező eseményéből, amikor is a Bizottság két hónapnyi…..