Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tiramiska

0 bejegyzést írt és 245 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendelés külföldről - ALIEXPRESS rendelés kezdőknek magyarul További hasonló posztok (rendelés külföldről):ÁFA-VÁM határok: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol1reszSzállítási idők: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol2reszVámolási folyamat:…..
A tesztben 10 elemlámpát szeretnék bemutatni. A tesztet folyamatosan fogom frissíteni az újonnan kapott lámpákkal. 1. A legnagyobb, legnehezebb és a legerősebb lámpa. A csomagban kapjuk a lámpát, autós és hálózati töltőt és a 18650-es 3.7V-os akkumulátort. Bekapcsoló gombja az oldalán található…..
tiramiska 2016.01.09 19:30:06
Hi!

Rendeltem egy ilyen csodát(
www.aliexpress.com/item/3800-Lumens-Headlight-T6-headlamp-CREE-XML-L2-zoomable-LED-Head-Lamp-Rechargeable-led-head-light/32490112018.html ). A kérdésem pedig a következő lenne: Milyen minőségűek ezek a "18650mAh" akkumulátorok? Van értelme használni, vagy menjek be szépen az első boltba néhány jobbért?!
Jah a 6. ( azaz pöcök) az világbajnok, nagyon szeretem! :)
Súlyosan megsértették ügyfeleink alkotmányos jogait a SUN fesztiválon drog után kutató rendőrök – panaszt tettünk a Független Rendészeti Panasztestületnél...
tiramiska 2015.08.06 14:14:34
@acidrain: Remélem egysze a seggedben fognak keresgélni valamit, ami nincs is ott...
Úgy ültem neki az első galantos posztomnak, hogy megírom a sztorit az autóvásárlás első pajzán gondolatától a jelenig, amikor már néhány hónapja használom az autót. Nem sikerült. Túl göröngyös volt a Galanthoz vezető út, és a vétel utáni eufóriát követő…..
Nemrég belefutottam a kérdésbe a carthrottle-ön, hogy ha három autód lenne, mi lenne az. Egy hétköznapokra, egy hétvégére és egy pályázni. Be is küldtem a kérdést a szerkesztőségi levelezőlistánkra. Íme, a válaszok: Pere László (karmageddon)Hétköznapokra: Mivel van…..
Belsőség Heti merítés 2014.09.21 09:36:57
A legcsajozósabb vas A legújabb LAMBÓ! 2014 év meglepetése!! Az enyém az első Magyarországon, de lehet, hogy egész Európában sem sokadik...GIUGIARO DESING! Sportautó túrázóknak és nagycsaládos hintó A lényeg: sokáig kerestem egy autót, amibe beleférnek a biciklik,…..
A Carthorttle oldalt már régóta olvasom, jó anyagaik vannak és a felületük is guszta. Külön kedvencem a Car Memes, még matricát is rendeltem tőlük. Tegnapelőtt vettem észre a posztot, amiben a Carwow kvízének kitöltése a cél, 60% felett állítólag Jedi szint. Beküldtem a…..
tiramiska 2014.08.17 17:33:57
Belsőség Heti merítés 2014.08.10 07:31:00
Sandra Bullock a Facebookon A tegnap voltam a kétéves műszakin, nem is értettem, mi a fenének vizsgálgatják, miért nem ütik rá egyből a "kiváló" minősítést. Erre ma nem tudok kiszállni az autóból :) Lucy A Királynő! Az autó 6 éves, 103 000 km-t futott. Még mindig…..
tiramiska 2014.08.11 18:22:13
25 és 30 év közötti olvasóink biztosan emlékeznek rá, hogy egykoron A majmok bolygója olyan szerepet töltött be a Magyar Televízió műsorkínálatában, mint manapság a Reszkessetek betörők a kertévéken. Míg utóbbit minden esztendőben Karácsony környékén műsorra tűzik,…..
tiramiska 2014.07.20 22:49:35
  Két hét múlva ilyenkor madárcsicsergésre ébredünk Földváron, kiverjük a szemünkből a csipát a mosdó szélén, mint hamut a nagypapi pipájából – elég az alliterációkból –, azt a három, S-es méretű Tesco-szatyrot, amit összekészítettünk a kéthetes útra (és…..
Túl szép és drága volt nekem, ez lett a veszte Üres lenne a világ Alfa Romeók nélkül. Hát így történt. Nagyjából ezekkel a mondatokkal zártam le a posztot, amelyben leírtam, hogyan lett nekem 156-os Alfám, az egyik legszebb kombi, amit az utóbbi évtizedekben az autóipar fel…..
A rendőrséget egy svájci kamionos értesítette, miután egy olajfoltot fedezett fel járművének a tankja alatt, miután pihenőideje lejártával visszatért ahhoz. Az utóbbi időben Németországban jelentősen elszaporodtak az üzemanyaglopások, így rögtön értesítette a  rendőrséget. a lopó-kamionok, kép…..
tiramiska 2014.05.08 10:05:37
@Gera: ha kicsit következetesebben gondolkodsz, rájöhetsz, hogy nem "civilek" nyomják fel a kamionokat többnyire, hanem kollégák... s, Magyarok is szép számmal....sok retek van nah...
Dubajról legtöbbünknek minden bizonnyal a jólét, a gazdagság és a fényűzés jut eszébe. Hatalmas felhőkarcolók, mesterségesen épített sziget, minden utcasarkon luxusautók, százmilliós járművekből álló rendőrségi flották. Az igazság azonban az, hogy 2009-ben az Egyesült…..
tiramiska 2014.05.06 17:06:29
Belsőség Indul a gép 2014.05.05 15:33:22
Szomorú kimondani, de a belső égésű motor felett eljárt az idő. Büdös, rémes a hatásfoka, és szép lassan megöli a bolygót, mennie kell. Ennek ellenére szeretjük, talán mert van egy megfoghatatlan romantikája, amit például az unokám már nem fog érteni. Ugyanezt érezhették,…..
TComment Hogyan spórol a magyar? 2014.04.02 06:28:13
A matrica 20 forintot dob mindegy autópálya-kilométerem költségén. Hol lehet ebből visszanyerni valamennyit? Hát a benzinen. Azonos című írásunk kommentposztja...
Úgy tartják, ami Amerikának Vietnam, az a szovjeteknek Afganisztán volt. Háború idegen földön, sok milliárd rubel az államkasszából, nem kevés emberélet és végül egy csúfos vereség – valóban közel egy kaliber a kettő, csak amíg az amcsiknak ott van Hollywood, hogy ezt…..
tiramiska 2014.03.23 07:43:58
@Csokis: Plusz, ha ránézel a térképre láthatod hogy stratégiailag nagyon fontos helyen van Európa,Ázsia,Afrika között.Továbbá domborzati viszonyai miatt itt vonultak anno a kereskedelmi utak, és ma kb. itt lehet gazdaságosan kőolaj(földgáz vagy amit akartok)vezetékeket telepíteni.....Ezért van hogy a történelem folyamán mindig fontos szerepet játszott a birtoklása.
Kevés dolog osztotta meg annyira a szerkesztőséget, mint a Paul Walker emlékére szervezett gurulás. Kellett egy kis idő, míg lecsillapodtak a kedélyek, és megfelelő távolságból tudjuk nézni a dolgokat. Most a látott matricák, meg a kiszivárgott előzetes miatt került ismét…..
Index címlapon láttam valami trollozós irományt, belenéztem. Kár volt. A szerző, ahogy elnézem, a saját komplexusait próbálja másokra kivetíteni. Ennek legfőbb jele a címlapon látható fotó (kíváncsi lennék, a rajta látható srác mit szólt, hogy trollosítva lett, vajon tud-e…..
Amikor hazaértem Amerikából, a legtöbben azt kérdezték tőlem, milyen volt? Mivel ritkán akadt két napom mesélni, ezért legtöbbször csak annyit mondtam, hogy nagy. Nagyok az autók, nagyok a városok, nagyok a kajaadagok, és ennélfogva nagyok az emberek is. A nagy érzés leginkább…..
tiramiska 2013.10.20 22:54:12
@tiramiska: buran bocsi...
"Kádár János kiválónak tartja Magyarország és a Közös Piac együttműködését a gazdaság területén, nehezményezi ugyanakkor, hogy a tőkés országok a Szabad Európa rádión keresztül megpróbáltnak beavatkozni belső ügyeinkbe." Ha elővesszük a Magyar Nemzet hetvenes években…..
Két éve lett az enyém. Megmentettem. Kiégett a fényszóróizzó, elgyengült a motor, nem mért a sebességmérő. Kettesben, harminccal közelítettem meg a lakásunkat. Szánalmas volt. Nem fogott a fék, kihagyott a gyújtás, kiakadt a gázbovden. Estig szereltem a parkolóházban. Az első…..
A hallgatók állítólag igénylik, hogy legyen az Égéstérnek előzetese, tartalmi ajánlóval. Mi nem egészen értjük, mire jó, hiszen az Égéstérben három-négy random hülye a szerkesztőségből beszélget mindenféléről. Azt úgyis tudni, hogy lesznek autós témák, miként az is…..
Mit tennél, ha a fél világ azt hinné, buzi vagy, annak ellenére, hogy van egy fél szakajtó fattyad - a másik fele meg azon problémázna, hogy ki lesz a trónörökösöd? Ráadásul az országodban rendezik meg a világ leghíresebb raliját és mellesleg az egyik legőrültebb Formula 1-es…..
Végre ismét rájött valaki, hogy az Uralból nem csak choppert lehet készíteni. Az amerikai Icon után most az ukrán Dozer Garage gurított egy nagyot, de tőlük már láttunk hasonlót: ugye, emlékeznék meg a Dnepr customukra? Az orosz bokszer úgy lett teljesen különböző az eredeti…..
Azzal kell szembesülnöm, hogy amikor az Átlátszó Oknyomozó Újságíró Központ szeretné megtudni, hogy az MTVA mennyit fizetett ki Kovács Ákosnak háromszázhúsz rádiós szignálért, akkor a közhivatal megtagadja az adatszolgáltatást, Ákos pedig úgy hallgat, mintha a karthauzi…..
tiramiska 2013.05.02 10:10:40
@Lencsés lstván: lol! Büfé-ruhatár szak? "Mindenki kíváncsi rám" Ez meg Giga LOL!!! Ezt, miből szűrted le? :-D :-D :-D
tiramiska 2013.05.02 10:39:38
@Lencsés lstván: mosolyt csalsz az arcomra! :-D Kérlek, ne hagyd abba! :-D :-D
tiramiska 2013.05.02 10:48:56
@Lencsés lstván: Ez az! Csináld! Lol