Regisztráció Blogot indítok
Adatok
victy

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
victy 2009.11.16 11:49:28
Alapprobléma minden virulens online kommunikációs eszköz esetében, hogy nehéz nyomon követni a történéseket. Hatványozottan így van ez a Twitterrel is. Ha a felhasználó nem ül éppen a gép előtt, és nem követni a twiteket akkor, amikor egy hír végigfut a mikroblogokon,…..
victy 2009.09.19 13:12:25
Vajon miért jó a Coca-Colának, hogy magára haragítva a teljes magyar fröccstársadalmat a Szigeten kötelezővé teszi a kereskedőknek, hogy szóda helyett Naturaqua ásványvízből készítsék a fröccsöt?Update: Úgy néz ki, szép, formás kacsa volt az egész, amit én is megettem.…..
addict Jobaddict 2009.05.25 09:25:00
Úgy tűnik, hogy érdemes volt elindítani ezt a kis szolgáltatást itt az addicton, mert máris többen jelentkeztek, akik állást szeretnének találni, és már állásajánlatokkal is megkerestek bennünket. Ezentúl ehhez a poszthoz fogom beilleszteni az egyes ajánlatok részleteit…..
Biczó András (@abiczo) fogta magát, és összepakolta a Twitter geolokációs adatait a Yahoo Placemakerrel, és csinált az egészből egy Google Maps mashupot. Az eredményen az látható, hogy hol élnek a magyar twitterezők. A pontos geolokációhoz arra van szükség, hogy a felhasználók…..
victy 2009.06.16 17:22:16
victy 2009.06.16 18:47:55
@abiczo: köszönöm
Az egész úgy kezdődött, hogy Józsi írt nekem meg Matyinak egy hosszú levelet, aminek a lényege, hogy ha egyszer a tengerentúlon megtörtént az áttörés, kitört a geek szcénából a Twitter, akkor történjen már meg idehaza is. És akkor már miért ne lehetne egy verseny ebből.…..