Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FHajni

46 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első magyarországi "komoly" játék -show  részletes programján mindenki találhat érdekességet. Gyerekek, szülők, tanárok is együtt játszhatnak, beszélgethetnek, tanulhatnak. Az iskola több száz négyzetméterén a számítógépes játékokat lehet kipróbálni. A…..
Onlinemarketing blog Álhírvírus 2011.10.21 09:37:00
Ma reggel félig még alvó állapotban belefutottam valahol egy hírbe, miszerint "Meghalt Dargay Attila".  Rutinosan megnéztem az Index.hu-t, ott nem volt hír, de ugye még reggel volt, gondoltam elaludtak, így aztán bepötyögtem Twitteren és megírtam. És... kiderült,…..
Köszönjük Wekerle Szabolcsnak az alábbi cikket, mely nyomtatásban és immár a neten is megjelent!Forrás: Magyar Nemzet és www.mno.hu   http://wwww.mno.hu/portal/807317Dobókészség Lelkes amatőrök és félprofik hazánk egyetlen tavi vízilabdapályáján 2011.…..
Egyesületünk hivatalosan is bejegyzett sporttúra szakosztályának az első idei gyalogtúrája a kéktúra sorozat legrövidebb szakasza lesz, a Hűvösvölgy- Rozália téglagyár (Bécsi út) útvonal, mely 14,2 km és a legkiépítettebb a kéktúra szakaszai között, szintideje 3…..
  Veresegyház Város Önkormányzatának Közművelődési, Oktatási, Ifjúsági, Informatikai és Sport Bizottsága a veresegyházi gyermekek, tanulók  sportolásának támogatására  „SEGÍTÜNK, HOGY SPORTOLHASS” pályázatot hirdet a 2010/2011. tanév 2.…..
Kérjük,adója 1%-ával támogassa Egyesületünk és az általa működtetett tevékenységek -  vízilabdázás, búvárkodás, környezetvédelem  - megvalósulását.Adószámunk:18389461-1-13 Az adóbevalláshoz csatolandó dokumentum a következőképpen néz ki:  A…..
 Búvárfotós Országos Bajnokság, immár a tizenegyedik. Minden infót megtalálsz itt. Pályázati felhívás A Magyar Búvár Szakszövetség és a Tengeri Só Alapítvány, a Fotoklikk.hu fotográfiai portál, valamint a búvársporthoz kapcsolódó más szervezetek és média…..
Vizilabdások és családjaik számára remek lehetőség a Misszió mögötti Praxis-házban nyílt büfé kínálatából választani. Miről is van szó?  Kedves Vendégünk/reménybeli vendégünk!   Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Praxis Házat nem csak az orvosunk vagy a…..
2010. november 13-án, Veresegyházon, az Innovációs Centrumban tartották az Octopus BVSE jótékonysági bálját. A rendezvényről Pásztor Attila számolt be.  Estünkről készült fotóinkat az alábbi linkre kattintva lehet elérni:  …..
Tengerészeti és Víz Alatti Régészeti Múzeumot csinál a Batthyány térnél horgonyzó "Debrecen ex Kassa" hajóból az Octopus Egyesület. A 300 millió forintból – nagyobb részben EU-támogatásból – készülő múzeum nemcsak Magyarországon számít…..
Jótékonysági nap Kolontárért és Devecserért 2010.október.23Jótékonysági nap Kolontárért és DevecserértLeviczki Tamás és Dr. Marik György, mint főszervezők, szeretettel várják a Búcsú térre, Veresegyház és  környékbeli lakóit az Élhető Vidékért és…..
Szombaton-2010. október 9-én-  az Octopus-Veresegyház OB 2 felnőtt csapatunk első mérkőzéseit játsza a Margitszigeti Hajós Alfréd Sportuszodában.Veresegyház néven kb. 80 éve nem volt vízipóló csapat az OB 2-ben! 14.30-tól a Vasas ellen és 16.30-tól a MAFC Shönherz…..
Mától  - október 4. hétfő- újra indul családi focink 18-19.00 között, várunk szeretettel mindenkit. A díja 600.-Ft/fő, így tudunk nagypályán játszani.Ha van igény rá, akkor 20-21 óra között is lehetne maradni.Több szülővel egyeztetve meghírdetjük ezekre a hétfőkre…..
Első fesztiválját rendezi Veresegyházon a Ligetek lakóközössége. A szervezők nevében Majcher Mónika, a Venus Art üzletvezetője ezt mondta el:  "ez a Ligetek rész valahogy mindig kiesik a központban lévő hagyományos programsorozatból...jó lenne ha észrevennék az itt…..
Kedves Mindenki!98-as csapatunk , miután a Vasas B csapata (GÖD) tisztesen helytállt, és részt vett a Pásztor tours félmaratoni gyalogtúráján kiváló játékot mutatva 13-10-es győzelmet  produkált a Mór ellen, de miután egy  fő fehérvári légiósuk 7 gólt dobott, így…..
Ugyan 96-os gyermekeink alulmardtak 2 ellenfelükkel szemben, de azért gratulálok nekik, hiszen erősen tartalékosan (8 fő) érkeztek és küzdöttek lelkiismeretesen. Értékelést átküldte már Józsi. Eredmények: Octopus BVSE- OSC:…..
Kérjük, adója 1%-ával támogassa Egyesületünk és az általa működtetett tevékenységek -  vízilabdázás, búvárkodás, környezetvédelem  - megvalósulását. Adószámunk:18389461-1-04 Az adóbevalláshoz csatolandó dokumentum a következőképpen néz ki:  A…..
Szeretném felhívni ismét figyelmeteket arra a 2 dologra, amellyel úgy tudjátok egyesületünket támogatni, hogy pénzetekbe nem kerül, sőt....!!!! 1. Csatolmányban megtaláljátok az 1 %-os adóvisszatérítés formanyomtatványát egyesületünk adataival! Igaz ez a támogatási forma…..
Veresi vizilabda BUJJÉK! 2010 2010.01.08 14:42:00
Sziasztok! A vízalatti évbúcsúztató búvárpezsgőzésünk fotóival szeretnénk minden kedves Egyesületi Tagunknak, Támogatónknak és Barátunknak Boldog Új Évet Kívánni!!!A linkre kattintva nézhetitek meg a…..
Magyarországon ha egyelőre lassan is, de kezdenek elterjedni a különböző tématerületekre szakosodott, úgynevezett tematikus, vagy vertikális keresők. Sok a keresés során felmerülő problémára megoldást jelenthetnek, ugyanakkor nem lehet elhallgatni, hogy hátrányaik is vannak.…..
  Beadtuk az OVB-nek az aláírásgyűjtésről szóló igényt, szóval a projekt elindul. Úgy tervezzük, hogy augusztus 20-a előtt az OVB hitelesíti a gyűjtést és az jogerőssé válik szeptember 5-ig.  Ez esetben 60 napunk lesz összeszedni az 50 000 aláírást.…..
FHajni 2009.08.06 19:29:08
www.telehaz.hu/index.php?cat=news_details&item=3002,
A Magyar Teleház Szövetség honlapján a fenti linken található a projektfelhívás.

Az MTSZ e-mail kampánnyal és egyéb kommunikációs eszközökkel is bekapcsolódott a projekt-be.

Az MTSZ nevében: Fülöp Hajnalka, sajtóreferens
Sziasztok!Itt megtaláljátok az augusztusi Gyenesdiás edzőtáborunk képeit.Kösönjük Kósz Zoltán Úrnak a remek szervezést és szép élményeket, jövőre ugyanott találkozunk!!!Üdv: AttilaAmennyiben problémája adódik ezen bejegyzés megjelenítésével, másolja ki és illessze be…..
Ügysegéd. Elektronikus ügyintézés Teleházakban Mit és hogyan csináltak? Badacsnytördemicforrás: http://www.telehaz.hu/index.php?cat=kb_infoteka_megoldasA Magyarország. hu, kormányzati portál elindulásával és üzemelésével lehetősége adódott az infrastrukturálisan…..
FHajni 2009.07.14 13:35:04
Kiegészítés:

2009. július 14.

Szombathy Márta, Péceli teleházas kiegészítése a témához:

A 2009. évi LX. törvény, Az elektronikus közszolgáltatásról, ez az, amit Bódi Gábor, MEH EKK szakállamtitkár is említett egyik minapi beszédében.) Magyar Közlöny 89. számát (1125 Ft - a Közlönybolt a Somogyi B. utcában, a Corvin áruház oldalában van).
Interneten is megtalálható, csak nem lehet másolni belőle:

www.kozlonyok.hu/nkonline/MKPDF/hiteles/MK09089.pdf

a 4586-4594. oldalon van.

Amit érdemes tudni, hogy teljesen új jogszabályként jelent meg, nem a Ket-et (2004.évi CXL tv.-t) módosították, hanem gyakorlatilag helyette hoztak újat.

Én azt mondanám, hogy nagy örömmel üdvözöltük az új jogszabályt, amely végre törvényben rögzíti és ezzel a kormányt kötelezi arra, ami eddig szándékként ugyan régóta jelen van, de most először konkrétan megfogalmazza, hogy egy minimum 10 km-es sűrűségű hálózatot kell létrehozni és működtetni (!).

Ez persze felvet újabb kérdéseket: mitől számolják a 10 km-ert, kinek lesz kötelessége a létrehozás és a működtetés, hogyan vesznek majd részt az e-közszolgáltatásokban a teleházak, stb.

A kérdéseket feltettük Szittner KÁrolynak, aki MINISZTERELNÖKI HIVATAL
Infokommunikációért és E-közigazgatásért Felelős Szakállamtitkárság
E-közigazgatási Főosztályon dolgozik.