Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dragon_fly

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Internetes Vetület Vízpart 2010.05.24 12:38:00
Halihó!Jön a nyár! Kéne menni vízpartra egy estét! A mikor kérdéshez légyszíves itt jelölj alkalmas napokat A hol kérdésre a fórumban válaszolj! !Lehet hogy már lejárt ennek az ideje, de ha vagyunk még páran, akik mennénk, akkor miért ne?Addig meg jó tanulást mindenkinek!..
Neked is fontosak az értelmetlen, felesleges dolgok? Te is azok közé tartozol, akik nem akarnak semmi különöset, de amellett szívesen kiállnának? Vagy egyszerűen csak eleged van belőle, hogy mások mindig valami konkrét dolog ellen vagy mellett tüntetnek? Akkor gyere velünk tüntetni!…..
Sziasztok!Nóri szavazást javasolt az időpontról.Ide lehet tehát irogatni,hogy kinek mikor jó.Ha van elég javaslat,rendezünk egy közvélemény-kutatást! Eddigi javaslatok időpontra: június 27.-i hétvége, július 4.-i…..
bdk blog archívum Piréz vagyok 2007.03.07 19:17:00
Az alábbi blogbejegyzéssel én lettem az ELSŐ PIRÉZ... Aztán sok minden történt...  Tegnap a híradásokat olvasva, hallgatva, nézve  még csak azt éreztem, hogy kifejezett rokonszenvet érzek a pirézek iránt. Mára beláttam, ezzel nem elégedhetek meg. Ezennel kijelentem tehát, hogy mától teljes…..
(SEO) Mint első piréziánus posztomból is kiderül (Piréz vagyok), azzal, hogy magamat piréznek nyilvánítottam, nem volt szándékomban mozgalmat indítani. Ám szinte azonnal jelentkeztek csatlakozók és társulni kívánók (aminek persze örültem), így szabad folyást engedtem a spontán szerveződésnek:…..