Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jacksy

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetekben szinte közéleti vezértémává vált az eredetileg az Apor Vilmos térre tervezett Makovecz-templom kérdése, megépüljön-e vagy sem? Makovecz Imre egykori tanítványaként, gyakorló építészként azt gondolom, ez a jelenség önmagában örvendetes fejlemény, hiszen rámutat az építészetben…..
Ma, néhány órával ezelőtt volt Bezsenyi Mihály rendőr dandártábornok, az NNI igazgatójának temetése. Az, hogy személyesen ismertem és évekig jó bajtársak, kollégák voltunk, magánügy. Miként talán az is az, hogy egyike volt azoknak a (becslésem szerint nem túl nagyszámú) felső rendőri vezetőknek,…..
Bár a laptopok gyorsan teret nyertek, sokan mégis a hagyományos konfigurációjú gépeket használják még mindig. E rendszernek egyik fontos eleme a billentyűzet. Sok mindent kibír, ám ez sem tűri végtelenül sokáig a porosodást. Sokan ezért használnak billentyűzettakarót, ám nem…..
Najó, NER lovag nem voltam. Ha mindenáron a középkori fordulatokkal szeretnék élni, talán fegyverhordozónak mondanám magam, vagy olyan kígyónyelvű csávónak a gyűrűk urából, aki áll a király mellett és belesúg a fülébe valami gonoszat. A Nemzeti Együttműködés Rendszere amúgy több ízben is…..
Adolf Hitler az egyetemes történelem egyik legismertebb alakja, így nem véletlen, hogy személye a filmvilágot is megihlette. Számtalan film készült már a német diktátorról, akit szinte mindenki a nácizmussal, a fajgyűlölettel, az antiszemitizmussal, a holokauszttal és a második világháborúval…..
A mai cikkel egy régi restanciámat pótolom be. Egy olvasónk - Odri Ádám - küldött néhány családi fotót, melyen dédapja látható. Ez önmagában még nem biztosan érdekelne benneteket, de Ádám néhány tőle hallott sztorit is mellékelt, amik sokkal személyesebbé teszik a képeket...
jacksy 2016.11.08 16:44:46
@Sörömpőőr: Ne te sem vagy egy történelemtanár. Kár, hogy állandóan kommentelsz.
Nincs olyan meleg, aki életében legalább egyszer ne hallotta volna a következő idézetet: Férfival ne hálj úgy, ahogyan asszonnyal hálnak. Utálatosság az. A modern teológiában sokan, sokféleképpen próbálták már ezt értelmezni, elsősorban az eredeti, héber szöveg alapján. Egyesek szerint ez a…..
Ha kirándulni megyünk a családdal, a legcélszerűbb konzerv ételeket vinni magunkkal. Előfordul viszont, hogy otthon marad a konzervnyitó (vagy a bicska), azonban ilyenkor sem kell éhen maradnunk. Így nyiss ki egy konzervet nyitó nélkül: Keress egy lapos, kemény felületet! Dörzsöld erősen a…..
Miért épül a Tóásó-mítosz? Amit tudunk: Tóásóékat nem kellett kimenekíteni, mert letöltötték börtönbüntetésüket. A Magyar Konzulátus bárhol a világon adhat ideiglenes útlevelet egy magyar állampolgárnak, ha az nincs neki. A terroristaváddal 6 év 10 hónapra ítélt…..
Az elmúlt két évtizedben divattá vált az, hogy külföldre rohangálnak bal-, és jobboldali újságírók, publicisták, azon megszentelt oknál fogva, hogy külföldi elítélő véleményekkel támasszák alá itthoni politikai kritikájukat. Hogy e veretes hagyomány mikor alakult ki,…..
jacksy 2011.01.03 21:12:05
@Táskás Tóni:
Büdös, rohadó ország ? Igen "Nick Cohen, a lap szemleírója" megírta. Az Observer c. lapé. Ismerős neve van, nem ?
Cikksorozat Finta Józsefről INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/fovarosiblog/novotel_es_kongresszusi/feed", "width":"600", "height":"300", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3",…..
anonim [szexfüggők] Hungarikum 2010.05.18 08:16:00
A gárdista ringyó pofájának olyan a szaga, mint a gipszkartoné. Szőke haját rövidre nyírta, már-már tüsis, itt-ott ősz hajszálra bukkanok. Gusztustalan kis riherongy. Az Egészséges fejbőrtől a Kis házunkat dúdolja, majd meztelenre vetkőztet és azt parancsolja, hogy…..
"A bölcs más kárából tanul, az okos a sajátjából, az ostoba a sajátjából sem."Az országgyűlés első napján kiderült, hogy az maszoposak ostobák, bár ezt tudtuk eddig is. Ott folytatták ahol abbahagyták. Viszont az is kiderült, hogy sem Sólyom, sem a fideszesek bizony…..
Kommentelőként ColT már sokszor feltűnt itt a blogon, de ha emlékezetem nem csal (néha szokott), akkor sztorit még nem küldött, úgyhogy már itt volt az ideje. Ennek kapcsán érdekelne, hogy ismer-e valaki olyan igaz történetet, amiben ráfutásos balesetnél nem a hátulról érkezőt…..
Akit még nem küldött el sértett műkovács az anyjába, az nem tudja, mi az élet. Akit még nem neveztek "nílusi palócnak", na az sem. Nekem, aki évek óta viselem a kemény, meszes páncélt, talán az itt következő volt az eddigi legviccesebb Homár-levelem. Attila a fejébe…..