Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vyca

94 bejegyzést írt és 181 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez is elkészült. Klasszikus kreatív folyamattal, melynek lényege, hogy a határidőig rendelkezésre álló idő feléig nem történik semmi, aztán a maradék fél időből 60% pánikolás, de szerencsére végül az utolsó egyötöd részben az összes munka elvégződik. Ennek ellenére -…..
A hét 1. napja, amit mindenki előszeretettel utál ... :) Kivéve Minket :P Viszonylag emberi időben sikerült felkelni (délelőtt:P), majd irány a Scotts nevű élelmiszerbolt. Vettünk ezt-azt (lsd. előző minibejegyzés), majd Sunny főzőcskézett, én pedig takarítgattam. Bekajáltunk,…..
Szürke-színes hétköznapok 2013.09.11 21:36:54
Most olyan boldog vagyok! Egész nap esett az eső, és rossz volt. Azt hittem nem fog kisütni. De aztán mégis! Ültem a buszon, mentünk át a hídon a Duna fölött, és végig lehetett látni a rakpartot, a többi hidat, a Gellért szobrot, a Parlament kupoláját.. A folyón egy uszály…..
A blogom meghalt. Nem csak velem van így, hogy nincs időm, sem energiám összeszedni a gondolataimat. Most viszont a hétvégén ismét eszembe jutott, hogy amit nem írok le, az eltűnik, mert az én agyam mint a szivacs: minden kiesik és elmúlik belőle. Billy Talent koncert az A38…..
Tehát az elmúlt hétvégén Bencével és Robival New York-ban jártunk. A bejegyzéssel sajnos kicsit megcsúsztam, mivel rengeteg házi gyülemlett fel, viszont cserébe az egész pénteki napomat a bejegyzéssel töltöttem (a képek az ez alatti bejegyzésben szerepelnek, többségük…..
Vyca 2012.10.28 16:35:01
A héten lejátszottuk a második mérkőzésünket is az indoor foci bajnokságban. Ezúttal jobban megizzadtunk, mint múltkor tekintve, hogy az ellenfél 2 perc után 2-0-ra vezetett, és 5-5 is volt az állás. De utána beindult a henger és végül 13-5-re győztünk. A győzelemből pedig 5…..
Vyca 2012.10.28 15:54:32
Péntek este Vishnu születésnapját ünnepeltük meg a közeli Portsmouth-ban. A Kaliforniából jött, de amúgy indiai származású Vishnu a harmadik emeleten lakik a Babcock-ban, szóval innen ismerjük. Ennek megfelelően elsőként egy indiai étterembe látogattunk el;  azt gondolom…..
Vyca 2012.10.09 22:36:04
Kallerblog! A KEKSZ közleménye 2012.02.27 23:43:44
Nos. Ehhez nincs mit hozzáfűzni. Egy háromtagú két keresetű családban, ahol esetleg a férfi a Társaság dolgozója és volt idáig a családba "többet" hozó, a plusz költség cirka 14000 forint havonta. Március negyedikétől nincs KSZ, a műszakpótlékokat megnyirbálják.…..
Mindenekelőtt üdvözlet mindenkinek itt, az új otthonunkban! Remélem, jól fogjátok magatokat itt érezni (én nagyon izgulok...), a környezet mindenesetre szerintem csodás, a tartalom pedig marad a régi, illetve a következő hetekben terveim szerint lesz majd némi bővülés. Nem is…..
Hurrá, sikerült végre megírnom a szakdolgozatot, le is adtam határidőre sikeresen. Persze ha valaki a leadás előtti második héten kérdezi, hogy el fogok-e készülni, valószínűleg félelemmel és izgalommal vegyes érzésekkel csak annyit mondok, hogy nagyon remélem. Természetesen…..
Szürke-színes hétköznapok Ennyi 2012.05.23 22:49:00
    ..
Szürke-színes hétköznapok 2012.04.28 22:29:00
 Harmadik napja az van, hogy felkelek reggel időben avégett, hogy haladjak a feladataimmal, és egyszerűen fogalmam sincsen, hogyan telik el a nap, de nem jutok egyről a kettőre. Még a félre sem. Pedig őszintén ezzel foglalkozom, itt ülök fölötte, és annyira akarom, mint még soha…..
Vyca 2012.05.01 15:11:32
Voltam hajat vágatni jó néhány hete. Semmi extra, csak amolyan rendezős hajrövidítés.Ünnepeltük anyut. Aztán Zolit.Jártam Dió negyedévszázadoson. Kapott egy könyvet, ami szerintem szórakoztatóan érdekes lehet, remélem neki is tetszik. Nem tudom hogyan sikerült a megbeszélt idő…..
Melegedik az idő, már éjjel is csiripelnek a madarak, reggel hatkor világosodik, tele vagyok energiával. Vidámságom blogom új arculatában is megmutatkozik, amire nagyon büszke vagyok.Belekezdtem nagy lendülettel - ahogy pillanatnyilag gondolom, még időben - hogy véget vessek a…..
 Az első igazán szép idővel ránk köszöntő hetet (amikor még két héttel ezelőtt kellett egy kabát) a hegyekben töltöttük. Kora reggel, ki még annál is korábban kelt, hogy elérjük a Nyugatiból induló vonatot.  A tervezett útvonal a zöld, a megvalósult kb. a piros(Az…..
Túl a szakmai gyakorlat felén. Felmerült bennem egy-két gondolat.A soproni PFT-n most vannak újonnan felvett fiatalok. Következtetés: nekem itt mostanában biztosan nem lesz helyem.Van egy technikus kb. egy fél éve. Jó fej, de amikor kiderült, hogy két évvel fiatalabb nálam, eléggé…..
 Sokan sokfélét gondolnak rólam. A legtöbbjüknek nagy valószínűséggel van igazuk is. Az egyik ilyen sztereotípia, hogy én feladós vagyok. Igen, szoktam. Amikor már tele van a hócipőm mindennel, vagy csak egy dologgal, de azzal nagyon. Átmenetileg előfordul, hogy valóban…..
Szürke-színes hétköznapok 2012.02.19 22:36:00
  Eltelnek a napok, és nem tudom, hova tűnik az sok(?) idő....
El akartam menni fogorvoshoz — akit Egyesek sámánnak tituláltak —, de az ajtóra csak az volt kifüggesztve, hogy bizonytalan ideig nem rendel. Most kereshetek mást.Nem hittem, hogy valaha ezt valóban komolyan fogom gondolni, de utálom a BME-t. Őszintén. A tanárok…..
 Hétvégén Cinkotán viszonylag nehéz főtt kajához jutni, ha az ember nem visz magával. Vasárnap még hideg élelmet vadászni is körülményes, ha elütötték a tizenkettőt. A pórul járt kaller természetesen Gödöllő végállomáson vadássza le a non-stop büfét az öt perc…..
Azért jó szakmai gyakorlaton lenni, mert írhatok olyan dolgokról, élményekről, amikről egyébként nem írhatnék. :)Volt egy tárgyalás az irodában — legalábbis ők annak nevezték. Megmondom őszintén, hogy nem vagyok profi tárgyalástanból, és a tárgyalási protokollal…..
Leköltöztem Sopronba egy hónapra. Utálok cipekedni meg cihelődni, ezért lett nekem is gurulós táskám. Pontosítva gurulós sporttáskám, de valljuk be, ez azért egy elég groteszk fogalom... Minden esetre örülök a kerekeknek, és hogy nem a saját fizikai erőmmel kellett…..
Volt egy kedves kis tárgyam, amit vízmérnöki gyakorlatnak neveztek. A félév folyamán volt belőle több alkalommal vízlabor, aztán a vizsgaidőszakban kiírtak egy VKKT labort, és ezen túl még három napot töltöttem el vízmérő táborban. Nem tartozott a kedvenc tárgyaim közé a…..
Voltam vizsgázni Vasútépítéstan és fenntartás c. tárgyból. Érdekes tapasztalatokat szereztem...Reggel nyolc óra helyett fél kilenckor kezdődött a vizsga. Volt egy hatvanhárom tételes tételsor, abból végül az írásbelin négyet kérdeztek, mindegyik tanár részéből…..
Kaptam egy sajtómeghívót egy konferenciára, ahova ugyan nem megyek el, viszont volt egy érdekes videó mellékelve hozzá. Nem vagyok egy útépítési szakember, lehet hogy nincs benne semmi új, de nekem mégis az volt. Persze egy csomó kérdést felvetődik a géppel kapcsolatban…..