Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LumPool

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az X-Faktorban az a jó, hogy kiszámítható. Mint a gyorskaja: pontosan tudod, mit fogsz kapni, minden alkalommal pont ugyanolyan, éppen ezért nem fog nagyobb sokk vagy meglepetés érni, a mekis hamburgerben az uborka a legjobb dolog, a halas szendvicsben a szósz, az X-Faktorban meg a…..
Orbán fociakadémiájának elnöke, Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester az elmúlt években rengeteg közbeszerzést nyert el. Mészáros hivatása gázszerelő, vállalkozása pedig néhány éve csődbe ment. Mostanra milliárdossá vált és szeret is költeni: villát vett, a budapesti…..
LumPool 2014.07.13 15:29:24
@Boleslav_: Akkor ezért nem látszik Németországban, Ausztriában hasonló selejtes munkavégzés. Mert ott máshogy kezdik már el magát a munkát is. Ha jó a logikám, akkor Magyarországon, az ilyen 3-4ed hatékony munkavégzés, 3-4ed annyiért is történik. Vagy mégsem?
Volt egy közepesen izgalmas, viszont káprázatos mennyiségű fogcsikorgatással és kemény nézéssel súlyosbított akciófilm, a Tolvajtempó, amiben Nicolas Cage mellett Angelina Jolie alakított autótolvajt, és közben nagyon súlyosakat szólt be. Talán ez inspirálhatta az Éden Hotel…..
Belpolitikai viták árnyékában dübörög a legsikeresebb magyar vállalat, a Közgép. A cég az Origo számításai szerint a kormányváltás óta közel 300 milliárd forint értékben kapott állami megrendeléseket, legutóbb pedig Némethné fejlesztési miniszter az országgyűlésben…..
Mátyássy Áron az egyik legtehetségesebb fiatal filmrendezőnk. Elsőfilmesként megnyerte a 40. Filmszemle fődíját, az Utolsó Idők c. alkotásával, de ő jegyzi az Átok című sorozatot is. Közéleti megszólalásai eleddig nem voltak, a Geréb Ágnes ügy kapcsán mégis úgy érezte,…..
A Magyar Televízió a közmédia új rendszerében kiemelten figyel arra, hogy minőségi, pártatlan, naprakész és az állampolgárokat mindenben kiszolgáló hírszolgáltatást nyújtson. Munkatársaink szakmai felkészültsége, elhivatottsága a garancia arra, hogy nézőink mindig…..
Az emberi test csodálatos átváltozásai sorozatunkból: Jenny előtte: Jenny utána: ..
Pandacsöki nevű kommentelőnk vette észre a TV2 óriási hibáját a ma reggeli Mokkában (ezúton is köszönjük neki). Az olasz hajószerencsétlenségről szóló riportjukban (00:38 percnél) bemutatnak egy felvételt, miközben az hangzik el, hogy "a Costa Concordia belülről a…..
Ha az ember műsorvezetői feladatokat vállal a reggeli tévéműsorban, azzal nagyjából tisztában kell lennie, hogy ez a televíziózás nem a mélyinterjúkról és az oknyomozásról szól, habkönnyű bulvártémákat kell feldolgozni Kiszel Tünde naptárjától az ügyeletes elmebeteg…..
 A civil szervezetek és demokratikus ellenzéki pártok közös tüntetése az Operaház előtt. Benn az épületben közben a kormányzópártok az új alkotmányt ünneplik.   ..
"Szakítsd szét a száját!" vagy valami hasonót üvöltött biztatásként a szőke edzőnő a harmadik menetben VV Kingának, a villa (egyik) hisztérikájának (a másiknak szakálla van, és VV Fecónak hívják) a tegnap esti Való Világ Sztárbox alatt, én meg nem tehettem róla,…..
Indiában már az is elég a proverbiális össznépi biztosíték kiveréséhez, ha egy reality-ben tetőtől-talpig felöltözött pornósztárok szerepelnek. Az indiai Big Brothert Bigg Bossnak hívják (így, két g-vel), ennek megy most éppen a celebkiadása, a helyi szórakoztatóipar…..
Ebben a posztban végre kiszabadulunk a két kilométer sugarú körök vonzásából, és a határtalanság érzésével kezdjük meg menetelésünket a NASA Holdon hagyott legféltettebb kincsei felé. Egészen a következő határig. Bár rendszeres olvasóinknak könnyen támadhat azaz érzése,…..
Érdekes látvány egy hótól megbénult nagyváros. Lapátoló emberek minden járdán, gőzölgő csatornafedők és elpörgő kerekű autók – megvan ennek a romantikája. A hangulat sokakból előhozza a gyereket és ott, ahol összefut pár ilyen ember, komoly hógolyócsaták robbanhatnak…..
Felpörögtek az IMF tárgyalással kapcsolatos események Forradalomisztánban, mióta a Kedves Vezető a gyorsnaszád tatjáról elrikkantotta magát: sájgecc, úgy kéne valami horgony, majomfogó háló vagy bárakármi!Orbánékhoz képest hamar, napok alatt eljutottunk az áh, ez csak…..
VV Seherezádé és Nobel-díj-várományos nőtársa, VV Veronika megnyert egy főzőversenyt vagy mi a fenét a műsorban, és ahelyett, hogy teszem azt kivitték volna őket egy fasza étterembe, ami esetleg stílszerű is lett volna, azt kapták ajándékba, hogy lefotózta őket az egyik…..
Mivel is kezdjem? Talán a traumával, amit akkor éltem át, amikor megtudtam, hogy férjem, akit imádok, és akinek  társa, barátja, szeretője, szerelme vagyok, mikor melyikre van szüksége, erotikus masszázsra jár. Nem csak úgy hébe-hóba, vagy véletlenszerűen, vagy jaj, hova…..
Félelmetes, ha egy demokráciában a nép egyszerű gyermekei az álltaluk választott képviselőket fenyegeti, de az esztergomi Fidesz valljuk be megérdemli.  Tegnap az esztergomi képviselőtestületi ülés után 40 perccel, csupán rendőrségi kísérettel tudta elhagyni az üléstermet…..
Lehet-e 15 év után parkolási bírságot behajtani? Az elévülések ügyes  megszakításával elképzelhető.Szia Zugügyvéd!A segítséged (segítségeteket) szeretném kérni mit tegyek: avégrehajtótól kaptam egy levelet több mint 100 ezer forintbehajtásáról (munkabérből való…..
Régi, jó barátunk, Gyuri (tudják, ő az a furcsa srác a döbbenetes motorjaival) küldte az alábbi képeket. Csehországi barátjától kapta őket, nem is tudom, mit lehetne tanulságként levonni belőlük. Az biztos, hogy a mopedautók konstrukciós sajátossága a pillekönnyű műanyag…..
Gréczyblog Orbán betilt 2011.09.16 06:28:00
Tragikomikus történetek esnek meg Magyarországgal. A méltán megvetett Schmitt Pál, a Fidesz alelnöke, levelet írt a főnökének, a Fidesz elnökének, hogy lehessen elvenni Kossuth-díjat, ha valaki nem fogja be a száját, uram bocsá', baromságokat ír.A miniszterelnök, mit sem…..
Nívó Más faszával a csalánt... 2011.09.09 17:59:51
Bizony, ez jutott eszembe a Fidesz frakció devizahitel-végtörlesztéses ötletéről. Mi megadjuk a könnyítést, a frankonkénti kb. 50 Ft-os veszteséget meg nyelje be a bank!A terv megvalósíthatatlanságáról már sokan írtak, londoni elemzők szerint 980 milliárd forintos veszteséget…..