Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Égbekiáltó

0 bejegyzést írt és 718 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi levél beküldőjének édesanyja elégé sajátosan értelmezi a szülőtartás intézményét. Kedves Zugugyved! En a kovetkezo probemaval forulnek Onhoz. jelenleg kulfoldon elek es terveztem volna hazakoltozni, de a kialakult esemenyek miatt elegge elkeseredetten irok Onnek,…..
Egyre durvább és durvább kommentek születnek abban a történetben, ami szerint egy terhes nő véletlenül lelépett a villamos elé, majd a villamosvezető lefékezett kiszállt és pofonvágta a nőt. A történetben a legdurvább szereplő, nem a terhes nő, nem a villamosvezető, hanem a…..
A Kettős Mérce szerkesztősége ezzel a bejegyzéssel búcsúzik Gyurcsány Ferenctől. A szakítás számunkra, épp oly fájó, mint reméljük kedves Ferencnek is. Köszönjük a sok ihletet, amivel bloggereinket ösztönözte a jobbnál jobb bejegyzésekre. Mi nem csak az öszödi…..
Ma délután a Kossuth térbe torkolló Alkotmány utcában volt az Éhségmenet végcélja, ahol tiltakozást tartottak. A Közmunkás Szakszervezet által szervezett és az MSZP által támogatott menetet egy fideszes molinó várta. A mindkét oldalán feliratozott transzparens közölte:…..
Égbekiáltó 2013.02.12 19:50:57
@apanna: Figyi, itt nem az a lényeg, hogy ki mit talált ki, mert a sokkal seggnyalóbb békemenetet meg a főnököd találta ki. Csak amég a baloldal nem rondít bele a ti seggnyalásotokba ti közhatalmi segítséggel belerondítotok ebbe, mégpedig ordenáré provokatív módon. Erre varrjál gombot. Vajon milyen lehetne a békemenetben olyan bazi nagy transzparensz alatt utálni Gyurcsány, hogy Viktor hüje, vagy valami hasonló. Na ez ennek a posztnak az üzenete.
A békemenet neve is egy vicc, a kiváló plakátjaik és egyéb cselekedeteik miatt. Igazi békeharcosok.
Égbekiáltó 2013.02.12 21:34:02
@apanna: Kemény vagy, dehát érdemben természetesen nem tudtál hozzászólni, ezt vártam. A gyűlölködést azt ti szoktátok, lásd a posztban leírtakat példának. Mi legfeljebb az aljasságon akadunk ki amivel sajnos már nap mint nap találkozunk.
Egyébként gratulálok a saját politikamentes seggnyalódhoz. Hát szabad ilyen eltévelygéseket csinálni egy konzervatív szavazónak?
Mondjátok meg őszintén, az ország több ezer alpolgármestere közül hánynak a nevét ismerjük? Még lehet, a saját lakóhelyünknek sem! De itt van ez a tejfelesképű Zsiga Marcell, Miskolc második számú ura, ő képes volt a nevét országosan ismertté tenni nulla azaz negyvenhétezer…..
Égbekiáltó 2012.12.02 10:07:26
@dekol84: Szanyi Tibor megfelelne erre a feladatra, elég keményen odaszól általában. Most megmutathatná, hogy nemcsak a dumában jó, hanem a tettekben is. Régen is próbálkoztak ezzel a szocialisták volt az üvegzseb Keller, közpénzügyi államtitkár aki nem csinált semmit, nem csoda ha mára kegyvesztett lett.
Tegnap este publikáltam egy posztot, amiben leírtam az RTL Klub Híradó Couchsurfing riportjáról szerzett forgatási élményemet. A posztban eredetileg közzétettem egy beszélgetést, ami az operatőr és közöttem zajlott az autóban útban a CS party felé. A dialógusunk alatt szóba…..
Égbekiáltó 2012.10.05 23:22:52
@nikita: Mindenesetre te is sejtheted, hogy egy nem kifejezetten interjúnak induló magánbeszélgetést kiposztolni a másik jóváhagyása nélkül eléggé etikátlan. Főleg úgy, hogy feltehetőleg nem erről szólt a posztod, tehát nem volt semmi különösebb értelme, hogy ezt a való világos mellékszálat beletedd. A szerkesztő túlreagálta a dolgot, nade ehhez alapból kellett a te viselkedésed, nemdebár?

És mi lett a riporttal? Gondolom ugrott, hogy benne leszel a tévében.
Égbekiáltó 2012.10.05 23:34:55
@nikita: Lement a riport is? Akkor a te szempontodból a legjobban sült el a dolog. Reklám az tévében, reklám az indexen. Mi kell még?:) És még az emberek imádnak, veled vannak és utálják a genyó Rtl-t. Ezt a balhét egy marketinges sem hozta volna jobban össze neked, tényleg gratulálok:) A jogi valami miatt meg ne aggódj, nem fognak perelni.
Cikkünk írásának pillanatában még zajlik a családon belüli erőszakról szóló vita a Parlamentben. Mi már nem követjük. Nem követjük, mert amit a fideszes parlamenti képviselők művelnek a parlamentben, attól csak hányni tudunk. Itt van pár idézet csemegéül: a kép…..
Égbekiáltó 2012.09.11 10:59:39
Szerintem ezek innen vették az ötletet:

www.youtube.com/watch?v=du9RIh5YV1s

Ciki, hogy a Southparkból lopják az ötleteket.
azbeszt A hősök kora 2012.09.03 17:16:07
Napok óta mást se hallni/olvasni országszerte, hogy milyen szépen sikerült beletenyerelni egy mocsokos kis háborúcskába. A kormány persze mosakszik, a lóláb pedig kilógik, de minderről már mindenki lerágott mindent, amit csak lehet, még a nagynyomású, ipari csontozó se tudna több…..
Éljen soká a magyar sajtószabadság! Az nem biztos, hogy ebben a formában éljen. Mert furcsa egy világ az, ahol egy darab Központi Hírgyár ontja magából a híreket, de a kormányprominens szájából kiszédülő szavakból formált hírért az azt átvevő sajtótermék viszi el a…..
Égbekiáltó 2012.08.23 00:15:38
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ja, és még nem is volt igaza :) Ha megígérem, hogy többet a tanyátok felé sem nézek megúszom a földelést? Kicsit olyan redneck fílingje van ennek a blognak.
Égbekiáltó 2012.08.23 00:22:24
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Bocsánat:) És engesztelésül fogadd ezt a kis videót, főleg azután, hogy megtudtam a nemedet. Nincs harag ugye?:)

www.youtube.com/watch?v=du9RIh5YV1s&feature=related

Természetesen nem osztom Cartman véleményét a nőkről. És nem vagy Stefike.
Égbekiáltó 2012.08.23 00:34:16
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem hinném, ennyire mazochista nem vagyok, elég voltál mára te:) Tanulság mára: megnyitok linkeket, te pedig olvass több Pp-t:) Jó éjt mindenkinek.
  Kezdődik. Elfogták Bándy Kata (egyik?) gyilkosát, aki beismerte tettét. A különösen megrázó és nagy port kavaró bűncselekmények után szinte mindig akad valaki, aki előáll a Btk. szigorításával, vagy egyenesen az adu ásszal: a halálbüntetés visszaállításával. Nem…..
  Aki nem hiszi, mennyire érzékeny alapjog a véleménynyilvánítás szabadsága, és mennyire lehet vele élni avagy visszaélni, és mennyire fontos lenne a totális véleményszabadság jogállami biztosítása (amibe semmilyen tabu büntetőjogi védelme sem kerülhetne bele), az most…..
Égbekiáltó 2012.04.20 21:36:04
@town: a közszereplőknek el kell és illik is többet viselni, mint az átlagembernek. Ezt az Alkotmánybíróság is kimondta. Tehát Tomcatnek is nagyobb tűrőképességgel kellene rendelkezni. Aki nem közszereplő az természetesen nyugodtan fordulhat bírósághoz ha a feltételek fennállnak. Szerencsére azért a legtöbb ember annyira irtózik a bíróságtól, mint a kórháztól, így inkább lenyelnek egy sértést és nem szaladgálnak jogot érvényesíteni, főleg nem büntetőjogit, amiből neki semmi hasznuk nem származik.
Szerintem Tomcattől függetlenül mindenki akkor járna el etikusan, ha úgy fordulna jogvédelemért, hogy ő is elfogadja a rendszer egyéb játékszabályait, és nem csak azt ami neki jó. Persze ezt az elvet már a kormány maga túllépte, de ez más kérdés.
A Mandíner valóban lehet elfogult, és ezért egy perben a vallomását nem vennék kellő súllyal figyelembe, ez azonban egy blog, és a véleményét akár elfogult akár nem leírhatja :) Egy blog sem törekszik objektivitásra.
IDDQD Köszönjük, Jack! 2012.04.10 16:38:00
Köszönjük neked, sokan, az első számítógépünket. A 16-ot, a 64-et, a 128-at, az 512-t. A 320*200-at, a 16 színt, a három hangcsatornát, és mindent, amit ezekből ki lehetett hozni. Köszönjük első, BASIC-ben írt saját programjainkat. A ?SYNTAX ERROR-t, a ?LOAD ERROR-t, a POKE-ot, a…..
Égbekiáltó 2012.04.10 20:46:35
Lezárult a 9 évvel ezelőtti móri mészárlás utolsó pere is. Weiszdorn Róbert, a  bankrablás és vérengzés társtettese rossz stratégiával készült a Legfelsőbb Bíróság előtt folyt felülvizsgálati eljárásra: nyilvánvaló előnyökről mondott le és alkalmatlan érveket…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Égbekiáltó 2011.09.28 22:16:46
Az lett volna a legjobb ha 30 nap alatt a felmentést és az elmaradt illetményt is megtámadja a köztisztviselő. Így 30 napon túl, méltányolható ok nélkül szerintem csak a hibásan megállapított illetmény kiegészítésére van mód. Az pedig jóval kevesebb, mint amit kapott volna a köztisztviselői jogviszony jogellenes megszüntetése esetén.

Jogértelmezés kérdése, de az illetményre szerintem elévülési időn és nem 30 napon belül lehet keresetet indítani. Ha mégsem túl nagy perköltség akkor sem lesz, hiszen aki munkanélküli úgyis személyes költségmentességet kér és az ellenfél biztos, hogy első körben alaki kifogást terjeszt be a kereset ellen. Ha a bíró továbbengedi a bizonyítást már nyert ügye van. Egy tárgyalás perköltsége bármilyen bizonyítás nélkül pedig nem egetverő.

Van egyébként egy félig hatálytalan BH aminek az elvei azért most is megfelelőek. Jogalapként (nevezzük most ennek) lehet rá hivatkozni.

"Kétségtelen, hogy a felperes az illetményének felemelésére irányuló, 1997 tavaszán esedékessé vált igényét csupán az 1998. január 7-én benyújtott keresetében érvényesítette. Nem értett egyet a Legfelsőbb Bíróság a másodfokú bíróságnak azzal az okfejtésével, hogy a felperes elkésett igényének érvényesítésével, minthogy a kereseti kérelmét az elévülési időn belül terjesztette elő [Ktv. 71. § (2) bekezdés]. ... az igényérvényesítésre adott, ... napos határideje nem vonatkozik az alanyi jogon járó anyagi jogosultságok követelhetőségére, amely jogosultságok az elévülési időn belül érvényesíthetőek. ... "

Ami hatálytalan azt kipontoztam, de az eset hasonlít erre. Szerintem érdemes minél előbb felkeresni egy ügyvéd kollegát, keresetet személyes költségmentességgel beadni és ha megadják akkor túl sokat nem is lehet veszteni vele. Legfeljebb az ügyvédköltséget, ami a pertárgy értékének kb 10%-a.
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
A Tatooinon meleg lesz, 38 fok és napsütés. A Hothon -51 fok várható, havazás, szél. És mi a helyzet a többi bolygóval?Via Kit Blog..
Égbekiáltó 2010.11.23 19:47:02
Égbekiáltó 2010.11.24 17:34:17
@Chaoyang: Az a vicces, hogy a Hoth-on sosem látták a halálcsillagot. Amikor a birodalmiak ott jártak az első már megsemmisült, a második meg sosem lett kész. Csak a flotta ment, a halálcsillag nem.