Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eppittvagyok

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte rajongó módjára  kedvelem a James Bond filmeket, sztorikat, nem egy regényt olvastam kedvenc ügynökömről, valamint többször is maraton szerűen néztem végig mind a 23 [plusz  a nem hivatalos filmeket.] kalandot...
Schmitt Pál lemondását követően az új köztársasági elnök, Áder János súlyos kihívásokkal nézett szembe. Hivatali elődjének a "törvényhozás motorjaként" betöltött szerepe a köztársasági elnöki hivatal tekintélyét is elinflálta. Így ha azt vissza akarta állítani,…..
eppittvagyok 2013.03.12 13:29:55
@Larry Silverstein: gratulálok ahhoz a mély gondolati tőkéhez, mellyel sikerült megragadnod a probléma velejét...
Talán nem véletlen, hogy a kormány épp most hirdette ki a felsőoktatás államilag finanszírozott helyeire vonatkozó keretszámok drasztikus csökkentését - állítják sokan. A szabad ég alatti tüntetések szempontjából kedvezőtlen időjárási viszonyok, és a vizsgaidőszak…..
eppittvagyok 2012.12.12 09:27:17
@reszeg tengeresz: azért mert a nácivezér orbán van elöl már forradalom van? mondjuk amikor ő hőbörgöt egyetemistaként, akkor "forradalom" volt.... még lehet
Álszentfazék Géza nem érti 2012.10.31 20:56:55
Bizonyára sokak előtt ismeretes az a botrány, ami a minap robbant ki a mi nagyszerű oslói nagykövetünk, Jeszenszky Géza tudományos tevékenysége kapcsán. Röviden, a mi Gézánk azt találta leírni az egyetemi előadása segédanyagában: „Azért van, hogy olyan sok roma szellemileg…..
eppittvagyok 2012.11.01 13:25:39
@dögölj meg: drága faszkalap felebarátaim, ti sem értitek, hogy miről szól ez a dolog, mert nem a cigányokról, bármennyire is ezt akarjátok hinni és nem is a magyarokról, hanem a rasszizmusról, ami bármilyen furcsa és hihetetlen, de létezik....
eppittvagyok 2012.11.01 15:55:43
@dögölj meg: És? Ha az egyik hülye csinálja, akkor a másiknak is kell? Ha látunk valakit embert ölni, vajon mi is kedvet kaphatunk hozzá? Szerintem nem...
Tessék elképzelni a következőt: felkérünk egy közepesnél tehetségesebb festőt, hogy fesse meg nekünk kedvenc politikusunk (elképzelt) aktját, ehhez biztosítunk egy majdnem minden igényt kielégítő, de kissé szűkös műtermet, stabil állványt, kiváló minőségű vásznat és…..
Kedves gyerekek, Marcsi néni vagyok, Rózsa néni küldött, én fogok nektek erkölcsöt tanítani. Hogy mi az erkölcs? Nehéz ezt úgy elmagyarázni, hogy a ti kis butuska fejetekbe is beleférjen. Már elsőtől kötelező lesz az erkölcstan Elkészült a kerettantervi ajánlásokkal az…..
eppittvagyok 2012.09.01 18:14:15
@Karipapa01: ez pusztán azt jelenti, hogy az egyik náci vonzódik a másikhoz, semmi több..... így volt ez régen is
eppittvagyok 2012.09.01 18:27:08
@teve1976: véletlenül sem akarnék személyeskedni, de tudsz olvasni? mert a cikk, amihez hozzá szólsz nem tartalmaz gyurcsányról szóló mondatokat. ami azt illeti az elmúlt pár évben nagyjából mindent leírtak róla. most orbán van soron....
K-Blog Nyíltan csinálják 2012.08.07 15:02:45
A crowdsourcing hasznos és szép, de azért dönteni tudni kell – foglalható össze az izlandi alkotmányírás finisbe érő történetének tanulsága. A reykjavíki parlament, az Althingi végül heves viták után döntött a több hónapos, online konzultációsorozattal készített jogszabálytervezet sorsáról.…..
eppittvagyok 2012.08.07 17:52:05
@VT Man: cserébe nincs megosztott társadalom, egymásra mutogatás, felelősök keresése, hogy miért ilyen lett... cserébe van egy élhető társadalom... és ez a legkönnyebb, állandóan balliberális és jobboldalira osztani a kérdéseket, végül is már régen megmondták: oszd meg és uralkodj...
Információdömpinget zúdított ránk a Fényességes. Többször újra kell olvasni, meg kell nézni, mit az Üvegtigrist, mert egyszerre nem jön át az összes poén. Mindenki leragadt a "félázsiai származékok"-on és a "kigondolnunk más típusú politikai rendszereket"-en, pedig vannak…..
eppittvagyok 2012.07.28 15:36:22
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: na ezt most már tényleg ne! csak ne kérd ki magadnak, mert képmutató is leszel :) én sem kérem ki magamnak, legalább ennyi tartás legyen bennünk, kérlek :)
eppittvagyok 2012.07.28 17:30:27
eppittvagyok 2012.07.29 07:12:24
@felician: igen, igaz, inkább náci
Ha a kormányzat és az ország vezetői sorozatos hibái hátterében egyszerűen csak a butaság és a felkészületlenség állna, ahogy az sokáig legalább "remélhető" volt, már akkor sem lenne épp rózsás a helyzet, ennél azonban sajnos úgy tűnik, sokkal aggasztóbb a valóság. Mára…..
Az összefogás nem szándék kérdése, hanem erő kérdése. Lehet hogy vannak országok, ahol ez nem így működik, például a skandinávoknál, de egy ilyen félázsiai népség, mint mi, akkor tud összefogni, ha erő van. Ez nem zárja ki a konzultációt, a vitát és a demokráciát, de…..
eppittvagyok 2012.07.27 11:44:26
@ifrance: szerintem inkább hajlandó volt észrevenni, hogy mi történt az elmúlt 2 évben. ez persze nem kötelező, lehet úgy tenni, mintha a fidesz jól csinálná, de sajnos jobban elkúrták mint a feri. és most a viktor arra gondolt, hogy uralkodik egy kicsit. ha ebbe belevág, tényleg kitör a forradalom...
A görögkatolikus egyház felhasználásával szabadul meg a hátrányos helyzetű gyerekek oktatásától az önkormányzat az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekekeknek Alapítvány képviselője szerint. Feltételezik, hogy a cigánytelepen élők beiskolázási segélyért és ingyen…..
Bayer Antal blogja Personal Jesus 2012.05.07 20:39:00
Mert egy átsörözött poznani estén megígértem Cs. Dániel és B. András képregényrajzolóknak, sort kerítek közös kedvencük, a Depeche Mode egyik számára is. Bár igazság szerint egy ideje már készültem is rá. A Miről szól? rovat a dalszövegek tartalmát, értelmét, értelmezését vizsgálja. Sokszor halljuk…..
Egy Svédországban vendégmunkásként dolgozó bosnyák család a nyugat-boszniai Sanski Most melletti Čaplje faluba utazott, hogy ott töltsék el a rokonaiknál az éves szabadságukat. A légkondicionált járműben töltött hosszú utazást követően – több mint húsz fokos…..
eppittvagyok 2012.07.04 18:15:32
@jocóka: nem fél napig vannak ott....
A brit NME zenei lap idén lett 60 éves, amit egy olyan listával ünnepelnek, ahol összeszedték az újság indulásától készült legjobb dalokat. A 20-as listán mindössze két zenekar szerepel egynél több számmal, ők pedig a nyáron Budapestre is ellátogató Stone Roses illetve a Beach…..
eppittvagyok 2012.06.24 16:19:56
@Nesebar: ezek szerint felétek is....
Az idei év legmegosztóbb filmje a Prometheus, amely számos nyitva hagyott kérdést hagyott maga után, megteremtve a lehetőséget, hogy a nézők tengernyi elmélettel és elgondolással rukkoljanak elő válasz gyanánt. Az egyik nagy kérdőjel, hogy vajon mit mondhatott David az…..
Hiába hozott rekordnézettséget a Spartacus a Starz nevű kábelcsatornának, a harmadik (sorban a negyedik), War of the Damned (Az elátkozottak háborúja) című etappal befejeződik a rabszolgalázadás története. A döntést a Starz és a sorozatot készítő Steven S. DeKnight (hosszú…..
Filmdroid CSAJOS TÉMÁK 2012.05.29 09:46:00
 Sziasztok!Egy ideje gondolkodom azon, hogy vajon mennyi nő olvassa a Filmdroidot...? Időnként ugyanis azt a kritikát kapjuk, hogy túlságosan maszkulin az oldal: tele van akció- és sci-filmmel, thrillerrel, számokkal és csupa cool, zúzós, kemény dologgal.Ez vajon csak a drága,…..
eppittvagyok 2012.05.28 08:33:08
Ami Gyöngyöspatán folyik, amellett nem lehet elmenni szó nélkül. Röviden: a Jobbik rájött, hogy önnön konszolidációja és elkényelmesedése nem használ a népszerűségnek, ezért újra életre hívta a betiltott Magyar Gárdát. Hogy legalizálják működésüket, ezúttal névleg a…..
eppittvagyok 2011.03.16 08:03:58
@salamander: nos a szélső jobb és a szélső bal valóban összeér, mintha egy egyenes két végét összeérintenénk, és kör lenne belőle, és ebből a pontból nézve a liberalizmus valóban szélsőség lesz, hiszen a kör másik oldalán van, és már nem is tudjuk, ki van középen....
Egy nagyon kedves és rendkívül felháborodott olvasónk hívta fel figyelmünket az alábbi riportra, amiben a Mokka két műsorvezetője és egy filmszakértő cseveg Chris Nolan harmadik Batman-filmjéről. Amikor felvezetésként bejátszották a Batman: Arkham City című videójáték…..
Felkavarta az indulatokat Tarlós István főpolgármester bejelentése, miszerint a Szigetnek ezentúl területhasználati díjat kell fizetnie a fővárosnak. 2,5 milliárd forintra taksálta Budapest első körben az összeget, amit másnap maga Tarlós tompított azzal, hogy ebből 1-1,5…..
Magyaridióta New drug on the block 2010.10.18 16:28:00
Ha eddig voltak is kétségeim afelől, hogy a kormányerők mindegyik tagja megőrült vagy legalábbis valami zseniálisan új anyaghoz jutott, a mai parlamenti felszólalások - a színe-javát összeszedtem az egymondatban blogon - minden kétséget kizáróan bebizonyították, hogy súlyos…..
eppittvagyok 2010.10.18 21:47:52
@triumphator: igen, ennyire, amikor pedig tökön rúgják, az neki fog fájni :)
Nem igazán megy – sőt egyik olvasónk szerint még rosszabbodik is – a MÁV-nál a kerékpáros világtrend átérzése. Pacsker a vasúti pénztárakban azt tapasztalta, hogy az alkalmazottak nem is hallottak olyasmikről, mint a Critical Mass, fogalmas sem volt arról mi az Európai…..
eppittvagyok 2010.09.25 12:08:01
@Sicc: bárcsak erre költenék azt a közpénzt, amit ellopnak.....
Két napja annak ellenére védtem meg egy orbitális baromsággal szemben a kerékpárosokat, hogy nekem nincsen biciklim és legtöbbször autóval közlekedem. Normális esetben mindezek mellett semmi bajom a más járművel, szabályosan közlekedőkkel. Még magával a Critical Mass…..
Meglepődve szembesültek a magyarországi kerékpárutak állapotával azok az EU-intézményi dolgozók, akik részt vettek a kontinenset átszelő Európai Kerékpáros Túrán, számolt be a Levegő munkacsoport. A Duna mentén vezető 1300 kilométeres túrán átkerekeztek Németországon és…..
eppittvagyok 2010.09.14 21:21:24
@Spiritmonger: van autóm, de elegem van az autós terrorból az autókat a budapest táblánál letámasztani, aztán szép lassan besétálni a városba.... ezt kellene....