Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pajszer Művek

0 bejegyzést írt és 297 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Meghívó jött, magyar gyártmányú fegyverek átadásának ünnepélyes eseményére invitálták a sajtó munkatársait. Reménykedtem, hogy az idén márciusban bejelentett cseh CZ gépkarabélyok, géppisztolyok és pisztolyok rendszeresítéséről kaphatunk új információkat. Amint beléptem a Petőfi Sándor laktanya…..
A magyar szótárak nagy többségében olyan szó, hogy migráns nincs. Van migráció, esetleg migrén, amit majd kapni fog a kedves olvasó, amire az írás végére érek. Eredetileg az olyan személyeket, akik valamely országot elhagytak és máshol települtek le: ahonnan elment, emigránsnak, ahova betelepült…..
Pajszer Művek 2018.11.19 10:06:22
@Ad Dio: tizenéves gyerekek blogot írnak, gondolom.
Falusi élet Sorsok 2018.08.15 22:20:28
Elképzelhetetlen sorsokkal találkozom. Tudom, nem csak itt, ebben a faluban történnek ilyenek. Sőt, nem csak vidéken, ráadásul nem is csak ebben az országban. Tudom, vannak ennél nehezebb sorsok is, hiszen minden csak viszonyítás kérdése. De akkor is. Néha egyszerűen nem tudom megállni bőgés nélkül.…..
Pajszer Művek 2018.08.16 22:18:41
Azt, hogy a harctéri skót dudások nem lehetnek teljesen normálisak, gondolom senki nem vitatja. Grg mai vendégposztja egy extrém módon nemnormális skót dudás életpályáját villantja fel, és azt azért gyorsan hozzáteszem (félreértések elkerülése végett), hogy egy nemnormális ember még lehet tökéletes…..
Pajszer Művek 2018.06.06 18:38:36
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre "Cégünk dinamikusan fejlõdõ, hazai tulajdonú vállalat. Munkavégzés során lehetõséged lesz a fejlõdésre egy fiatalos és szuper csapatban, mindezt versenyképes fizetésért. Nyújtunk: kellemes…..
  Tudom, azon kellene nekem is fennakadnom, amin akadtak oly sokan fenn, hogy hát amit miniszterelnökünk Őcsényről mondott.  És persze akadnék is -- ha nem illeszkedne a róla alkotott képbe.  Így csak magamban megpödörve lelkemnek bajuszát megállapítottam, hogy újabb szintet…..
Nedal Said szír származású mikrobiológus, ma Lipcsében él és dolgozik. 2013-ban menekült el Aleppóból. A magyar kormány szerint „migráns”, akit a határon le kell lőni, vagy vissza kell küldeni oda, ahonnan jött. A németek viszont ösztöndíjat adtak neki és mostanra elismert kutató vált belőle – 123…..
Úgy tűnik, Boczkó főtitkár benézett egy átlagos rendőri intézkedést, mint amilyenből mindenhol van naponta több is. Azt látta, amit látni akart...
"Ez a dagadt néger, aki énekelt... Szerintem a Herczku Ágnes jobb lett volna" - mondta a kormánypárti publicista, Lovas István az Echo TV Sajtóklub című műsorának július 17-i adásában a Grammy-díjas CeeLo Green fellépéséről a vizes vb megnyitóján. Bayer Zsolt nagyban egyetértve közölte: "Én is csak…..
Öt nappal ezelőtt terjedelmes cikk jelent meg a Magyar Nemzetben, amely részletesen feltárja Lehel Lászlónak, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatójának, evangélikus lelkésznek a titkosszolgálati múltját: „Filozófus” fedőnéven az állambiztonság beszervezett ügynöke volt. Lehel László…..
A párkapcsolatok a nők döntésével/választásával jönnek létre, de az ajánlatokat a férfiak teszik. Nézzük meg , mi alapján tesz ajánlatot a férfi, és hol veti el a későbbi szakítás magvait. A férfiak alapvetően két dolgot vizsgálnak egy nőben ismerkedéskor, amennyiben hosszabb távra keresnek…..
Pajszer Művek 2017.04.01 13:55:27
   Fotó: Pixabay   Már több, mint egy éve elkezdtük írni ezt a blogot, de nagyon sokan csak most találtak ránk, s bízunk benne, hogy a jövőben is egyre többen fedeznek fel minket. A velünk szimpatizálók többsége nem swinger, de érdeklődnek az életformánkkal kapcsolatban. Hihetetlen, hogy mennyien…..
Pajszer Művek 2017.01.28 21:39:41
@fifthelement012: arról szól hogy pár, swinger klubot üzemeltető kamu posztokkal próbálja fellendíteni az üzletet.
Sokszor elgondolkodtam már azon, hogy mit fogok majd tenni, ha egyszer a gyermekünk füle hallatára ócsárolni kezdenek bennünket a melegségünk miatt. Rendre elképzeltem, ahogy majd hangzatos szónoklásokba kezdek a szeretetről és az elfogadásról, de azt hiszem ezzel sokan vannak így, aztán amikor…..
Az egész ott kezdődött, hogy a Red Hot Chili Peppers lement a Qualitons koncertjére a híd alá, és Anthony Kiedis énekes kért egy CD-t a magyar zenekartól. Ezzel nagyjából meg is vették, nem csak a magyar rajongókat, de még azokat is, akik amúgy ki nem állhatják a zenéjüket. Innentől már csinálhatott…..
Nagyon sokan próbálják megragadni a lehetőséget (CSOK), ami miatt sokan számológépet vettek a kezükbe. Azt tapasztaltam sajnos, hogy elkövetik a legtöbben azt a hibát, hogy egy jelenlegi állapotot feltételeznek és nem változnak a jövőbeli változókkal, ami egy ingatlanbefektetés esetén kész…..
Mielőtt megnéznétek a videót szavazzatok, hogy szerintetek ki fogja nyerni a párbajt! A súly 142 kg és a cél minél több ismétlés szabályos végrehajtása. Van egy testépítőnk és egy nem alábecsülendő amerikai focistánk, akinek a gyúrás szintén napi rutinnak számít az…..
A thai börtönökben hatalmas kultusza van a kickbox helyi változatának, olyannyira, hogy a legjobbak nemcsak kiváltságokat élvezhetnek, de adott esetben hamarabb is szabadulhatnak. A thaiföldi börtönökről sok jót nem lehet elmondani, pláne európai szemmel. Így aztán ott fokozottan…..
Pajszer Művek 2014.07.17 08:38:40
@johnclayborne: a thai-box és a muay thai ugyanazt jelenti. A muay egyébként öklöt jelent. A könyöklés engedélyezése a kiírt verseny szabályrendszerétől függ. Ugyanúgy thai-box (ha tetszik muay thai)küzdelemben lehet hogy engedi a kategória szabályrendszere, lehet hogy nem. Tipikusan a kezdőbbek versenyén nem szokás a könyök, mert nagyon randa, maradandó dolgokat lehet vele okozni. De attól még edzésen tanulja mindenki. ;)
Pajszer Művek 2014.07.17 08:41:23
@Madnezz: ha szerinted nem nagy különbség a könyök és a térd használat, akkor neked se térdeltek még az arcodba. ;) de különbség még a clinch és egyes dobások, gáncsok is. Ég és föld a kettő.
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
Bálint Csaba 2009-es bejegyzésének bővített, aktualizált változata Erről a témáról nem lehet elégszer írni. Ahogy Szarajevóról vagy Srebrenicáról sem. Blogunk több mint hat éves működése során a Horvátországban vagy Boszniában (szerbek és nem szerbek részéről egyaránt) elkövetett bűncselekményekről…..
Pajszer Művek 2014.03.24 23:06:41
Pajszer Művek 2014.03.25 00:08:47
@bikmakk: a szerbek részéről elkövetett atrocitások nem egyedi, elszigetelt esetek. Tendenciózusan évtizedeken át, újra meg újra ismétlődő, rendszeresen visszatérő, polgári lakosság ellen irányuló népirtások. Igényük van erre, a konfliktus helyzetekre így képesek reagálni. Arrafelé ez amolyan "hobbi".. Ha újabb konfliktus lesz, újra meg fog ismétlődni. Ez pedig nem más, a nyugat-európai civilizációs értékek lényegi hiánya.

Legutóbb ezt a nyugati világ nem tolerálta és nagyon közel állt Szerbia ahhoz, hogy leradírozzák az egész országot a térképről. Ezért odabasztak, úgy, hogy még a tufa szerb is megértse, hogy ebből akkor elég. Páran emiatt meghaltak, de erre azért volt szükség, hogy több áldozata ne legyen ennek az őrületnek. A szép szóból nem értettek, lődözték a gránátot a szarajevói piacra. Hát oda kellett ütni. Ebben egyetértett kábé MINDENKI.

És nem ütöttek nekik többet, mint amekkorát kellett. Mert nem szerb volt az odaütők mentalitása, hanem emberi. És aki ebben az odaütésben meghalt, paradox módon maga is a szerb mentalitás áldozata, nem az odaütőké (technikailag nyilván nem, persze, de lényegét tekintve igen). A szerbség ha ezzel szembenézne egy napon, ha megértené, hogy a saját mentalitása gyilkolja a sajátjait, talán(!) akkor enyhülne az a fajta, őrületig ható kollektív félelem és unintelligencia ami ilyen módon jelentkezik náluk.

Egyébként meg láthatóan "sikeres" volt az elmúlt 20 év stratégiája arrafelé, egy területileg egyre kisebb, egyre szegényebb, egyre sértettebb ország lett. Csak így tovább, nehogy a fejüket is használják, még a végén rájönnének, hol rontják el. Fejét használó, emberi értékeket tisztelő ország...pff, botrány lenne tényleg.
Pajszer Művek 2014.03.27 23:27:16
@Dragan Rafajlovic:
1. Szépen beszéljél, nem szerbekkel beszélsz.
2. Senkinek nem szurkoltam, amikor embereket ölnek, nem szurkolok senkinek.
Most mutassátok meg, ultrák! Pintér Attila, a magyar válogatott szövetségi kapitánya: Csak negatív kérdések jöttek. Kósa Lajos, Debrecen polgármestere: Nem tudna valami olyan kérdést feltenni, amire pozitívan lehet válaszolni? A Szerethető után itt van nekünk a Harapós…..
Európa háború előtt áll? Amikor a 20. század 30-as éveiben Adolf Hitler új területeket szeretett volna meghódítani Németország számára, mindig azzal érvelt, hogy a helyi német lakosság érdekeit szeretné megvédeni. Ezt az érvet használta az Anschluss idején, Csehszlovákia…..
A cseh rendőrség nem viccel és megmutatja, hol a náci helye. Arccal a föld felé, vinnyogva. Lecke a magyar hatóságoknak. + Frissítve! Alaposan leosztotta a cseh rendőrség Prágában a CSKA Moszkva huligánjait, akik a Viktoria Pilzen elleni vereség és kiesés után nem bírtak…..
Pajszer Művek 2013.12.14 02:31:56
A CSKA szurkolói a legkeményebb huligánok talán a világon. Itt sem véletlen, hogy leütött a gyerek két rendőrt.. Kemények, mint a kád széle. Gondolom bármelyik itteni antifa utána tudná csinálni, csak nem akarja. :) Nácinak, valószínűleg nem nácik, a konfliktust keresték és ilyen módon meg is találták.

Nyilván az orosz szurkolót sosem látott, 40 kilós antifa bölcsészünk szeretne egy olyan univerzumot teremteni legalább a kis fejében, meg az interneten, ahol a nyimnyam, csúnya nácit jól helyreteszik a rendőrök és ők ebben a szituációban valamiféle győzedelmes, igazságszolgáltató pozícióba képzelhetik magukat ahol a világ az ő rendező elveik szerint alakul.

Számukra ez nagy igazságtétel volna, mert ők nyilván nem képesek bárkit helyretenni. Emiatt és a bennük levő óriási bizonytalanság miatt rettentő fontos nekik az ilyen történet és alternatív univerzum kreálás. De persze ez a logika ezer sebből vérzik, túl azon, hogy semmi köze a valósághoz.Arra viszont jó, hogy ezekben a kommentelőkben jelen levő alacsonyabbrendűségű érzést a maga teljességében megmutassa.

Az orosz huligánok nem kapnak sokkot, ha pár napot bent kell lenni, vagy ha rendőrökkel kell csatázni, része az életüknek. A világ egyik legbrutálisabb rendőrsége, az orosz OMOH is tart tőlük. Röhögnek egyet amikor kijönnek és még mindig ugyanazok a csibészek, mint eddig. Mint ahogy a 40 kilós antifa bölcsész is ugyanaz a kompenzáló, tehetetlen kis beszari senki, mint eddig.

Az internet világában ez az antifák nagy diadala. :) A valóságban azonban a egyértelmű, hogy kié a dominancia és az erő.
Pajszer Művek 2013.12.14 20:13:17
@peetmaster: Idézd légy szíves, hogy én hol írtam egy szót is vezetőkről. Állítasz valamit, mintha én mondtam volna, pedig a saját agyszüleményed, majd azzal vitatkozol. Vicces vagy. :)
Pajszer Művek 2013.12.22 19:43:08
@peetmaster: A dominanciát vezetésnek értelmezni logikailag egyértelműen hamis. Ez egy gyenge kísérlet, szebb lett volna beismerni, hogy nem állítottam ilyet, mint egy egyértelmű hazugsághoz ragaszkodni, ez sajnos nagyban devalválja minden egyéb mondanivalódat is, egyben a jellemedről is mutat azért ezt-azt.

Az utcán mindig is az erősek lesznek dominánsak. A rendőrök is azért dominánsak, mert erősek. Más kérdés, hogy a bölcsészek rájöttek, hogy ha elég sokat fizetnek nekik, akkor irányíthatók. De az irányításnak (dominancia megváltásnak) ára van.

Tehát hiába képzeli azt egy bölcsész, hogy ő domináns, nem az. Max megvette más emberek dominanciáját. Erre hívtam fel a figyelmet, ne ragozzuk túl.
Pedig drága megboldogult Puskás Öcsi nem így vélekedett. Sajnos tényleg úgy tűnik, hogy nem volt igaza. A magam részéről nem vagyok egy fanatikus futballrajongó, de azért ha úgy van, akkor szívesen megnézek egy-egy jobbnak ígérkező meccset, legyen az akár klub- (külföldi bajnokságok, BL stb.), akár…..