Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chipanddale74

1 bejegyzést írt és 3854 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már megírtuk, hogy Hajós Andrásnak új, saját fejlesztésű műsora indul ősszel, de konkrétumokkal még nem tudtunk szolgálni, hát most megjöttek ezek is. Az új műsor a Comedy Cnetral-on fut majd Készhelyzetben címmel, és a lényege a színészi improvizáció. A műsorban lesznek…..
chipanddale74 2015.09.10 14:49:50
Hátborzongató következményei lehetnek, ha a saját pénzedhez ingyen juthatsz hozzá a bankautomatákból. Gyengébb idegzetűek ne olvassanak tovább. Ugyanis erről beszél a K&H munkatársa ezen a videón: Ha esetleg nincs kedved meghallgatni, hogy mit hord össze a kékmellű…..
Na igen, nincs semmi abban, hogy egy márka nevét koppintják, de amin néhány napja röhög a világ, az egy magasabb szintje az Adios-jelenségnek. A kínai Vuhszi városában ugyanis van egy utca, ahol csupa ismerős felirat van. Csak épp a szövegük nem stimmel: Apple helyett Appla van…..
chipanddale74 2014.01.12 15:48:33
Miután Detroit hivatalosan is csődbe ment, szárnyra kaptak a találgatások, hogy vajon melyik amerikai város lesz a következő. A Fox News szerint Las Vegas-t "katasztrofális összeomlás" fenyegeti.   A csatorna szerint probléma van az ingatlanpiacon, mert a lakástulajdonosok…..
Az MTI apró híreiből értesülhettünk, hogy Magyarország egy novemberben létrehozott, egyelőre ismeretlen hátterű társaságon keresztül még a választásokat megelőzően 4000 tonna uszadékfát importál Vietnamból, amit az átalakított karcagi rizshántolóban fognak kiszárítani,…..
Zseniális vadhajtásokat termel ki a magyar bulváripar, itt van menten VV Cristofel, aki azt vallotta tegnap a bíróságon, hogy csak azért verte csalánszájú csaját, VV Veronikát (akivel a névazonosság ellenére sincs rokoni kapcsolatban) mert a nő kábítószert fogyasztott. VV…..
Pálffy Istán - állítólag - talpig bebaszva vett részt a parlamenti ülésen. Ezzel önmagában nincs is baj, mással is előfordul. Az emberek többsége minden nap részegen tartózkodik a munkahelyén. Az, hogy a Parlamentben - a Tisztelt (?) Házban - üldögél nőverő, egy…..
 A FOX legsikeresebb tavalyi új sorozata a második szezonhoz kapott hangulatcsináló ajánlókat, amik közül nekem a második tetszik az ötletessége miatt a legjobban. Ahogy néztem Kevin Bacon-t és és a sötét tónusú promót Jack Bauer ugrott be. Kiefer Sutherland is úgy szokott…..
..
chipanddale74 2013.10.20 15:19:12
Az Index úgy értesült, hogy távozik Gajdos Tamás, az ATV Híradójának népszerű műsorvezetője, miután szombaton elkésett, ezért a 25 perces Híradó végül csak 14 percben kerülhetett adásba, negyedórás késéssel (az adás itt nézhető meg).  Az ATV hírigazgatója, Németh…..
Október 11-én indul a TV2 új zenés showműsora, a Sztárban sztár, amiben ismert zenészek egy-egy magyar vagy külföldi énekes bőrébe bújnak. Azt már eddig is tudtuk, hogy az új műsor házigazdája Friderikusz Sándor lesz, az viszont csak a mai Blikkből derült ki, hogy kik fognak…..
chipanddale74 2013.09.24 16:17:20
@Is: Kell a plusz nyolcszázezer néző, meg az smseik!
Egészestés film készült Overdose-ról, az utóbbi idők legsikeresebb, magyar színekben versenyző lováról. Az HBO és a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával, a Filmteam Kft. produkciójában elkészült film november 28-án lesz látható az HBO-n és az HBO GO-n. A filmalap és a HBO…..
Az angolban van egy nagyszerű kifejezés, a trainwreck. Ezt akkor szokták használni, amikor az ember látja, hogy ami az orra előtt történik, az nagyon csúnya véget fog érni (szó szerint vonatszerencsétlenséget jelent), de egyszerűen képtelen levenni a szemét a látványról, földbe…..
Ez a Transfiormers-epizód (hazai bemutató: 2014. június 26.) most már aztán tényleg tök komoly lesz. Mark Wahlberg egy pallost cipel benne, meg minden. ..
Én eléggé csalódott vagyok. Semmi kiugóran rémes, egyszerűen a Dextertől többet vártam volna, főleg az utolsó évadban. Azért hátha jobb lesz. A fő probléma, hogy egyelőre nem látszik, miről is szól majd ez az évad. Mindig azt gondoltam, az íróknak, esetleg Michael C.…..
chipanddale74 2013.07.31 10:07:40
Itt a nyár, itt a NAV nyári ellenőrzési akciója. A hatóság az idegenforgalmi szezonban, júliusban és augusztusban, kilenchetes ellenőrzéssorozatot tart adóellenőrök és vámosok részvételével. Sorra kerülnek a mozgóárusok, a zöldség-gyümölcs kereskedők, a vízibicikli- és…..
chipanddale74 2013.07.09 18:37:55
Elindult első útjára a Royal Princess nevű óceánjáró, amit múlt héten Katalin hercegnő keresztelt meg Southamptonban, Nagy-Britanniában. A hajó 3600 utasnak nyújt teljes kényelmet, a körülmények pedig mindennek nevezhetők, csak éppen átlagosnak nem. A hajón a víz fölé…..
Tavaly elkövettük azt a hibát, hogy nem indultunk a Meki "Az én hamburgerem" című versenyében, a Meki pedig elkövette azt a hibát, hogy nem hívott minket zsűrizni. Idén arra gondoltunk, megmutatjuk, hogy velünk nem lehet szórakozni. Mindent vagy semmit lesz. Vincent Vega. Egy…..
chipanddale74 2013.06.11 19:42:10
Újabb lebilincselő részletekkel kedveskedünk a Szepesi úszónő munkásságáért rajongóknak, ezúttal a Bors jóvoltából. Mint azt a mai számukban írják, Szepesi szerintük egyértelműen leírja könyvében, hogy az egyik kereskedelmi tévé valóság showjának forgatásán, melynek…..
Csak egy teljesen hétköznapi túlfoglalás történt a **** Apartmanban, ahol kuponos naiv ügyfél csapata úgy érezte, hogy annyira le vannak szarva, hogy még a fűtést sem kapcsolják be miattuk, nemhogy a recepció kinyisson. A létesítmény vezetőjével történt konfrontáció után a…..
A krakkói állatkertben a múlt hónapban egy igazi különlegesség látott napvilágot. Törpe víziló született, ráadásul kisfiú. Quinces és Rafa, a boldog szülők nagyon gondosan nevelik a kicsit és figyelik minden lépését. A törpe vízilovak fokozottan védett állatok,…..
    Olyan időket élünk, amikor a piacgazdaságért hajdan lelkesen küzdő KISZ-eseink úgy határoznak, hogy helyesebb ezt-azt újra állami tulajdonba venni. Bizonyára feszélyezte már tisztességtelenségben megöregedett ifjú rendszerváltóinkat a tény, hogy míg ők…..
Eddig sem ment rosszul Tóth Gabinak, ebben az évben azonban az ország egyik legfoglalkoztatottabb sztárjává lépett elő. Olyannyira, hogy őt ültették az X-Faktor mentori székébe is, Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Geszti Péter mellé. Mint arról már eddig is szó volt, a mentori…..