Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sanyix

0 bejegyzést írt és 5284 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barna hajú lányok Grazioza 2016.03.19 04:44:00
sanyix 2016.03.21 15:59:51
Ha van is polarizáció, miért nincs Nyugat-Európában olyan fajta, koppányos-istvános hasadás, mint nálunk? Azért, mert a nemzeti és állami keretek kiépítése a maga korában közös társadalmi feladat volt, ami nem állította végletesen szembe egymással azokat, akik egyébként…..
sanyix 2015.08.20 14:05:41
@megettem az aranybornyút: ki nem szarja le jézust és az állítólag tanításait? A kereszténység akkoriban egy politikai, gazdasági, társadalmi irányzat volt.

Lehetett választani 2 verziója, a katolikus, és a keleti irányzat között... vagy megtámadnak, és legyilkolnak a "nagy hívők" :D
sanyix 2015.08.20 15:00:23
@megettem az aranybornyút: ja, úgy lettünk volna muszlimok, ahogy a görögök, és a délszlávok, és bolgárok lettek? Azaz sehogy? :D
sanyix 2015.08.20 16:33:04
@megettem az aranybornyút: hát igen. Így legalább még rosszabbak lettünk, mert bejött a felsoroltak mellé, az álszentség is, ami a kereszténységre általában, de a katolicizmusra különösen jellemző.
Széles Gábor, Simicska Lajos, Tiborcz István, Mészáros Lőrinc, Garancsi István, Nyerges Zsolt, Habony Árpád, Andy Vajna. Ha nem nyolcan lennének, azt hinnénk, hogy ez a magyar oligarcha-válogatott összeállítása, de ha ide soroljuk a kiállítottakat (mint például Tarsoly Csaba) és…..
sanyix 2015.08.19 12:22:18
@csak egy néző: hú ezt nem is néztem még... termékeny bérkommentelő az biztos, 2 év alatt majdnem 10k hozzáfosás(mert szólásnak nem lehet nevezni amit ez a parazita ír...)
sanyix 2015.08.19 14:06:40
@Ballib Cenzúra: ja nem az elmúlt 5 évben, hanem az '98-2002 között, és az utóbbi 5 évben megsokszorozták.

Megjegyzem a "ballib" oligarchák, már több mint 5 éve nem tényezők ;)
sanyix 2015.08.20 11:28:58
@monddazigazatmar: de mutogatsz, most is az a lemez már akkor lejárt, akkor ki volt beszélve, hogy lopott és mutyizott. Most az a téma, hogy most ki mutyizik.

De máshol is megvan, csak jóval kisebb mértékben, és jóval kevésbé pofátlanul. Elvégre rekordmértékű adók vannak magyarországon, béka segge alatti közszolgáltatási színvonallal. Ilyen kevés országban fordul elő...
Levelet hozott a posta: Dr. Áder János köztársasági elnök kampánylevelét, amelyben arra kért klímavoksommal csatlakozzam klímavédelmi kezdeményezéséhez. Lassan két hete tart a…..
sanyix 2015.08.16 21:16:02
@Blogger Géza: igen, és itt be is dobták, erről beszéltem. Pályázóra szabott közbeszerzés. Gondolom nem is gondolták, hogy a ruszkikon kívül más is vállalkozik, az észtek meg beleköptek a levesbe.
sanyix 2015.08.16 21:29:41
@Blogger Géza: ott van amit beidéztél, az utólagosan alkotott követelmények, az a konkrétum. A másik konkrétum, hogy az észtek olcsóbb ráadásul műszakilag fejlettebb ajánlatot adtak, amiket mondvacsinált utólagos követelményekkel kizártak a döntéshozó pártemberek.

Nincs demagóg blabla (ugye szerinted amúgy is minden demagóg blabla ami nem az amit te és a párt mond).

Az van, hogy előre lezsírozott közbeszerzéssel, a ruszki elvtársaitoktól rendeltetek egy elavult nagy rakás szart, jó drágán, aminek karbantartási igénye magas, és jóval kevesebb ideig fogja bírni a szolgálatot, ráadásul pazarló is. Nekem magyarázhatod hogy nem így volt, úgy is hiába való fáradozás :)
sanyix 2015.08.16 21:34:33
@Blogger Géza: háá persze hogy nem! Soha sem! Konkrétum csak tőletek jön :) fáradj a kasszához "elvtárs".
"2002-2010 között a Gyurcsány-Bajnai-kormányok tizenötször adtak engedélyt földgáz és villamos energia árát emelésére. Az Orbán-kormány viszont három lépcsőben csökkentette a…..
sanyix 2015.08.16 14:09:27
@dont be such a jew: jó lenne ha így lenne. De vissza fog jönni a maszop, és a fütyisz is. Kádár népe ezt szereti.
sanyix 2015.08.16 17:18:03
@bértrollbosszantó_kovi1970: természetesen a "nektetek" az a "ballibsik". Szegények nem tudják felfogni, hogy a fütyiszdroidokon, és a ballibsiken kívül van élet, így ha nem fütyiszdroid vagy, akkor szerintük biztosan csak ballibsi lehetsz :D
Fej vagy gyomor? Hányszor idézzük még ma is, ugye? Pedig nem ma készült ez jó kis akciófilm, amely semmit sem ért volna Bruce Willis és Shane Black hihetetlen szövege nélkül. Sokat fejlődött a…..
Hamarosan kiderülhet, vannak-e balliberálisok Szlovákiában. Eduard Chmelár egyetemi oktató, ismert polgári aktivista pártot álmodott magának, és meg is kezdte a regisztrációjához szükséges aláírások gyűjtését. Chmelár álma, a SEN a szolidaritás, az ökológia és az erőszakmentesség (Solidarita,…..
sanyix 2015.08.15 13:56:45
@KUHULIN: hát napi 8 órát nem kommentelek az biztos, összességben 30 percet sem. Most mit csinálok? Tulajdonképpen semmit, várok a haverokra, hogy menjünk "zülleni", és közben netezgetek :D

Miért érdekel?
sanyix 2015.08.15 14:23:36
@KUHULIN: Nem, én csak nem lopok és nem támogatom azokat akik ellopják az ország lakóinak vagyonát, meg persze az EU vagyonát. Ugyan mi értelme építeni szépíteni, gyarapítani az országot, ha az elvtársaid úgy is lerombolják, széttúrják, vagy szétlopják amit épít az ember? Bár virtuálisan(játékokhoz) készítettem pár hobbi magyar cuccot, azt legalább nem tudják az "elvtársak" ellopni, hiszen a vezér még egy sms-t sem képes írni, nem hogy számítógépet használni :D

Majd ha végre eltűnnek a kommerek(kihalás nem játszik, hiszen láthatóan újkommerek is vannak, lásd szíjjártó petike, meseházy, meg a többi fiatalabb akik a régi "elvtársak" módszereit használják), akkor érdemes lesz a valóságban is építeni.
sanyix 2015.08.15 14:33:09
@KUHULIN: így van, pontosan így. Nincs értelme adózni, és járulékokat fizetni, hiszen tényleg a habony félék zsebébe vándorol. Majd akkor lesz, ha nem lopják el szinte az összes befizetett pénzt. Ez nem most lesz, hiszen a fütyisz leszámol azzal a kevés átláthatósággal is, és még több kiskaput teremt az "elvtársaknak", hogy kitalicskázhassák az adóforintokat az egzotikus szigeteken vezetett bankszámláikra.
Tegnap röppent fel a hír, miszerint a magyar kormány a belföldön beindított bevándorlással kapcsolatos plakátkampányt kiterjesztené a válságzónákba is, tehát azokra az országokra, ahonnan…..
sanyix 2015.08.15 12:40:38
@megettem az aranybornyút: hát igen nem tetszik, hogy nem az igazi nemzeti magyarok fújják a passzátszelet, hanem a az álnemzeti kádári tolvaj csürhe.

Jobban örülnék ha a magadfajta kötné fel magát, segítenék is benne szívesen. '56-ban úgy hallottam segítettek is néhány elvtársatoknak ;D
sanyix 2015.08.15 13:05:44
@megettem az aranybornyút: és ki mondta, hogy én "libsi" vagyok? Az 1 bites agyad, ami csak azt tudja elképzelni, hogy ha valaki nem fütyiszes, az "libsi" "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"

"deportálni kéne az országból a fidesz, maszop, dk hívő kádári bunkókat" gondolom ennél nem sikerült eljutni a MASZOP, DK szócskákig sem. Ugye "elvtárs"? Elborult a vörös agyad ahogy a fütyiszt olvastad. Nem tudom hogy miért, hiszen a maszop, és a dk a testvéreitek, nekik is ugyan az a célja mint nektek: lopás, csalás, hazudozás, hazaárulás.

Én következetesen nem váltogatok a kommer álcák között, nekem mindegy, hogy narancsosak, vörösök, vagy kékek, utálom mindegyik MSZMP, és KISZ származékot...

Te fütyiszesként hogy akarsz nemzeti lenni, amikor a célotok Magyarország kifosztása, és tönkretétele, diktatúrává alakítása, és egy másik diktatúrához való csatolása?
sanyix 2015.08.15 13:55:40
@desw: Hát nem ti az biztos, ti csak viszitek a pénzt :D Nekem nem lesz rokinyugdíjam, sőt sima sem. Én abba a korosztályba tartozom, akiknek kéne fizetni nyugdíjjárulékot, de már tuti nem fog nyugdíjat kapni, hiszen mire én elérem azt a kort, már rég összeomlott a nyugdíjrendszer, vagy olyan magas a korhatár, hogy senki sem éri meg :)

@megettem az aranybornyút: még egyszer mondom 1 bites bunkóka: aki nem ért egyet a hazaáruló MSZMP, és KISZ maradvány tolvajpártoddal az nem biztos hogy "libsi", bár szeretnétek elhitetni ezt, hiszen ez egy régi módszer.
Pár évtizede még fasisztáztatok, ha valaki nem értett egyet, bár ezt még most is műveli a testvérpártotok a maszop, és a dk :D Azért gáz, hogy rákosi ezt belétek nevelte, és azóta nem sikerült újat kitalálnotok.
Korábban már megírtuk milyen (Fidesznek kedvező) szakmai hibákat kell elkövetni ahhoz, hogy valakit alkotmánybírónak válasszanak. Most pedig azt vesszük sorra, hogy már alkotmánybíróként, milyen…..
sanyix 2015.08.14 19:41:02
@ogli dzsí: semmi sem tart örökké "elvtárs" ;)

Egyébként nem tudom minek így az AB, bár mindig is adtak a látszatra a diktatórikus/kleptokratikus berendezkedésű bűnözői csoportok.
sanyix 2015.08.15 11:24:26
@ogli dzsí: észak koreában is az van amit a kormány akar :D
A Mérték által kiperelt frekvenciapályázati anyagok vizsgálata igazolta, hogy a Médiatanács diszkriminatív eszközként használta a formai követelményeket a rádiós frekvenciák…..
sanyix 2015.08.14 16:40:36
@Ma Baker: beszéljen a fideszről, és arról hogy mindent ellopnak? Mert ez az egyszerű ember problémája. Kétlem hogy tetszene neked "elvtárs".
NemGogol A Semjén ereje 2015.08.13 12:42:00
Mk1 Vickers. Ezt a nagyon ellenálló és megbízható gépfegyvert 1912-ben rendszeresítették a brit és a francia hadseregben Elmondása szerint a kettes számú miniszterelnököt kizárólag nemes…..
sanyix 2015.08.14 15:50:15
@midnight coder: van pofád ezt így leírni? Nem semmi. Az előző sem, amikor arról írsz hogy a "ballibsik" mindig az ellen van amit a fütyisz mond... úgy mintha a fütyisz nem pont így tett volna ellenzékben... kivéve persze amikor önmaguknak kellett pénzt megszavazni...
Volt szerencsém pár napot Washingtonban tölteni, kicsit beleszagolni az amerikai levegőbe, és szeretnék megosztani veletek pár gondolatot. Hogy kicsit beletekintsek az amerikai gondolkodásba végigjártam pár múzeumot, de…..
sanyix 2015.08.12 20:45:52
Az amcsiknál hasonló helyzet állt elő mint itt, hogy gyakorlatilag ugyan azok között lehet választani, csak más álca alatt.
Demokratákra szavazol? A végeredmény úgy is háború, izrael seggének kinyalása, több pénz a CIA-nek, és a hadseregnek.
Republikánusokra szavazol? A végeredmény úgy is háború, izrael seggének kinyalása, több pénz a CIA-nek, és a hadseregnek.
Vagy szavazhatsz fasszal, érvénytelenül...

Itthon megy ugye szavazhatsz a geci kommer tolvajokra (fidesz), és a geci kommer tolvajokra (maszop, és maradékai). A nem kommereknek esélye sincs jelentősebb hatalmat szerezni, tehát olyan mint ha fasszal szavaznál.

De azért az USA-ban jelentősebb a nép kontrollja a hatalom fölött, ha kiderül egy nagyobb stikli, jön a lemondatás, és búcsú a politikai karriertől.
Nálunk viszont semminek nincs következménye, ha valakit PR okokból lemondatnak (nagyon ritka), betesznek a helyére egy ugyan olyat, és a lemondatott is felfelé bukik, így gyakorlatilag mindent áthat a korrupció.

"Nagykövetségi megbízóleveleket lehet pármillió dollár kampánytámogatásért kapni." itthon meg több ezer milliárdos mutyi közbeszerzési szerződéseket, és alibiállásokat, és nem csak a befizetőnek, hanem a haverjainak, és a családjának is, ami azért egy "csöppet" többe kerül.

De nem is az USA-nak kéne a mintának lenni, elvégre mondani bármit lehet... a kis geci dagadt jóllakott óvodás is azt mondja, hogy észak koreában demokrácia van...

Ha valaki demokráciára kíváncsi, nézzen svájc felé...
sanyix 2015.08.12 20:47:42
@wmiki: a 2000-es években emeltek falat, de már a múlt század elejétől keverték a szart sok helyen, szóval hülyeséget mondtál...
sanyix 2015.08.13 23:46:43
@Pánikrohamosztagos: megint új nicknév? "elvtárs"
Ritkán dicsérünk magyar címeket, de a Coolon hamarosan bemutatkozó The Americans magyar címe nagyszerű lett, csak gratulálni tudunk a hidegháborús kémsorozatot magyarítóknak, és nem, nem…..
sanyix 2015.08.13 19:55:23
Alig két éve került az MTVA élére az a Szabó László Zsolt, aki egyszer már korábban tönkrevágta a királyi tévét, és csak Polt Péternek köszönhetően úszta meg akkor…..
Két nap után letisztult bennem: fölösleges fanyalognunk, az idei úszó vébé nem múlhatott el Orbán Viktor nélkül. Ha esetleg a rendezvény zárónapjára jól „időzült”…..
sanyix 2015.08.12 14:24:21
@Ballib Cenzúra: ja, akiket az előző hónapban rúgtak ki a versenyszférából :D Micsoda következtetései vannak, elképesztő.
sanyix 2015.08.12 15:33:17
@Ballib Cenzúra: "elvtárs" ne az eu átlagot nézd, mert az eu átlag már sokkal előrébb tart a gpd-ben így a növekedésük nem valami nagy. A magyarországgal hasonló sorsú országokat nézd, "akik velünk egy ligában játszanak", na az a siralmas eredmény. Szinte mindegyik növekedett az elvtársaid meg elkúrták, és recesszióba húzták az országot, a rekord EU támogatások ellenére is...

Átlagban az elmúlt 5 évben összesítve szinte minden "sorstársunk" 10% fölöttit növekedett, és ők nem kaptak rekord összegű EU támogatást, sem egy rakás új adót... Mi meg 6%-7%-ot... Azért nem növekedett az ország jobban, mert elkúrtátok. Nem kicsit, nagyon!

"A versenyszférában is folyamatosan emelkedik a foglalkoztatottak száma." egy válság után ez törvényszerű, ahogy a gdp növekedés is, bár eltolcsynak sikerült ezzel szembe menni azzal, hogy recesszióba húzta az országot 2010 után. Csak az arányok nem túl jók ;)

"Általában az itt található összes grafikon azt bizonyíthja, hogy az MSZP-től nincs szarabb az egész EU-ban."

Általában. Amikor meg nem, akkor azt bizonyítja hogy a fütyisz talán még rosszabb a maszopnál is, pedig egy tőről fakad a 2 párt, és a szimpatizánsaik is.
sanyix 2015.08.12 16:49:00
@libsi nóta bárki unja: görögország a csőd szélén áll óriási adósságokkal, rég óta. Magyarország a közelében sem volt.
Azt azért nem lehet mondani, hogy semmit sem ért el Sándor Mária, a „fekete ruhás ápolónő”. Ő az, aki a tiltakozás legszelídebb formáját választotta azért, hogy felhívja a…..
sanyix 2015.08.12 15:37:51
@Ballib Cenzúra: hát nekünk csak ilyen politikusok jutnak, mert ti megválasztjátok. Meg olyanok akik a házukat és a mellé épített stadiont töröltetik a google streetview-ról ;)

Egyébként első találat célzott keresés nélkül, csak úgy simán beírva hogy apró antal ;)

Nyilván neked kiszűri a gugli, nehogy lásd az elvtársaid történetét.
sanyix 2015.08.12 15:41:47
@Ballib Cenzúra: cl.ly/image/1J3c3t0b0a3w/aprok.jpg

Tessék "elvtárs" itt vannak a példaképeid.
A bíróság szerint sem vagyunk veszélyesek a társadalomra. Köszönjük szépen! Alább közöljük a bírósági végzést, mely megállapítja, hogy a…..
sanyix 2015.08.11 21:38:01
batyu születésének története: valamikor réges régen egy férfi este kiment kábelt fektetni a budiba. Kitolt egy jó nagy rakás kulát, és miután végzett, elkezdte törölgetni a seggét, és amikor lenézett látta, hogy bizony pislog a szar.
Ez a szar felcseperedett, tanult az iskolában sok szépet, hogy rákosi elvtárs mennyi jót tett az országgal, ezért nem is volt kérdés, hogy a célja A PÁRT lesz. Be is lépett később az MSZMP-be, sőt a munkásőrségbe is, összekent mindent, de nem volt feltűnő a sok kis szar társaságában, amelyek ezeket a szervezeteket alkották.
Nyalta is a batyuszar kádár fenekét, de mire odajutott volna, hogy pozíciót kapjon, az elvtársai úgy gondolták, hogy demokratikusnak kellene látszódni az országnak, és ügyesen át kell menteni a hatalmat. A régi kis szardarabok így új pártokat kezdtek alapítani, mint a fidesz, és a maszop.
Batyu mivel nem tudta hova nyaljon, maradt a maszopnál, ám később eltávolodott tőle, és a fidesz bérkommentelője lett, mert úgy látta ott jobban tudja gyarapítani a testszar százalékát, és mivel gerince amúgy sincs, hazája nincs, ezért könnyű is volt a váltás. Sajnos szegény batyu a fütyisznél is csak a bérkommentelői szintre jutott, de azt nagyon jól csinálja. Legalább 10 nickneve van, amivel önmagával beszélget, és helyeseli önmaga, és a kis vezető mondásait. Egyszerű felépítése előny, hiszen nagyon gyorsan tudja így alkalmazni az "aki mást mond az ballibsi" reakciót, ahogy régen alkalmazta a "aki mást mond fasiszta" reakciót.
Sokan összetévesztik batyu-t a kakát nem nácikkal pedig ő nem náci, mert azok legalább ragaszkodnak az elveikhez, amire egy kula nem képes, hanem egy szélkakas szerűen forgó, és mindent összefröcskölő biohulladék.
sanyix 2015.08.11 22:39:13
@bértrollbosszantó_kovi1970: bazze.. Miért nem hagyod beszélgetni önmagával? Olyan vicces :D
sanyix 2015.08.12 14:26:45
@Éhes ló: "elvtárs" ki lesznek küldve a közmunkások, és a CBA dolgozók mkkp plakátokat szaggatni, vagy nem?
Natalia Vodianova mindenhol! Címlapokon, divatkampányokban, fotósorozatokon. Íme néhány példa a megunhatatlan modell legutóbbi munkáiból: Francia Elle fotós: Jean Baptiste Mondino   Miss Sixty 2015/16…..
  Kövér László rejtélyes metamorfózisa után Kövér László egy forró nyári reggelen borzasztó furcsán érezte magát. Egész éjszaka nyugtalanul…..
sanyix 2015.08.11 14:15:53
@Ballib Cenzúra: legalább is papírt állíttattak ki az mszmp kb segítségével, hogy így úgy tűnjön mintha a diktatúra áldozatai lettek volna, és így könnyebben tudják az mszmp kb érdekeit képviselni a közeledő "rendszerváltáskor". Ez jól is sikerült, hiszen az áldozattá színezett elvtársaik még ma is leszavazzák az ügynökakták nyilvánosságra hozatalát, és a butább választók még így is benyelik, hogy a fidesz az antikommunista :D
sanyix 2015.08.11 17:10:42
@Ballib Cenzúra: ja lehetett hallani róla, jó védekezés a bunkóknak, ez a beszervezési papír gyártás, így bújnak ki az ügynökakták nyilvánosságra hozása alól, hogy az éjsötét választóik nehogy lássák a múltjukat.

Igen ez egy komcsi védekezés, éppen erről írtam, így védik be a fütyiszkomcsik egymást. Persze hogy dolgoznak az egykori ügynökök. Sokan a kormányban, mások pedig csak a pártot, meg önmagukat szolgálják.

Rég óta köztudott a fütyisz, és maszop együttműködése a nagy pártot illető kérdésekben, hiszen mind2 párt egy tőről fakad.
Az amúgy Európai Unió elleni kirohanásairól ismert Orbán Viktor most hatszázmillió forintot markol ki az európai uniós polgárok zsebéből, hogy egy vasútat építtessen a kertje…..
sanyix 2015.08.11 12:02:56
@KUHULIN: te még mindig a "nem vagyok fideszes, hanem jobbikos vagyok, de..." tagadási fázisban vagy?
sanyix 2015.08.11 13:41:09
@Exploiter: mert a normális váltópártokat nem engedik megnőni, kifejlődni a régiek. Lásd a kommerek (fütyisz maszop, dk) együtt hordják le mindennek az új próbálkozásokat, ezzel elriasztva a potenciális szavazókat. Mellesleg a médiában is a régi pénzes pártok szerepelnek, az újak nem igazán, így a szavazók csak azt hallják, amit az ellenérdekelt pártok összehordanak róluk. Ugye a fütyisz azt szajkózza ezekről, hogy ballib pártok, a "ballib" meg azt hogy náci, és fütyisz holdudvarába tartozóak.
sanyix 2015.08.11 13:59:09
@Exploiter: úgy tűnik a jobbiknak putyin "elvtárs" támogatásával sikerült a dolog ;)
PuPu blogjában olvastam egy mondatot: „Az újságírói függetlenségnek ma az egyetlen útja, hogy nem vagy újságíró.” Oké, bár zavaró, hogy nem tudom, ki mondja. Csak annyi tudható…..
Ilyen könnyen még nem lehetett leleplezni a regnáló magyar kormány egyetlen hazugságát sem. Nem kell adatszolgáltatást vásárolni giga pénzért, nem kell oknyomozni, de még kellemetlen…..
sanyix 2015.08.10 15:21:25
@Saga: nem érted? a fütyiszmajmok szerint mindenki ballib aki nem ért velük egyet. 3 lehetőséget nem tudnak felfogni, nem fér el a borsónyi agyukban.
sanyix 2015.08.10 15:34:53
Látom sokan nem értik, megismétlem közérthetőbben.

@♔batyu♔:
A batyu egy darab szar, gyűlöli magyarországot, ezt a munkásőrségben bizonyította. Volt maszopos-s is, de aztán látta, hogy jobb karriert futhat be a fütyisznél, na meg látta hogy az mszmp-s elvtársai is oda szivárognak, ezért oda ment, gerinc nélkül ez könnyen megy.

Mivel imádott kormánya egy rakás szar eredményt ért el, ezért csak a komcsi sleppjének másik csapatára, a gyurcsányékra tud hivatkozni, akkor is ha már 5 éve nincs sehol fletó.

Mondja a lengyeles ballibsis faszságát, miközben a lengyelek mostanában is folyamatosan elhúznak tőlünk, pedig már nem "ballibsi" kormány van :D

A kommerek mindig is nagyon értettek a kamustatisztikák, és a populista faszságok szajkózásában, ez a fütyiszes papagálykommandónak is nagyon jól megy batyuszarral az élen, és a többi, nicknevüket gyakran váltogató bértrollnak.
sanyix 2015.08.10 15:38:42
@Labancz: hát igen, "jó bornak nem kell a cégér", ebből is látszik, hogy szarul mennek a dolgok. Ha jól menne az érezhető lenne, és nem kéne reklámozni.

A jólteljesítés agresszív reklámozása olyan országokra jellemző mint: szovjetúnió, észak-korea, magyar népköztársaság, stb.
Magyarország népessége jelenleg kilencmillió nyolcszázezer (9.800.000) ember. A születés száma jelenleg bőven a halálozási számok alatt található, tehát természetes fogyás van az…..
sanyix 2015.08.09 13:24:00
@különvélemény2: de gyorsítja, azért gyursul a fütyisz újabb és újabb ámokfutásai óta. A bizonytalanság 2006 óta tart, 2008-ban nőtt, a fütyisz meg minden évben még rátesz egy lapáttal.
sanyix 2015.08.09 15:05:09
@midnight coder: persze, meg a horthy korszakban is volt kivándorlás. Ebből is látszik, hogy most sem jobb semmivel, hiszen gyorsul a kormányod faszságainak köszönhetően. Most már az is ki akar vándorolni, aki 2011-ben még nem akart...

"A többkulcsos adó azért szopás, mert pont a képzett fiatalok kivándorlását gyorsítja." az általánosan növelt adók pedig azért, mert mindenkinek a kivándorlását gyorsítja...

"De szektorális különadók mindenhol vannak Európában, lásd üzemanyagot terhelő extra adók."

Ne terelj fütyiszmaki, az sehol sem normális hogy ugyan abban a szektorban a haverok nem fizetnek adót, a nem haverok meg igen. Merthogy normálisabb helyeken ilyenkor szétbontják a várost, és elkergetik a tolvaj csürhét.
sanyix 2015.08.10 12:47:40
@libsi nóta bárki unja: ja van példa, csak mind semmi a fütyisz napi húzásaihoz képest. Ugyanis a fütyisz nem kedvezményt ad, hanem egyszerűen lop, és nem kicsit, hanem kurva sokat. Ráadásul luxemburgban adót elkerülni, bárki tudott (magyar cégek is), itt viszont nem hivatalosan(törvénytelen, de elhessegetik a NAV-ot és a rendőrséget is a haveroktól) lehet adót elkerülni, és csak a haveroknak...
Tudom, nem kell Bayer Zsoltot olvasni. De mit csináljak, ha egyszerűen képtelen vagyok megállni? Szerzett ő már nekem vidám perceket is. Például a Putyinhoz írt szerelmes levelén hetekig röhögtem. A legújabb…..
sanyix 2015.08.09 15:24:29
@MindjártTörölnek: Kinek a képviselője?
sanyix 2015.08.09 16:29:50
@Imola Helyesi: szerintem a jobboldaliakra nem szoktak, maximum a fütyiszkommerekre (baloldal).
A sumákolás, nagyotmondás és parasztvakítás nagymestereként számon tartott Orbán-kormány ezúttal még önmagát is felülmúlta. Amit a déli határon épülő…..
sanyix 2015.08.09 16:02:45
@Buchhalter: persze, majd pont egy fütyiszes segít az elesett szegényembereken mi? Aki arra a pártra szavaz, ami minden pénzt ellop, hogy a haveroknak osztogathassa...
sanyix 2015.08.09 16:03:31
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: az erős, hétvégén már megmutatták a bevándorlók, akik át is vágták, sőt egy indexes vágás nélkül átmászott rajta :D