Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hamsa

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A LegoGroup Nyíregyházán nyolcvanmilliós beruházással ezer embernek építtet munkahelyet kilencvenmillió Lego-kocka felhasználásával. Hamarosan elkezdik ásni az alapokat és bezsaluzzák az első bütyköket, amelyekben az építőkockák megkapaszkodhatnak. A már meglévő LEGO-gyár…..
Újabb állomásához érkezett a Nemzeti Toll Road Show. SkiccPali ezúttal a Veszprém megyeieket kápráztatta el ékesszólásával, bennem pedig lassan megérik a gondolat: én tulajdonképpen örülök neki, hogy ez a nímand lett a köztársasági elnök. Igaz, az alkotmányt nem érti,…..
Tippeljétek meg, mennyi bort ivott naponta egy középkori dolgos parasztember, nos? Hát bizony annál is többet. Megkockáztatom, hogy ha mi ebben a cudar egészségtelen modern világban annyit tolnánk, tuti nem élnénk tovább, mint egy középkori…..
hamsa 2010.07.14 21:21:42
@Álszentfazék: A törökök meg teáztak, és felforralták a vizet fogyasztás előtt.
Eddig mindig a csíkos hátú kismalacokat szapultam, és hirdettem hogy annyi agyuk sincs mint egy kosár lepkének. Most viszont olyat teszek, amit sosem gondoltam volna. Megkövetem őket (részben), mert rájöttem hogy ezen a térfélen is vannak hülye játékosok.Történt vala, hogy idén is…..
Nokia-doboz Scrabble 2010.03.12 08:00:00
             Azt hiszem nem kell kommentálni, amint látszik az országgyűlési képviselői juttatás nem fér bele egy Nokia-dobozba.Köszönet Ádámnak!..
hamsa 2010.03.12 08:39:38
Vannak, akik szeretik a csapvizet, esetleg az ásványvizekben nem bízván szívesebben fogyasztják a hagyományos, vezetékből folyó vizet. Azonban nem mindenhol tehetik meg, hogy egy ebéd elfogyasztása után kedvenc italukkal öblítsék le a napi menüt. Lenti levél íróját a jelenleg…..
A Wall Street Journal is beszámolt róla, hogy a CareerCast nevű amerikai álláskereső portál öt szempont alapján (stressz, munkakörnyezet, fizikai terhelés, kereset, perspektíva) rangsorba rendezte a szakmákat. Az első helyen a matematikus végzett, ezt tartják tehát összességében…..