Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Té, mint Tamás

0 bejegyzést írt és 1158 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ő egy magányos farkas(ember) típus, aki nem tud vagy inkább nem akar tartós kapcsolatban élni. Nem vezet sok jóhoz ha összezárunk egy kapcsolatfüggőt egy örök agglegénnyel.A kép innenSzervusztok!Úgy érzem, nekem is meg kell írnom a magam történetét. Valójában azért, mert…..
PTinfo Dízelre sem telik 2009.06.28 06:21:00
Vannak olyan városok a Földön, ahol úgy lakik sok millió, esetenként tízmillió feletti lélekszám, hogy a város tömegközlekedéséről lényegében nem lehet beszélni. Ilyen városokat elsősorban Afrika, és Ázsia fejlődő országaiban találunk,  hirtelen népességrobbanást…..
Té, mint Tamás 2009.06.28 12:14:35
@JoeHorseDick:

Haha, tényleg. Nekem elsőre fel se tűnt.
Ha a címbéli hír igaz, Nusy retteghet, és mi nem fogjuk bújtatni! Hogy miért vagyunk ilyen szívtelenek? Magyarázat alant, és innen üzenjük, hogy az nem mentség, ha az ember hangosan jajong a saját rémtettein! Almatlan ejjelen jott az ihlet, elcsepelt, eroltetett, szar, es meg…..
Té, mint Tamás 2009.06.24 12:16:07
Olyan történetünk van, mintha valaki próbálgatná írói vénáját. Döntsetek."Kellemetlen!" Mondta Micimackó, amikor elszállt a fék lejtmenetben...A bosszúdugás( ang: Revenge Fuck ) szörnyű bűnébe estem.Kellemetlen!Szörnyen kellemetlen.Bármit megtennék, hogy…..
 Ezek a 15 évesek csodálatosak. Miért nem őket kutatja a Kondrad Lorenzbe bújt Csányi Vilmos? Mindenesetre, kedves volt tőle.. :) Én - (Lány, 15, Budapest) Ő - (Fiú, 15, Veszprémi, de Pesten koleszos)   Egy barátom lakásában voltunk póker partin, ittunk, a végére már…..
Néha egy-egy éjjel mindketten kimentünk az M5-ös autópálya melletti hipermarketekhez, és a kocsiban összehoztunk valamit.  Üdvözlök mindenkit! Lehet meglepő, de azt mondom, nem ritka történet, csak nem szoktuk az ilyeneket közszemlére tenni. Nem mesélem el az elmúlt 2 és…..
Té, mint Tamás 2009.06.09 10:43:38
 Elgondolkodva eddigi életemen én örökké versenyeztem. Nem vagyok egy versenyző típus, de nem is kérdezte senki akarom e vagy sem, olyan szabadon választott kötelezővé vált.Kisdobosként versenyeztünk ki tud több gesztenyét gyűjteni. Úttörőként a Mókus Örs tagjaként…..
Bevallom, tájékozatlanul érkeztem az előadásra, amit tudtam, hogy a Katona Kamrában olyan nagyon rosszat nem láthatok és Bánki Gergely szereplése csak pozitívan sülhet el (múlt hétfőn úgyis lemaradtam róla a Szörprájzpartin). Aztán a nyitókép: kockákon ülő felnőttek, mintha csoportterápián lennénk -…..
Té, mint Tamás 2009.06.05 13:12:43
Té, mint Tamás 2009.06.06 23:18:15
@mummin:
Jé, tényleg! Köszi.
MedIQ Mentősök szuperhősként 2009.06.06 20:16:37
A Project Natal igazán újszerű játékélményhez fog vezetni, ezt borítékolhatjuk. Nem kell kontroller, csak a saját mozdulataink és a hangunk. Gondoljunk csak bele, hogyan lehetne ezt az ötletet hasznosítani az orvosi oktatásban. Létrehozhatunk műtéti körülményeket és baj okozása…..
Egyik olvasónk hivatali kálváriáját látva az alacsony vérnyomásban szenvedőknek a gyógyszerek szedése, vagy kávézás helyett egy kis APEH ügyintézést tudunk ajánlani. Pályakezdőnk hosszú keresés után végre álláshoz jutott, a kedvezményekhez szükséges START-kártya…..
Té, mint Tamás 2009.05.28 15:11:37
@Bummer:
http://www.apeh.hu/archiv/sajto/sajtokozl/uj_start_kartya.html
Itt ilyesmit nem írnak.
Té, mint Tamás 2009.05.28 15:15:21
@Bummer:
Ja-ja, közben én is megtaláltam ezt.
Ezek szerint tényleg így van.
Na mindegy, tőlem nem kérdezték, pedig posztgraduális levelezőre még most is járok. Vagy ez már nem számít?
Té, mint Tamás 2009.05.28 15:24:01
@Bummer:
Köszi, reménykedek.

Milyen hasznos néha blogokat olvasni!
szily A világ legviccesebb emailje 2009.05.28 00:03:00
Laza strandolás, áldott motorok, közös gurulás, rétegpasztoráció, no meg az Istenszülő ikonja. Nagy elfogódottságomban azt gondolom, hogy elektronikus levél ennél jobb nem is lehetne, de az biztos, hogy minimum 2009 legviccesebb elfogott emailje az alanti, hála érte Fügének, az…..
Kivételesen teljesen időben, a vasárnapi reggeli mellé, itt vannak egy rövid válogatás a héten Indafotóra került Urbanista-témás képekből. (A Bp Butik Indafaotó válogatásához pedig ide kattintsatok.)…..
Té, mint Tamás 2009.05.10 13:36:36
Té, mint Tamás 2009.05.12 12:18:04
@Álmos:
Köszönöm, tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy mire és miért is jó a hdr. De most félretéve azt, hogy okoskodsz, válaszolj erre: talán nem éppen azért van egy csomó szoftveres eszköz a hdr ócska szimulálására, mert ez egy divatos dolog? Ennek fényében, kérlek, értelemzd újra korábbi hozzászólásomat.
Té, mint Tamás 2009.05.15 10:24:11
@Álmos:
Ja, mert a hdr úgy általában divat. Ezért jelentek meg az ócska szimulációk. Ha nem lenne divat, a helyén lehetne kezelni a hdr-t.
Mit nem lehet ezen érteni?
Tegnap megzavarta a Rendőrség az LMP Kossuth téri rendezvényét. 20 rohamrendőr oszlatott 8 aktivistát.Sajtótájékoztatót tartott Ivády Gábor, az LMP-HP választási listájának második jelöltje, miközben 5 aktivista a háttérben a Kossuth szoborcsoport tagjainak nyakába igyekezett…..
Mostanra eljutottam odáig, hogy ez a civakodás egész helyes. Mint a testvérek, vagy a szerelmesek, úgy csipkedik egymást a a redmondiak és a cupertinóiak. Eddig főleg a Microsoft reklámjaival kellett beérnünk, amikből kiderült, hogy a pc-k bár nem jobbak, mint a Macintoshok,…..
Imádjátok a sagákat, ismét egy folytatás.A kép innenBámulatos fordulatok!Ezen történet egy előzőnek a folytatása:http://szakitshabirsz.blog.hu/2008/11/08/bogtem_a_kocsmaigA fenti röviden: jártunk tiniként, kidobott, nem tudta miért, besztfrendek lettünk, de persze néha…..
Té, mint Tamás 2009.05.12 17:03:43
Hallotta már valaki Bill Flajole nevét? Nem? Sebaj, nincs ezen mit szégyellni; egy fura kis amerikai verda - igaz önmagában szép számú - rajongótáborán kívül nem sokan lehetnek, akik ismerik ezt az elfeledett tervezőt. Jómagam néhány éve, egy bizarr formájú autó fotója alatt…..
Té, mint Tamás 2009.04.30 16:59:39
Mi mással is búcsúztathatnánk a szezon végén lassan bezáró Hütténket, mint kedvenc visszatérő témánkkal: egy jó kis pályán meztelenkedéssel. Most azonban nem pucér szánkózásról, meg fedetlen seggű hóba lógásról lesz szó, hanem luxusgondolázásról. Egy finn pályán…..
Té, mint Tamás 2009.04.30 12:13:47
A Def Leppardot három Country Music Award-ra is jelölték, többek között ezért a fosért: ..
Té, mint Tamás 2009.04.29 17:30:11
 Mert az úgy nem járja, hogy szerelemből eltöri a csuklómat a féltékeny pára. Sziasztok! Lássuk az én sztorimat. Tavalyelőtt ősszel ismertem meg a volt páromat. Én, lány 17, ő is szintén 17. A megismerkedésünk nagy nyálas romantikus filmbe illő. Pár hónappla voltam az…..
A tegnapi szolgálatomban, és mindjárt rögtön az első vonatomon történt az eset. Dunaharasztin szálltam fel Ráckeve felé a vonatra, le is dolgoztam a három kocsit oda Gyártelepig, majd elindultam vissza. A pótkocsiban egy már leellenőrzött társasághoz csatlakozott még két sulis…..
Té, mint Tamás 2009.04.08 15:31:35
@Adam a kaller:
Korrekt válasz.
Egyébként ha azt választja, hogy hívj rendőrséget, akkor hogy tartod a helyszínen? Volt már ilyen?
Erős kezdet: a vidéki kislányból előbb escort, majd banki felsővezető lesz. Fake? Nem-fake? Vigyázat: hosszú! Hasonló sztori: egymilliós szakítás. A kép innen     Régi olvasója vagyok a blognak, jó hivatkozás szokott lenni napközben, miért is szakítsam meg a…..
Nagy kísérletnek lehet szemtanúja a szép nőkre hagyományosan büszke magyar nemzet. Beindult a Hungarian Cycle Chic, a sikkes bringások magyar fotó oldala. Az elején volt a szájt, a Coppenhagen Cycle Chic, amelyik dán főváros utcáin nap, mint nap, szélben, fagyban, kánikulában…..
Té, mint Tamás 2009.03.20 11:00:09
@hunsly:
@hivatal.blog.hu:

Nem akarok elrontani ezt a nagy egyetértést, de most - nagyon-nagyon kivételesen - lápi lidércnek van igaza. Mivel az út alkalmatlansága nem áll fenn (az csak a fizikai alkalmatlanságra vonatkozik, pl. földút, építkezés, stb.), a 7. bekezdés a) pontja pedig a 12 éven aluliakról szól, ezért továbbra is érvényben van: 12 év fölött a járdán, ha nincs külön engedélyezve, legfeljebb tolhatod a biciklit. Viszont jó hír, hogy akár 10 km/h sebességnél gyorsabban is tolhatod. :)