Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tibiniki

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pálinkás jó estéket! ;-)Még jó régen, ifjonti hévvel olyan kijelentésekre ragadtattam magam, hogy:Ez a blog az általunk, általam modorosnak (ezáltal kerülendőnek és megvetendőnek) ítélt szófordulatokat, kifejezéseket, viselkedésformákat fogja tárgyalni.Jóskával minél…..
tibiniki 2009.01.04 18:12:43
@ratman_: Tehát a termék előállítása-legyen az bármi is(kenyér, sör , hajszárító)-munka, de az eladása nem.Mert szavaidból úgy tűnik nem tekinted munkának a kereskedelmet.Hiszen a kereskedő nem állít elő értéket csak egy más által gyártott terméket juttat el hozzád.
tibiniki 2009.01.04 18:51:24
@Lilienfeld: A reklámokat nem tartod manipulációnak? Vagy a reklám nem szakma? Elhitetni egy mosóporról hogy csak ez, de ez aztán mindent kipucol sőt még újabbak lesznek tőle a ruháid. Ez a manipuláció. Te vettél már olyan dolgot amit nem akartál?
tibiniki 2009.01.04 19:10:45
@belzebubó: 35 vagyok. A 90-es évek elején engem is kerestek barátok ismerősök az Amwayjel én is ugyanúgy elítéltem a módszert ahogy meghívtak egy találkozóra és nem is figyeltem oda az előadáson, nagy szarnak tartottam az egészet. 10 évvel később megismerkedtem a feleségem szüleivel akiket ha tetszik ha nem végig kellett hallgatni. Én csak mondtam nekik hogy az MLM ilyen szar olyan rossz. Kiderült hogy 12 éve semmi mással nem foglalkoznak.Akkor végre megértettem mi is valójában az MLM Azok a módszerek , hogy nem mondanak semmit valóban nem jók. Én ha elhívok valakit találkozóra, nagyjából tudja hogy miről lesz szó. Azért nagyjából, mert ahhoz hogy valaki megértse az mlm lényegét idő kell. Soha semmit nem fogok eladni olynnak aki nem akarja megvenni.
Hogy drágább a termék ha MLM-estől veszed? Az természetes hogy veszel egy házat 4-5%-kal drágábban, mert az ingatlanos annyit kér? Adott esetben akár 1 milla! Ha hitelt veszel fel 1.5-2.5% a folyósítási jutalék amit az az ember kap meg aki intézte az ügyletet, de te fizeted ki. Ha ez természetes, miért lenne káros dolog valakit megismertetni a pénzkereseti lehetőség egy számára ismeretlen fajtájával?