Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tehetetlen Dodó

0 bejegyzést írt és 9299 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban már ismertettük ezt mára már klasszikusnak nevezhető átverési formát, amelynek lényege, hogy az áldozat kap egy telefonhívást, melyben nem létező technikai hibára figyelmeztetik, majd távoli hozzáférést biztosító kártékony weboldalakra próbálják meg elirányítani a naiv felhasználókat. Aki…..
Tehetetlen Dodó 2020.08.11 16:26:06
@Spermahajder: Én is kaptam két ilyen eonos felszólítást. Primitív szöveg, gugli fordítóval összetákolva, kuka.
Tegnap meg ma viszont németül kaptam bizonyos Peter Wolftól ajánlatot, illetve szerződéstervezetet - hogy mire, azt nem tudom, mert eszem ágában sem volt megnyitni a linket, az ilyen is automatikusan kuka.
Ugyan a Fidesz egyre nagyobb szeletet hasít ki a magyar médiapiacból, a pártpreferenciák változását vizsgálva nem tűnik igazolhatónak az a feltételezés, hogy ez népszerűségnövekedést is hoz a kormánypártnak. Ha ez így van, akkor a kormány feleslegesen vállal belföldi konfliktusokat és kínos…..
Tudom, másoknak kész válaszaik vannak olyasmire, amiről keveset vagy semmit se tudnak, vagy amiről tudhatnának, de arra sem emlékeznek. Nekem nincs. Akart a fene erről írni, de az emlékezetkieséses magyar közéletben muszáj. Felőlem mindenki azt gondol a történetről, amit akar, de pusztán a…..
Tehetetlen Dodó 2020.07.26 14:25:56
@birkamenet: Milliókat, édeske, milliókat. Prof.dr. Athina mentőtábornok asszony is megmondta.
Melba kocka, IBUSZ, Ultra, Caola. A hetvenes évek szüleményeinek gondolnánk őket, holott némelyikük 100 éves is elmúlt!  ..
Tehetetlen Dodó 2020.07.04 09:08:43
@TheTone: Érdekes módon egy időben nem volt Ovenall: a 60-as évek elején magyar Odol volt a boltokban, aztán az eredeti tulajdonosok megtámadták a névhasználatot és akkor lett nálunk újra Ovenall a fogkrém és a szájvíz.
1919. február 21-én Kun Bélát és több más kommunista vezetőt letartóztattak, mivel az aznapra hirdetett munkásmegmozdulás lövöldözésbe torkollott és ebben négy rendőr életét vesztette. Másnap reggel mintegy hatszáz rendőr rohanta meg a Gyűjtőfogházat, ahol Kun Bélát és társait tartották fogva...
Tehetetlen Dodó 2020.06.30 20:29:59
A könyveket majdhogynem mindig én vettem magamnak. A család elég hamar be- és átlátta, hogy ha könyvajándékot kapok, vizet hordanak a tengerbe, és már így is alig fér az olvasnivaló a gyerekszobába. Így jártam, véleményem szerint Szerelmetesfeleségtársammal is. Mert két dolog van. Egyfelől valóban…..
Tehetetlen Dodó 2020.06.30 15:48:50
@Mohácsi Zoltán: Nem, nem, úgy látszik, félreérthető voltam. Tehát a cikkben említett sorozat, a Galaktika 1-60-ig, a 11 dara Metagalaktika, valamint a Kozmosz Fantasztikus sorozat összes kötete. A későbbi Galaktikák már gyenge dolgok voltak, akárcsak a Roburok meg egyebek. Paradox módon a rendszerváltás utáni sajtószabadság nagy törést hozott a sci-fi művek kiadásában: hirtelen mindenki üzletet szagolt belőle, sokan rárepültek és sok-sok jobb-rosszabb könyvet kiadtak, többnyire pocsék fordításokkal. Kuczka idejében ugyan meg voltak szűrve a művek és muszáj volt NDK-s, bolgár meg szovjet könyveket is kiadni, de főképp Kuczka jó ízlése révén a válogatásokba, sorozatokba sok értékes mű is belekerült. Külön téma lenne még a Kozmosz FK előtti egyéb sci-fi kiadás áttekintése, hiszen a Kozmosz előtt szinte csak egy-egy válogatásban lehetett jobb novellákat olvasni (legjobb talán a Riadó a Naprendszerben volt - szintén Kuczkától), a "piacot" a magyar írók és "szocialista barátaink" regényei jellemezték. Ezekből is szinte az összes kötet megvan nekem, ami az ötvenes-hatvanas években megjelent.
„–Joachim, zsebében a » Kék Henrik« (ahogyan Frau Stöhr azt a lapos üvegszerszámot nevezni szokta, méghozzá olyan konokul szemérmetlen arccal, hogy Hans Castorp mindannyiszor a lelke mélyéig megbotránkozott) …” (Thomas Mann: A Varázshegy) Magyarországon a 19. század végére a tbc (tuberkulózis vagy…..
Kevesebb mint két év van a következő választásokig, ha nem válik be Török Gábor jóslata az előrehozott választásokról. Ma még nincs miért előrehozni, hiszen a Fidesz továbbra is nyerő helyzetben van, az ellenzék meg keresi önmagát, vagy éppen próbál túlélni. Nézzük meg, hogy állnak az ellenzéki…..
Tehetetlen Dodó 2020.06.13 20:52:40
@BiG74 Bodri: Mellébeszélsz, cica.
Inkább magyarázd meg, miért is jó, hogy egy hajdan nemzeti érzelműnek indult párt beállt a legócskább gyurcsányista bolsi katyvaszba. Hallgatom.
Tehetetlen Dodó 2020.06.13 20:54:13
@fideszes Bróker kormány: Milyen pálinkát, balfék? Ezek a színes, édes koktélokhoz szokott kis gyíkvállú korcsok, hehehe...
Tehetetlen Dodó 2020.06.21 20:22:46
@CSOKKI MÁLNA: Igen, igen... de azért lássuk be, hogy ez elég szerény politikusi karrier...
A budapesti FIDESZ egy olyan (azóta már törölt) képet tett közzé a Facebook oldalán, amelyen Szálasi fejét Karácsony Gergelyére cserélték.  A főpolgármester persze ezt rossz néven vette.  Igaza van Karácsonynak? Elsőre persze rávágja az ember, hogy naná, ki ne érezné sértőnek, ha a XX. századi…..
Az előző rendszer közlekedésbiztonsági filmecskéi a nosztalgia kimeríthetetlen forrásai, de ez az 1978-as darab, amit a youtube-on találtam, különösen megfogott. Ugyan hároméves koromból nincsenek konkrét emlékeim, inkább csak benyomásaim, de körülbelül így rémlik fel kiskorom Budapestje: ezek az…..
Tehetetlen Dodó 2020.06.15 19:21:27
@Hamster: Úgy tűnik.
Egyébként a "még sosem látott" Honda egy N600-as, amelyet a 60-as évek legvégén kezdtek gyártani. Az erősebbik, 42 LE teljesítményűt használták magyar versenyzők is, például Bártfai Csaba - én még láttam őt élőben népligeti versenyen is. És ahogy a filmen látom - 3:26 percnél - többek között az ő segítségét is igénybe vették a film készítői. Ugyanis a piros, CZ-55-11 rendszámú N600-as az ő kocsija...
K-Blog Így érezzük a korrupciót 2020.06.12 02:13:45
Két érdekes felmérés is megjelent szerdán: az Európai Bizottság a korrupciós Eurobarométert tette közzé (a két évvel ezelőttiről itt írtunk), a Transparency International Magyarország pedig a CEU-val és a Tárkival készített korrupcióval kapcsolatos társadalmi attitűdöket vizsgáló kutatást. Az…..
Micsoda böszmeség! Ha ez Gyurcsány terve, akkor nem sok esélye van az ellenzéknek az összefogásra nem sok esély van a kormányváltásra  továbbra sem érti, hogy ő még mindig inkább gátja a kormányváltásnak, mint a motorja Dobrev Klárát nem fogja tudni letolni a jobbikos, momentumos, LMP-s…..
A rémisztő áprilisi gazdasági adatok mellé magabiztosan költekező kormány képe társul a napokban. Ezt is inkább a központi propaganda stratégiájának kell tekintenünk, mint véletlen egybeesésnek. Orbán Viktor ugyanis igyekszik bebizonyítani a kételkedő magyarok számára: a gazdasági erőnk lehetővé…..
Tehetetlen Dodó 2020.06.08 15:01:42
@n_dy: Oka? Nem rossz.
Bár ahogy beleolvasok a szövegbe meg különösen a rajongói kommentekbe, hát legyen inkább Okádék...
Blogkocsma Neked írom a dahl-t 2020.04.03 07:00:00
8 évesek lettünk!!! 8 éve indult ez a blog. 3.356.689 oldal letöltést értünk meg. 240 követőnk van 1510 receptet posztoltunk Legtöbbet olvasott posztunk "A barnarizs főzése" volt 78.934 olvasással A gyerekeim ezt a blogot használják szakácskönyvnek ... Köszönjük, Andrass9 Igérem,…..
Tehetetlen Dodó 2020.04.08 09:35:19
@látjátok feleim szümtükkel: Ne izgasd fel magad ennyire pár szem lencsén.
Nem vagy te Hamupipőke.
Tehetetlen Dodó 2020.04.08 09:37:15
@Andrass9: Köszönöm a normális hangú hozzászólást - így is lehet egy idetévedt vidékivel beszélni... :)
Az elmúlt száz év legnagyszerűbb miniszterelnöke kissé belehibbant saját nagyszerűségébe. Szokott ilyen lenni a történelemben, nincs benne semmi különös. Abban sem, hogy a hülye, de szorgalmas és szervilis környezete nem tudja megakadályozni a hibbantság nyilvánvalóvá válását a szeretett nép…..
Tehetetlen Dodó 2020.04.07 19:23:30
Tehetetlen Dodó 2020.04.08 09:32:29
@sóhegy049: Könnyen lehet.
Mert nagyon úgy tűnik, hogy a való világ most nagyon hamar el fogja törölni a hülyelibsizmust.
Még azt sem látjátok, hehehe, hogy minden ostoba, semmire való megnyilvánulásotokkal is magatokat gyengítitek, hülyék.
Nézzetek már körül, szerencsétlenek: amint valami komoly zűr van, a libsizmus automatikusan háttérbe szorul, mert a látszólag leglibsibb országokban is kiderül, hogy csak a határozott, összehangolt, általatok fogalmazva "diktatórikus" intézkedésekkel lehet úrrá lenni a válságos helyzeteken, nem a hülyelibsi nyafogással.
Aki egy kicsit is figyelemmel kísérte az elmúlt 10 év magyarországi társadalmi és politikai történéseit, az pontosan tudja, hogy minden országos jelentőségű ügyben Orbán Viktor határozta meg az irányt és hozta meg a döntéseket. Mindezt úgy tette, hogy a törvényalkotási munkában és az operatív…..
Tehetetlen Dodó 2020.03.27 12:50:05
@midnightcoder2: Ugyan, dehogy. Hordágy Ágika már rég bezárta volna az összes vírust az ágyak melletti széfekbe.
Tehetetlen Dodó 2020.03.27 12:54:55
@teéjesenmindegy: A víz kiver, ha arra gondolok, hogy egy ilyen járvány esetleg a ballibbant csődkormányzás alatt érte volna el az országot. Ezek a balf@szok a legnagyobb gazdasági konjunktúra idején képesek voltak a szakadék szélére taszítani bennünket - most meg akkora a pofájuk, élen a féleszű pojácával, minden idők legalkalmatlanabb kormányainak fejével.
Tehetetlen Dodó 2020.03.27 12:57:46
@Matyika Ápolója: Én azon röhögök, hogy Orbán ebből a dologból is jól fog kijönni - érzik ezt a hülyelibbantak, azért sivalkodnak.
Harc a globális felmelegedés és a világméretű járványok ellen. Két olyan küzdelem, melyek csak a világ kormányainak összefogásával, az emberek felelősségtudatának és szociális érzékenységének erősödésével kezelhető. Ezektől azonban úgy félnek az autokrata vezetők, mint ördög a tömjénfüsttől, ezért –…..
Tehetetlen Dodó 2020.03.11 16:53:05
@s: Bezzeg ha még Hordágy Ágnes nyomná az ipart! Akkor minden szál koronavírust be lehetne zárni az ágyak melletti széfekbe!
Tehetetlen Dodó 2020.03.11 16:58:29
@s: Te valami nagyon buta vörös proli vagy, igaz?
Az aranykor legnagyobb családi viszályának lezárását testesíti meg a Wenckheim-palota, ami ma a főváros központi könyvtárának ad otthont. A Wickenheim Palota, ma Szabó Ervin Könyvtár központi épülete 1910-ben - forrás: Firtepan/Budapest Főváros Levéltára, Klősz György felvétele..
Tehetetlen Dodó 2020.03.04 14:18:21
@peetmaster: Ja. Hogy még több hely maradjon nektek, komcsiknak.
  Kezdjük a tény elfogadásával, miszerint egy bizonyos szint felett nincs olyan döntés, melyet nem Orbán Viktor hozna meg. Legyen az gazdasági, szociálpolitikai, vallási, tudományos, teljesen mindegy milyen, az egyetlen közös tényező a "közpénz" jelenléte. Sőt, azt is nyilván tudjuk, hogy a…..
Tehetetlen Dodó 2020.02.12 16:26:44
@Gösser söralátét: Tükörbe néztél, hehe.
Tehetetlen Dodó 2020.02.12 16:31:26
@bandiras2: Erről van szó.
És a Jóisten óvjon bennünket attól, hogy a tehetségtelen, hazaáruló ballibsi rablóbanda visszaüljön a nyakunkba.
Tehetetlen Dodó 2020.02.12 16:32:35
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Azonkívül, hogy szétb@szták az országot, egészen a csődig, tulajdonképpen semmi.
Magyarország a nemek közötti egyenlőség kapcsán továbbra is sok kihívással küzd, ahogy ezt a fenntartható fejlesztési célok gender-aspektusait összegző Equality Measure 2030 index is megmutatja. A nőket érintő szociális támogatásokon, illetve a béregyenlőségen is bőven lenne még mit javítani, de a…..
Magyarország gazdasága évszázadok óta mindig más országoktól függött. A 18.században a gyakran háborúskodó Habsburgok fő mezőgazdasági beszállítói voltunk, amin a nagybirtokosok nyertek a legtöbbet. Ekkor épült a legtöbb mai kastélyunk és a barokk templomok. Az egyik fő exportcikkünk közismerten a…..
Tehetetlen Dodó 2020.02.11 17:53:16
@Szelid sunmalac: "Az elso Orban koramny azt elte fel latvanyosan, amit a Bokraos osszegyujtott, majd a masodik onnan indult,hogy a Bajnai rendbe tette a gazdasagot es konszolidalta a penzugyeket. A szocik rettento szarul kormanyoztak, de a penzugyeket a fidesz eddig meg csak bedonteni tudta, koszolidalni vagy ne adj Isten feleszteni soha. Most, hogy dolt a le a az EU-bol, meselj szepen, hol a kurva nagy fejlodes?"

A fasznak írsz te kommentet.
Változott a káromkodási kultúra. A k...a anyád, és a sz...jál le, valamint a hasonló, mások megalázása céljából mondott káromkodások, szép lassan átadták a helyüket a legújabb divat szerinti megalázó szavak használatának. Ma ha valakit mélységesen meg szeretnél alázni, akkor azt kell mondani, hogy…..
Tehetetlen Dodó 2020.02.08 11:53:16
@erkölcsi hulla: Az még hagyján, ha eredeti formájukban látnánk őket, úgy könnyebben felismerhetőek, mint most.
Mostanában mindegyik liberális demokratának álcázza magát, sőt legújabban zöldnek.

(És nemcsak nálunk: egész Európában és a nagyszerű Ámerikában is).
Tehetetlen Dodó 2020.02.08 13:44:46
@math0: Te buta vörös, trágár komcsi, tépheted a mocskos buta pofádat naphosszat a libskomcsi baromságaiddal, a tények tények maradnak.
A röhejes kis listádból, amit a magadfajta agyhalottak köröztetgetnek végső érvként, csak az derül ki, hogy ezek közül, ha volt is valaha igazi komcsi hívő hajdanán, ma már egy sem az.
Ellentétben a ti koszos vörös bandátok Aprótóni-féle tömeggyilkos leszármazottaival és egyéb kis kominternesből momentudmossá vált "liberális" (hehehe) szarjankóitokkal, úgyhogy dugulj el, te szánalmas idióta, a gyermeteg, de igen trágár és mocskos, hosszú lére eresztett, magadfajta agyhalottaknak szóló propagandaszövegeiddel.
Na, szevasz, kis hülye.
A zsinórban harmadik kétharmados többséget élvező kormánypárt országa két évvel a ’22-es választás előtt azt mutatja; aki még itt maradt, nemcsak elkezdett alkalmazkodni a rendszerhez, hanem tud is élni benne. És épp ez az, ami hosszútávot biztosít(hat) ennek a mechanizmusnak. A parlamenti ellenzék…..
Tehetetlen Dodó 2020.02.03 21:26:31
@Bogyó 2: Idióta troll.
Tehetetlen Dodó 2020.02.05 19:11:41
@Bogyó 2: Akkor ne erőlködj, kis hülye.
Tehetetlen Dodó 2020.02.05 19:21:22
@Pipas: Jó, ebben nincs vitánk. De mindegy is, a lényeg az, hogy a libsi értelmezéssel szemben Orbán egyáltalán nem a félhülye Libás (mellesleg a féleszű pojáca gazdasági jobbkeze) zsenialitását dicsérte.
A Fidesz új kommunikációs stratégiájában ezúttal is Orbán Viktor jelölte ki a fő csapásirányt azzal, hogy két kártérítési ügyben is a bíróság döntésével szemben foglalt állást. Hivatkozási alapja az volt, hogy a társadalom igazságérzete sérül, ha kártérítést kapnak az államtól a szegregációba…..
Tehetetlen Dodó 2020.01.27 14:16:41
Miközben az emberi természet hajlamos az örök elégedetlenségre, néha nem árt megállni egy pillanatra és átgondolni micsoda fantasztikus időket élünk. A zsidó bölcseletben van két egymásnak látszólag ellentmondó gondolat. Egyik helyen mestereink azt tanítják, hogy „Ki az igazán gazdag? Aki…..
Tehetetlen Dodó 2020.01.27 13:32:07
@Örömhernyó: Nincs vita köztünk.