Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blogszemle (törölt)

0 bejegyzést írt és 137 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mint Turul kollega korábban beszámolt róla, nemrég kiderült: a Szociális és Munkaügyi minisztérium 2008-ban 3 millió forintot fizetett a Hócipőnek, hogy emlékezzék meg a 100. nőnapról egy cikkecskével. Az üggyel több médium is foglalkozott, már csak azért is, mert…..
Úgy éjfél körül kaptak lángra a tákolt házak Belgrád legnagyobb roma gettójában, a belgrádiak által csak Karton Citynek becézett városrészben. Egyelőre nem tudni, hogy mitől keletkezett a tűz, de valamiért úgy gondolom, hogy az áramlopással lehet kapcsolatban. Mi az a Karton…..
Mint a következő, egy területi vezetőtől származó idézetből is jól látszik, a VDSZSZ-nek természetesen egyáltalán nem célja a közvéleményt alkotó lakosság fúrása, utasbarát szemléletük példaértékű lehet minden közlekedési dolgozó számára.A reggeli, illetve a…..
blogszemle (törölt) 2009.02.05 17:26:24
@borpancsoló >>: a miniszter igerte meg nekik. ha a miniszter fizet, akkor okés lesz a dolog.
Graffititől zeng a sajtó Ausztráliában, miután a héten a Új-Dél-Wales-i a bíróság 3 hónap letöltendő börtönbüntetést szabott ki tagelésért. Ez önmagában még nem lenne olyan érdekes, de ami különlegessé, és elgondolkodtatóvá (legalábbis egyeseknek) teszi az esetet, az…..
Ha valaki nem hallotta volna, kurva nagy szarban vagyunk. Veres Jani már mind a 100 trükköt kipipálta, sőt, néhányat többször is, de már semmi sem segít. A Nemzetközi Valutaalap (IMF), a Világbank és az Európai Unió dobott össze nekünk 20 milliárd euró hitelt, amivel éppen hogy…..
blogszemle (törölt) 2009.02.05 13:32:56
Meggyes Tamás esztergomi polgármester a magyar poltika színesebb egyéniségei közé tartozik. Nem sok kollégája van például, aki kizárólag a személyével foglalkozó bloggal büszkélkedhet. Aztán olyanból sincs sok, akinek a házát felgyújtották. Most azonban foglalkozzunk inkább…..
blogszemle (törölt) 2009.02.04 19:04:09
@.:: WITA.hu Joe ::.: Akkor abszolút eukonform. Rémlik valami EU alkotmány szavazás. Addig szavaztatják az íreket, míg igent mondanak. S mintha korábban másokat, talán a dánokat is így kezelt volna az EU. Márpedig az EU a demokrácia alapja és felépítménye.
Nézem a híreket a svéd tv4 csatornán. A vezető hír a pihebotrány, amely könnyed neve ellenére elég komoly visszhangot keltett az országban. A csatorna tényfeltáró újságírói kiderítették, hogy az oly népszerű pihetermékekbe (ágynemű, ruhaneműk) bizony súlyos…..
blogszemle (törölt) 2009.02.03 15:17:36
@Rékuc: olyan vastag kakiban van az ország, hogy nem sok nép kelhet versenyre velünk. És akkor a svédek lelkecskéjével törődjünk? Még ha igaz is lenne, amit kampányolnak, s nem csak médiamódszerekkel vívott gazdasági háború lenne, akkor is azt mondanám, hogy jó, fontos a pihe, úgy a 412678-ik helyen van és feltétlenül vissza fogok rá térni a belátható 2-300 évben.

De addig a svédek elmennek a zannyukba az álproblémáikkal. Fenét se izgatja őket a magyar/magyarországi libák sorsa, ócsóért akarnak más gazdasági szereplők piaci előnyöket szerezni, erre meg kiválóan alkalmasak a konzumidióta svédek. Ennyi.
Kéne már egy verziókövető program a kormány terveire. Kiírhatnánk rá közbeszerzést kétszeres áron, de legalább lenne. A rossebb se igazodik már ki az egészen, hogy mikor merre meg mennyit mondanak, nem beszélve arról, hogy amit éppen mondanak, az most jó-e egyáltalán?…..
King Aranarth Píár? 2009.02.02 19:00:00
Most végre láttam a videót - a jobbra kínosan csendes, de balra bőbeszédő Budai Bernadett látványos ájulását és a pszichopata hősiességét.Hogy mennyire tűnt megrendezettnek? Nagyon. Ha összeesik mellettem egy ember, nem felkapom és kirohanok vele a helységből, hanem óvatosan…..
blogszemle (törölt) 2009.02.02 21:33:09
Konzervatórium Elment a vonat? 2009.02.02 15:21:00
(A szerző szociológus)A cigányság problémája nem a cigányság problémája. A Mi problémánk, az ország problémája. Nem tisztem és a tudásom sincs meg hozzá, hogy mérlegre tegyem az ország problémáit, de meggyőződésem, hogy a cigánysággal kapcsolatos problémák a…..
blogszemle (törölt) 2009.02.02 19:08:24
Mára már lerágott csont és lezáródott politikai csörte a miskolci rendőrkapitány ügye.Pár napig még beszédtéma lesz, aztán belemerül az össz-magyar tisztán gondolkodó tudatba, hogy a miskolci rendőrkapitány nem rasszista, ő csak tényeket közölt.Egy kis ejnye-bejnye, de az is…..
Mindig van új a Nap alatt. Soha nem gondoltam volna, hogy egy Provident-dolgozó blogot ír, melyben munkahelyét védi. Pedig van ilyen. Azt mondják, ez a fajta blogolás valamiféle modern marketing. Eddig rendben van. De ez a "Provident-inszájd" kifejezetten az Antiprovident…..
Pilu Nem mond hülyeséget 2009.02.02 08:23:00
Nem mond hülyeséget ez a Feri gyerek, az irányt már jól belőtte, de a kicsike keze megint rossz maga felé hajlik. Jessz, kisebb parlament, egyfordulós választás, csak éppen nem a listás javára kellene átalakítani a rendszert, hanem az egyénire. A listán csak néhány főt lehetne…..
blogszemle (törölt) 2009.02.02 10:25:47
N Y Í L T L E V É L   Dr. Hudecz Ferenc Rektor Úrnak és Dr. Király Miklós Dékán Úrnak   Eötvös Loránd Tudományegyetem Budapest       Tisztelt Rektor Úr, tisztelt Dékán Úr,     Véget nem érően eszkalálódik egy sajnálatos jelenség, ami…..
killtheradical Járványügy 2009.02.01 18:55:43
Egy nem influenzás nő egy átlagos napja Reggel elindítja a gyerekeket az iskolába - tízórai, tornazsák, ellenőrző aláírva -, utána elmegy dolgozni, az ebédszünetben elmegy postára meg bankba, munka után hazafele bevásárol, otthon megfőz, kitakarít, kikérdezi a hazaérő…..
blogszemle (törölt) 2009.02.01 21:49:10
@bs395: nem, nem, hát hogy lett volna megrendezett???? én kérek elnézést.
killtheradical Zacskós drazsé 2009.02.01 08:23:00
A miskolci rendőrkapitány azt mondta, hogy cigány. Sőt, hogy vannak cigányok, akik bűnöznek. Ez nem elég, hanem arra is kitért, hogy vannak olyan bűncselekmények, amiket inkább cigányok követnek el, mint nem (a pszichopata sorozatgyilkosok meg fehér, középosztálybeli férfiak).…..
 Bár meglehetősen szkeptikus vagyok a Publius Hungaricus által vízionált tisztítótüzet illetően, a magyar apokalipszis nem is nagyon kezdődhetne mással, mint egy/több Tesco bezárásával. Sarkadon nem elképzelhetetlen ez a rendszerváltoztatás óta példátlan lépés: annyira…..
blogszemle (törölt) 2009.02.01 08:39:00
@Grrr:
"kitolás volt magával a cigánysággal is, hogy az elmúlt évtizedekben szinte semmi érdemi segítséget nem kaptak, hogy kirángassuk őket abból a szarból, amiben vannak"

Évente ezermilliárdok mennek a cigányságra.
blogszemle (törölt) 2009.02.01 09:28:30
@ctrl: Miért ne lenne hírértékének a REBISZ mozgatásának?

Különösen hogy a borsodi náci magyarlázadás leverésére vezényelték őket oda. Reméled ugye te is igaz ajrópéerként, hogy az orbánsátán vezérelte fasiszta magyarokara lecsap Drazskovics elvtárs ökle??!!
A miskolci rendőrkapitány tartott egy sajtótájékoztatót péntek délelőtt. Este 22:30-kor pedig már nem rendőrkapitány. Mi is történt? Ezzel kezdte Pásztor Albert: "Azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy a közterületi rablások - ami ilyen erőszakos jellegű rablások -…..
    Kevéssé ismert tény, de tagadhatatlan, hogy az mszp-ben is vannak rendes emberek. És Tasnádi Péter Pécs kedden késő este elhunyt polgármestere becsületes, szeretetreméltó és tehetséges ember volt. Mindent elmond politikai és társadalmi létünkről, hogy arra semmi…..
blogszemle (törölt) 2009.01.29 20:11:47
@~Deneware~: spec a nemzeti elkészült. nem is a maszop csinálta ...
blogszemle (törölt) 2009.01.29 20:13:48
@Zs0lty: nem kár értetek, legalább megfizet kismoszkva ezért a 20 évért.

gyurcsányt is a tollernak köszönheti az ország. pécs megérdemelné a teljes eldózerolást.
azbeszt Indo, facio, addo, infero 2009.01.28 09:46:00
Elhunyt Tasnádi Péter, Pécs polgármestere. Nyugodjon békében.Nevezett urat sem személyében, sem politikusi szerepében nem ismertem, így róla se jót, se rosszat mondani nem tudok és nem is akarok. Részvétem a családjának. Noha nyilvánvalóan se nem önkéntesen, se nem lelkesen, de…..
A cikk 2009 elején íródott, de tanulsága a DJ szövetségről, azt hiszem időtálló. „A Moulin Rouge-ban tartott sajtótájékoztatót Nyitrai Zsolt, a Fidesz országgyűlési képviselője és több, a szakma által elismert lemezlovas Voksán Virág, DJ Newl, Spigiboy, 5Vös és…..
blogszemle (törölt) 2009.01.29 19:38:24
blogszemle (törölt) 2009.01.29 20:08:30
@Villanyoltogató: Rád még szükség van egyszer majd a Gizella utcában.
"Kilencéves kislányt erőszakoltak meg egy vécékefével a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fábiánháza általános iskolájában. A bűncselekmény még január 23-án történt, a rendőrség azonban csak csütörtökön számolt be a részletekről. Az iskolából értesítették a…..
blogszemle (törölt) 2009.01.29 17:22:30
@panki83: "Meg hogy lehet fegyelmezni a tényleges életfogytiglanon lévő embereket?"

Szovjet ettásakat, meg most a gvantanomói kartácsokat lehetne megkérdezni az ügyben tán ...
Munkahelyi (T)error Pénz beszél 2009.01.29 14:20:00
Közkívánatra LorettaSalano története: UPDATE: LorettaSalano 2009.01.29. 20:22:45 Sziasztok, este van, vége a kommenteknek. itt és most elismerem, hogy a sztori FAKE volt, sosem voltam Olaszban,csak kitaláltam 1 sztorit (ahogy többen rámutattatok, több sebből vérzőt!nem volt…..
E blog beindítása óta, különösen néhány jólsikerültebb post megjelenésekor rendszeresen kapjuk nagy számban a lényegesebbnél lényegesebb, még tisztázásra váró kérdéseket. Eddig valahogy elsiklottunk ezek fölött, de most itt az ideje, hogy választ adjak tsabee nevében is…..
Hóbelevanc Neptun isten 2009.01.28 14:00:00
Egyszer volt, hol nem volt, valaki kitalálta, hogy milyen jó is volna a felsőoktatásban lévő hallgatók adatait egy egységes rendszerben kezelni. Az ötlet megfogant, és 1995-ben elindult a HIR, vagyis a Hallgatói Információs Rendszer. Ezt akkora szakértelemmel és felkészültséggel…..