Regisztráció Blogot indítok
Adatok
breakingnews

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az AC/DC-koncert körüli nagy jegymizériában teljesen elsikkadt, hogy az ausztrálok nem egyedül érkeznek hozzánk. Jön ugyanis velük a The Answer is, akik Jimmy Page Led Zeppelin-gitárossal közös képpel riogatnak a myspace-oldalukon. Ennek megfelelően a zenéjük is hasonlít a…..
Fantasztikus fejleményei vannak a TV2 blogügyi ámokfutásának. Aki nem hallotta volna: a prae.hu-n ősszel indult egy Hungarian helyszínelő nevű klasszikus munkahelyipletyka-blog egy ismert kereskedelmi televízió szerkesztőségének mindennapjairól. A szerző - aki minden bizonnyal…..
breakingnews 2009.01.15 15:12:14
Arra vagyok kíváncsi, hogy privát blogokban lehet-e linket elhelyezni, vagy azt is kimoderálják... Szóval, a történelmi hűség kedvéért:A nagy 2-tős, azaz tévészakkör a Róna…..
comment:com Lecsapott a TV2 2009.01.15 07:11:00
A Prae.hu művészeti portálon november környékén tűnt fel egy blog, amit egy bizonyos Hungarian helyszínelő jegyzett, és hogy finoman fogalmazzunk, a TV2 számára kissé kényelmetlen információkkal és pletykákkal szórakoztatta rajta a nagyérdeműt. A blog számos bejegyzése elég…..
Helyszínelő Tribute Welcome 2009.01.15 12:30:11
Ha leírom, hogy Hungarian Helyszínelő, azt már letiltja a rendszer, vagy VZ jogászainak fenyegető levele kell hozzá?A HH által elindított lavinát továbbgördítendő, mohón várom a témával kapcsolatos kommenteket. A jól fizetett jogászok alaptalan, viszont kellőképpen arrogáns…..