Regisztráció Blogot indítok
Adatok
goldengiccs

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Martin Scorsese 1942-ben látta meg a napvilágot, majd 21 évvel később már le is forgatta az első rövidfilmjét. A fiatal Scorsese a New York-i egyetemen diplomázott a film szakon, és az első rövidfilmje után egészen 1969-ig kellett várnia arra, hogy leforgathassa az első igazi…..
"Győztesek, pedig otthon lúzerek" - címmel jelent meg egy enyhén cinikus cikk az Anglia Blikkjének számító Daily Mailben a Britain's Got Talentet megnyerő magyar árnyszínház csapatról. A bulvárlap az ex-hip Hop Boyz-os Szűcs Zoltán győzelmét is vitatja: az elmúlt…..
Úgy tűnik, az egykori Hip Hop Boyz-tag, Real Action, alias Szűcs Zoltán könnyfakasztó árnyszínházát zabálják a britek: az Attraction többezer indulóból került a legjobb 45 produkció közé "az albioni Megasztárban", a Britain's Got Talent című tévéműsorban. A továbbjutók…..
Whereas most designers start with mock-ups, Sharp developed and coded 50 working versions of the site, experimenting with various column widths, layouts, and ways of presenting the pictures. "From the beginning, we were aware that if we were going to get somebody to spend all this time putting…..
Termékeny éve volt 2012 a magyar videoklipek tekintetében, amit mi sem bizonyíthat jobban, hogy két-három klipmegosztást többször is külföldi videók nélkül raktunk ki. Ezért hát összeszedtük 2012 legjobban sikerült klipjeit és még sorrendet is állítottunk fel közöttük,…..
Sajnálatos módon ismét nyilvánosságot kapott egy elszigetelt eset, ahol egy fiatal srác - talán roma, talán nem - mobiltelefont zsákmányol a budapesti metrón. Sokan rögtön igazoltnak látják, hogy mindenféle ocsmány, a történelem szemétdombjára került szólamot…..
Sir Jonathan Ive több mint 17 millió dollárt fizetett egy San Francisco-i házért, ami egyesek szerint tovább erősíti az Apple alelnökének távozásáról egy ideje már keringő pletykákat. A sok egyéb mellett az iPhone designjáért is felelős Jonathan Ive idén májusban kapta…..
goldengiccs 2012.09.13 15:45:20
Vastagbőr Bitch please 2012.07.11 16:05:00
A nap fotója: Schiffer megcsinálta a "bitch please" fejet, grat Andris!!!És miért trollkodott be ezzel a fejjel a fotóba?Hát ezért:"Selmeczi Gabriella elszomorítónak nevezte, hogy az LMP a magyar érdekek védelme helyett az Országgyűlés után most egy magyar cég bejáratához…..
A délelőtt az LMP parlementi képviselői és aktivistái a tavaly karácsony előtti, Parlament előtti tiltakozás stílusában leláncolták magukat a Közgép Soroksári úti telephelyén. A magánterület e megsértői ellen a rendőrség lép fel. Ahogy Hugh Grant-ügyben, itt is…..
A HVG folyamatosan elemzi a köztársasági elnök disszertációját, egyre több részletet sikerül beazonosítani."Eddig az volt az érv a plágium ellen, hogy az adott mű szerepel az irodalomjegyzékben, most viszont kiderült, hogy ez a lista szó szerint megegyezik Juan Antonio…..
A világ gazdagjai csak 275 darabon osztozhatnak a nemzetközi kerékpárpiac luxus kategóriájának ma elérhető egyik legszofisztikáltabb és legdrágább elektromos bringájából. Közülük volt már olyan, aki a Veyronja mellé látatlanban, interneten rendelt, de azért a 7-8 milliós…..
goldengiccs 2012.02.19 15:07:49
Én úgy tanultam, hogy Budapesten bárhonnan könnyű hazatalálni - már ha az embernek van ideje. Ha mondjuk kiütjük magunkat (vagy ne adj Isten leütnek bennünket) és felébredünk egy ismeretlen helyen, elég csak elindulnunk a csökkenő házszámok irányába és előbb-utóbb eljutunk a…..
Úgy tűnik, az emberek humorérzéke nem ismer határokat. Egy "mókamester" tavaly az üllői vasútállomásról rendszeresen a ferihegyi 31-es pályákra leszállni készülő gépekre irányított lézeres tollal világított bele a pilóták szemébe, egészen addig, amíg tetten nem…..
Anélkül, hogy megkerestem volna őket, a Budapesti Közlekedési Központ levelet küldött a "Kossúth utca" ügyében. Ez nagyon szimpatikus lépés, köszönöm. Ha valóra válik, amit a levélben írnak, az még szimpatikusabb lesz és még nagyobb köszönetet érdemelnek érte.…..
goldengiccs 2011.08.24 21:11:03
@városjáró:
ez már rég nem letraset, de megmosolyogtat, hogy ezt írtad.
Naná, hogy a Szív utcában van!..
goldengiccs 2011.08.03 17:03:16
@derabitz:
Helveticából nincsen narrow, csak condensed és ez egyik sem, mert compressed.
Az RTL Klub októberben jelentette be, hogy új, magyar sorozatot indítanak Casino címmel. A forgatókönyvet Moravecz Levente és Szurdi Miklós  jegyzi, a főbb szerepekben pedig Szabó Győző, Xantus Barbara, Voith Ági, Kálloy Molnár Péter és Fenyő Iván látható. A helyszín…..
Full extrás űr WC-k jönnek Budapestre - kommentálta a Pénzcentrum a Fővárosi Csatornázási Művek közleményét és én se tudnám szebben, megfogalmazni mi látható a képeken. Na de lássuk mit is üzen az FCSM! Az egész apropóját az adja, hogy 2010-től ismét a ők üzemeltetik a…..
addict Zöld forradalom Londonban 2011.01.30 13:15:00
Londonban tényleg elkezdődött a jövő, és nem csupán a szlogenek szintjén. Ők már nem csak tervezgetik a zöld városi közlekedést, hanem el is kezdték annak megvalósítását. Ehhez létrehozták a London Source nevű szervezetet, ami a London Transport mintájára fővárosi…..
 Radnóti Miklós Colosseum? Mondjuk a John Lennon Neutronbomba tényleg sokkal rosszabb névválasztás, de azért egész biztos ezt se javasolná az Elnevezéseket Ajánló Kézikönyv, melyben Lakinger Béla, az abádszalóki hős és Almaváry-Babáry Rusztem, a szökőkutak…..
2010 egyértelműen a Facebook éve volt, és nem csak a Time szerint. A világ első számú közösségi oldaláról mindenki tudja, hogy nagyon sokat ér, de hogy pontosan mennyit is, arról pártállás és számítási módszertan függvényében erősen megoszlanak a vélemények. A legújabb…..
goldengiccs 2011.01.04 23:05:42
2006. október 23-án a legdurvább rendőri osztagot Vágó László őrnagy vezette, a csapatban három mesterlövész is volt. Ez egyetlen parancsnok, akire rendőr terhelő vallomást tett ... -Zajác Lászlót 2006. szeptember 20-án este, a Kossuth térről távozóban fogott el Vágó…..
goldengiccs 2010.12.17 20:09:46
@hoplita:
ezzel csak elkoptatjátok a dolgot! nem védem a rendőröket, csak már mindenki szemkilövető és kezd inkább röhelyes lenni.
Pilu Itt minden simán megy 2010.12.17 14:25:00
 Néhány hete fejezték be a Ferihegyi repülőtérre vezető (gyorsforgalmi) út felújítását. Amikor először hallottam az ezzel kapcsolatos forgalomkorlátozásról a rádióban, azt hittem rosszul hallok… - Annak az útnak az égvilágon semmi baja nincs, a francnak…..