Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gglle

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
11 évvel ezelőtt volt egy kapcsolatom, ahol extrém nagy volt közöttünk a korkülönbség, 32 év. Viszonylag hamar feltünt, hogy a pasim állandóan valami orvosi vizsgálatra járt, és rákérdeztem, hogy neked mi bajod van, hogy mindig dokihoz mész? Amire fanyarul mosolyogva válaszolt, hogy tudod így 60 év…..
Gglle 2017.07.17 13:05:56
Harmincadik hosztom a 40 éves Luca volt Rómában. Informatikai tanácsadó egy tanácsadó cégnél. Ő is, mint Adriano, válaszolt a nyilvános hoszt keresésemre, és meghívott az otthonába. Luca Guidonában lakott, ahova 50 perces vonatút vitt a Termini vasútállomásról. Ő volt a második hosztom, és már három…..
Gglle 2017.03.14 10:52:52
Gglle 2017.03.14 19:26:38
@nikita: Persze, sokan szeretjuk a blogodat, mert viszonylag hosszu es tok oszinte bejegyzeseket irsz. Irhatnal arrol is a kivancsi rajongoidnak, h mivel foglalkozol mostanaban. ;-)
Azt hiszem, de lehet tévedek, hogy a repülés fóbiások kivételével minden kislánynak megfordul a fejében (vagy legalább is a 911-ig megfordult), hogy stewardess szeretne lenni. Bárhol megemlítem, hogy légi-utaskísérőként dolgozom, szinte mindig van valaki aki rávágja, hogy Ő is az akart lenni…..
Gglle 2017.02.06 11:07:16
CouchSurfing Night Run futóverseny 2016.07.24 09:39:16
A Night Run szimbolikusan fontos futóverseny az életemben. Két éve kezdtem el futni és tavaly júniusban ez volt életem első futóversenye, 12 km-es távon indultam. A versenyfelkészülés alatt alakult ki az isiászom, de annyira részt akartam venni rajta, hogy nem mondtam le, pedig a rheumatológusom és…..
Gglle 2016.07.24 16:17:02
Renee (68) száznegyvenhetedik vendégem New York Cityből 3 napra érkezett hozzám. Néhány alkalommal vendégeskedett másoknál, ő maga nem fogad couchsurfereket. Magas volt és furcsa, megpuszilt, mikor megérkezett, amerikaiak nem szoktak puszilkozni, ezt szóvá is tettem, erre azt mondta, ő igazából nem…..
Először úgy döntöttem, nem szállok be az Uber-taxis vitába. Aztán eszembe jutott jó néhány olyan élmény, ami miatt ma már inkább az éjszakai BKK-járatokat választom, vagy igyekszem elérni az utolsó metrót. Mert hogy egyelőre sem a taxisoknak, sem a nyilvánvaló adókerülőknek nem fizetek, az…..
 Izgalmas könyv jelent meg, egy amerikai séf vallomásai a szakmáról, amit elsőként magyarra fordítottak le. Kicsit belemelegedtem a beszélgetésbe vele, így elég hosszú olvasmány, de hétvégére pont jó lesz talán.És lehet nyerni dedikált példányt! Michael Gibney, New…..
Nyolcvankilencedik vendégem az olasz Serena (24) Szicíliából, Messinából érkezett hozzám. Sajnos csak egy estét töltöttünk egymással. Serena már többször járt Budapesten, az egyik kedvenc városa. Pozsonyban dolgozik elemzőként, és tanul is. Most csak megállt Budapesten egy…..
Húsvétkor persze elég sokféle lehetőség adódik az evésre, de azt mondjuk nem állíthatjuk, hogy a változatos étkezésről szól ez az ünnep. Aki kicsit nyugalmasabban és mégis nagyon nívósan töltené el ezt a két napot áprilisban, itt a tökéletes program. Azt mondjuk nem…..
Ahogy írtam már, közeledik a Konyhakiállítás időpontja, ennek kapcsán a szervezők felajánlottak a blog olvasóinak 5x2 belépőt. Ezeket végül nem a családtagjaim között osztogatom szét, hanem meg lehet nyerni egy kis keresgéléssel, illetve némi mázlival. Persze, ha mondjuk csak…..
Jövünk ám nemsokára! Lesz itt minden, mint a moziban! Hamarosan jön a legújabb menüpontunk! - Ugye milyen jó ilyeneket olvasni? Egy baj van csak ezzel: a látogató most kíváncsi az információra, nem akkor, amikor majd elkészül - nem hamarosan kell, hanem most! A kedvenc "hamarosan"…..
Tudom, hogy ilyenkor a csapból is évértékelők, visszatekintések és pillanatfelidézések folynak, de azért hátha van, akinek érdekes. Nekem biztos, főleg, mert ilyenkor rájövök, hogy mennyi izgalmas gasztrokalandom volt, amit még meg se írtam! [2014-ben rendszeresen fogok sorsolni…..
Gglle 2013.12.30 21:00:20
A magyar pasik jók (ha adnak magukra). Gondoltam megosztom veletek is, hogy (szerintem) kik a legvonzóbb kanapészörfös magyar férfiak 2013-ban. A tavalyi poszt sikere után elkészítettem az idei év "válogatását" is. Nem néztem át 20 000 magyar CS tag adatlapját, de kb 1 500-at…..
Múlt héten 24 kanapét találtam Canterbury-ben, ennek egy jórésze inaktív. 8 request ment ki, ketten elfogadtak, ketten elutasítottak, és négyen nem válaszoltak. Elfogadó választ egy ír 49 éves népzenésztől és egy 61 éves japán egyetemi hallgatótól kaptam, aki a feleségével…..
Gglle 2013.10.26 18:31:50
Néhány kifejezés, ami nincs benne a "Jó napot kívánok, merre található a szocialista ifjak kultúrháza?" - féle nyelvtankönyvek szójegyzékében.De máshol sem. sacc per kábé - Handgelenk mal Pi (csuklószor 3,14) ég és föld (a különbség két dolog között) - wie Tag und Nacht…..
Gglle 2013.10.02 21:33:49
Ha a Business Insider összegyűjtheti a legszexibb amerikai szakácsokat, akkor ideje mozgósítani a hazai közönséget is, végülis egy éttermi élménybe nem csak az tartozik bele, hogy mi van a tányéron, az se mindegy, hogy ki teszi oda azt az ételt. Néhány hazai esélyes Íme a…..
Gglle 2013.05.26 22:14:14
Délután keveredtem le a partra. Egy partmenti kávézóban az útikönyvemből kibogarászva a szavakat kértem egy tejeskávét katalánul. A pincér kedvesen mosolyogva biccentett, majd a kávégéphez lépett. Megkaptam, majd tovább böngésztem a könyvemet, hogy megkeressem a számlát…..
Onlinemarketing blog Negyvenkettő 2013.05.11 13:55:51
- Hét és fél millió éve vár fajunk erre a Nagyszerű és Remélhetőleg Felvilágosító Napra! - kiáltotta a szónok. - A Válasz Napja!  A tömeg teljes eksztázisban hurrázott.  -Többé soha, soha többé nem ébredünk ezzel a gondolattal: ki vagyok én? Meg hogy minek…..
Gglle 2013.05.11 20:35:07
Pár napja kaptam requestet egy amerikai sráctól, Devintől (23). Negyvenharmadik vendégem Eureka városban él Kaliforniában. Jelenleg Németországban vigyáz az unokatestvére házára és kutyáira. Angol nyelvtanár és egyetemista. Nem volt host/surfer referenciája, mert februárban…..
Harmincnyolcadik vendégem Ariel Galili (27) Jeruzsálemből, Izraelből érkezett hozzám. A srác perzsa származású, a cionista zsidó nagyszülei az 1940-es évek végén menekültek Iránból Izraelbe. Ariel már nem is beszél fársziul, csak héberül és angolul. Irodalom szakon…..
Túléltük a Mikulást, ennek alkalmából végképp ideje elgondolkozni azon, hogy az ínyenc barátoknak/partnernek/családtagnak érdemes-e megvenni karácsonyra a Nagy Csokoládé/Sajt/Koktél/Bor Könyvet, esetleg egy pszeudokézműves terméket vagy egy alumínium serpenyőt. Hát NEM!…..
CouchSurfing Egy kínai negyed 2012.11.04 17:35:22
Harmincegyedik vendégem Yiping Luo (27) Kantonban, Kínában született, nőtt fel, majd 15 évesen az anyjával és a nagymamájával Torontóba költöztek. Ott diplomázott le marketing szakon. Két éve Hamburgban, Németországban él, PR-osként dolgozik egy nemzetközi tanácsadó…..
Gglle 2012.11.04 17:58:27
Gglle 2012.11.04 18:07:32
kínai negyed Budapesten: www.monoricenter.hu/
Van egy egész jó éttermük is, a Milky Way.

Hmm, le a kalappal a sportos életmódod előtt, még akkor is, ha végiglumpolod az éjszakákat. :-)
Az elmúlt pár napomban kivételesen majdnem teljesen alárendeltem a táplálkozásomat egy másik célnak. Ez a másik cél az, amiről már írtam korábban, a világevés legjobb kiegészítő sportága, a futás. Az utóbbi két hónapban komolyan elkezdtem készülni a maratonra, és most…..
Gglle 2012.10.30 18:53:51
Mindig is tudtuk, hogy a magyar lányok a leggyönyörűbbek a világon. Gondoltam megosztom veletek is, hogy (szerintem) kik a legszebb kanapészörfös magyar csajok. (Nem néztem át 10 000 magyar CS tag adatlapját, de kb 1 500-at biztosan. Íme sorrend nélkül a hét fős lista. :-). Valamint…..