Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hidrogén

10 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv Gázfacsarók! Lassan elérkezik a várva várt időnk... Eljön az a világ ami mindenkinek a legjobb. Az autó gyárak és tervező irodák lassan észbe kapnak, hogy az épp aktuális projektjeik, amik annyira bonyolultak, hogy lefoglalják még a zseni kapacitást, kapisgálják: kilóg a…..
   A történet igaz. 2011 szeptember 16.-án, pénteken történt meg, de nem valakivel, hanem velem. Úgy kezdődött, hogy elmentem levizsgáztatni az autót a szomszéd faluba, ahova eddig is tettem kétévente. Azt tudtam, hogy a benzin fogyóban volt, de bőségesen elég volt a megtenni…..
hidrogén 2012.01.22 09:35:02
@momo58: A bontóban lévő vizet melegíteni? Mégis hány fokra gondoltad? Nem vízforralót szerelünk, hanem vízbontót...Mérések, hatásfok? Tomi laborjában mértétek ezt az ajánlást?

A tehenes linkről meg annyit hogy 28000Ft volt a cellájának az ára mindennel. Vagy erős protekciója, vagy szar cellája van. Ehhez mérten az eredmény is magáért fog beszélni.

Tominál be lehetett volna mérni az mmw-t és akkor egy ilyen népszerű oldal szerzőinek sem kell csalódnia feleslegesen a cellában.
hidrogén 2012.01.27 08:23:34
@nyereg: A barnaság lehet rossz víztől is.
hidrogén 2012.02.03 11:05:45
@tomabear: Ez a gyertyagyártás minket is érdekelne! Amit tomi rakott fel a másik blogbejegyzésben az is odavág.
 Természetesen nem muszáj általánosítani, mivel MÉG nincsenek ellenvélemények ezért tudok csak negatívokat beszerkeszteni. Remélem lesznek pozitív kommentek is!A bejegyzés egy másik post kommentjeiből lett szerkesztve.Addig is ki mint vet, úgy arat (bár a szar jó táptalaj :)…..
hidrogén 2011.04.17 19:27:50
@lütyő: Mondjuk levegő vagy áram.
Hogyan építsünk hho generátort kicsiben? Belinkeltem egy nagyon egyszerű hidrogén generátort azoknak akik nem értik hogyan működhet itt megnézhetitek. A folyadék csapvíz + szódabikarbóna = elektrolitA többihez nem kell magyarázat.Persze a rendes működéshez elengedhetetlen a…..
Víz az üzemanyaghoz! EFIE 2011.03.13 07:10:00
 EFIE.Nagyon sokat rágódtam a dolgon. Végül is nem nagyon jutottam dűlőre magammal. A mai napig is tisztázatlan számomra következő magyarázat. Ezt a részt kiollóztam egy linkből, talán ez lehetne az értetlenségem alapja:"Amikor az elektrolizáló csatlakozik a motorhoz,…..
Kedves Gyerekek!Ma egy olyan messzi földről fogok mesélni Nektek, ahol csupa szép, okos és segítőkész csudalény lakozik. Ezeket a furcsa szerzeteket egy cél vezérli: egy olyan szerkezetet akarnak a drága jó magyaroknak -csak nekik- adni, ami "kivonnya a vízbül a zoxigént",…..
hidrogén 2011.03.08 19:23:46
@Puca76: Kár, hogy nincs vastagabb fitting. Jó alternatíva lehet kis köbcentinél...
Egy nagyon jó kis videó arról, hogy mi a pálya a kistermelők, tájfajták, vidéki munkahelyek, egészséges kaják és egyéb jó dolgok háza táján. Megnézed és sokkal okosabb leszel a környezetednél! És nagyon ajánljuk egy közeljövőben tartott, idevágó rendezvény…..
Adjon az Isten szebb buborékot!Arra a kérdésemre, miszerint mit kéne erőteljesebben boncolgatni, 0 javaslat érkezett.  Sebaj, amint  tapasztalom nem fogyunk ki a témából. Ezt bizonyítja a sok kérdés itt és kedvenc kótya-vetye oldalamon is. Egyikük  a PWM kérdése.Az…..
hidrogén 2011.02.08 09:46:11
@hho2: Bocsánat de spori03 linkjét muszály volt törölnöm több okból is. Akit érdekel írjon privit és megírom a miérteket. (Néhányat írt HHO2 is.)
Sziasztok!Beszéltünk már sokat a HHO cella anyagainak kiválasztásáról, fontosságáról, azonban úgy érzem még mindig nagy a tájékozatlanság ez ügyben. Különösen az elektródák (lemezek) terén. Ez a kis bejegyzés ezt a bizonytalanságot és a jelölésekkel járó…..
Víz az üzemanyaghoz! Javaslat... 2010.12.20 09:49:00
Ho-ho-ho Kedves Gyerekek!Miután nem tudom igazán lemérni, érdekel-é egyáltalán valakit, amiről írom a bejegyzéseket, szeretném ha a jövőben, egyfajta Önök kérték formában folytatódna a dolog. De.... arra is megkérném a Tisztelt Egybegyűlteket, mielőtt kérdésük akadna,…..
hidrogén 2010.12.30 19:26:47
@degumentes: Ebben egyet értünk. Az elektronikának nagyobb a szerepe, mint a cellának!!

És még valaminek: Nevezetesen a gáz keverék arány eltalálásának.
Bár ehhez még igencsak kellene hatásfok és gázmennyiség emelkedés jelen tudásom szerint.
hidrogén 2010.12.31 09:50:07
@patkolttojas: Tisztelt jóember!

Kérlek téged, ha van elektronikád vagy bármilyen fejlesztő jellegű tudásod akkor írj egy bejegyzést a blogba!
Nem szeretünk 60 oldalt átolvasni "feleslegesen", ha egyszer össze tudnád foglalni a tudását egy rövid blogbejegyzésbe. Írta már Tomi is kommentbe, hogy szívesen meghívunk vendég "előadónak" írónak. A továbbiakban folytassunk erről privátban levelezést, ha és amennyiben érzel magadban kiírni valót ezügyben.
Sziasztok!Az utolsó bejegyzés óta eltelt egy kis idő, de semmi olyan építő jellegű kérdés, hozzászólás érdeklődés nem volt, ami miatt írhatnékom támadt volna. Ebből egy dolgot szűrtem le: a top-on vagyunk HHO ügyben, mindenki tud mindent, él és virul a magyarországi…..
Sziasztok!Úgy látszik nem volt hiábavaló a sok kérés, bejegyzés, meghallgattak az égiek, vagy Ti, vagy mind kettő!Pár héttel ezelőtt megkeresett egy blog olvasó, aki mellesleg elég jártas elektronikában és autó ügyben. Nem részletezném egymásra találásunk körülményeit,…..
hidrogén 2010.07.11 09:24:40
@apollo21: Persze olvastuk. Ebből indult ki a blog is, mert zavart, hogy nincs kereső és böngésző optimalizálva a Tibi oldala. Szvsz chrome-mal még mindíg nem tudom böngészni...
hidrogén 2010.08.02 10:46:28
@-oooo+: Hi-ace -ről már máshol is olvastam, hogy nem műxszik hho-val. Adagolóst kéne megkérdezni, hogy hogyan, hol képzi a levegő üza keveréket és oda kötni a hho-t.
hidrogén 2010.08.06 12:14:21
@chenli: Nem lehet hogy nagy volt a hátszél? :) Lehet vitorlát is húztál fel:D

Félretéve a viccet a tréfától, gyönyörű eredmény! Gratula!

A gázpedál alignyomását pedig nagyobb előholtjátékkal meg lehet oldani...
Friss hír, ami nem túl jó, de ezt is közzé kell tennem. A MAP vezérlő áramkör, diesel autókban nem működik. Pár napja ott voltam, amikor beszereltek egy ilyet, semmit nem reagált rá a motor, csak extrém végállásban felvillant a motor ellenőrző lámpa. Az autóban volt egy…..
hidrogén 2010.05.29 15:31:04
@hho2: gyakorlatilag ha valaki beszámolna mert élesben látta, annak nagyon megköszönném...(ha már nem tesztelhetem)
hidrogén 2010.07.03 06:47:29
@alexalexalex: Jellemző. Semmi konkrétum, csak fikázás ezerrel... Nem moderálom, mert van benne egy-két morzsa. legközelebb inkáb minden poszthoz segítő tapasztalatokat írj. A hibákat mi is észre vesszük, de itt A MEGOLDÁS A LÉNYEG!
hidrogén 2010.07.03 22:21:51
@alexalexalex: Sok-sok általánosítás (ránk nézve)attól függetlenül, hogy igazak. Sztem mielött itélsz menj el HHO2-höz és beszélj vele személyesen. Cseréljetek tapasztalatot. Hidd el fog neked tudni újat mutatni...és akkor nem írsz feleslegesen.
(lehet hogy összekeversz farkashho-val???)
Állandó megoldásoknál is tapasztalhatunk ésszerűtlen, értelmetlen dolgokat, amikor meg ideiglenesen módosítanak a megszokott renden, olyankor ezt még fokozni is tudják. Zsolt Miskolcról mutat be erre egy jó kis példát, még videóra is vette a tökéletes szemléltetés kedvéért. A…..
Alig több, mint tíz hónapot élt meg az első és jó ideig utolsó hazai Armani Caffe. Az Andrássy út 9. szám alatti étterem és kávézó helyére azonban - ha minden jól megy - új luxus divatmárka érkezhet.A kudarc okait sokáig lehetne boncolgatni, bezárás hírét először közlő…..
Sziasztok!Özönvíz után Afrika, de remélem ez senkit nem akadályoz HHO ügyben!!! Hadd kezdjem a miegymással: kollégánk Farkas koma árulja a "jogot" a celláinak ill. a HydroclubUSA celláinak itthoni terjesztéshez. Potom 120.000 CAD. Rohangálnak fűhöz-fához a terjesztés…..
hidrogén 2010.06.17 10:14:15
@amper h2o: Nem értem mért írod alá más nick névvel...A kérdés feltevése hibás. Nem hho2-nél ennyi a nagyker ár, hanem a hidroclub-farkas cégnél...

A gyártási ügyben való ütközést már nagyon várjuk. Bár nem írod milyen formában gondoltad...
 Alkatrészeket beszerezni leírás alapján sem egyszerű. A befőttes üveget nem is ajánlom, mert szétfagyhat és oda a lényeg. Egyébként alternatív megoldás a műanyag tárolóedény, ami fagyálló és hőálló.A mikrózható edények tökéletesen megfelelnek, ha nem a laposat…..
Miután 2. generációs celláimat szerelgetem,  elég jó ismeret anyagot gyűjtöttem, miből lehet jól működő cellát fabrikálni. Azt, hogy miből nem lehet, inkább hagynám, mert hosszú lenne. Ezelőtt már szó volt róla, de az ismétlés, meg a tudás meg miegymás... Az…..
hidrogén 2010.05.16 20:43:09
www.optimarketing.sk/pages/page.php?pa=678eafda-841c-3182-0a4e-49f85ada38b7

röviden, mindennél tisztább a reomnózisos víz. desztillációkor némelyik szennyeződés is elpárolog és kicsapódik visszahűtéskor a vízpárával együtt. (mellesleg olcsóbb jobb és izletesebb is, mint minden más víz, ez személyes tapasztalat)
Késő lett. A mosatlan halmot holnapra hagyom, a paradicsomos pasta maradványait álmosan a jénaiba kotrom. Mamusz, pulcsi, kabát, jénai, és már csoszogok is ki a veremhez. Az elrugdosott palló alól megcsap a jég hidege. Szürreális péntek esti program? Pedig száz éve még nem sok…..
hidrogén 2010.04.03 12:26:42
@A80: köszi :)

Zak tehát így is van.
Pörzse Sándor annyival indokolta, hogy a korábban "népirtónak" nevezett MSZP-nek kampányolt: apolitikus volt és "elvállalt ezt-azt". De nem Pörzse az egyetlen a Jobbikban, aki elvállalt "ezt azt", amikor kellett a pénz. Szavazzon, hogy melyiküknek…..
hidrogén 2010.04.03 11:58:12
@Kukettó: lehet, de ki is lépett.
hidrogén 2010.04.03 12:10:06
@doktor.dikhed: "Komolyan, az egész egy rakás szerencsétlenség. A Jobbiknak sikerült összegyűjteni azokat a politikusokat, akik sehova sem kellenek, meg mellé pont annyi bűnözőt, amennyi a többi pártban is előfordul, hogy meglegyen az egyensúly. Ezeknek hatalmat adni? :D"

Bezzeg a jó fidesz meg mszp. Mind angyalok és a mennybe jutnak.

Te tényleg olyan faszfejnek hiszel mindenkit mint amilyen te vagy?(dickhead)

Szavazz az mszp-re további 4 év szo.....ért...mert megérdemled.

sportolj egy kicsit hogy legyen vér a fejedben a gondolkodáshoz és ne legyél rest használni az eszed (bármilyen nehezedre is esik)
Sokan idáig esküdtek a semleges lemezek szükségességére. Páran vették a fáradtságot és kísérletekbe kezdtek, sokszor szétszedve, összerakva cellájukat. Kiderült annyira nincs hatással a dolgok menetére a minél több semleges lemez. Minden lemezbe áramot vezetnek. Sőt a…..
hidrogén 2010.03.28 20:37:30
@gambino:
Ha nem használod napi rendszerességgel akkor kell a rozsda ellen fellépni, illetve ha tisztán viz üzemben használod(ettől még messze vagyunk.

Rozsdamentesre hosszútávon benzinesnél is megéri cserélni...

Eljön még a mi időnk kormány nélkül is :D
  Posta Imre lélekbúvár, a Köztársasági Őrezred volt pszichológusa március 16-i blogbejegyzésével médiatörténeti léptékű hőstettet hajtott végre. A Kuruc-kompatibilis szaftos zsidózásnak ma már az utcai tömegsport hungarista hipp-hipp hurrájaként önmagában aligha…..
hidrogén 2010.03.17 23:02:27
@ivrilider: Nem értem mire gondolsz.
hidrogén 2010.03.17 23:32:04
@ivrilider: nem csak a muzulmánokra gondoltam... igazából sokszor nem országosan üldözték őket, hanem 1-1 városból. Pl az oroszok is, pedig ők inkább ortodoxok.

Na lőtték a pizsit húzok...
Sárdobáló Jobbikos rablók 2010.03.15 19:15:00
Blogunk szerkesztői szép számmal sereglettek a Jobbik nagygyűlésére, amint arról később részletesen be is számolunk. A nagygyűlés végén néhányakkal villáminterjút készítettünk, egyetlen, merőben provokatív kérdéssel (a videó már készül). Volt, aki kedvesen válaszolt,…..
Most látszik igazán mennyivel keményebben léphett volna fel a Fidesz a „még nemzetibb” jobbal szemben. Ugyanis az erősen kézben tartott Fidesz -s ajtó az utóbbi hetekben úgy neki tudott menni a Jobbiknak, mintha azt maga Gyurcsány „a hibás” Ferenc vezetné.…..
Elmentünk a tegnap esti Jobbik lakossági fórumra, amit a József Attila Művelődési Központ nagytermében tartottak. Krokodil szerint 500 néző volt, szerintem 400-500, a velünk tartó, színházi termeken edződött lány barátunk szeme is 500 nézőt látott. A közönség soraiban…..
hidrogén 2010.03.15 09:22:46
@Pelso..: Szvsz elég összehasonlítani egy jobbikos önkormányzatot egy régi párt vezetésével.

Konkrétan Érpatakot akár Ózd, Miskolc, Jászberény "városokkal"
Jászberényben a neszűrben nagyfaterék nem mernek otthonról elmenni, mert egy nap 20-40 betörés van a szöllősben. A rendőr járőrözéskor megy egy kört ötvennel a poros úton...

A cikkírónak üzenem, hogy szavazzon is továbbra is a jól bevált fidesz vagy mszp-re. Gyakorlatilag mindegy mejikre, mert Mesterházi vissza akar lépni a fidesz javára ahol szükséges... Lehet gondolkodni kivel akar koalíciót. Jól bevált 20 év volt ez nem hiába épül már a négyes metró is olyan ütemben mint az egész ország.
A hal mindíg a fejétől bűzlik (az ország a fővárostól)

Szép napot
hidrogén 2010.03.15 09:23:41
hidrogén 2010.03.15 10:16:21
@melchi zadok: Valószínűleg igazságosabb véleményed lesz, ha elolvasod a pártprogramját és csak a végén mondasz ítéletet miután átgondoltad a terv végeredményét...