Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skovalsky

0 bejegyzést írt és 403 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár óra alatt bejárta az internetet Kálmán Olga, az ATV Egyenes Beszéd című műsorának műsorvezetője és Schiffer András LMP-társelnök közötti tegnap esti beszélgetés. A műsorvezető mindenféle szakmaiságot levetkőzve, a nézők szeme láttára kiakadt Schiffer német…..
Szerdán elkezdődött a budapesti bérbringa-hálózat állomásainak építése. A dokkolótelepítés több helyen indult egyszerre. A VI. kerületben, az Andrássy út és a Körönd környékén, valamint a Nagykörúton is szerelnek. A munkákat nehezíti, hogy - bár előre kiplakátolták -…..
skovalsky 2014.03.05 14:21:57
@sanche: 2014-ben ki visz még papírtérképet egy városba, telefon, gps?
Ahhoz pedig, hogy fotózz és egyszerre ismerd meg a várost a legjobb módja a kerékpár, aki mindkettőtt csinálta valaha szerintem egyetért. Némileg rontja majd az élményt a nem kevés bunkó az autós és kerékpáros táborból de összességében szerintem ez egy pozitív dolog ami jót tesz a városnak.
Két évvel az első rész után megjelent a Cycle me Home második része is, a Feel free. Az első részben a madridi futár EB záróeseményeként indult haza Klára Levente és csapata, Magyarországra bringával és egy filmstábbal. A folytatás ennek a megtervezett filmnek a fogadtatását,…..
Barna hajú lányok Yara 2013.12.23 07:34:00
..
Mert sokat és jól dolgoznak, nem keresnek kifogásokat, és megbízhatóak – ezeket az érveket nem én mondom, hanem azok az angol üzletemberek, vállalkozók, akiket a határátkelőkkel kapcsolatos tapasztalataikról kérdezett a bevándorlók irányába mutatott elfogultsággal cseppet sem…..
Naked Mila 2013.12.06 09:37:20
..
Fekete hajú lányok Brittani 2013.12.04 06:00:00
..
skovalsky 2013.12.05 00:24:27
Vöröshajú lányok Rainia 2013.12.04 07:34:00
..
skovalsky 2013.12.04 16:24:52
Mire jövő tavasszal elindul a Bubi, belvárosi 120 utcában és 30 főúton lesz majd könnyebb biciklizni. A belváros komplex kerékpárosbarát fejlesztése fedőnéven nagyszabású forgalmi átalakításokba kezd a BKK kilenc belső kerületben. A cég közleménye szerint változás lesz…..
Bemutatták a budapesti bérbringarendszer kerékpárjait. A bicikliket többek között a rendszer költségeit támogató Mol vezérigazgatója, Hernádi Zsolt is kipróbálta az ünnepélyes bemutatón. A Mol többszöri licit után lett az évek óta csúszó projekt névadó…..
A Nagykörút az egyik legkevésbé biciklisbarát útvonal a fővárosban, de a közbringa-rendszer jövő tavasszal esedékes bevezetése új helyzetet teremthet. A Bubi működési területének „kerékpározhatósága” a projekt EU-támogatásának is feltétele. Átalakításokra…..
skovalsky 2013.09.03 14:23:41
@Martinm5: párnázott falú szobában kellene neked közlekedni lepedőbe csavarva te szerencsétlen nem az úton
skovalsky 2013.09.03 16:48:12
@JB242: Attól még, hogy te homokba (párhuzamos mellékutcába) dugod a fejed nincs megoldva semmi. Gondolom a kerékpáros is azért megy a kiskörúton mert arra van dolga és arra gyorsabb, sokszor az álló autóknál mindenképp. Nem kell mindenhova ész nélkül kerékpárutat rakni (lásd. Bajcsy de nagyon-nagyon ideje lenne már korlátozni a belvárosi autós forgalmat így talán nem kellene elkerülni a körutat sem.
Veszprémben a néhány napos rossz idő elég volt ahhoz, hogy súlyosan megviselje a százmilliókért épített vadonatúj beruházásokat. Miközben tóvá változott a belváros közlekedési csomópontban a 150 milliós aluljáró, a város határában épült kerékpáros alagútban mocsár…..
skovalsky 2013.08.28 19:41:10
@CJKrisz: Szerencsétlen hülye neked se autót hanem mindjárt országot kellene vezetni. :)
Megvolt az első városnézés, plusz este elmentem futni egy órát Tyumenyben. Ezek alapján a következő dolgokat állapítottam meg. Még választék is van! Az orosz csajok, legalábbis ami Szibériát illeti, tényleg elképesztően jók. Főleg a jócsajság modelli értelmében.…..
Pár hete unottan böngésztem a címlap programajánlóját, amikor belefutottam egy Skoda Találkozó hirdetésébe. Egy pillanatra eltöprengtem, hogy mégis mikor láttam utoljára faros Skodát a forgalomban. Eltűntek. Nekem pedig hiányoznak. Családunk első autója egy Skoda S100 volt. 50…..
Belsőség Felborítottam a BMW-t 2013.08.19 06:58:25
Imádom a timelapse videókat. Perverz kéjjel szoktam nézni, ahogy a felhők száguldanak az égen, ahogy fél perc alatt körbeszalad a nap a horizonton, vagy amikor tébolyult hangyákként cikáznak az emberek a nagyvárosok utcáin. De a legjobbak a szerelős timelapse-ek. Amikor váratlanul,…..
Néhány sarok a VII. kerületi vigalmi negyedben – általában olyanok, ahol térfigyelő kamera sem működik – rendszeresített kerékpárlopó hellyé vált. A technika pofon egyszerű, valakik kilazították a jelzőtábla alumínium oszlopát az aszfaltban, épp annyira, hogy ne legyen…..
skovalsky 2013.08.01 16:49:23
@dumdidum42: Igen valószinűleg ha sose áll neki senki majd szépen megoldódik magától.
A Guardian újságírója elmerengett azon, hogy milyen csúnya a Pennsylvania Station New Yorkban és ha már így tett, gyorsan összeszedte a világ 10 legrondább pályaudvarát. Közéjük sorolva a budai Délit is (meg mint idő közben a tájkertes Aesculus felhívta a…..
Már állnak az új jegykiadó automaták a Nyugati pályaudvaron. A négy új gépet a korábbinál frekventáltabb helyre, a csarnok közepére sikerült elhelyezni. Így a körút felől érkező utasoknak is útba esik, és nem kell a fél pályaudvart megkerülni, ahogy arra korábban volt…..
BAROMMÉTER - A Gubacsitól a Mexikói útig közlekedő villamos vonalán rendszeresen jár az a szerelvény, amelynek annyira "jó" állapotban van az ajtaja, hogy még hangot is ad a szenvedésének, méghozzá meglepően emberi formában. Becsukódáskor konkrétan velőtrázó sikoly szakad fel…..
Bye Alex a következő terjedelmesebb posztot osztotta meg Facebookon: Netán én írtam SMS-t Matolcsy Györgynek, hogy küldjön már nekem valami elismerést, mert lassan két hónapja hazajöttem, és hivatalosan senki nem mondta odaföntről, hogy 'jaaa, amúgy tökjól szerepeltél töki."…..
Magyar zenekarok közül talán az Omega volt a legközelebb az áhított világhírhez, ami végül sohasem jött össze nekik. Pedig többször is ott álltak a siker kapujában, de végül csak nem tudtak belépni rajta. Hiába turnézták körbe a világot és lettek népszerűek…..
comment:com Salud, Tony! 2013.06.20 12:00:00
Elment a nagy mackó, egy nagyszerű színésszel kevesebb van Hollywoodban. James Gandolfini 51 évesen, egy római vakáció alatt kapott szívrohamot, ahonnan az 59. Taormina filmfesztiválra utazott volna. A kiránduláson a fiával volt, azt nem tudni, hogy a 14 éves gyerek szeme előtt…..