Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kgabesz

90 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Black-Out húszéves. A húsz év azért kicsit hézagos, hiszen a zenekar megtorpant néha-néha, sőt most sem olyan aktív, mint mondjuk tíz évvel ezelőtt. Ettől függetlenül a Black-Out dolgozik, és most össze is rakott egy születésnapi eseményt, ami a Barba Negra Klubban lesz…..
Miért, még léteztek? Teszik fel valószínűleg sokan a kérdést a címet olvasva. Igen, a svéd csapat még létezett, legutóbb például a Brutal Aussaulton léptek fel augusztus 9-én, de úgy néz ki ez volt az utolsó nyilvános szereplésük. A Clawfinger a Facebookon búcsúzott el laza…..
Aki olvassa a Lángoló Gitárokat vagy az Indexet, nézi a Facebookunkat, plusz még a Tankcsapda oldalaival is tisztában van, annak nyilvánvaló, hogy nem felhőtlen a blog és a debreceni zenekar viszonya. Az utóbbi időben a helyzet már odáig fajult, hogy jobbnak láttuk, ha leülünk velük beszélgetni a…..
Nagy az öröm a Pearl Jam-rajongóknál! Jön az új lemez, Lightning Bolt lesz a címe, október 15-én jelenik meg, és még elő is lehet rendelni, ráadásul pár másodperc valamibe bele is lehet hallgatni itt fentebb, ami lehet akár a Mind Your Manners című dal is, amit akár már most is…..
Négyszögöl címmel jelenik meg idén a hatodik Blind Myself-nagylemez. Konkrét időpontot azért nem tudunk mondani, mert az albumot négy részletben kapja majd meg a közönség, ebből az első most rögtön, itt a Lángoló Gitárokon. Mindegyik dalhoz jár majd vizuál is, de az egyes…..
Idén ünnepli fennállásának ötödik évfordulóját a Fishing On Orfű, ami ennek alkalmából egy dokumentumfilmet készített a fesztiválról. Az egyórás videóban kiderül honnan jött az esemény ötlete, kik a szervezők és hogyan folynak az előkészületek. A Kiscsillag és a francia…..
kgabesz 2012.06.14 14:14:58
B-oldal R33 tehetségkutató 2012.05.25 07:25:00
Lassan már teljesen átalakul, amit erről a kifejezésről, a tehetségkutatóról gondolunk. Klisé leírni is, mert talán egyértelmű, de a tévében zajló ilyen című műsorok valójában szórakoztató showműsorok, amelyekben szerepelnek tehetséges emberek, de a céljuk nem ezek…..
Apocalyptic Love címmel május 22-én jelenik meg Slash új szólólemeze, amin az előzőhőz képest az az óriási változás, hogy nem vendégekkel, hanem egyedül az Alter Bridge-ből ismert Myles Kennedyvel énekeltette fel az egészet a volt Guns N' Roses-gitáros. Erről az albumról lehet…..
kgabesz 2012.05.14 14:02:50
@catshannon: mégis mire számítottál egy Slash albumon? nem szólókra, és zseniális gitározásra? akkor hallgass valami mást, ennyi!
kgabesz 2012.05.14 14:15:33
@catshannon: ez nem megsértődés, mit érdekel engem mit gondolsz róla, csak kiábrándító állandóan a fikázást látni mindenhol ... ez egy új album, Slash imádja, ennyi! akinek tetszik hallgassa, akinek nem, az meg ne! de olyanokkal vádolni Slash-t, hogy túl sokat gitározik egy saját nevével fémjelzett albumon? elég vicces! hát mit csináljon szegény, hogy a kedvedben járjon? citerázzon?
kgabesz 2012.05.14 14:19:54
Lezajlott a Fonogram - Magyar Zenei Díj Gálaest a Millenáris Teátrumban a helyszínre meghívott több száz szakmai résztvevő jelenlétében. A május 8-án, kedden este rendezett eseményt a Magyar Televízió élőben közvetítette és a Fonogram Facebook-oldalán is látható volt.…..
kgabesz 2012.05.09 10:38:12
@Queens84XX: viccelsz? Dave Grohl tegnap álmos szemmel,körmét rágva bámulta az m1-et :)
kgabesz 2012.05.09 10:43:58
@Imiface: mert van szemed a tehetségekhez Imi! :) azért jársz a mi koncertjeinkre is, ugye? :)
kgabesz 2012.05.09 12:55:06
@LAVÓRVAGÁNY: az Ozone Mama díjában éppen ez a lényeg, hogy viszonylag kevesen ismerik, pedig kib@szott tehetségesek, és nagyon jó rockandroll-t játszanak!!! és aki eddig nem ismerte, az keressen csak rá, azután fintorogjon! a tehetség és a "mindenki által ismert híres" kategória nem ugyanaz, és ezt végre belátták ezzel a díjjal! kifejezetten pozitív, hogy az Ozone Mama nyert!!!
A tavaly februárban megjelent legutóbbi Brains-nagylemez, a Refresh The Style harmadik videoklipje a Jungle Sound című számhoz készült. Ahogyan az album elnevezése is utal rá, a zenekar régebbi zenei stílusokat aktualizált és bújtatott új köntösbe rajta. Ennek jó példája az…..
 Üdv minden olvasónak! Megköszönve azt, hogy nézitek az oldalt és kitartotok mellette egy apró kis nyereményjátékkal, kedveskedünk nektek! Csupán 3 dolgotok van:1. Válaszoltok erre a 4 kérdésre. Mégpedig:-  Melyik Snoop Dog dalt keverték rá a srácok koncerten a Ball…..
kgabesz 2012.02.09 16:54:00
@The Glue: szerintem, a kérdés másképp valami ilyesmi: Melyik Snoop Dog dalt keverték rá a srácok koncerten a Ball Tongue-ra?
nem?
 Már az összehasonlítás ötlete is egy kis érdekességből jött. A két albumot (6 év eltéréssel) ugyanazon a napon adták ki! Mindkettőt dec. 6-án került a boltokba. Akkor jöjjenek kisebb összehasonlítások tőlem:  The Path Of Totality (2011)See You On The Other Side…..
kgabesz 2012.01.25 12:11:20
@Polski gyerek: szia, kaptad az üzenetemet amit tegnap küldtem a blog.hu-n keresztül? (Gabesz, RockYourself Webshop)
A tavalyi évben meghirdetett verseny célja, hogy egy kizárólag online megmérettetés keretében megtaláljuk 2010 legjobb magyar webes szövegíróját. A versenyzők minden fordulóban új, a Vodafone által megadott kampánynak írtak reklámszövegeket, melyeket az Etarget rendszerén…..
Kedves rajongók! El sem tudjuk mondani mennyire jól esett nekünk, hogy ennyien csatlakoztatok a PussyMagnet Nap-hoz! Egész nap kaptuk a jobbnál-jobb fotókat, megható ez a lelkesedés! Köszönjük, köszönjük! Ezt természetesen meg fogjuk hálálni valahol, valamikor :) A képeket…..
A Smith Westerns ledobta magáról a lo-fi köntöst, és kiadta az idei év első igazán jó lemezét. A Motörhead pontosan olyan, mint a Motörhead, és reméljük, ez még nagyon sokáig így is marad. Az aktuális tinikedvenc Fluor nem túl igényes, de ez nem is elvárása a…..
kgabesz 2011.01.20 14:12:46
@Copal: helyesbítenék, annyira eszméletlenül szart csinál, hogy az egyszerűen SZAR is marad! még ironikusan is SZAR!
Végre itt vannak a képek az Év Mágneses viharáról!..
Kicsit sárga, kicsit savanyú... de őszinte! ..
A PussyMagnet zenekar a mai napon az alábbi pályázatnak álcázott kéréssel fordul a rajongóihoz: Mindigis utáltad a házibulik önkéntes DJ-it, akik csakis a saját zenéjüket erőltették a bulikban, hogy a csajuknál bevágódjanak, megölve ezzel az összes…..
Az első, amit soha nem felejt el az ember! Majdnem egy éve történt! Akkor még minden új volt nekünk, emlékszem ahogy tátott szájjal mentünk fel a színpadra a délutáni beállást megelőzően, és nem hittük el hogy ez megtörténik! Amikor megszólaltak a gitárok, és zengett a…..
kgabesz 2010.10.20 13:30:13
@Imiface: Köszi Imi! számíthatsz ránk október 30-án is, és a legénybúcsúdon is :)
kgabesz 2010.10.20 13:47:45
@__balázs__: türelem, vihart terem!
pénteken vesszük fel!
kgabesz 2010.10.20 14:09:18
@__balázs__: ja, jól fog mutatni az önéletrajzodban :)
Számomra vitán felül a 2010-es év leginkább várt eseménye volt a blogon már kétszer is szerepelt kaliforniai brigád augusztusban megjelent lemeze. Két korábbi, számomra telitalálatnak bizonyuló korongjukról már írtam, a City of Evil és a fehér album azóta is állandó vendége…..
kgabesz 2010.10.20 13:42:46
B-oldal TOP15 leszbikus klip EVÖR 2010.10.15 07:40:00
A cikket, az élményt és a válogatást köszönjük a Fluff magazinnak! A tengerentúlon, mint tudjuk, sokkal melegbarátabb a légkör. Rengeteg buli, fesztiválok, filmvetítések, és ahogy az L word-ben is láthattuk, még leszbikus tisztítószolgálat is a nők rendelkezésére…..
kgabesz 2010.10.15 14:21:59
felháborító, hogy Meat Loaf klasszikusa nincs a listában!
www.youtube.com/watch?v=9GNhdQRbXhc

4:25-től, igaz rövid jelenet, de mégis kamaszkorom egyik kedvence :)
Már csak 15 nap! És a zenekar készül és készül, a szervezés jól halad, és azt tervezzük, hogy ez a mágneses vihar bizony mély nyomokat fog hagyni bennetek! Nem titkolt szándékunk, hogy a koncert egyik! csúcspontja a már beharangozott saját dal, a "Mágneses vihar" lesz!…..
kgabesz 2010.10.15 12:14:32
@BLac: De Laci, a saját dalban épp az a jó, hogy te nem tudod rosszul énekelni, hisz olyan amilyenre mi csináljuk :) mindig az az etalon, ahogy te csinálod :)

nem emlékszel? pont ezért írtunk saját dalt :)
Mi sem egyszerűbb! Kattints a Beállítások -> Megjelenés menüpontra, és pipáld be azokat a szolgáltatásokat, amelyeket a poszt végén akarsz látni. Ha valami miatt nem jelenik meg, ide kattintva megtalálod az ehhez tartozó hibaelhárítási útmutatónkat...
Örömmel jelentem hogy elkészült az újabb adag póló! Készültek női fazonban a korábbi hagyományos PussyMagnet design-ból bőven, és készült sok-sok méretű és színű, kifejezetten az október 30-i koncertre tervezett exklúzív póló is! Hogy hogy néznek ki? Gyere el a koncertre…..