Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dalae

22 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       Persze, én is jól néznék ki, ha megcsinálna egy stylist - hallja az ember a mondatot sokszor. És igen. Egy jó stylist csodákat tud tenni, ráadásul úgy, hogy még hordható is legyen, vagy inkább viselhető. Alexandr Rogov munkáiból mutattam már nektek. Ami érdekes, hogy azért az oroszok…..
Csak azért nem vesszük figyelembe, hogy a mobiltelefon veszélyezteti az egészségünket, mert a rák és a mobilhasználat kapcsolatáról szóló tanulmányokat a mobilipar kétségbe vonja? A brit Guardian beszámolója érdekes megállapításokat rejt...
Dalae 2018.07.31 16:16:41
@midnightcoder2: Képzeld, érdekük a gonosz gyógyszergyáraknak hatékony szert fejleszteni, többek között azért, mert ha nem hatékony, megy a több éves kutatás és nem kevés pénz a levesbe. Más: nem szeretem, mikor arról beszélünk, hogy gyógyítható-e "a rák". Egy betegségcsoportról van szó, az egyes típusok pont annyira hasonlítanak egymásra mint a nátha meg a vakbélgyulladás.
"A ma már több vidéki nagyvárosban is elérhető cég villámgyors karriert futott be. Olvasónk levele alapján talán túl gyorsat is, és már, nem tudják tartani a lépést az igényekkel." - írtam tavaly nyáron. Azóta én is kipróbáltam, és bevallom, nekem nem jött be a rend és tisztaság elérése helyett az…..
Vége. Ennyi volt. 22 rész után kiderült, hogy az Exek az Édenben plakátján heverő tetovált arc csak kapott egy nem túl nagy rakás lóvét a plakát másik végén áll seggtől, és most ezt, mármint hogy a segg adta a lóvét, tessék szó szerint érteni, mert Zsu, hogy aztán szerkesztői utasításra, vagy saját…..
Szilvi Sylvi Andikát megszégyenítő rezzenéstelen arccal mondja fel a kamerának, hogy ma a gyerekek röplabdázni mennek, de a törpök élete nem csak játék és mese, valaki megsértődik, valaki meg megy haza a picsába. A lökhárítók felét ma már taktikusan kihagyták a képből, így nem olyan feltűnő, hogy az…..
Jelenlegi tüneteim: nyirokcsomó duzzanat és fájdalom, nyelvdagadás, minden izmom és ízületem fáj, erős nyomás a tarkómban, rángatózás, remegés, izzadás, egyensúlyzavar, arcideggyulladás. Tisztelt Praxis!   Megszerezném osztani, hogy mi is történt velem 2 éven keresztül hátha segíthetek ezzel…..
Dalae 2017.03.12 11:38:22
@badger: Ámen. Hiányzik még a homeopátiás oltáskivezetés a listából.
Dalae 2017.03.12 12:05:28
@fekete macska a fűben: Arra próbáltunk rávilágítani hogy ezeknek max placebóhatása van. Elolvastam a linket, és leesett, hogy ilyesmire ment a sógornőm mint "allergiavizsgálat" Megnéztem a leletet, semmi konkrétum, be volt neki ikszelve, hogy magvak, sajtok, VÍRUS. Itt kacagtam fel, hogy most akkor fertőzésed van szerintük, vagy allergiád az összes vírusra? Hát, neki csak azt mondták, h ezeket kerülje.
Olvasónk szerint túlélésre hajt, és a folyamatos túlóráztatás és a nyugdíjasok visszahívásának ellenére is erősen vesztésre áll a kézbesítési feladatokkal való küzdelemben a Posta a IV. kerületben. Kedves Homár! Budapest IV. kerületében, Káposztásmegyeren arra figyeltünk fel, hogy hetek óta…..
Ha jóindulatúan szemléljük az esetet, akkor gondolhatjuk azt, hogy olvasónk extrém módon peches, és egyszerűen ahányszor használni akarja a "Házhoz szállítás ingyenes" kártyáját, hát pont nem működik a rendszer. A rosszindulatú feltételezést meghagyjuk neki. Azt meg a Tchibonak, hogy legalább a…..
A mai, modern hormonális fogamzásgátlók mellett már egyre kevesebb mellékhatásra lehet számítani, ám ennek ellenére is sokan viszolyognak a hormonális módszerek használatától. Mai posztunkban sorra vesszük a leggyakoribb mellékhatásokat és javaslatot is adunk a probléma…..
Ha márkás órát vásárolsz, egy olyan időmérő szerkezetet fogsz birtokolni, mely hosszú évekig, évtizedekig hű társad lehet. Nagyon sok közös vonást lehet felfedezni az óra és a gépkocsi vásárlásában, gyorsan fel is sorolnék néhányat a teljesség igénye nélkül: Értéket tekintve egy új,…..
Az immunerősítés egész éveben fontos, hiszen az immunrendszerünk védi meg a szervezetünket a különböző betegségektől. Legyen szó megfázásról, allergiáról, különféle vírusos, vagy bakteriális fertőzésekről, de akár még a rák leküzdésében is nagyon nagy szerepe van...
  Lement két esküvő, egy roma lagzi, ami nem is volt lagzi, csak fogadalom-megerősítés, illetve egy dominikai, tengerparti, ötfős valami, amit tekintsünk csak simán termékelhelyezett nyaralásnak, mert az volt. A roma lagzinak titulált buli legalább hangulatos volt. Ma is két…..
A hormonális fogamzásgátlókkal kapcsolatos kétségeket leggyakrabban a testsúlyváltozás kérdése okozza: sokan úgy gondolják, hogy a fogamzásgátló tabletta, valamint a többi hormonális módszer hízást okoz. Ha téged is érdekel a téma, olvass tovább! Vajon valóban…..
Legalább is a Telekomnál, ami valami rejtályes oknál fogva nem támogatja, hogy Gabi telefonon tartsa a kapcsolatot az észt barátaival. Sziasztok, Mivel már több, mint egy éve húzódik, nem mondhatják, hogy nem voltam türelmes. Telekomnál van 2 éves hűségidőm, ami pár hónap…..
Dalae 2016.04.20 20:08:32
@Hátrányos helyzetű kaviár: Én is kártyás vagyok :) Ott sejtem a turpisságot, hogy számhordozással jöttem át, így a saját hangpostámat se tudtam aktiválni, mivel arra kért a gépnéni, hogy hívjam Vodafonos számról, akkor menni fog (wtf, arról hívtam, aztán rájöttem hogy hangposta kell a fenének)... Szóval kibogozom előbb-utóbb, hogy mi a bánat lehet...
ÓVD-magad 10 cukoralternatíva 2016.04.19 18:07:36
Infarktus, trombózis, daganat, cukorbetegség, gyulladások, köszvény, és még sorolhatnánk, mennyi betegség hátterében áll ott a CUKOR...
A méhnyakrákkal kapcsolatos tévhitek az egyre növekvő tájékoztatás ellenére is igen nehezen kopnak ki a köztudatból – a legtöbben még mindig úgy gondolják, hogy a méhnyaki daganatokat genetikai tényezők okozzák. Mai posztunkban 3 hatékony és 3 téves megelőzési módszert…..
A hideg időjárás szinte mindenkinek megviseli a haját, de egyébként is érdemes odafigyelni a hajtincsek ápolására. Persze ehhez sem kell azonnal a boltba rohanni, a konyhában megtalálható alapanyagokból is könnyen összedobhatunk egy pakolást. Mutatom melyik hajtípusra mi a…..
Én jelenleg maradtam itthon, próbálom mindenféle házi módszerrel kúrálni magam, mert még ez is jobb, mint a városban futkározni gyógyszer után.  Kedves Praxis blog!    Érdekes dologra kellett ma rájönnöm és szeretném, ha valami változás lenne ez ügyben, ezért írok.   Reggel, amint kinyitottam a…..
Dalae 2016.01.18 10:43:06
@Braincelle: antibiotikum?
Ha adhatunk egy tanácsot a Pápai Húsnak: a hasonló panasszal hozzájuk forduló vevőknek a jövőben inkább egy sűrű elnézésekkel és együttérző kifejezések tömött végtelenül kedves levélben ismerjék el, hogy hibáztak, esetleg ajánljanak fel egy termékcsomagot. Kedves…..
Dalae 2016.01.08 15:53:06
@atpijkamo105: A csomagoláson is feltüntetett tulajdonság volt-e a ropogós jellemző?

Amúgy Zoltánnak elismerésem, hogy megfejtette az értelmetlen mondatokkal tarkított válaszlevelet!
ködpiszkáló mnts 2015.12.09 23:08:51
Miután reggel a mentes kávémat leöblítettem egy mentes vízzel, a mentes kenyeremre kentem egy kis mentes vajkrémet, majd egy szelet mentes párizsival megkoronázva betetettem az uzsonnásdobozba. Ebédre mentes pizza, utána mentes rágó, este lazításként egy kis mentes sör - és mivel…..
Dalae 2015.12.10 11:07:18
@fordulo_bogyo: Nem feltétlen... Ha bolti kenyeret veszek, 3 nap múlva penészes. Míg ha én sütöm, akkor egy hét múlva maximum szikkadt, de nem penészes :)
Van isten, itt a harmadik kiadás abból a realityműsorból, ami a legjobban ötvözi magában az összes beköltözős valóságshow elengedhetetlen kellékeit, a szép környezetet, hogy egy kicsit irigyeljük a lakosokat, a lóvét, hogy legyen tétje, és a párkapcsolati kibaszósdit, hogy…..
A saláta az a zöldség, amit mindenki az egészséges életmódhoz társít. Ha úgy nézzük, a zacskós saláta emellett még igazán praktikus is, a kis adagok, az egyszerre többféle íz, a konyhakész állapot igazi modern, egészséges élelmiszerré teszi. Ideális munkahelyi ebéd.…..
... de annyira telitalálat volt, hogy nagyon meghatódtam. Köszönöm - köszönjük.Íme, a vers: Kosztolányi Dezső: Akarsz-e játszani? A játszótársam, mondd, akarsz-e lenni,akarsz-e mindig, mindig játszani,akarsz-e együtt a sötétbe menni,gyerekszívvel fontosnak…..